PDA

مشاهده نسخه کامل : کمک مشاوره ای برای خرید یک سیستم خوب

فردوسی
19-10-13, 09:47
با سلام و خسته نباشید----
اساتید محترم لطفا راهنمایی کنند.
الان تو آخرین روزهای ماه مهر و شروع ماه آبان هستیم.
بنده برای مادربرد-سی پی یو-رم-گرافیک حدود 1.5 میلیون کنار گذاشتم.(هاردشو دارم)
لطفا راهنمایی بفرمایید برای یک سیستم همه فن حریف چه برند و مدل هایی خوبه؟
خودم فکر میکنم سی پی یوهای AMD و با مادربرد گیگا بایت بهتر باشه.ولی چون حدود 4 سال از بازار دور بودم اطلاعاتم نم کشیده!
بنده تهرانم و پاساژ ایرانیان رو هم خوب بلدم.

با تشکر فراوان:give_rose:

mahdi1995
19-10-13, 10:24
با سلام و خسته نباشید----
اساتید محترم لطفا راهنمایی کنند.
الان تو آخرین روزهای ماه مهر و شروع ماه آبان هستیم.
بنده برای مادربرد-سی پی یو-رم-گرافیک حدود 1.5 میلیون کنار گذاشتم.(هاردشو دارم)
لطفا راهنمایی بفرمایید برای یک سیستم همه فن حریف چه برند و مدل هایی خوبه؟
خودم فکر میکنم سی پی یوهای AMD و با مادربرد گیگا بایت بهتر باشه.ولی چون حدود 4 سال از بازار دور بودم اطلاعاتم نم کشیده!
بنده تهرانم و پاساژ ایرانیان رو هم خوب بلدم.

با تشکر فراوان:give_rose:
داداش این 4 سالی که از بازار دور بودی بازار خیلی تغییر کرده.
الآن اگه بخوای یه سیستم همه فن حریف بخری برای این قطعات باید حداقل 3 تومان هزینه کنی.با 1.5 میشه فقط یه کارت گرافیک درست و حسابی خرید (مثلا GTX 770 (Only the registered members can see the link)):1. (27):

mahdi1995
19-10-13, 10:36
الآن که دقیق فکر می کنم می بینم با 3 هم نمیشه!
1.5 کارت گرافیک (GTX 770 (Only the registered members can see the link))
1 پردازنده (Core i7 4770 (Only the registered members can see the link))
300 رم (Kingston HyperX 4Gig*2 (Only the registered members can see the link x2/))
1 هم مادربرد(مدل خاصی مد نظرم نیست ولی مادربرد خوب الآن کمتر از این نمیشه مگر این که مادربرد معمولی بردارین)
جمعا میشه 3,800
من خودم اولای تابستون سیستممو جمع کردم فقط کیسم شد 4,800 (البته اون موقع دلار گرون تر بود الآن با 4 میشه سیستم منو جمع کرد)
راستی چرا پاورو در نظر نگرفتین؟ پاور دارین؟

amirsarab
20-10-13, 10:36
داداش اگه برای گیم میخوای با 3 تومن میشه یه جور جمع کرد ولی اگه واسه کار و طراحی و اینجور چیزا میخوای با همون 1.5 یه سیستم ناز برات میبندن که کارتو راه بندازه . بابا چه خبره آخه گرافیک 770 !!!

