ورود

مشاهده نسخه کامل : [ نظر دهید ] نقدی بر آیفون های جدید اپل : آیا این تمام زور اپل بود ؟

Pami
15-09-13, 20:19
در هفته پیش اپل بعد از مدتی طولانی تصمیم گرفت انتظار علاقه مندان و کاربران خود را پایان دهد و آیفون های جدیدش را با آب و تاب خاص خود معرفی کند، آیفون 5اس و 5سی بر خلاف برادران پیشین خود چندان شور و هیجانی در دل طرفداران خود بوجود نیاورده اند و از هم اکنون مورد انتقاد حرفه ای های صنعت موبایل هستند.

Only the registered members can see the link

جهت خواندن ادامه خبر و ارسال نظر به سایت " شهر سخت افزار " (Only the registered members can see the link) مراجعه کنید .

Shahryar
16-09-13, 00:49
در هفته پیش اپل بعد از مدتی طولانی تصمیم گرفت انتظار علاقه مندان و کاربران خود را پایان دهد و آیفون های جدیدش را با آب و تاب خاص خود معرفی کند، آیفون 5اس و 5سی بر خلاف برادران پیشین خود چندان شور و هیجانی در دل طرفداران خود بوجود نیاورده اند و از هم اکنون مورد انتقاد حرفه ای های صنعت موبایل هستند.

Only the registered members can see the link

جهت خواندن ادامه خبر و ارسال نظر به سایت " شهر سخت افزار " (Only the registered members can see the link) مراجعه کنید .

این حرکت به نظر من بیانگر نتیجه ندادن استراتزی تک محصولی صرف قدیم هست که Business Model اپل را تا حدودی ( فقط تا حدودی ) تحت تاثیر قرار میده . منظور از تحت تاثیر کاهش نیست صرفاً تغییر میده . اپل تا الان سعی میکرد بگه یک محصول دارم و من اون محصول را کاملاً بهش اعتماد دارم به شکلی که همه بیاند و بهش اعتماد کنند ...

و از طرف دیگه در بکگراند اپل داشت با تک محصولی کردن هزینه ساخت را کم میکرد ...

این ها همش تغییر خواهد کرد و این به نوعی به نظر من شکست کوچیکی برای استراتژی اپل هست هر چندکه به اندازه کافی خدمت بهش کرده تا به امروز .....

چیزی که توی اپل فعلی خیلی حس میشه عدم وجود فرد Visionary مثل استیو جابز هست ...