به تازگی ویندوز ۸.۱ پرو ۶۴ بیت نصب کردم و اکتیو هم هست. متوجه شدم سرعت فن سی پس یو بین ۲۰۳۰ تا ۲۵۰۰ میرسه و دما هم بین ۳۲ تا ۵۰...میخواستم بدونم این دما و سرعت مناسب هست ؟ چون قبلا در ویندوز ۷ کمتر بود.
در ضمن دمای کارت گرافیک هم در بازی به ۶۱ تا ۶۵ درجه میرسه ولی سرعت فن کارت گرافیک از ۴۰٪ بیشتر نمیشه...
Over_Cracker
05-10-13, 11:07
درود.
دما عادی و نرمال هستش.
اما دور فن گرافیک بایستی بالاتر باشه در دمای 65 درجه. بایستی حدود 65 تا 70 درصد باشه.
تو اپلیکیشن کارتتون بخشی برای تنظیم دور فن وجود نداره؟ بررسی کنید اگر به نتیجه نرسیدید تا یک برنامه مناسب بهتون معرفی کنم.
دقت کنید که نمیخواهیم دور فن به طور غیرهوشمند روی 100% باشه همیشه-چون هم عمر فن کوتاه میشه هم سر و صداش آزار دهندست!
javadshahvand
05-10-13, 17:24
دمای پردازنده نرمال هست اما دمای گرافیک میتونه از تهویه داخل کیس هم باشه که افزایش پیدا کرده
ess_1362
05-10-13, 19:08
به نظرم وضعیت کارت گرافیک نرمال هست
توصیه می کنم در task manager ببینید وضعیت اشغال پردازنده چطور هست؟
بیشتر به یک نوع باگ یا ویروس شبیه هست اگر دما پردازنده بالا بره به این شکل!
shervin1358
05-10-13, 21:03
ممنونم دوستان
چک کردم و تنظیم خاصی برای دور فن کارت گرافیک ندیدم.
یک اسکرین شات گذاشتم از دما در حال اجرای wow 4.3.4 که امیدوارم به درد بخوره ...
سیستم ویروس نداره چک کردم با دیسک بوت کاسپر اسکی.
از آخرین ورژن فریم ور کارت گرافیک استفاده میکنم.9430
mohammadreza1394
07-10-13, 17:19
شاید ویندوز 8 بخاطره گرافیگ بالایی که داره این حالت براش بوجود بیاد یا امکان داره فن گرافیکت درست کا نکنه یا خاک برداشته باشه یه باد بگیر شاید مشکلت حل شد
STUXNET
08-10-13, 13:53
با نرم افزار Argus monitor چك كنيد با اون ميتونيد دور فن رو متغير كنيد يا به حالتي كه مي خوايد در بياريد درايور رو به درستي نصب كرديد آخرين ورژنش هست؟