فردوسی
21-10-13, 15:02
سی پی یو i5
با گرافیک 1
چطور؟
آخه منه کارگر چند ژول/ساعت باید کار کنم تا 4 تومن پول بدم:1. (27):
من یه چیز میخوام همین حدود فقط مدل و مارک رو بگین تا تو بازار رو اونها مانور بدم
مدل هایی که جوابشون رو پس داده
راستی برای 3 ماه دیگه قیمت ها چطوره؟

علی حسنی
21-10-13, 17:29
سلام ، اگه تا 2 میلیون میتونین خرج کنین سیستم زیر رو ببندید:
Main: Giga z77-D3H = 620 000
CPU: Intel 3.2 i5 - 3470/6Mb = 590 000
GraphicCard : Giga GT630 2GB DDR3 128bit = 255 000
Power: Green GP 380W=135 000
Ram : 4Gb Apacer 1333 = 120 000

اینها سرهم میشه 1/720/000 که با کیس ،فن، رایتر و ... حساب کنین تقریبا 2 میلیون میشه (هارد هم که دارین) ، البته اگه 2 میلیون زیاده بفرمایین تا قطعات سبکتری براتون لیست کنم .

mahdi1995
21-10-13, 22:52
سی پی یو i5
با گرافیک 1
چطور؟
آخه منه کارگر چند ژول/ساعت باید کار کنم تا 4 تومن پول بدم:1. (27):
من یه چیز میخوام همین حدود فقط مدل و مارک رو بگین تا تو بازار رو اونها مانور بدم
مدل هایی که جوابشون رو پس داده
راستی برای 3 ماه دیگه قیمت ها چطوره؟
خب شما گفتین سیستم همه فن حریف منم همه فن حریفشو گفتم دیگه!
شما استفاده ی اصلی تون از سیستم چیه؟ سیستمو برای گیم می خواین؟
نمیشه قیمت دلارو پیش بینی کرد ولی با توجه به گفته ی رییس بانک مرکزی احتمالا تغییر آن چنانی نخواهیم داشت!

سلام ، اگه تا 2 میلیون میتونین خرج کنین سیستم زیر رو ببندید:Main: Giga z77-D3H = 620 000
CPU: Intel 3.2 i5 - 3470/6Mb = 590 000
GraphicCard : Giga GT630 2GB DDR3 128bit = 255 000
Power: Green GP 380W=135 000
Ram : 4Gb Apacer 1333 = 120 000

اینها سرهم میشه 1/720/000 که با کیس ،فن، رایتر و ... حساب کنین تقریبا 2 میلیون میشه (هارد هم که دارین) ، البته اگه 2 میلیون زیاده بفرمایین تا قطعات سبکتری براتون لیست کنم .
لازم نیست برای یه سیستم معمولی این قدر روی مادربرد خرج کرد.

فردوسی
23-10-13, 20:05
من رشته آی تی میخونم میخوام خیالم راحت باشه--چون معمولا چند کار رو با هم انجام میدم-که تو سیستم فعلی (سیستم معمولی 4 سال پیش)همیشه سی پی یو 100 میشه و رم کم میاره تا جایی که سیستم ری استارت میکنه!
تعداد پورت یو اس بی هم برام مهمه-
زیاد هم بازی نمیکنم----ولی میکس و مونتاژ بله
خلاصه یه مین و سی پی یو گرافیک میخوام که یه عمر دعاتون کنم
:yes:تا 1,700 هم میتونم بپردازم
--------------------------------------------
دوستان این قطعات که فرمودید جوابشون رو پس دادن؟
مین برد گرافیکش آنبرده؟!!:1. (27):
میشه رم 1600 روش بندازم؟

-----------------------------------
موارد مشابه دیگه ای هست؟
با تشکر
:1. (35):

علی حسنی
23-10-13, 21:32
دوست عزیز موارد مشابه که خیلی زیاده ، فقط اینو بگم که اگه کار میکس و مونتاژ می کنید بهتره یه کارت گرافیک هم به قطعات اضافه کنید و کلا برای میکس و مونتاژ حرفه ای یا نیمه حرفه ای سیستم حرفه ای یا نیمه حرفه ای می خواد !
کارت گرافیک هم می تونید مدل زیر رو بردارید :
GIGA GT 630 2GB DDR3 128bit = 250 000
اگه گرونه مدل زیر رو بگیرید :

ASUS G210 1GB DDR3 64bit = 105 000

البته مدلهای خیلی گرونتری هم داریم که با توجه به بودجه شما بهتون پیشنهاد نمیشه .

