ویندوز 7 32 بیت هست.چند وقت بود که کلا هر فلش میزدیم به سیستم نمی خواند. و میگفت usb do not recognized
اما با کابل usb کیبورد و پرینتر مشکلی نداره و من دارم استفاده میکنم
فلش ها مختلف تست کردم و نمیشه اما همین فلش ها روی سیتسم های دیگر بدون مشکل جواب می دهند.
امروز ویندوز را کاملا عوض کردم اما برخلاف تصور من مشکل پابرجاست.
کارت ریدر هم دارم. کل کارت ریدر کار میکنه به جز قسمت فلش!
STUXNET
23-09-13, 13:13
سلام
اگه مشكلتون با كارت ريدر هست انواع چيني و تقلبي در بازار فراونه ولي دليل نشناختنش هم اينه كه كيفيت قطعات داخلي مثل برد و چيپ دروني كيفيت پاييني دارند
life24
23-09-13, 13:17
سلام
اگه مشكلتون با كارت ريدر هست انواع چيني و تقلبي در بازار فراونه ولي دليل نشناختنش هم اينه كه كيفيت قطعات داخلي مثل برد و چيپ دروني كيفيت پاييني دارند
سلام
نه هم کارت ریدر هم مادربورد ها . فلش هیچی نمی خونن اما یو اس بی کیبورد الان داخلشه و کار میده
STUXNET
23-09-13, 13:41
تمامي درايورها به درستي و مدل خودش نصب شده ؟
life24
24-09-13, 09:58
تمامي درايورها به درستي و مدل خودش نصب شده ؟
سلام
مشکل نباید از درایور باشد. درایور کجا منظورتان است؟ بحث نرم افزاری نباید باشه. چون قبل و بعد از نصب ویندوز مشکل پاربرجاست.
STUXNET
24-09-13, 13:38
منظورم از چبپست هاي مادربورد به صورت نرم افزاري منظورم هست؟
javadshahvand
24-09-13, 14:24
2 حالت داره یا سیستم ویروسی هست یا اینکه آنتی ویروس این مشکل رو بوجود میاره
life24
25-09-13, 11:02
2 حالت داره یا سیستم ویروسی هست یا اینکه آنتی ویروس این مشکل رو بوجود میاره
سلام
ویندوز تازه عوض کردم. آنتی ویروس هم کاملا پاک کردم.
آخه با فلش مشکل داره فقط. الان کیبورد یو اس بی داره کار میده
چندین فلش سالم تست شده
life24
25-09-13, 11:03
منظورم از چبپست هاي مادربورد به صورت نرم افزاري منظورم هست؟
سلام
متوجه نشدم.
STUXNET
25-09-13, 21:41
اون موضوع رو بی خیال فکر دیگه ای به یادم افتاد همون اول که سیستم میاد بالا برید تو تنظیمات بایوس وتنظیمات رو به حالت کارخونه برگردونید -2بعد از نصب ویندوز از چه cd برای نصب درایورها انتخاب کردید ؟
life24
26-09-13, 11:06
سلام
هیچ سی دی نمی زارم. خودکار همه چیز رو می شناسد.سیستم مال سال 87 هست. اصلا سی دی هاش به درد نمی خوره همه مال زمان XP هست.
nima_hl
26-09-13, 17:02
سلام
هیچ سی دی نمی زارم. خودکار همه چیز رو می شناسد.سیستم مال سال 87 هست. اصلا سی دی هاش به درد نمی خوره همه مال زمان XP هست.
سلام
درایورهای مادربرد را از سایت مادر دانلود و نصب کنید
مدل مادربردتون چیه؟
life24
26-09-13, 17:03
سلام
درایورهای مادربرد را از سایت مادر دانلود و نصب کنید
مدل مادربردتون چیه؟
Giga p31 هست دوست عزیز
nima_hl
26-09-13, 18:19
Giga p31 هست دوست عزیز
برای مادربرد p31 شرکت گیگابایت درایور ویندوز 7 روی سایت اصلی منتشر کرد
لطفا مدل کامل مادربردتون را از روی برد یا با برنامه cpu-z ببینید و درایورها را از روی سایت دانلود کنید
life24
27-09-13, 00:23
سلام
پیدا شد.
به خاطر این کارت ریدر زباله بود.فیش رو که از مادربورد جدا کردم کامل درست شد!
حالا جریان چی بوده که کارت ریدر وصل میشد .فلش رو نمیخوند اما کابل رو قبول میکرد نمیدانم!!!!!!!!
nima_hl
27-09-13, 09:32
سلام
پیدا شد.
حالا جریان چی بوده که کارت ریدر وصل میشد .فلش رو نمیخوند اما کابل رو قبول میکرد نمیدانم!!!!!!!!
سلام
به نظرم مشکل هم که حل شد باز درایورها را دانلود و نصب کنید
درایورهای دیفالت ویندوز معمولا بهترین پرفورمنس را از سیستم نمیگیرد :wink:
STUXNET
28-09-13, 08:30
سلام
پیدا شد.
سلام
اين به خاطر مشكل داخلي كارت ريدر هست كه تو پست هاي قبلي به جنس قطعات داخلي اشاره كردم كلا باعث اختلال در سيستم ميشه!!
soheyl
29-09-13, 13:06
سلام
با احترام خدمت دوستان عزیزی که جواب سوال دوستمون رو دادن باید عرض کنم که راههایی که گفتین همگی درسته ولی جواب سوال این عزیز نیست.
دوست خوبم! بر روی مادر بورد شما قسمتی به نام CMOS Clear وجود داره. اگه جامپر داشت، جامپرو در بیار سیستمو روشن کن، دوباره سیستمو خاموش کن و جامپر جا بزن.
اگر سوییچ های شماره ای داشت، همرو بذار روی صفر و کامپیوترو روشن کن، بعد خاموش کن، سوییچ هارو بذار سر جاشون.
اگر به هر دلیلی موفق نشدی، باتری رو مادر بورد رو دربیار، سیستم رو روشن کن، بعد از چند لحظه سیستمو خاموش کن و دوباره باتریو جا بزن.
مشکل شما مربوط به تنظیمات سی موس و بایوس می باشد. بعد از انجام مراحل وارد صفحه بایوس بشو و تاریخ و ساعت رو دوباره تنظیم کن، چون بهم میرزه.
سلام
با احترام خدمت دوستان عزیزی که جواب سوال دوستمون رو دادن باید عرض کنم که راههایی که گفتین همگی درسته ولی جواب سوال این عزیز نیست.
دوست خوبم! بر روی مادر بورد شما قسمتی به نام CMOS Clear وجود داره. اگه جامپر داشت، جامپرو در بیار سیستمو روشن کن، دوباره سیستمو خاموش کن و جامپر جا بزن.
اگر سوییچ های شماره ای داشت، همرو بذار روی صفر و کامپیوترو روشن کن، بعد خاموش کن، سوییچ هارو بذار سر جاشون.
اگر به هر دلیلی موفق نشدی، باتری رو مادر بورد رو دربیار، سیستم رو روشن کن، بعد از چند لحظه سیستمو خاموش کن و دوباره باتریو جا بزن.
مشکل شما مربوط به تنظیمات سی موس و بایوس می باشد. بعد از انجام مراحل وارد صفحه بایوس بشو و تاریخ و ساعت رو دوباره تنظیم کن، چون بهم میرزه.