دوستان این عکسی رو که میزارم از خطای مذکور علتش چیه و چطور میشه بدون نصب مجدد ویندوز مشکل رو رفع کنیم
9434
Over_Cracker
06-10-13, 23:15
درود.
چه روش های متدوال ترمیم را انجام دادید و جواب نگرفتید؟
روش های زیادی وجود داره بوت رکورد را ترمیم کنید(بدون نیاز به نصب مجدد)،بگید چه کارهایی انجام دادید تا از بازگویی روش های شما خودداری کنیم و بریم سراغ راهکارهای دیگه که سریعتر به نتیجه برسیم.
علتش هم که واضحه! فایل Boot Configuration Data خراب شده و باید ترمیم بشه و به اصطلاح Rebuild بشه!
حالا من نمیدونم چقدر پیچیده هست مشکل شما. اما در حالت عادی وقتی تو ریکاوری آپشن یک کامند باز کنید، با دستور Bootrec /rebuildbcd این فایل ریبیلد میشه و نباید مشکلی باشه! و بهتره به همراش دستورات bootrec /fixmbr و bootrec /fixboot هم انجام بشه.
و یا تو همون منوی ریکاوری آپشن به صورت اتوماتیک با گزینه ی Startup repair ،کلیه فایل های بوت ترمیم میشه و یک بک آپ هم از بوت قبلی در درایو C ذخیره میشه.
یخورده بیشتر توضیح بدید در مورد مشکلتون،بعد از ترمیم مجدد این فایل Corrupt میشه؟ اگر اینطور باشه شاید یک ویروس پس از هر بوت مجدد فایل های بوت را خراب میکنه که نیاز هستش با دیسک های Rescue خارج از سیستم عامل ویروس یابی کنید.
amir ghayour
07-10-13, 08:59
با تشکر از شما دقیقا همون کارهایی رو که شما فرمودید من هم انجام دادم ولی این وسط یه خطای دیگه ای میده که نمیفهم علتش چیه ولی با ریست بایاس بصورت تخلیه باطری اون خطا رفع شد ولی تمام اون کارهایی رو که انجام میدم بی نتیجه میمونه از لحاظ ویروس هم برسی کردم باز هم به نتیجه ای نرسیدم و با دیسک نجات کاسپراسکای هم این کار رو کردم ولی چیزی نبود.مسئله اینجاست ویندوزی که رو سیستم نصب هم هست تازه نصب کرده بودم و چند بار هم روشن خاموش کرده بودم و بعد تحویل مشتری داده بودم فرداش مشتری سیستم رو آورد گفت از لحظه ای که سیستم رو روشن کرده یسری پیغام داده بعد اینجوری شده هرچی هم پرسیدم کار دیگه نکردی گفت هیچ کاری نکردم موندم چی میتونه باشه اینم عکس دستوراتی که زدم و پاسخهای سیستم.
.9436
Over_Cracker
07-10-13, 18:39
چه OS هایی نصبه رو هارد؟
javadshahvand
07-10-13, 19:02
1-اینکه یک بار دیگه ویندوز رو rapair از سی دی ویندوز
2-استفاده از سی دی Hiren's Boot CD 15.2 استفاده کنی
Over_Cracker
07-10-13, 19:41
با تشکر از شما دقیقا همون کارهایی رو که شما فرمودید من هم انجام دادم ولی این وسط یه خطای دیگه ای میده که نمیفهم علتش چیه ولی با ریست بایاس بصورت تخلیه باطری اون خطا رفع شد ولی تمام اون کارهایی رو که انجام میدم بی نتیجه میمونه از لحاظ ویروس هم برسی کردم باز هم به نتیجه ای نرسیدم و با دیسک نجات کاسپراسکای هم این کار رو کردم ولی چیزی نبود.مسئله اینجاست ویندوزی که رو سیستم نصب هم هست تازه نصب کرده بودم و چند بار هم روشن خاموش کرده بودم و بعد تحویل مشتری داده بودم فرداش مشتری سیستم رو آورد گفت از لحظه ای که سیستم رو روشن کرده یسری پیغام داده بعد اینجوری شده هرچی هم پرسیدم کار دیگه نکردی گفت هیچ کاری نکردم موندم چی میتونه باشه اینم عکس دستوراتی که زدم و پاسخهای سیستم.
.9436
عزیز،اول بفرمایید چه OS هایی نصبه رو هارد. و چند هارد نصبه روی سیستم.از سلامت هارد مطمئن هستید؟
آیا پارتیش System Reserved ایجاد کردید؟ اگر اینطور باشه،الان پارتیش دایرکتوری ویندوز در محیط ریکاوری آپشن، با نام E: مشخص شده و پارتیشن بوت با نام C: که فایل BCD در مسیر C:\boot ذخیره شده. (C حجمش 100 مگابایت هستش) بایستی حتما Active باشه در صورت وجود. تمامی این موارد را میتونید با ورود به درایو ها یا از طریق کنسول Diskpart متوجه بشید.
ازتون میخوام در همون محیط کامند وارد کنسول Diskpart بشید و پارتیشن System Reserved را (در صورت وجود) به عنوان پارتیشن Active ست کنید. اگر پارتیشن System Reserved ندارید،پارتیشن ویندوز دایرکتوری را اکتیو کنید که در واقع از روی حجمشون در خروجی دستور List Partition میتونید تشخیص بدید که کدوم پارتیش ویندوز روش نصب شده. بعد هم که همون پارتیشن را Select می کنید و Active می کنید.
بعد از اتمام کار چک کنید که پارتیشن مورد نظرتون Active شده. ( با دستور Detail Partition) و همچنین سایر پارتیشن ها را هم ابتدا select کنید و بعد بررسی کنید که Unactive باشه.
بعد سیستم را ری استارت کنید و مجدد وارد منو ریکاوری آپشن بشید و گزینه اول (StartUp Repair) را انتخاب کنید.این کار را 3 دفعه انجام بدید و بین هر مرحله حتما ری استارت کنید. با اینکار تمامی فایل های بوت روی پارتیشن Active ترمیم میشه.
نتیجه را اعلام کنید. اگر جایی ارور تازه ای دریافت کردید ازش شات بگیرید بزارید بررسی کنیم.
amir ghayour
08-10-13, 08:21
ممنون پاسخگو هستید ولی چه کنم که یکم کم پیدا هستید فقط یه سیستم عامل رو سیستم بود و اون هم معلومه ویندوز 7 در مورد پارتیشن System Reserved و اکتیو بودن پارتیشنهای ویندوز و پارتیشن System Reserved هم من بسیار حساس هستم و نمیزارم از یاد برن و در صورت نبود و یا ایراد دار بودن حتما اصلاح میکنم تو این مورد هم همه موارد ذکر شده رعایت شده بود حتی هارد مذکور رو رو سیستم خودم انداختم و از همه نظر چک کردمش ولی خوب اخرش نفهمیدم دردش چی بود و به خاطر عجله مشتری با اینکه ویندوز مذکور تازه نصب شده بود و نمیخواستم همه اون مراحل رو از اول انجام بدم گفتم با یاری دوستان بدون نصب ویندوز مشکل رو رفع کنم که نشد مجبور شدم و مجددا ویندوز رو از اول نصب کردم و تحویل مشتری دادم.
Over_Cracker
08-10-13, 12:49
اشکال نداره.ممکنه دوباره به این مورد بر بخورید،آدرس تاپیک را ذخیره کنید تا بعدا در موارد مشابه تاپیک را پیش ببریم تا به نتیجه برسه...