mahdi1995
24-10-13, 02:09
من رشته آی تی میخونم میخوام خیالم راحت باشه--چون معمولا چند کار رو با هم انجام میدم-که تو سیستم فعلی (سیستم معمولی 4 سال پیش)همیشه سی پی یو 100 میشه و رم کم میاره تا جایی که سیستم ری استارت میکنه!
تعداد پورت یو اس بی هم برام مهمه-
زیاد هم بازی نمیکنم----ولی میکس و مونتاژ بله
خلاصه یه مین و سی پی یو گرافیک میخوام که یه عمر دعاتون کنم
:yes:تا 1,700 هم میتونم بپردازم
--------------------------------------------
دوستان این قطعات که فرمودید جوابشون رو پس دادن؟
مین برد گرافیکش آنبرده؟!!:1. (27):
میشه رم 1600 روش بندازم؟

-----------------------------------
موارد مشابه دیگه ای هست؟
با تشکر
:1. (35):
با یه پردازنده ی Core i5 و 4گیگ رم DDR3 دیگه از این لحاظ مشکلی نخواهید داشت.
موقع خرید کیس به این نکته دقت کنین که پورت USB به تعداد کافی داشته باشه.
با توجه به این که بازی نمی کنین می خواستم بهتون بگم اصلا کارت گرافیک نخرین و از همون Intel HD Graphics که روی پردازنده هست استفاده کنین ولی حالا که گفتین کار میکس و مونتاژ انجام میدین باید بگم برای این کار به یک کارت گرافیک قوی احتیاج دارین.کارت گرافیک کلا قطعه ی گرون قیمتیه.الآن همین GT 630 که آقای علی حسنی معرفی کردن به نظر من زیاد برای این کار مناسب نیست.بهتره یا بودجه تون رو یه کم افزایش بدین و GTX 650 بخرین یا برین سراغ کارت های AMD یا کارت های دست دوم.
منظورتون از اینکه این قطعات جوابشونو پس دادن چیه؟ خب چیزی که تو اینترنت زیاده بنچمارکه. می تونین خودتون بنچمارک های رم ها و پردازنده ها و کارت گرافیک های مختلفو ببینین.(مثلا passmark.com)
الآن دیگه روی مادربردها کارت گرافیک آنبورد نمی ذارن بلکه روی CPU میذارن.(مثلا پردازنده های اینتل Intel HD Graphics دارن)
بله میشه. فقط در مورد رم بهتره به جای یه رم 4 گیگ دو تا رم 2گیگ بگیرین که Dual Channel بشه.
تا دلت بخواد هست!

علی حسنی
24-10-13, 09:47
کاملا با حرفتون موافقم ،ولی خوب من با توجه به بودجه ایشون قطعات رو معرفی کردم .و الا برای یه سیستم خوب باید حداقل 3 یا 4 میلیون خرج کنن .

فردوسی
25-10-13, 13:19
این مورد که شما فرمودید که گرافیک رو سی پی یو هست---یعنی اگر گرافیک جدا بندازیم---اون مقدار پردازش به سی پی یو بر میگرده؟قدرتش چقدر؟
یعنی اگر من یه مادربرد خوب بخرم با سی پی یو بالا --میتونم فعلا از گرافیکش استفاده کنم و بعدا که یه کارت گرافیک خریدم ---گرافیک سی پی یو خودش رو غیر فعال کنم ؟
در این صورت چه مادر برد و سی پی یو ای رو پیشنهاد میدین؟
مورد بعد اینکه آیا همین سیستم با هارد یک ترا بایت از یه لب تاب با همین قدرت ارزونتره یا گرونتر--؟
یعنی در کل در دو سیستم با قدرت یکسان قیمت pc بالاتر میشه یا لب تاب /؟
البته 400تومن هم مانیتور در سیستم PC است.

