PDA

مشاهده نسخه کامل : [ Review ] تست و بررسی کامل مادربرد GIGABYTE G1.Sniper 5

Mahdi_Moosavi
14-09-13, 16:05
کمپانی اینتل همزمان با معرفی پردازنده های با معماری Haswell که با سوکت LGA 1150 همراه بودند از نسل جدید چیپست های ساخت خود نیز پرده برداری کرد. PCH های (Platform Controller Hub Chipsets ) جدید سری 8 این کمپانی که تحت نام های تجاری B85,H87,H81,Q85,Q87 و Z87 عرضه شده اند ویژگی های جدید متعددی را با خود به همراه دارند. در این بین چیپست های H87,H81 و Z87 هستند که از سوی کمپانی های سازنده مادربرد برای مدل های Desktop بیشتر مورد توجه قرار گرفته اند. چیپست H81 محصولات رده پایین، چیپست H87 محصولات رده متوسط و HTPC ها را هدف گرفته و چیپست Z87 نیز که به نوعی بهترین و سریعترین عضو این خانواده محسوب می شود در محصولات رده بالا و حرفه ای به کار می رود.

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

کمپانی گیگابایت چند سالی است که مادربردهای گیمینگ سری G1.Killer خود را معرفی و روانه بازار کرده است. این سری از مادربرد های کمپانی گیگابایت دارای امکانات و قابلیت های منحصر به فرد زیادی می باشند که مخصوص کاربران حرفه ای و گیمرها طراحی شده اند.

مادربرد G1.Sniper5 که در حال حاضر گل سرسبد مادربردهای گیمینگ مبتنی بر چیپست Z87 کمپانی GIGABYTE محسوب می شود یکی از بهترین ها در کلاس مادربردهای گیمینگ و حرفه ای به حساب می آید.

از جمله قابلیت های کم نظیر این مادربرد می توان به پشتیبانی از تکنولوژی های بی سیم WiFi 802.11 a/b/g/n با سرعت 300Mb/s و Bluetooth 4.0 به واسطه یک کارت توسعه PCI-Express x1 همراه مادربرد، سیستم صوتی فوق العاده مدرن و باکیفیت مبتنی بر Codec صوتی Creative Core 3D و قابلیت های AMP-UP ، کولینگ بسیار کارآمد و پتانسیل فوق العاده برای اورکلاکینگ اشاره کرد.

در این رویو قصد داریم این مادربرد را به طور کامل معرفی و به تست و بررسی آن بپردازیم.

ادامه بررسی در شهر سخت افزار (Only the registered members can see the link) :

Only the registered members can see the link
(Only the registered members can see the link)

در این تاپیک همچنین در مورد کمی و کاستی های این رویو و کلا در مورد GIGABYTE G1.Sniper 5 صحبت خواهیم کرد .

منتظر نظرات شما دوستان هستیم ...

Rezasam1
14-09-13, 16:45
سلام مهدی جان خسته نباشید بسیار عالی بود

من یک سوالی داشتم من سیستم خنک کنندگی مادربردها رو خیلی دوست دارم که چطور کار میکنند و در هنگام خرید بیشتر به این مورد دقت میکنم

با توجه به اینکه فرمودین این مادربرد سیستم کولینگ منحصر به فردی داره

چرا در نقاط ضعف از کولینگ ایراد گرفته شده ؟ استفاده از سیستم کولینگ Active ( همراه با فن )

من در قسمت کولینگ هم موردی نخوندم یا ندیدم که از کولینگ ایرادی گرفته شده باشه

ممنون :give_rose:

Mahdi_Moosavi
14-09-13, 17:00
سلام مهدی جان خسته نباشید بسیار عالی بود

من یک سوالی داشتم من سیستم خنک کنندگی مادربردها رو خیلی دوست دارم که چطور کار میکنند و در هنگام خرید بیشتر به این مورد دقت میکنم

با توجه به اینکه فرمودین این مادربرد سیستم کولینگ منحصر به فردی داره

چرا در نقاط ضعف از کولینگ ایراد گرفته شده ؟ استفاده از سیستم کولینگ Active ( همراه با فن )

من در قسمت کولینگ هم موردی نخوندم یا ندیدم که از کولینگ ایرادی گرفته شده باشه

ممنون :give_rose:

سلام

وجود فن تو هر سیستم کولینگی طبیعتاً باعث افزایش کارایی اون سیستم خنک کننده خواهد شد. به هر حال افزایش جریان هوا هر چه قدر هم که کم باشه نقش مهمی در دفع گرما داره.

