با سلام خدمت اساتید و بزرگواران شهر سخت افزار
تعداد 10 ماژول 2 گیگ با فرکانس 1600 ((مجموعا 20 گیگ رم )) از برند جل و سری VALUE PLUS هیت سینک مشکی و به صورت کارکرده موجوده برای فروش در ضمن قیمتشون دستم نیست اگر دوستان لطف بفرمایند به صورت تکی برای هر ماژول و کلی قیمت گذاری انجام بدن من یه دنیا ممنون میشم.اسپم ملغ وارو پرش دو و میدانی ماراتن و سایر حرکات به طور مخصوص و ویژه آزاده
با تشکر
اینم تصویرشون با نام کاربری موقتا
9418
mostafa3123
19-11-13, 20:27
تعداد 10 ماژول 2 گیگ با فرکانس 1600 ((مجموعا 20 گیگ رم )) از برند جل و سری VALUE PLUS هیت سینک مشکی و به صورت کارکرده موجوده برای فروش در ضمن قیمتشون دستم نیست اگر دوستان لطف بفرمایند به صورت تکی برای هر ماژول و کلی قیمت گذاری انجام بدن من یه دنیا ممنون میشم.اسپم ملغ وارو پرش دو و میدانی ماراتن و سایر حرکات به طور مخصوص و ویژه آزاده
با تشکر
9418
اقا رم هایی که اینجا گذاشتی هنوز موجودن؟؟؟؟؟؟من دوتا میخوام قیمتشونو خودت چقدر میدی نوشون حدود 65 تومنه اینا که کارکردن باید 20 تومن بیای پایینتر:cool:
Mr.Gadget
24-11-13, 19:30
با تشکر
9418
منم یکی میخوام اگه قیمت خوب بدی دوتا میخوام
چند؟؟؟
m.miladalikhani
30-11-13, 00:28
اقا رم هایی که اینجا گذاشتی هنوز موجودن؟؟؟؟؟؟من دوتا میخوام قیمتشونو خودت چقدر میدی نوشون حدود 65 تومنه اینا که کارکردن باید 20 تومن بیای پایینتر:cool:
سلام.خیر کاربر عزیز.فروخته شدن.آکشون حدود 76 بود اون زمان که من داشتمشون و فروختموشون.همون موقع دونه ای 60 فروختم.موفق باشید.
m.miladalikhani
30-11-13, 00:29
سلام.خیر کاربر عزیز.فروخته شدن ( توی فروم همسایه ).آکشون حدود 76 بود اون زمان که من داشتمشون و فروختموشون.همون موقع دونه ای 60 فروختم.موفق باشید.