mahdi1995
25-10-13, 16:42
این مورد که شما فرمودید که گرافیک رو سی پی یو هست---یعنی اگر گرافیک جدا بندازیم---اون مقدار پردازش به سی پی یو بر میگرده؟قدرتش چقدر؟
یعنی اگر من یه مادربرد خوب بخرم با سی پی یو بالا --میتونم فعلا از گرافیکش استفاده کنم و بعدا که یه کارت گرافیک خریدم ---گرافیک سی پی یو خودش رو غیر فعال کنم ؟
در این صورت چه مادر برد و سی پی یو ای رو پیشنهاد میدین؟مورد بعد اینکه آیا همین سیستم با هارد یک ترا بایت از یه لب تاب با همین قدرت ارزونتره یا گرونتر--؟
یعنی در کل در دو سیستم با قدرت یکسان قیمت pc بالاتر میشه یا لب تاب /؟
البته 400تومن هم مانیتور در سیستم PC است.

نه ربطی نداره. CPU که خودش قرار نیست پردازش گرافیکی رو به عهده بگیره بلکه کارتی که روی CPU گذاشتن این کارو می کنه.
از لحاظ قدرت Intel HD Graphics ها برای کارای ساده ی روزانه مثل وب گردی و تماشای فیلم و این جور چیزا خوبن ولی برای کارای حرفه ای مثل گیم زیاد چنگی به دل نمی زنن.
بله می تونین. اگه می خواین چنین کاری بکنین بهتره از پردازنده های نسل چهارم اینتل استفاده کنین که Intel HD Graphics 4400 و Intel HD Graphics 4600 دارن. درصورت استفاده از پردازنده های نسل چهارم باید مادربرد با سوکت 1150 بخرین. مادربرد روی پرفرمنس تاثیری نداره فقط شما باید با توجه به بودجه تون مادربردی انتخاب کنین که امکانات مرد نظر شما رو داشته باشه(مثلا پورت USB 3 و STAT 6Gb/s و...)
همیشه لپ تاپ ها هم از سیستم های رومیزی گرون تر هستن و هم ضعیف تر!:1. (27):(تنها برتری لپ تاپ نسبت به PC قابل حمل بودنش هست)

فردوسی
25-10-13, 18:17
نه ربطی نداره. CPU که خودش قرار نیست پردازش گرافیکی رو به عهده بگیره بلکه کارتی که روی CPU گذاشتن این کارو می کنه.
از لحاظ قدرت Intel HD Graphics ها برای کارای ساده ی روزانه مثل وب گردی و تماشای فیلم و این جور چیزا خوبن ولی برای کارای حرفه ای مثل گیم زیاد چنگی به دل نمی زنن.
بله می تونین. اگه می خواین چنین کاری بکنین بهتره از پردازنده های نسل چهارم اینتل استفاده کنین که Intel HD Graphics 4400 و Intel HD Graphics 4600 دارن. درصورت استفاده از پردازنده های نسل چهارم باید مادربرد با سوکت 1150 بخرین. مادربرد روی پرفرمنس تاثیری نداره فقط شما باید با توجه به بودجه تون مادربردی انتخاب کنین که امکانات مرد نظر شما رو داشته باشه(مثلا پورت USB 3 و STAT 6Gb/s و...)
همیشه لپ تاپ ها هم از سیستم های رومیزی گرون تر هستن و هم ضعیف تر!:1. (27):(تنها برتری لپ تاپ نسبت به PC قابل حمل بودنش هست)

میشه مدل و مارکی خوب معرفی کنید
چون به این ترتیب و با حذف گرافیک دستم باز تر میشه:yes:
هر چی عدد جلوی Intel HD Graphics بیشتر باشه قوی تره
4600 آخرشه؟
----------------------------
تو i5 فقط اینا 4600 هست>؟
Only the registered members can see the link

mahdi1995
25-10-13, 19:55
میشه مدل و مارکی خوب معرفی کنید
چون به این ترتیب و با حذف گرافیک دستم باز تر میشه:yes:
هر چی عدد جلوی Intel HD Graphics بیشتر باشه قوی تره
4600 آخرشه؟
----------------------------
تو i5 فقط اینا 4600 هست>؟