اما چرا در قسمت جمع بندی نسبت بهش انتقاد شده :

معمولا در مادربردهای این کلاس ( LGA 1150 - PCH Z87 ) اکثر کمپانی های مطرح از فن استفاده نکردند
فن های با ابعاد کوچک ( کوچکتر از 80mm ) معمولا سر و صدای زیادی دارند و از همه بدتر عمر بسیار پایین

علت استفاده از عبارت "سیستم کولینگ منحصر به فرد" در رویو نام برده هم قابلیت اتصال به خنک کننده های آبی و کارایی فوق العاده اون بوده.

Shahryar
14-09-13, 17:30
خسته نباشی مهدی جان ، واقعاً خیلی خوب شده بررسی ... :yes:

lorn
14-09-13, 17:42
خیلی عالیه بود آقا مهدی
منتظر review برد OC force هستیم

mm65
17-09-13, 22:28
سلام.با تشکر از بررسی خوبتون.میخواستم در مورد صدای این مادربرد کمی توضیح بدم چون خودم هم در حال حاضر از همین بورد دارم استفاده میکنم.

در مورد کیفیت صدای این بورد فقط میتونم بگم با هیچ صدای آنبورد دیگری قایل مقایسه نیست و به راحتی با کارت های Recon3D و ZX که از پردازنده Core3D استفاده میکنند رقابت میکنه ولی ادعاهای گیگا مقداری اغراق آمیزه و به نظر بنده میتونست بهتر از این هم در زمینه صدای آنبورد این مادربرد کار کنه.

برای مثال در این بورد از خازن های ژاپنی نیچیکان استفاده شده و گیگا ادعا داره که از بهترین های سری نیچیکان هم استفاده کرده:

9271

خازن های سبز رنگ خازن های ES و خازن های طلایی MW هستند.من نمیخوام بگم خازن های خوبی نیستند ولی بهترین خازن نیچیکان هم نیستند حتی MW.

9272

از طرفی هم انتظار ندارم مثل کارت های صدای اکسترنال 500 دُلاری از خازن KT استفاده کنه چون هم مدار باید عوض بشه و هم قیمت تمام شده بالاتر میره.ولی گیگا میتونست از خازن FG استفاده کنه که هم باعث میشه پردازنده Core3D برای موسیقی هم بهتر عمل کنه و هم قیمت تمام شده خیلی بالا نمیره. پردازنده Core3D بیشتر برای بازی و فیلم بهینه هست تا موسیقی.مثلاً در سبک جاز و VOCAL و بعضی سبک های راک زیاد خوب عمل نمیکنه ولی خازن FG میتونه تا حدودی این نقص رو برطرف کنه.

از طرفی دو تا OP AMP در این بورد استفاده کرده که بهتر از اونها هم میتونست استفاده کنه! مثلاً بجای OPA2134 که برای صداهای طبیعی در نظر گرفته شده از 2211 استفاده میکرد که Open تر هست و شفافیت بهتری ارائه میده یا بجای LM4552 که برای صداهای صاف و فلت و باس پایین در نظر گرفته شده استفاده از 4562 توصیه میشد که در باس های پایین هم عملکرد عالی داره.

البته چون OP AMP ها قابل جایگزینی هستند میشه عوضشون کرد.گیگا هم که پک 8 تایی قراره ارائه بده و خلاصه راه حل زیاد هست ولی نیازمند صرف هزینه اضافی هم خواهد بود

در کل بخض صدا بسیار عالیه ولی با کمی ریزه کاری و صرف چند $ بیشتر میشد بهتر از این هم عمل کرد