HosseiNFasteR
26-09-13, 17:48
درود
دلیل فروش : سیستمم بیشتر رو دانلوده این مصرفش یکم زیاده :p
دوستان یک عدد کارت MSI 4870x2 در سلامت کامل بفروش میره کارتن نداره و همینجوری tray هستش Only the registered members can see the link
کارت بعد از اینکه دست خودم رسید خمیرسیلیکونش یبار عوض شده و الان دمای Full Loadـش یکی از هسته ها 88 و دیگری 65 هستش Only the registered members can see the link
دمای idle هم یکی 47 یکی 39 Only the registered members can see the link
فقط یک مشکل ک داره دوستان PWMـه فنش کار نمیکنه یعنی نمیتونید سرعت فن رو دستکاری کنید و همیشه روی 5600 دور اینا میچرخه یعنی 100درصد Only the registered members can see the link
دیگه حالو حوصله تعمیرشو نداشتم ( البته همونطور ک از عکس پیداس ب احتمال خیلی خیلی زیاد مشکل از سیمشه ک من حوصله بازو بسته کردنشو نداشتم Only the registered members can see the link
)
خلاصه این بود وضعیت کارت
عکس GPU-z هم خواستین میزارم Only the registered members can see the link
دوستان با کارت های تو همین رنج قیمت DX11 هم عوض میشه Only the registered members can see the link
قیمت پایه : 400
فروش فوری : الله و اعلم، هرچی قسمت باشه عجله ای نیست
تاپیک در 2 فروم همسایه برقراره...
Only the registered members can see the link
دلیل فروش : سیستمم بیشتر رو دانلوده این مصرفش یکم زیاده :p
دوستان یک عدد کارت MSI 4870x2 در سلامت کامل بفروش میره کارتن نداره و همینجوری tray هستش Only the registered members can see the link
کارت بعد از اینکه دست خودم رسید خمیرسیلیکونش یبار عوض شده و الان دمای Full Loadـش یکی از هسته ها 88 و دیگری 65 هستش Only the registered members can see the link
دمای idle هم یکی 47 یکی 39 Only the registered members can see the link
فقط یک مشکل ک داره دوستان PWMـه فنش کار نمیکنه یعنی نمیتونید سرعت فن رو دستکاری کنید و همیشه روی 5600 دور اینا میچرخه یعنی 100درصد Only the registered members can see the link
دیگه حالو حوصله تعمیرشو نداشتم ( البته همونطور ک از عکس پیداس ب احتمال خیلی خیلی زیاد مشکل از سیمشه ک من حوصله بازو بسته کردنشو نداشتم Only the registered members can see the link
)
خلاصه این بود وضعیت کارت
عکس GPU-z هم خواستین میزارم Only the registered members can see the link
دوستان با کارت های تو همین رنج قیمت DX11 هم عوض میشه Only the registered members can see the link
قیمت پایه : 400
فروش فوری : الله و اعلم، هرچی قسمت باشه عجله ای نیست
تاپیک در 2 فروم همسایه برقراره...
Only the registered members can see the link