PDA

مشاهده نسخه کامل : چگونگی استفاده از قابلیت Physics در کارتهای AMD

intel vs amd
14-09-13, 09:42
با سلام

میخواستم بپرسم هیج جور نمیشه از قابلیت Physics انویدیا در کارت گرافیک های AMD Radeon استفاده کرد ؟؟ (با قطعات و ... جانبی و اضافی)

mohamad70
14-09-13, 10:38
با سلام

میخواستم بپرسم هیج جور نمیشه از قابلیت Physics انویدیا در کارت گرافیک های AMD Radeon استفاده کرد ؟؟ (با قطعات و ... جانبی و اضافی)

سلام

PhysX که هیچ جوره روی کارت های AMD کار نمی کنه ولی خب میشد یک کارت انویدیا جداگانه خرید و اونو کنار کارت اصلی تون که AMD هست برای پردازش PhysX ازش استفاده کرد.

ولی خب مشکلات زیادی داره ، مثلا باید کارت انویدیا که برای پردازش PhysX استفاده میشه با کارت اصلی تون قدرت پردازشیش یکسان باشه و الا دچار افت کارایی میشید.

توی بعضی گیم ها هم ممکنه ساپورت نشه و دچار کرش بشید.

در کل به نظرم ارزششو نداره.

intel vs amd
14-09-13, 11:54
سلام

PhysX که هیچ جوره روی کارت های AMD کار نمی کنه ولی خب میشد یک کارت انویدیا جداگانه خرید و اونو کنار کارت اصلی تون که AMD هست برای پردازش PhysX ازش استفاده کرد.

ولی خب مشکلات زیادی داره ، مثلا باید کارت انویدیا که برای پردازش PhysX استفاده میشه با کارت اصلی تون قدرت پردازشیش یکسان باشه و الا دچار افت کارایی میشید.

توی بعضی گیم ها هم ممکنه ساپورت نشه و دچار کرش بشید.

در کل به نظرم ارزششو نداره.

از اونجایی که من میخوام پلتفرممو آپدیت کنم سی پی یو یا مادربردی نیست که تکنولوژی فیزیکس رو ساپورت و پردازش کنه ؟؟

mohamad70
14-09-13, 12:39
از اونجایی که من میخوام پلتفرممو آپدیت کنم سی پی یو یا مادربردی نیست که تکنولوژی فیزیکس رو ساپورت و پردازش کنه ؟؟

PhysX رو شما می تویند روی کارت های AMD هم ازش استفاده کنید اما توسط GPU نمی تونه پردازش بشه ( به دلیل عدم پشتیبانی کارت های AMD ) و به همین خاطز توسط CPU با سرعت خیلی پایین تری پردازش میشه که باعث میشه فریم ریت خیلی پایینی بگیرید.

ساپورت کردن PhysX هیچ ارتباطی به مادربورد نداره.

بهترین کار برای استفاده از PhysX خرید یه کارت انویدیا هست.

mohammad1985
14-09-13, 15:04
خیلی هم چیز شاخی نیست و در تعداد محدودی گیم ازش استفاده شده که اونم نیاز به گرافیک قدرتمند داره به نظرم هزینه براش زیاد منطقی نیست