سلام دوستان من 900 تومن پول دارم و حد اکثر بتونم یک میلیون کنم بودجه ام رو.. مانیتور قدیمی و موس و کیبورد هم دارم. فقط میخوام یک کیس عالی بخرم اما چون فعلا پول کافی ندارم میخوام کارت گرافیک نذارم براش و یعدا یک قویشو بزارم ک واسه بازی خوب باشه..
. با یک میلیون ایا میشه یک کیس با پردازنده corei3 جمع کرد؟ والبته پاورشم باید خوب باشه چون بعدا میخوام کارت گرافیک قوی بزارم براش..
من در مورد سخت افزار اطلاعات زیادی ندارم.. میخواستم بدونم ایا مادربردهای امروزی هم کارت گرافیک انبرد دارن ک فعلا نیاز ب کارت گرافیک نداشته باشم؟
و همچنین میخوام مادربرد دوتا اسلاید رم بخوره تا بتونم بعدا یک چهارگیگ دی دی ار 3 اضافه کنم.. فعلا دی وی دی رایتر. هم براش نمیخرم..
لطفا پیشنهاد بدین یک کیس تا یک تومن مرسی
Sent from my C2105 using Tapatalk 4
saeed74
13-09-13, 18:32
کسی نیس کمک کنه؟
Hessam II
13-09-13, 18:51
سیستم ضعیف تر بخواید، باید قطعات به مراتب ضعیف تر و ارزان تر انتخاب کنید:
Only the registered members can see the link
saeed74
13-09-13, 19:26
سیستم ضعیف تر بخواید، باید قطعات به مراتب ضعیف تر و ارزان تر انتخاب کنید:
Only the registered members can see the link
مرسی از پاسختون
میشه بگین تو این لیست odd و psu چی هستن
Hessam II
13-09-13, 19:50
مرسی از پاسختون
میشه بگین تو این لیست odd و psu چی هستن
دی وی دی رایتر و پاور.
saeed74
13-09-13, 21:11
دی وی دی رایتر و پاور.
دی وی رایتر که نمیخوام.. نظرتون راجع ب دسته دو چیه؟ ارزش خرید داره یا نو یخرم قطعاتو؟
Hessam II
13-09-13, 21:36
دی وی رایتر که نمیخوام.. نظرتون راجع ب دسته دو چیه؟ ارزش خرید داره یا نو یخرم قطعاتو؟
من کلاً به کسی دست دوم پیشنهاد نمی کنم! میل خودتونه!
خلاصه ویندوز بخواید عوض کنید، یه دی وی دی رایتر میخواید دیگه...!
saeed74
13-09-13, 22:08
من کلاً به کسی دست دوم پیشنهاد نمی کنم! میل خودتونه!
خلاصه ویندوز بخواید عوض کنید، یه دی وی دی رایتر میخواید دیگه...!
دی وی رایتر اونیکی سیستممو باز میکنم میذارم رو این... ولی برام مهمه که مادربرد دوتا اسلاید رم داشته باشه.. و گرافیک انبرد ک موقت ازش استفاده کنم و وقتی پول دستم اومد رمم رو چهارگیگ اضافه کنم و کارت گرافیک قوی بگیرم... این مادر بردی که شما پیشنهاد دادین این مشخصاتو داره؟
Hessam II
13-09-13, 22:15
دی وی رایتر اونیکی سیستممو باز میکنم میذارم رو این... ولی برام مهمه که مادربرد دوتا اسلاید رم داشته باشه.. و گرافیک انبرد ک موقت ازش استفاده کنم و وقتی پول دستم اومد رمم رو چهارگیگ اضافه کنم و کارت گرافیک قوی بگیرم... این مادر بردی که شما پیشنهاد دادین این مشخصاتو داره؟
بـــــــله. کاملاً.
saeed74
13-09-13, 22:28
بـــــــله. کاملاً.
ممنون از راهنماییهاتون..
من شنیدم انجام بازی ها بیشتر به پردازنده گرافیکی ربط داره.. در این صورت اگه من بعدها یک جی فورس خوب من gtx680 بخرم برای اجرای بازی ای مثل gta v با تراکم فول اچ دی کافی هست؟؟؟ ( البته میدونم معلوم نیس جی تی ا وی برای پی سی میاد یا نه)
Hessam II
13-09-13, 22:31
ممنون از راهنماییهاتون..
من شنیدم انجام بازی ها بیشتر به پردازنده گرافیکی ربط داره.. در این صورت اگه من بعدها یک جی فورس خوب من gtx680 بخرم برای اجرای بازی ای مثل gta v با تراکم فول اچ دی کافی هست؟؟؟ ( البته میدونم معلوم نیس جی تی ا وی برای پی سی میاد یا نه)
این کارت گرافیک 2 و نیم میلیون پولشه و برای سیستم فعلیی که نوشتم بسیار سنگین و نامعقول هست!
منطقی ترین کارت برای این سیستم نهایتاً GTX 760 (قیمت: 1 میلیون و 150) باشه.
کارت گرافیک از این قوی تر، پاور قدرتمند می خواد که با توجه به بودجه، چیز بهتری میسر نیست.
این کارت گرافیک دست کمی از GTX 670 نداره!
saeed74
13-09-13, 23:15
این کارت گرافیک 2 و نیم میلیون پولشه و برای سیستم فعلیی که نوشتم بسیار سنگین و نامعقول هست!
منطقی ترین کارت برای این سیستم نهایتاً GTX 760 (قیمت: 1 میلیون و 150) باشه.
کارت گرافیک از این قوی تر، پاور قدرتمند می خواد که با توجه به بودجه، چیز بهتری میسر نیست.
این کارت گرافیک دست کمی از GTX 670 نداره!
یعنی پاور پیشنهادیتون gtx 760 رو به همراه سایر قطعات راحت جواب میده؟ ایا با این کارت میشه با رزولیشن فول اچ دی سنگینترین بازیهای اینده رو اجرا کرد؟؟ خیلی ممنون
Hessam II
14-09-13, 08:23
یعنی پاور پیشنهادیتون gtx 760 رو به همراه سایر قطعات راحت جواب میده؟ ایا با این کارت میشه با رزولیشن فول اچ دی سنگینترین بازیهای اینده رو اجرا کرد؟؟ خیلی ممنون
بله.
خیر. شما 1 میلیون پول داری؛ اما انتظار کسانی رو دارید که گویا 8 میلیون تومن بودجه تون هست!!!
یه کم منطقی باشید! بودجه تون باید دست کم 4-5 برابر بشه تا انتظاراتتون برآورده بشه!!