سلام دوستان
عزیزان من یک سیستم جمع کردم نسبت به بودجه ای که داشتم تقریبا یک میلیون اینا شدش.
قطعاتی که واسم جمع کرده به شرح زیر می باشد:
مادربرد Gigabyte h61m-sp2
گرافیک Geforce 210
cpu 2020 intel
ram apcer 4 ddr3 1333 دو عدد 4 گیگ
هارد هم 500گیگ Hitachi hds721050cla360
خب می خواستم از دوستان اهل فن بپرسم آیا cpu واسه کارای شخصی و نرم افزاری جواب میده یعنی هنگ اینا نمی کنه؟
بعدش این که الان می خوام هارد 1 ترا 64 بافر بگیرم یعنی با 500 عوض کنم. آیا هارد 1 ترا با این cpu که در حال حاضر دارم مشکلی هنگی چیزی پیدا نخواهد کرد؟
مرسی از دوستان
با تشکر
ufa
13-10-13, 10:00
سلام دوست گرامیمنم همین سیستما برا مشتری هایی که یک سیستم در حد متوسط برا خونه میخان پیشنهاد میدمسیستم خوبی هست برا خونههنگ کردن که دلایلش متعدده منتهی این سیتم نو اگه منظورته برای کارای روزانه و شخصی و نرم افزارهای معملول راحت جواب میدهاما اگه بخای مثلا 3dmax - catia ....برنامه های حرفه ای مهندسی انجام بدی نه اینکه هنگ کنه یکم دور لود میکنه همینشاد باشیدهارد هم یک ترا ببند مشکلی نداره دو تا هم خواستی ببند
masoud-70
13-10-13, 10:21
مرسی دوست عزیز
STUXNET
14-10-13, 12:08
سلام دوستان
عزیزان من یک سیستم جمع کردم نسبت به بودجه ای که داشتم تقریبا یک میلیون اینا شدش.
قطعاتی که واسم جمع کرده به شرح زیر می باشد:
مادربرد Gigabyte h61m-sp2
گرافیک Geforce 210
cpu 2020 intel
ram apcer 4 ddr3 1333 دو عدد 4 گیگ
هارد هم 500گیگ Hitachi hds721050cla360
خب می خواستم از دوستان اهل فن بپرسم آیا cpu واسه کارای شخصی و نرم افزاری جواب میده یعنی هنگ اینا نمی کنه؟
بعدش این که الان می خوام هارد 1 ترا 64 بافر بگیرم یعنی با 500 عوض کنم. آیا هارد 1 ترا با این cpu که در حال حاضر دارم مشکلی هنگی چیزی پیدا نخواهد کرد؟
مرسی از دوستان
با تشکر
باتوجه به كش اين Cpu وپردازندگي نسبتاً جديد نرم افزارهارو در حد معمول وبي دردسر پردازش ميكنه -شما اگر موقع جمع كردن سيستم سوال ميكرديد ميگفتم ivy brige رو ميگرفتيد به هر حال خوبه مباركتون باشه موفق باشيد
masoud-70
14-10-13, 20:12
باتوجه به كش اين Cpu وپردازندگي نسبتاً جديد نرم افزارهارو در حد معمول وبي دردسر پردازش ميكنه -شما اگر موقع جمع كردن سيستم سوال ميكرديد ميگفتم ivy brige رو ميگرفتيد به هر حال خوبه مباركتون باشه موفق باشيد
با سلام
مرسی بابیت پاسخ شما.
والا منظور شما از ivy brige پردازنده فکر کنم هستش.
حالا این سیستم 1 الی 2 سال جواب بده باز اگه پشیمون شدم یکی دیگه جمع می کنم.کارای من بیشر نرم افزاری هست حالا چی بشه که مثل چند تا بازی هم نصب کنم.
هارد 1 ترا هم بیشتر واسه آرشیو فیلم و موسیقی هست و گرنه همون 500 واسم کافیه.
مرسی