من پیشنهاد می کنم از پردازنده ی Core i5 4670 (Only the registered members can see the link) با قیمت 675 تومان استفاده کنین ولی در مورد مادربرد همون طور که گفتم خودتون باید براساس انتظاراتتون انتخاب کنین(مارک های ASUS و MSI و Gigabyte و Asrock پرطرفدارترین مارکها هستن که همشون هم کیفیت خوبی دارن)
معمولا هر چی عددش بیشتر باشه جدیدتر و قوی تره ولی گاهی اوقات استثنا هم پیدا میشه.
بعد از 4600 میشه 5000 و بعد هم 5100 و بعد هم 5200 (البته این دوتای آخر با نام Intel Iris Graphics شناخته میشن نه Intel HD Graphics) ولی هنوز پردازنده ای با این 3 کارت برای PC عرضه نشده.
همه ی i5 های نسل چهارمی که برای سیستمای رومیزین 4600 هستن.
منبع:Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

فردوسی
04-11-13, 14:03
سلام
:1. (5):
تفاوت
core i 5
4670
با 4670k چیه؟ و یا با مدل های 4670t و 4670s

این سی پی یو تا چه باسی از رم رو جواب میده ---؟
چه برندی برای رم خوبه؟ باس 2133 یا 2600

پاور چی برام کافیه؟ وات و مارک؟

در مادربرد با سوکت 1150 که به سی پی یو 4670 بخوره-----سری z77 با z87 چه تفاوت هایی دارد و کدام برتره؟
در کل در این سری از چیپ ست ها کدوم بهتره
LGA1150 ---> Intel Z87 , Intel H87 , Intel Q87/B87 , Intel Z77

mahdi1995
04-11-13, 20:58
سلام
:1. (5):
تفاوت
core i 5
4670
با 4670k چیه؟ و یا با مدل های 4670t و 4670s

این سی پی یو تا چه باسی از رم رو جواب میده ---؟
چه برندی برای رم خوبه؟ باس 2133 یا 2600

پاور چی برام کافیه؟ وات و مارک؟

در مادربرد با سوکت 1150 که به سی پی یو 4670 بخوره-----سری z77 با z87 چه تفاوت هایی دارد و کدام برتره؟
در کل در این سری از چیپ ست ها کدوم بهتره
LGA1150 ---> Intel Z87 , Intel H87 , Intel Q87/B87 , Intel Z77
4670k قابلیت Overclock شدن داره ولی بقیه شون این قابلیت رو ندارن. نسخه های t و s هم یه کم از نسخه ی معمولی ضعیف ترن و مصرف برق کمتری دارن(نسخه های t و s رو توصیه نمی کنم)
در حالت عادی تا 1600 ولی در صورت Overclock کردن فکر کنم تا 2400
چه خبره 2133 یا 2600؟!:1. (27): چرا خرج الکی می کنین؟ همون 1600 برای شما کافیه بیشتر از 1600 به درد اورکلاکرهای حرفه ای می خوره.
برند Green پاورهای خوبی داره و قیمتاشم مناسب هست. در مورد Wattage باید همه ی قطعاتو دقیقا مشخص کنین تا ببینیم مصرفشون چه قدره.
Z77 که مربوط به سوکت 1155 هست برادر من!
چیپستای مختلف توی پرفرمنس زیاد تفاوتی ندارن فقط بعضی چیپست ها بهتون اجازه ی اورکلاک قطعات رو میدن و بعضی ها نمیدن و توی یه سری از امکانات متفاوت هستن با این حال میشه گفت که Z87 بهترین و گران ترین هست.
لطفا اینو مطالعه کنین: