تا به تجربه ای از شرکت های گارانتی کننده وسایل دیجیتالی از قطعات سخت افزاری گرفته تا موبایل و تبلت و لپ تاپ دارید ؟ تجربیاتتون را ثبت کنید و از تجربیات دیگران بهره مند شوید :
دیتابیس گارانتی های ایران (Only the registered members can see the link)
همچنین برای حمایت از طرح به اینجا (Only the registered members can see the link 8%AA-%DA%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%AA%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-43848/)رفته و از طرح های گرافیکی زیر در امضاتون استفاده کنید .
mahmoodkhanjari
04-09-13, 16:53
گارانتی ها درایران یه خیاله
Shahryar
05-09-13, 15:17
گارانتی ها درایران یه خیاله
دوست عزیز دقیقاً برای بهبود گارانتی در ایران این طرح راه اندازی شده ...
دوستان همکاری کنند و تجربیات خودشون را ثبت کنند لطفاً . :give_rose:
mehrdad_ab
07-09-13, 12:42
سلام چرا mouse و keyboard جز محصولات گارانتی شده قرار ندارن ؟
STUXNET
07-09-13, 13:39
گارانتي رم هاي ژل هم كه به كل منحل شد خدا رحمتش كنه ماكه شانس نداريم-
Shahryar
07-09-13, 13:59
سلام چرا mouse و keyboard جز محصولات گارانتی شده قرار ندارن ؟
مهرداد جان برای هر شرکتی که محصولات خاصی را توی این زمینه میاورده ما اضافه کردیم ، شما بفرمایید برای چه شرکتی بوده که موس و کیبورد را باید اضافه کنیم تا اضافه کنیم ...
گارانتي رم هاي ژل هم كه به كل منحل شد خدا رحمتش كنه ماكه شانس نداريم-
هر گارانتی ای دوستان میبیند نیست بفرمایید اضافه کنیم ، این طرح فقط و فقط با همکاری همه ما میتونه به یک طرح ملی و تاثیرگذار تبدیل بشه ...
mehrdad_ab
08-09-13, 12:52
شهریار جان ؛ mouse +keyboard GENIUS که تحت گارانتی شرکت شاب هستن
farh200
11-09-13, 16:11
گارانتی یوخده یوخده یوخده:great::great::great:
D J V A H I D
11-09-13, 17:43
درود
لطفا گارانتی وثوق + تخت جمشید رو هم اضاف بفرمائید .
D J V A H I D
11-09-13, 17:47
گارانتی یوخده یوخده یوخده:great::great::great:
دوست عزیز ضمن عرض خوش آمد گویی ...
لطفا کمی منطقی تر به این موضوع نگاه کنید . اگه با مراکز گارانتی سرو کار داشتید بطور دقیق ماجرا رو شرح بدید . حالا چه تلخ چه شیرین ! به هر دلیل
Shahryar
14-09-13, 12:17
شهریار جان ؛ mouse +keyboard GENIUS که تحت گارانتی شرکت شاب هستن
سلام مهرداد جان ؛ اضافه شد ، چک کنید ...
درود
لطفا گارانتی وثوق + تخت جمشید رو هم اضاف بفرمائید .
وحید جان لینک سایت هاشون را با محصولاتی که میارند را اگه میشه بفرمایید .
meysam20
16-09-13, 20:36
گارانتي خوبه براي ايران نه
Shahryar
17-09-13, 09:50
گارانتي خوبه براي ايران نه
تجربه ای هم دارید از گارانتی ها که این شکلی میگید ؟
اگه دارید حتماً ثبت کنید دوست عزیز ...
Hamed DC
18-09-13, 10:20
سلام. یه بار یه قطعه(گرافیک) رو بردم آواژنگ. از بس توی عیب یابی دست دست کردن تا گارانتی کارت تموم شد و گفتن و که کارت گارانتیش تموم شده و از دست ما کاری ساخته نیست چند وقت پیش هم یه مادربرد برد بده بودم ویستا. کلا در یک کلام شوت به تمام معنا. فقط در یک چیز خبره ان: شانه خالی کردن از زیر بار گارانتی. نتیجه اخلاقی: گارانتی در ایران عزیزمون فقط و فقط برای سور بیشتره نه چیزه دیگه!!!
Shahryar
18-09-13, 10:23
سلام. یه بار یه قطعه(گرافیک) رو بردم آواژنگ. از بس توی عیب یابی دست دست کردن تا گارانتی کارت تموم شد و گفتن و که کارت گارانتیش تموم شده و از دست ما کاری ساخته نیست چند وقت پیش هم یه مادربرد برد بده بودم ویستا. کلا در یک کلام شوت به تمام معنا. فقط در یک چیز خبره ان: شانه خالی کردن از زیر بار گارانتی. نتیجه اخلاقی: گارانتی در ایران عزیزمون فقط و فقط برای سور بیشتره نه چیزه دیگه!!!
سلام حامد جان ؛
تجربیات جالبی دارید . لطفاً این تجربیات را از طریق لینک بالا جفتشو ثبت کنید توی پیج گارانتی ها به چند دلیل :
1 ) انتقال حرفتون به گارانتی ها
2) مطلع کردن بقیه از کیفیت این گارانتی ها
3) ایجاد دیتابیس و به مرور زمان بهبود کیفیت گارانتی ها ! چرا ؟ چون میدونند که دیده میشند !!!
ممنون .
Hamed DC
18-09-13, 10:33
سلام حامد جان ؛
تجربیات جالبی دارید . لطفاً این تجربیات را از طریق لینک بالا جفتشو ثبت کنید توی پیج گارانتی ها به چند دلیل :
1 ) انتقال حرفتون به گارانتی ها
2) مطلع کردن بقیه از کیفیت این گارانتی ها
3) ایجاد دیتابیس و به مرور زمان بهبود کیفیت گارانتی ها ! چرا ؟ چون میدونند که دیده میشند !!!
ممنون .
سلام شهریار جان.
توی کدوم قسمت باید ثبت کنم؟؟؟
موارد دیگه ای هم هستش که حتما ذکرشون خواهم کرد!
Shahryar
18-09-13, 13:54
سلام شهریار جان.
توی کدوم قسمت باید ثبت کنم؟؟؟
موارد دیگه ای هم هستش که حتما ذکرشون خواهم کرد!
حامد جان پست اول همین تاپیک را نگاه کنید لینکش هست .
چه عالی ! همش را لطفاً ثبت کنید .
Shahryar
19-09-13, 12:22
صفحات گارانتی های هماهنگ و مدیا پردازش اضافه شدند ...
دوستان بیشتر از این ها نیازمند حمایت شماییم برای این طرح ملی .
RAZNHAN
20-09-13, 20:16
ایران خیلی راه داره تا برسه همچنان مصرف گرا هستیم و واردکنندگان همیشه بیشترین سود رو از این تجارت می برنند شاید همیشه در این وضعیت بمانیم با این سیستم مدیریتی کشور
!hi
20-09-13, 21:57
سلام سال قبل ، یک مادربرد گیگابایت مدل p61-usb3-b3 گرفتم ، یادم نمیاد داخل کارتنش چک کردم برای کارت گرانتی ، ولی الان که کارتون اونو نگاه کردم کارت گارانتی نداره؟ آیا اماکن داره که کارت گارانتی از مبدا شرکت (آواژنگ) قرار نداده باشند؟ باید چکار کنم؟
Shahryar
20-09-13, 22:47
سلام سال قبل ، یک مادربرد گیگابایت مدل p61-usb3-b3 گرفتم ، یادم نمیاد داخل کارتنش چک کردم برای کارت گرانتی ، ولی الان که کارتون اونو نگاه کردم کارت گارانتی نداره؟ آیا اماکن داره که کارت گارانتی از مبدا شرکت (آواژنگ) قرار نداده باشند؟ باید چکار کنم؟
اگه محصول با گارانتی آواژنگ فروخته شده باشه ( لوگوی گارانتی آواژنگ روی جعبه محصول باشه ) ببرید گارانتی مشکلی نداره . نیازی به کارت گارانتی فکر کنم نباشه ...
!hi
21-09-13, 00:01
اگه محصول با گارانتی آواژنگ فروخته شده باشه ( لوگوی گارانتی آواژنگ روی جعبه محصول باشه ) ببرید گارانتی مشکلی نداره . نیازی به کارت گارانتی فکر کنم نباشه ...
متاسفانه هیچ برچسبی نداره! راه دیگه ای نیست ؟(سریال مادربرد)
Shahryar
21-09-13, 07:37
متاسفانه هیچ برچسبی نداره! راه دیگه ای نیست ؟(سریال مادربرد)
خب آیا مادربرد واقعاً با گارانتی آواژنگ بوده ؟!
چرا ببرید گارانتی اگه کلاً کالا گارانتی آواژنگ بوده باشه توی سیستمشون هست با سریالش .
sinos
24-09-13, 18:26
گارانتی اگر از شرکت های معتبر باشه جواب گویی شون خوب هست . یدونه مادربورد ایسوس بردم گارانتی سازگار نتونستن تعمیر کنن گفتن بیا تعویض کن فلان مقدار سر بده گفتم نمیتونم سر بدم گفتن بیا پولشو بهت میدیم رفتم پولشو گرفتم و مقداریم که دادن بسیار راضی کننده بود .
یدونه مودم لینکسیس هم داشتم خراب شد بردم ساخت سیستم کمتر از نیم ساعت طول کشید یدونه نوش رو با احترام تقدیممون کردن .
javadshahvand
24-09-13, 19:01
متاسفانه قطعات با گارانتی شرکتی یا به نوعی گارانتی متفرقه فروش بالایی داره اون هم فقط بخاطر تفاوت قیمت بالا با گارانتی اصلی مثال مانتیتور 19 اینچ حدود 100 تومان اختلاف قیمت هست
Shahryar
24-09-13, 20:19
گارانتی اگر از شرکت های معتبر باشه جواب گویی شون خوب هست . یدونه مادربورد ایسوس بردم گارانتی سازگار نتونستن تعمیر کنن گفتن بیا تعویض کن فلان مقدار سر بده گفتم نمیتونم سر بدم گفتن بیا پولشو بهت میدیم رفتم پولشو گرفتم و مقداریم که دادن بسیار راضی کننده بود .
یدونه مودم لینکسیس هم داشتم خراب شد بردم ساخت سیستم کمتر از نیم ساعت طول کشید یدونه نوش رو با احترام تقدیممون کردن .
متاسفانه قطعات با گارانتی شرکتی یا به نوعی گارانتی متفرقه فروش بالایی داره اون هم فقط بخاطر تفاوت قیمت بالا با گارانتی اصلی مثال مانتیتور 19 اینچ حدود 100 تومان اختلاف قیمت هست
دوستان عزیز ؛ حتماً تجربیات خودتون را ثبت کنید در دیتابیس ، ممنون . :give_rose:
imanpc91
24-09-13, 23:42
Only the registered members can see the linkسلام دوستان من این سیستم رو برای رندر انتخاب کردم لطفا نظراتتون رو بدید باسپاس
Shahryar
25-09-13, 09:45
سلام دوستان من این سیستم رو برای رندر انتخاب کردم لطفا نظراتتون رو بدید باسپاس
در بخش مربوط به خودش بپرسید دوست عزیز .
mehrdad_ab
03-10-13, 11:30
آقا ما از این شرکت شاب و سریر که خنجر خوردیم:دی شرکت سازگار و دیجیتال هم خوب بودن و تمامی تجربه ها هم ثبت شدن این محصولات a4tech گارانتیش چی هست ؟خنجر اینا هم به تنمونه هنوز :دی
Shahryar
03-10-13, 12:54
آقا ما از این شرکت شاب و سریر که خنجر خوردیم:دی شرکت سازگار و دیجیتال هم خوب بودن و تمامی تجربه ها هم ثبت شدن این محصولات a4tech گارانتیش چی هست ؟خنجر اینا هم به تنمونه هنوز :دی
ایول مهرداد جان .
خیلی خوبه اگه بچه ها تجربیاتشونو همه ثبت کنند . این طرح یک روزی خیلی موثر خواهد شد ...
گارانتیش باید این باشه :
Only the registered members can see the link
چک کنید ببینید همینه ؟
Rezasam1
03-10-13, 13:58
شهریار جان لطفا" گارانتی شرکت انفورماتیک گستر (Only the registered members can see the link) نماینده مادربردهای BioStar و کارت گرافیک های HIS هم اضافه کنید
mehrdad_ab
04-10-13, 11:28
والا شهریار جان حضور ذهن ندارم... شاید همین بوده ...چون برچسب گارانتیش رو زیر موس و کیبورد میچسبوندن و به مرور زمان این برچسب ها کنده میشد ...
Shahryar
05-10-13, 20:26
به درخواست شما عزیزان اضافه شد :
صفحه اختصاصی گارانتی انفورماتیک گستر :
اندرحکایت گارانتی انفورماتیک گستر با تجربیات شما ! (Only the registered members can see the link)
صفحه اختصاصی گارانتی پارس ارتباط :
اندرحکایت گارانتی پارس ارتباط با تجربیات شما ! (Only the registered members can see the link)
متاسفانه گارانتی در ایران فقط دریافت پول اضافه از مشتری است.!!!
Shahryar
18-10-13, 11:03
متاسفانه گارانتی در ایران فقط دریافت پول اضافه از مشتری است.!!!
تا حالا به گارانتی ای از قطعات دیجیتالی یا سخت افزاری و ... مراجعه کردید ؟؟
armin100
21-10-13, 14:06
سلام
گارنتی شرکت ارتباطات فراگستر سامان (Only the registered members can see the link) وجود نداره...
لطف می کنید اضافش کنید؟
من یه مودم TP-Link مدل TD-W8901G با همین گارانتی خریده بودم...
بعد از دو سال خراب شد (چراغاش ثابت نمی موند)...
مراجعه کردم به دفتر کریم خان...
برام تعویضش کردن...
ولی چون همون مدل رو نداشتن، 10 تومن ازم گرفتن و یه مدل بالاترش رو بهم دادن...
خدا خیرشون بده...
این اولین تجربه ی خوب و دلپذیر گارانتی تو زندگیم بود!
l_mahroo
27-10-13, 19:48
خیلی جالبه!!!!!!!!!!!!!
Over_Cracker
27-10-13, 20:33
گارانتی میلاد افزار تهران (Only the registered members can see the link)
یه مودم kingerboard ADSL 8500 داشتم که چراغ پاورش کم نور بود. قبول نکردند و گفتند ضربه خورد.
مودم اصلا ضربه نخورده بود اما از وقتی این مشکل پیش اومد که دو رشته سیم تلفن به هم اتصال پیدا کرد از یک نقطه دیگه.
مدت زمان گارانتیشون هم کمه نسبت به سایر گارانتی های دیگه.
mitra.r
28-10-13, 08:08
ایرانیان رهجو گستر هم اضافه کنید
7531momtazA
28-10-13, 10:04
کامپیوتر گرافیک انیمیشن
fmohsen
01-11-13, 18:11
سلام خدمت دوستان عزیز والا بنده تو خدمات کامپیوتری هستم گارانتی فلش های سیلیکون پاور خیلی خوبه بدون مشکل فلش رو تعویض می کنن فکر کنم شرکت داده پرداز متین باشه اسمش
Shahryar
01-11-13, 22:03
سلام خدمت دوستان عزیز والا بنده تو خدمات کامپیوتری هستم گارانتی فلش های سیلیکون پاور خیلی خوبه بدون مشکل فلش رو تعویض می کنن فکر کنم شرکت داده پرداز متین باشه اسمش
سلام دوست عزیز ،
عضویتتون در شهر سخت افزار مبارک ! :give_rose:
لطفاً تجربه اتون را توی لینکی که توی صفحه اول هست ثبت کنید .
من قبلا کارت گرافیک gainward gtx 260 داشتم قبل از پایان گارانتی یکی از خازن های کارت گرافیک سوخت ولی شرکت هیچ گونه مسئولیتی قبول نمی کرد به این بهانه که گارانتی محصول درحال تمام شدن هست و آخر سرهم مجبور شدم 1 کارت گرافیک قویتر با گارنتی آواژنگ بخرم.
قبلا 1 مادربرد با گارانتی آواژنگ داشتم که بعد از اتمام گارانتی مشکل پیدا کرد و شرکت سریعا برام تعمیر کرد با هزینه کم و 1 فلش هم داشتم که 2 بار آواژنگ برام تعویض کرد.
melina66
12-11-13, 11:37
با سپاس و درود فراوان
.
mohsen7077
26-11-13, 20:26
آقا من خوشبختانه تا حالا هیچ قطعه ای برای گارانتی پیش نیومده بفرستم:yes:
M A H R A D
09-04-14, 13:39
سلام
گارنتی شرکت ارتباطات فراگستر سامان (Only the registered members can see the link) وجود نداره...
لطف می کنید اضافش کنید؟
من یه مودم TP-Link مدل TD-W8901G با همین گارانتی خریده بودم...
بعد از دو سال خراب شد (چراغاش ثابت نمی موند)...
مراجعه کردم به دفتر کریم خان...
برام تعویضش کردن...
ولی چون همون مدل رو نداشتن، 10 تومن ازم گرفتن و یه مدل بالاترش رو بهم دادن...
خدا خیرشون بده...
این اولین تجربه ی خوب و دلپذیر گارانتی تو زندگیم بود!
با سلام.
این گارانتی به لیست گارانتی ها اضافه شد:
اندرحکایت گارانتی ارتباطات فرادانش سامان با تجربیات شما! (Only the registered members can see the link)
لطفا تجربه خودتون رو ثبت کنید.
گارانتی میلاد افزار تهران (Only the registered members can see the link)
یه مودم kingerboard ADSL 8500 داشتم که چراغ پاورش کم نور بود. قبول نکردند و گفتند ضربه خورد.
مودم اصلا ضربه نخورده بود اما از وقتی این مشکل پیش اومد که دو رشته سیم تلفن به هم اتصال پیدا کرد از یک نقطه دیگه.
مدت زمان گارانتیشون هم کمه نسبت به سایر گارانتی های دیگه.
این گارانتی هم به لیست اضافه شد:
اندرحکایت گارانتی ام ای تی با تجربیات شما! (Only the registered members can see the link)
===
دوستان گرامی
دیتابیس گارانتی های ایران (Only the registered members can see the link) شکل و شمایل جدیدی به خودش گرفته و لیست شرکت ها هم کامل تر شده.
یک بار دیگه از همه شما تقاضا میکنیم در صورتی که تجربه ای از شرکت های گارانتی دارید (و قبلا اون رو ثبت نکردید) در اینجا (Only the registered members can see the link)اون رو ثبت کنید.
+ اگه شرکتی هست که در لیست وجود نداره در همین تاپیک اعلام کنید (با لینک به وبسایت شرکت) تا به فهرست اضافه کنم.
سپاس :11():
esl2012
25-04-14, 19:18
بادرود:
احتراما از اين سايت كه اين امكان را فراهم نموده كه درباره گارانتي هاي ايران بحث بشه خيلي خوب وعالي مي باشداين خاطره من مربوط به سال 82 مي شود كه يك مادر بورد ايسوس با گارانتي الماس خاورميانه كه در ان موقع مثلا بهترين گارانتي و خدمات را مي داد اين مادر بورد از نسل جديد دي دي ار و دوبل بود كه من با سي پي يوي معمولي و تك رم راحت كار مي كرد ولي وقتي كه سي پي يو 2.4 و رم دوبل دي دي ار قرار دام سيستم روشن نمي شد بردم گارانتي يك مادر بورد ديگر دادند به اسم مادربورد سالم ونو اكبند ولي اين هم خراب بود و اسلات هاي پي سي اي ان كار نمي كرد وبراي بار دوم رفيقم اين مادر بورد را برده وجهت گارنتي تحويل داده وبعد در زمان تحويل, مادربورد اول خودم را تحويل دادند كه اين يك نمونه كوچك از مشكلات گارانتي درايران مي باشد در مورد رم وفلش بايد بكم كه اين ها را همين طور گرفته مال من را به شما واز شما را به من تحويل مي دهند اين نمونه بارز دزدي وكلاه برداري در ايران مي باشد.
باسپاس
M A H R A D
25-04-14, 20:06
بادرود:
احتراما از اين سايت كه اين امكان را فراهم نموده كه درباره گارانتي هاي ايران بحث بشه خيلي خوب وعالي مي باشداين خاطره من مربوط به سال 82 مي شود كه يك مادر بورد ايسوس با گارانتي الماس خاورميانه كه در ان موقع مثلا بهترين گارانتي و خدمات را مي داد اين مادر بورد از نسل جديد دي دي ار و دوبل بود كه من با سي پي يوي معمولي و تك رم راحت كار مي كرد ولي وقتي كه سي پي يو 2.4 و رم دوبل دي دي ار قرار دام سيستم روشن نمي شد بردم گارانتي يك مادر بورد ديگر دادند به اسم مادربورد سالم ونو اكبند ولي اين هم خراب بود و اسلات هاي پي سي اي ان كار نمي كرد وبراي بار دوم رفيقم اين مادر بورد را برده وجهت گارنتي تحويل داده وبعد در زمان تحويل, مادربورد اول خودم را تحويل دادند كه اين يك نمونه كوچك از مشكلات گارانتي درايران مي باشد در مورد رم وفلش بايد بكم كه اين ها را همين طور گرفته مال من را به شما واز شما را به من تحويل مي دهند اين نمونه بارز دزدي وكلاه برداري در ايران مي باشد.
باسپاس
سلام دوست عزیز
به شهر سختافزار خوش اومدید.
حتماً تجربهتون رو در این قسمت (Only the registered members can see the link) (که مربوط به گارانتی ویستا یا همون الماس خاورمیانه میشه) ثبت کنید تا بقیه هم از تجربه شما آگاه بشن.
سپاس
M A H R A D
25-04-14, 23:39
گارانتی الماس ایران هم اضافه شد:
اندر حکایت گارانتی الماس ایران با تجربیات شما! (Only the registered members can see the link)
و
سپاس
rasmus_is_dead
30-07-14, 22:59
سازگار ارقام = بدترین شرکت گارانتی در ایران..
دزد + کلاهبردار + ... + ...........
nima_hl
31-07-14, 02:34
سلام
سازگار بخش گارانتی خوب و پاسخگوئی دارد
ممکنه دلیل یا تجربه خودتون را در میان بگذارید
Shahryar
31-07-14, 09:21
تجربیاتتون را فقط و فقط در دیتابیس گارانتی ها در سایت اصلی مطرح کنید. :give_rose:
mr.moj
29-09-14, 15:39
با سلام خدمت دوستان گرامی
من یک تبلت و یک نوت بوک با گارانتی لایف سرویس خریدم به جرعت میتونم بگم که گارانتی لایف سرویس با خدماتی که داره یکی از برترین گارانتی های داخل ایران هستش راجب گارانتی لایف سرویس حتما داخل سایتش برید و مطالعه کنید بعد به قدرتش پی میبرید:great:
mr.moj
29-09-14, 15:42
لطفا گارانتی لایف سرویس هم به شرکت های گارانتی کننده اضافه کنید تا دوستان به ای شرکت قدرتمند رای دهند
قدرت این شرکت و میشه از اونجا شناخت که بدون هیچگونه تبلیغی شروع به گارانتی کالا کرده بدون معطلی تبلت منو عوض کردند
M A H R A D
29-09-14, 17:45
با سلام خدمت دوستان گرامی
من یک تبلت و یک نوت بوک با گارانتی لایف سرویس خریدم به جرعت میتونم بگم که گارانتی لایف سرویس با خدماتی که داره یکی از برترین گارانتی های داخل ایران هستش راجب گارانتی لایف سرویس حتما داخل سایتش برید و مطالعه کنید بعد به قدرتش پی میبرید:great:
لطفا گارانتی لایف سرویس هم به شرکت های گارانتی کننده اضافه کنید تا دوستان به ای شرکت قدرتمند رای دهند
قدرت این شرکت و میشه از اونجا شناخت که بدون هیچگونه تبلیغی شروع به گارانتی کالا کرده بدون معطلی تبلت منو عوض کردند
سلام دوست گرامی؛
به زودی این شرکت هم به لیست اضافه خواهد شد.
سپاس
M A H R A D
03-10-14, 12:46
mr.moj
گارانتی لایفسرویس به دیتابیس اضافه شد و صفحه اختصاصی این شرکت نیز به روی سایت رفت.
اندر حکایت گارانتی لایف سرویس با تجربیات شما! (Only the registered members can see the link)
لطفاً تجربهای که داشتید رو ثبت کنید.
سپاس :1. (23)::11():
sam_nevada
24-10-14, 13:37
دوستان معذرت میخوام شاید سوالم به تاپیک مربوط نباشه ، اما امیدوارم بتونید کمکم کنید .
گارانتی پروتک (PROTECH) ( رم های کورسیر رو ازشون دارم ) از بین رفته ؟ چون من نتونستم پیداش کنم . نمیدونم اصلا وجود خارجی داشتن یا خیر ، اگر کسی اطلاعاتی از این شرکت داشته باشه ممنون میشم کمکم کنه . باز هم عذر میخوام اگر در تاپیک نامربوطی سوال کردم . ممنون
maysamsina
24-10-14, 13:55
ویستا بخشم خیلی نامردن ! هاردم خراب شد الکی گفتن یه خش خیلی ریز روش افتاده بود عوضش نکردن
AMD>INTEL
24-10-14, 13:56
ویستا بخشم خیلی نامردن ! هاردم خراب شد الکی گفتن یه خش خیلی ریز روش افتاده بود عوضش نکردن
باید تو دیتابیس سایت ثبت کنید تجربتون رو .
maysamsina
24-10-14, 13:58
باید تو دیتابیس سایت ثبت کنید تجربتون رو .
چرا عقیق ثبت نشده ؟
AMD>INTEL
24-10-14, 14:07
چرا عقیق ثبت نشده ؟
M A H R A D@
مشکلی نیست . اضافه میشه هم عقیق
Mahyar.sfi
24-10-14, 14:56
دوستان اگه امکان داره گارانتی ماتریس هم اضافه کنید
با تشکر
--------------
عذر میخوام توی لیست بود ندیده بودم
AMD>INTEL
24-10-14, 14:57
دوستان اگه امکان داره گارانتی ماتریس هم اضافه کنید
با تشکر
ماتریکس موجوه تو لیست
اندرحکایت گارانتی ماتریکس با تجربیات شما ! (Only the registered members can see the link)
M A H R A D
24-10-14, 15:40
چرا عقیق ثبت نشده ؟
بزودی این گارانتی هم به لیست اضافه میشه.
با سپاس از شما :11():
M A H R A D
30-10-14, 20:11
چرا عقیق ثبت نشده ؟
گارانتی عقیق رایانه هم به دیتابیس گارانتیها اضافه شد:
اندر حکایت گارانتی عقیق رایانه با تجربیات شما! (Only the registered members can see the link)
لطفاً تجربیات خودتون رو ثبت کنید.
سپاس
maysamsina
30-10-14, 20:49
گارانتی عقیق رایانه هم به دیتابیس گارانتیها اضافه شد:
اندر حکایت گارانتی عقیق رایانه با تجربیات شما! (Only the registered members can see the link)
لطفاً تجربیات خودتون رو ثبت کنید.
سپاس
داداش این
شرکت عصر شتاب جهان
ثبت کنید ؟ گارنتیش خوبه ؟
AMD>INTEL
30-10-14, 20:57
داداش این
شرکت عصر شتاب جهان
ثبت کنید ؟ گارنتیش خوبه ؟
این شرکت چه محصولاتی رو وارد میکند ؟
maysamsina
30-10-14, 23:29
گارت inno 3d ! فروشندش میکفت
M A H R A D
31-10-14, 11:37
گارت inno 3d ! فروشندش میکفت
لطفاً آدرس وبسایت این شرکت رو اینجا بذارید تا بررسی بشه.
سپاس
DCalling
31-10-14, 11:45
کارت گرافیک های inno 3d و his . به علاوه سری کامل کارت های pny از tesla k 40 تا 750ti . سری KNP کارت های EVGA . لپ تاپ های گیمینگ Digital Storm ، Maingear و Origin . کیس و کولرهای ترمال تک و سیلوراستون . مادربوردهای رده بالای ایسوس و ایزراک مثل سری E-WS یا extreme . کارت های ویرایش محدود محدود مثل devil و ARES . درایور بلوری ال جی . Asus ROG Front Base Gaming Panel و چیزهای دیگر
AMD>INTEL
31-10-14, 11:53
کارت گرافیک های inno 3d و his . به علاوه سری کامل کارت های pny از tesla k 40 تا 750ti . سری KNP کارت های EVGA . لپ تاپ های گیمینگ Digital Storm ، Maingear و Origin . کیس و کولرهای ترمال تک و سیلوراستون . مادربوردهای رده بالای ایسوس و ایزراک مثل سری E-WS یا extreme . کارت های ویرایش محدود محدود مثل devil و ARES . درایور بلوری ال جی . Asus ROG Front Base Gaming Panel و چیزهای دیگر
خوب سایتش رو لطف کنید .
DCalling
31-10-14, 11:58
خوب سایتش رو لطف کنید .
سایت فروشگاهشون گیم رفرنس مرجع بازی و سخت افزار-Game-Reference (Only the registered members can see the link) است و سایت شرکت فناوری اطلاعات عصرشتاب جهان (Only the registered members can see the link) است اگر اشتباه نکنم.
AMD>INTEL
31-10-14, 12:09
سایت فروشگاهشون گیم رفرنس مرجع بازی و سخت افزار-Game-Reference (Only the registered members can see the link) است و سایت شرکت فناوری اطلاعات عصرشتاب جهان (Only the registered members can see the link) است اگر اشتباه نکنم.
من تو سایت شرکتشون محصولاتشون رو نمیبینم .
AMD>INTEL
31-10-14, 12:48
توی سایت فروشگاهشون ببینید/
بنا به توضیحات شما . مهراد جان تصمیم میگیرند .
M A H R A D
31-10-14, 16:52
توی سایت رسمی این شرکت (Only the registered members can see the link)، اطلاعات لازم وجود نداره و از نظر ما این شرکت فاقد شرایط حضور در دیتابیس ماست.
nima_hl
31-10-14, 21:06
شرکتی که سال تاسیسش 1389 باشه ولی 8 سال سابقه کار داشته باشه احتمالا شبانه روزی کار میکرده و هر روز را دو روز حساب کرده :lol:
شرکت فناوری اطلاعات عصرشتاب جهان در سال 1389 به منظور فعالیت در زمینه فناوری اطلاعات تاسیس گردید و راه پر فراز و نشیب رشد و پیشرفت در این عرصه را به منظور کسب تجربه و خدمت به پیشرفت تکنولوژی در کشور با همراهی مدیران و متخصصین علوم فناوری اطلاعات و ارتباطات پیموده است.
بیش از 8 سال سابقه کار در زمینه تحلیل، طراحی، توسعه و پشتیبانی برنامه مبتنی بر وب، ویندوز و موبایل
امید رض
31-10-14, 21:53
گارانتیه پایتخت پیداشد!!!
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
من حدود 1سال پیش از یه جا مادربوردگیگابایت سوکتamd3+ خریدم وبعداز2ماه خراب شد ومشکل تمام پردازنده هایه fx بررویه مادربوردبود مشکل داشتن با رم وصداهایه عجیب که چندتا پردازنده fx نصب کردم بازمشکل باتمامی رم هایی که تست کردم داشت بررویه بورد ولی روبورد دیگه تست کردم هیچ مشکلی نداشتن کلا مادربورد باپردازنده هاورم هامشکل داشت که بردم فروشنده گفتم مشکل داره که به لیبل مادربوردنگاه کرد وگفت گارانتیش پایتخته ادرس تقاطع میردامادرو داد ورفتم اونجا ویه طبقه تجاری داشتن مشکلو گفتم رفتن تویه اتاق گفت تست میکنیم بهت میگیم بعداز 30دقیقه گفت مشکلی نداره قطعات شمامشکل دارن بهشون گفتم تست کردم باچندین قطعه ولی گوششون به حرف نرفت وگفتن شماالکی داری اعتبار ماروخدشه دارمیکنی الکی هم لیبلوکندن وکدشو ثبت کردن گفتن دیگه سوخت گارانتی وهرچی گفتم اخه مشکل داره قطعه رودادن دستم ومنو این داختن بیرون درضمن چندین قطعه محصولات گیگابایت رو دیدم دارن توبازارمیفروشن
DCalling
31-10-14, 23:14
شرکتی که سال تاسیسش 1389 باشه ولی 8 سال سابقه کار داشته باشه احتمالا شبانه روزی کار میکرده و هر روز را دو روز حساب کرده :lol:
آقای بامزه که فکر کردی به تنهایی به نکته ای پی بردی که بشریت از درکش عاجزن . سابقه کار چه ربطی به سال تاسیس شرکت داره ؟؟؟ می تونن قبل از تاسیس این شرکت در قالب یه شرکت دیگه ، مغازه یا حتی آزاد همین کارو کرده باشن
یاد بگیریم تو زندگیمون اول فکر کنیم و بعد حرف بزنیم.
دلیلیم که من از این شرکت میگم اینه که واقعا مدیریت با وجدانی دارن. من تاحالا برای شرکت خودمون نزدیک 10 تا کوادرو پی ان وای با گارانتی عصر شتاب گرفتم. جدا از اینکه بسیار قیمت مناسب تری نسبت به کلاه برداران بازار داره و هرگز قیمتشون رو با میزان موجودی و تقاضا بالا نمی برن . گراانتی فوق العاده داره . مدیر فروششون آقای ضیایی جدا از اینکه واقعا ادم دانایی و دانشش بسیار بالا است و ساعت ها با حوصله به همه مشاوره می دهد بارها شده که کالاهایی رو که واسه دوستام خریدم و ایرادی پیدا کرده در دوران گارانتی بدون قید و شرط تعویض کرده . زمانی که همه ی کشور r9 295x2 را با قیمت های سرسام آور بالای 6 میلیون و تایتان زد رو بالای 11 میلیون می فروختن این شرکت همین کارت هارو به ترتیب 4.5 و 9.5 می فروخت . کیس ترمال تک یکی از دوستام رو تنها به خاطر سوخته بودن یکی از ال ای دی آش تعویض کردن . همین اینو تری رو دارن 1490 می فروشن با گارانتی 3 ساله تعویض . اونم کارتی که قیمتش تو بازار آسیا حتی از ایسوس و گیگابایت هم گرون تره . واقعا با انصاف و خدا شناسن . هم تو قیمت گذاری هم تو خدمات .
nima_hl
01-11-14, 02:37
آقای بامزه که فکر کردی به تنهایی به نکته ای پی بردی که بشریت از درکش عاجزن . سابقه کار چه ربطی به سال تاسیس شرکت داره ؟؟؟ می تونن قبل از تاسیس این شرکت در قالب یه شرکت دیگه ، مغازه یا حتی آزاد همین کارو کرده باشن
دلیلیم که من از این شرکت میگم اینه که واقعا مدیریت با وجدانی دارن. من تاحالا برای شرکت خودمون نزدیک 10 تا کوادرو پی ان وای با گارانتی عصر شتاب گرفتم. جدا از اینکه بسیار قیمت مناسب تری نسبت به کلاه برداران بازار داره و هرگز قیمتشون رو با میزان موجودی و تقاضا بالا نمی برن . گراانتی فوق العاده داره . مدیر فروششون آقای ضیایی جدا از اینکه واقعا ادم دانایی و دانشش بسیار بالا است و ساعت ها با حوصله به همه مشاوره می دهد بارها شده که کالاهایی رو که واسه دوستام خریدم و ایرادی پیدا کرده در دوران گارانتی بدون قید و شرط تعویض کرده . زمانی که همه ی کشور r9 295x2 را با قیمت های سرسام آور بالای 6 میلیون و تایتان زد رو بالای 11 میلیون می فروختن این شرکت همین کارت هارو به ترتیب 4.5 و 9.5 می فروخت . کیس ترمال تک یکی از دوستام رو تنها به خاطر سوخته بودن یکی از ال ای دی آش تعویض کردن . همین اینو تری رو دارن 1490 می فروشن با گارانتی 3 ساله تعویض . اونم کارتی که قیمتش تو بازار آسیا حتی از ایسوس و گیگابایت هم گرون تره . واقعا با انصاف و خدا شناسن . هم تو قیمت گذاری هم تو خدمات .
سلام و درود بر شما دوست گرامی
اگر با بنده بیشتر آشنائی داشتید میدانستید که بنده همیشه طرف کاربران (یوزر) هستم تا شرکت های گارانتی کننده
بارها در همین فروم پیش آمده که من از شرکت های گمنام و خوش انصاف در برابر شرکت های بزرگ و بی انصاف تمام قد دفاع کردم
این شرکت هم بنا به گفته شما شرکت خوش انصافی است که در این صورت قطعا دوست بنده محسوب میشه ( در آینده در مورد آن بیشتر تحقیق میکنم )
ولی در هیچ کجای جهان رایج نیست در صفحه رسمی سوابق کاری پرسنل یک شرکت جزو رزومه آن شرکت محسوب گردد
به هر حال از دید بنده تناقض در آن دو بخش (که در پست قبلی درج کردم) در یک صفحه از سایت رسمی خنده دار بود که آن را بیان کردم
M A H R A D
01-11-14, 12:10
پستهای اضافی پاک شدن.
===
گارانتیه پایتخت پیداشد!!!
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
من حدود 1سال پیش از یه جا مادربوردگیگابایت سوکتamd3+ خریدم وبعداز2ماه خراب شد ومشکل تمام پردازنده هایه fx بررویه مادربوردبود مشکل داشتن با رم وصداهایه عجیب که چندتا پردازنده fx نصب کردم بازمشکل باتمامی رم هایی که تست کردم داشت بررویه بورد ولی روبورد دیگه تست کردم هیچ مشکلی نداشتن کلا مادربورد باپردازنده هاورم هامشکل داشت که بردم فروشنده گفتم مشکل داره که به لیبل مادربوردنگاه کرد وگفت گارانتیش پایتخته ادرس تقاطع میردامادرو داد ورفتم اونجا ویه طبقه تجاری داشتن مشکلو گفتم رفتن تویه اتاق گفت تست میکنیم بهت میگیم بعداز 30دقیقه گفت مشکلی نداره قطعات شمامشکل دارن بهشون گفتم تست کردم باچندین قطعه ولی گوششون به حرف نرفت وگفتن شماالکی داری اعتبار ماروخدشه دارمیکنی الکی هم لیبلوکندن وکدشو ثبت کردن گفتن دیگه سوخت گارانتی وهرچی گفتم اخه مشکل داره قطعه رودادن دستم ومنو این داختن بیرون درضمن چندین قطعه محصولات گیگابایت رو دیدم دارن توبازارمیفروشن
دوست عزیز، شرکتی که حتی وبسایتش بالا نمیاد، معلومه که چقدر به مشتریهاش اهمیت میده!
توی زندگی یه مرحلهای قبل از فکر کردن و حرف زدن وجود داره، و اون ادب و احترامه.
دوست گرامی، با لحن بهتری هم میتونستید حرفتون رو بزنید.
با توجه به فرمایش شما، اگه من همین الان برم یک شرکت ثبت کنم ولی پرسنل شرکت رو از افرادی انتخاب کنم که هر کدوم 10 سال سابقه کار دارن، پس میتونم بیام تو وبسایتم بنویسم:
شرکت ما در سال 1393 تأسیس شده و در عین حال دارای 10 سال سابقه کاری میباشد! :1. (35):
این شرکت عصر شتاب، اگه میخواست منظوری که شما فرمودید رو بنویسه باید مینوشت که پرسنل مجربی داره، یا قبلاً در چارچوب فلان شرکت یا مغازه، n سال تجربه کاری داشتند.
حالا از این موارد هم که جزء حواشی موضوع هست، بگذریم، باید بگم که این شرکت حتی اگه خدمات خوبی هم داشته باشه، چون سایتش فاقد اطلاعات لازم برای ما هست، نمیتونیم اونو در دیتابیس بذاریم.
skadi
18-11-14, 08:05
سلام دوستان
من یه لپتاپ اچ پی با گارانتی ایرانیان رهجو گستر (Only the registered members can see the link) خریدم
میخواستم ببینم چجور گارانتی هستش؟؟؟ خوبه یا بد؟؟
پیشاپیش ممنون
AMD>INTEL
18-11-14, 14:57
سلام دوستان
من یه لپتاپ اچ پی با گارانتی ایرانیان رهجو گستر (Only the registered members can see the link) خریدم
پیشاپیش ممنون
این شرکت مشخصا با کپی کردن اسم ایران رهجو دروهله اول قصد اشتباه انداختن کاربر دارد.از خدماتش چیزی نشنیدم.
M3RS4D 50062
18-11-14, 17:03
سلام دوستان
پیشاپیش ممنون
من این گارانتی رو نشنیدم
ولی فک کنم جعلی باشه
چ.ن ایران رهجو لپ تاپ های سونی رو گارانتی میکنه
ایرانیان رهجو گستر رو اولین باره میشنوم
دوستان اگه کسی اطلاعی داره به منم بگه
skadi
18-11-14, 20:06
این شرکت مشخصا با کپی کردن اسم ایران رهجو دروهله اول قصد اشتباه انداختن کاربر دارد.از خدماتش چیزی نشنیدم.
اشتباهیه که شده
انشالا هیچیش نشه
یک سال هم بیمه ی ایران هم داره مثلا
maysamsina
08-12-14, 12:30
سلام از دوستان کسی هستکه بتونه لیست قطعاتی رو که توسط شرکت آواژنگ , سازگار ارقام , ویستا بخش رو گارنتی شده رو بزاره با تشکر !
AMD>INTEL
08-12-14, 12:36
سلام از دوستان کسی هستکه بتونه لیست قطعاتی رو که توسط شرکت آواژنگ , سازگار ارقام , ویستا بخش رو گارنتی شده رو بزاره با تشکر !
لیست خاصی نیست .فقط یکسری نمایندگان این لیست رو دارند .سایت این شرکت ها مراجعه کنید . عموما محصولات رو نوشتند .
maysamsina
08-12-14, 12:45
لیست خاصی نیست .فقط یکسری نمایندگان این لیست رو دارند .سایت این شرکت ها مراجعه کنید . عموما محصولات رو نوشتند .
الان این محصول در سایت سازگارم ارقام پیدا نکردم Western Digital Caviar Blue 1TB :1. (27):
AMD>INTEL
08-12-14, 12:48
الان این محصول در سایت سازگارم ارقام پیدا نکردم Western Digital Caviar Blue 1TB :1. (27):
بعضی از محصولات اگر دائمی نباشند ممکنه تو سایت قرار نگیرند . این جزو سیاست های کاری شرکتهاست .
maysamsina
08-12-14, 12:57
بعضی از محصولات اگر دائمی نباشند ممکنه تو سایت قرار نگیرند . این جزو سیاست های کاری شرکتهاست .
شما میدونید گارنتیش چی اه ؟
AMD>INTEL
08-12-14, 13:06
شما میدونید گارنتیش چی اه ؟
90% گارانتی سازگار هست .
maysamsina
17-12-14, 18:48
سلام دوستان آیا قطعه ای از کامپیوترخریداری بشه باید حتما کارت گارنتی داشته باشه یا برچسب که زده تا تاریخ فلان گارنتیشه ؟
AMD>INTEL
17-12-14, 18:56
سلام دوستان آیا قطعه ای از کامپیوترخریداری بشه باید حتما کارت گارنتی داشته باشه یا برچسب که زده تا تاریخ فلان گارنتیشه ؟
این بستگی به شرکت گارانتی کنندش داره
سریر و ویستا پخش هولوگرام دارند. آواژنگ و سازگار کارت . معمولا شرکت ها تو سایتشون توضیحات میدهند
maysamsina
17-12-14, 19:43
این بستگی به شرکت گارانتی کنندش داره
سریر و ویستا پخش هولوگرام دارند. آواژنگ و سازگار کارت . معمولا شرکت ها تو سایتشون توضیحات میدهند
الماس و گرین چی ؟ یه پاور و گرافیگ دیدم کارت نداشتن برچسب بودن و تاریخ اتمام گارنتی رو زده بودن اگه خراب بشه گارنتی قبول میکنه ؟
AMD>INTEL
17-12-14, 19:59
الماس و گرین چی ؟ یه پاور و گرافیگ دیدم کارت نداشتن برچسب بودن و تاریخ اتمام گارنتی رو زده بودن اگه خراب بشه گارنتی قبول میکنه ؟
الماس منظورت الماس ایران هست ؟ الماس ایران کارت داره
گرین هم روی خود پاور برچسب تاریخ گارانتی دارد .
maysamsina
17-12-14, 20:38
الماس منظورت الماس ایران هست ؟ الماس ایران کارت داره
گرین هم روی خود پاور برچسب تاریخ گارانتی دارد .
الماس خاورمیانه با ایران از نظر برچسب گارنتی فرق دارن ؟ روی پارورگرینم یه برچسب کوچک زده و تاریخ انقضای گارنتی رو رزده ! همین کافی اه؟
AMD>INTEL
17-12-14, 20:41
الماس خاورمیانه با ایران از نظر برچسب گارنتی فرق دارن ؟ روی پارورگرینم یه برچسب کوچک زده و تاریخ انقضای گارنتی رو رزده ! همین کافی اه؟
الماس خاورمیانه وجود خارجی نداره .سالهاست تبدیل به ویستا پخش شده که در بالا توضیح دادم هولوگرام دارد .در بعضی از مواقع هم کارت دارد
رزده یعنی چه ؟.همون برچسب کافیه .
BOYNUMBERONE
21-12-14, 00:30
سلام. مطلب بسیار مفیدی ارائه دادید.
لطفا گارنتی های زیر را اضافه کنید.
آرمان همراه آرین (Only the registered members can see the link) گارانتی htc
پرشین سلوکام (Only the registered members can see the link) گارانتی htc
وقایع گستر فارس (Only the registered members can see the link) گارانتی apple
با تشکر
angel70
30-12-14, 10:45
سلام
لطفا گارانتی مارشال الکترونیک را هم در لیست قرار دهید. Only the registered members can see the link
با تشکر
M A H R A D
30-12-14, 20:58
سلام. مطلب بسیار مفیدی ارائه دادید.
لطفا گارنتی های زیر را اضافه کنید.
آرمان همراه آرین (Only the registered members can see the link) گارانتی htc
پرشین سلوکام (Only the registered members can see the link) گارانتی htc
وقایع گستر فارس (Only the registered members can see the link) گارانتی apple
با تشکر
سلام
لطفا گارانتی مارشال الکترونیک را هم در لیست قرار دهید. Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
با تشکر
با سپاس از دوستان گرامی،
گارانتیهایی که گفتید بررسی میشن و بزودی به دیتابیس اضافه میشن. (در صورت تأیید)
sinos
03-01-15, 20:08
گارانتی ساخت سیستم که در لیست نیست . چگون تجربمون رو ثبت کنیم
M A H R A D
04-01-15, 00:15
گارانتی ساخت سیستم که در لیست نیست . چگون تجربمون رو ثبت کنیم
سلام.
ممنون از پیگیریتون. این شرکت هم بررسی خواهد شد.
ساخت سیستم (Only the registered members can see the link)
سپاس
disna
07-01-15, 00:43
شرکت دورانتاش رو فراموش کردین .
شرکت دورانتاش معتبرترین و پیشرو ترین توزیع کننده سرویسهای امنیتی و نرم افزارهای آنتی ویروس تو ایرانه .
بسیاری از محصولات امنیتی برای اولین بار در ایران و حتی خاورمیانه توسط دورانتاش ارائه ، معرفی و پشتیبانی شده .
ی نکته ای که فراموش کردم بگم .
می پرسین چرا شرکت دورانتاش اینقدر مهمه ؟!
اواخر سال 2009 ( اوایل سال 2010 ) شرکت روسی کسپرسکی هزاران دلار کلاهبرداری کرد .
در حالی که در بقیه کشورها صد ها شرکت ارتباط با کسپرسکی رو قطع کردن و نمایندگی کسپرسکی رو پس دادن ، تو ایران فقط شرکت دورانتاش بود که :
1- لایسنسهایی که کسپرسکی اشتباهآ بلاک کرده بود و حاضر به پرداخت پولشون یا ارائه لایسنس جایگزین نبود رو به رایگان تعویض کرد .( با هزینه خود شرکت دورانتاش )
2- ارتباط با کسپرسکی رو قطع کرد و برای کسپرسکی شرط گذاشت که باید رسمآ به اشتباه و کلاهبرداریش اعتراف کنه .
این در حالی بود که بقیه نماینده های ایرانی کسپرسکی ، نه تنها موضوع کلاهبرداری کسپرسکی رو لاپوشانی کردن ، بلکه به روشهای مختلف از این شرکت شیاد و کلاهبردار حمایت کردن .
abbasnataj
14-01-15, 11:33
با سلام. خواهش میکنم تاپیکی در مورد گارانتی شرکت نامداران همراه ارتباطات ایجاد کنید تا نظرات کاربران در آن منعکس بشود.
ممنون
M A H R A D
15-01-15, 23:43
شرکت دورانتاش رو فراموش کردین .
شرکت دورانتاش معتبرترین و پیشرو ترین توزیع کننده سرویسهای امنیتی و نرم افزارهای آنتی ویروس تو ایرانه .
بسیاری از محصولات امنیتی برای اولین بار در ایران و حتی خاورمیانه توسط دورانتاش ارائه ، معرفی و پشتیبانی شده .
ی نکته ای که فراموش کردم بگم .
می پرسین چرا شرکت دورانتاش اینقدر مهمه ؟!
اواخر سال 2009 ( اوایل سال 2010 ) شرکت روسی کسپرسکی هزاران دلار کلاهبرداری کرد .
در حالی که در بقیه کشورها صد ها شرکت ارتباط با کسپرسکی رو قطع کردن و نمایندگی کسپرسکی رو پس دادن ، تو ایران فقط شرکت دورانتاش بود که :
1- لایسنسهایی که کسپرسکی اشتباهآ بلاک کرده بود و حاضر به پرداخت پولشون یا ارائه لایسنس جایگزین نبود رو به رایگان تعویض کرد .( با هزینه خود شرکت دورانتاش )
2- ارتباط با کسپرسکی رو قطع کرد و برای کسپرسکی شرط گذاشت که باید رسمآ به اشتباه و کلاهبرداریش اعتراف کنه .
این در حالی بود که بقیه نماینده های ایرانی کسپرسکی ، نه تنها موضوع کلاهبرداری کسپرسکی رو لاپوشانی کردن ، بلکه به روشهای مختلف از این شرکت شیاد و کلاهبردار حمایت کردن .
با سلام.
فعلاً برنامهای برای شرکتهای مرتبط با محصولات و سرویسهای نرمافزاری نداریم.
سپاس
با سلام. خواهش میکنم تاپیکی در مورد گارانتی شرکت نامداران همراه ارتباطات ایجاد کنید تا نظرات کاربران در آن منعکس بشود.
ممنون
ممنون از پیشنهادتون.
بررسی میشه. :give_rose:
abbasnataj
19-01-15, 12:44
سلام.
لطفا گارانتی شرکت نامداران ارتباط همراه رو هم قرار بدید.
زمان بررسی و اعلام پاسخ چند روزه؟
M A H R A D
19-01-15, 16:42
سه گارانتی:
آرین
وقایعگستر فارس
مارشال الکترونیک
صفحات اختصاصیشون ایجاد شد و به دیتابیس گارانتیهای شهرسختافزار اضافه شدند.
دوستان میتونن تجربیات خودشون رو ثبت کنن.
اندر حکایت گارانتی آرین (آرمان همراه آرین) با تجربیات شما! (Only the registered members can see the link)
اندر حکایت گارانتی وقایع گستر فارس با تجربیات شما! (Only the registered members can see the link)
اندر حکایت گارانتی مارشال الکترونیک با تجربیات شما! (Only the registered members can see the link)
و:
سلام.
لطفا گارانتی شرکت نامداران ارتباط همراه رو هم قرار بدید.
زمان بررسی و اعلام پاسخ چند روزه؟
شرکت نامداران و همچنین شرکت ساختسیستم هم وارد دیتابیس خواهند شد.
فقط ایجاد صفحات اختصاصی، ماژولهای ثبت تجربه و ... کمی زمانبر هست. فکر میکنم تا 2 یا 3 روز دیگه اینها هم بیان روی سایت.
سپاس
M A H R A D
24-01-15, 17:22
گارانتیهای «ساخت سیستم» و «نامداران» هم به دیتابیس اضافه شد:
اندر حکایت گارانتی ساخت سیستم با تجربیات شما! (Only the registered members can see the link)
اندر حکایت گارانتی نامداران با تجربیات شما! (Only the registered members can see the link)
و:
سپاس
Hessam II
28-02-15, 15:36
اینها چرا تو لیست نیست؟!
(Only the registered members can see the link)
- (Only the registered members can see the link)شرکت تخت جمشید (Corsair)
- شرکت فرانو آوران (Deep Cool)
- شرکت نوترونیک (A4Tech)
- شرکت مای اِچ پی (HP)
- شرکت کانولا (Canon) (Only the registered members can see the link)
- شرکت سیب زرد (Creative) (Only the registered members can see the link)
- شرکت آلبالو (Only the registered members can see the link)
M A H R A D
28-02-15, 23:12
اینها چرا تو لیست نیست؟!
- (Only the registered members can see the link)شرکت تخت جمشید (Corsair)
- شرکت فرانو آوران (Deep Cool)
- شرکت نوترونیک (A4Tech)
- شرکت مای اِچ پی (HP)
- شرکت کانولا (Canon) (Only the registered members can see the link)
- شرکت سیب زرد (Creative) (Only the registered members can see the link)
- شرکت آلبالو (Only the registered members can see the link)
شرکت MyHP رو از قبل داریم:
اندرحکایت گارانتی myHP با تجربیات شما ! (Only the registered members can see the link)
بقیه شرکتها هم بررسی میشن و بهزودی اضافه خواهند شد.
M A H R A D
16-03-15, 18:30
گارانتیهای زیر صفحات اختصاصیشون ساخته شد:
اندر حکایت گارانتی تخت جمشید با تجربیات شما! (Only the registered members can see the link)
اندر حکایت گارانتی فرانوآوران با تجربیات شما! (Only the registered members can see the link)
اندر حکایت گارانتی کانولا با تجربیات شما! (Only the registered members can see the link)
و به لیست دیتابیس شهرسختافزار اضافه شدند: دیتابیس گارانتی های ایران (Only the registered members can see the link)
گارانتی نوترونیک به علت اینکه سایتش فاقد لوگوی این شرکت هست، امکان اضافه شدن نداره فعلا.
دو گارانتی سیب زرد و آلبالو هم در روزهای آتی اضافه خواهند شد.
سپاس
Hessam II
17-03-15, 13:04
البته سند نماینده انحصاری بودنش رو داره. فقط لوگو نداره: (لوگوی شرکت همون لوگوی A4Tech هست ظاهراً)
M A H R A D
17-03-15, 20:15
البته سند نماینده انحصاری بودنش رو داره. فقط لوگو نداره: (لوگوی شرکت همون لوگوی A4Tech هست ظاهراً)
صحبتی روی رسمی بودن شرکت نیست.
برای ایجاد صفحات و قرار گرفتن اون در دیتابیس نیاز به یه سری عکس و لوگوی شرکت هست که متاسفانه این شرکت فاقد اون هست. (مگه میشه لوگوی یه شرکت، لوگوی رسمی و ثبتشدهی A4TECH باشه؟ :1. (35):)
بد نیست شرکتی که داعیهی نماینده رسمی بودن یه کمپانی رو داره و در حوزه کامپیوتر هم داره کار میکنه، حداقل یه سایت خوب با لوگوی خودش و حداقل استانداردها هم داشته باشه. :1. (26):
سپاس
Hessam II
18-06-15, 16:49
شرکت لایف برد پارسه (Only the registered members can see the link) پس از سازگار ارقام و ویستاپخش، رسماً سومین نماینده فروش و خدمات پس از فروش برند Asus در ایران شد.
گارانتی لایف سرویس (Only the registered members can see the link)
شرکت لایف برد پارسه (Only the registered members can see the link)
از این پس اگر قطعات یا لپ تاپ ایسوس با گارانتی لایف برد در بازار دیدید، تعجب نکنید!
گارانتی لایف برد، گارانتی متفرقه یا شرکتی نیست! گارانتی اصلی است!
M A H R A D
22-06-15, 00:25
شرکت لایف برد پارسه (Only the registered members can see the link) پس از سازگار ارقام و ویستاپخش، رسماً سومین نماینده فروش و خدمات پس از فروش برند Asus در ایران شد.
گارانتی لایف سرویس (Only the registered members can see the link)
شرکت لایف برد پارسه (Only the registered members can see the link)
از این پس اگر قطعات یا لپ تاپ ایسوس با گارانتی لایف برد در بازار دیدید، تعجب نکنید!
گارانتی لایف برد، گارانتی متفرقه یا شرکتی نیست! گارانتی اصلی است!
گارانتی لایفسرویس رو از قبل داشتیم:
اندر حکایت گارانتی لایف سرویس با تجربیات شما! (Only the registered members can see the link)
لایفبرد پارسه هم بزودی بررسی میشه.
Hessam II
22-06-15, 08:50
اگه داشتین، پس درسته مهراد جان. لایف برد پارسه گارانتی هاش رو لایف سرویس انجام میده. خودش گارانتی کننده نیست. من منظورم گارانتی همین لایف سرویس بوده در بالا.
djjc
17-11-15, 03:35
سلام و خسته نباشیدتقریبا 8 ماه پیش دوتا موس لاجیتک جی 100 اس اینترنتی خرید کرده بودم که گارانتی پانا داشت چند روز پیش یکیش خراب شد ( کلیک چپ سفت شده که باید زور بیش از حد بهش وارد کرد و از 5 کلیک 2 تاش کار نمیکنه ) من از طریق فامیلمون فرستادمش گارانتی ( پانا ) ، دیروز بردنش گارانتی و آقایی که اونجا بودن بعد از تست گفتن که موس مشکلی نداره یعنی پررویی تا این حد ، کاش خودم اونجا بودم . من علاقه زیادی به محصولات لاجیتک دارم ولی بعد این دیگه قیدشو میزنم بخاطر گارانتی بدرد نخور در قسمت دیتابیس گارانتی شرکت پانا رو پیدا نکردم ، برایه همین اینجا نوشتم
Hessam II
22-01-16, 10:23
سلام آقا مهراد؛
شرکت های سیب زرد، آلبالو، فن آوران پانا و رای بین رو نمی زنید؟
M A H R A D
22-01-16, 17:12
سلام آقا مهراد؛
شرکت های سیب زرد، آلبالو و فن آوران پانا رو نمی زنید؟
سلام
چرا، اضافه خواهند شد. چندتا شرکت دیگه هم هست که کاربران پیشنهاد دادن، اونا هم باید چک بشن و بزودی اضافه بشن.
اگر این وقت ما بگذارد! :1. (35):
سپاس
DOOM999
13-02-16, 11:51
شرکت ماتریس .MSI
تجربه ای که داشتم این بود که کارمو راه انداختند ولی با اکراه .رفتارشون مشتری مدارانه نبود .خیلی برام کلاس گزاشتند مخصوصا خانم هاشون انگار منت میخوان روسرم بزارن ولی گیگیا عالیه
saman33
13-02-16, 12:15
من یکبار تو زندگیم نیاز به گارانتی و خدمات پس از فروش پیدا کردم که اون هم افتضاح بود.
مربوط به گارانتی ویستا
ویستا پخش رایانه (Only the registered members can see the link)
یه تبلت asus بود که تازه خریداری شده بود و مشکل و خرابی داشت. وقتی تو سایتشون محل خدمات پس از فروش محل زندگی خودم رو پیدا کردم و مراجعه کردم. تبلت رو گرفتن 20 روز طول دادن و آخر خراب بهم تحویل دادن و پول ارسال به خدمات پس از فروش!!!! هم از من گرفتن.
تازه جالب بود با اینکه آدرس خدمات رو از سایت اصلی و رسمی خودشون برداشته بودم، بعد از تماس تلفنی با دفتر اصلی به من میگفتن ما اونجا خدمات پس از فروش نداریم!!! احتمالا فقط نماینده فروش بوده(یعنی از سایت خودشون هم اطلاع نداشتن که در بخش خدمات و تعمیرات چه آدرس هایی قرار دادن!!!!!)
M A H R A D
13-02-16, 13:05
شرکت ماتریس .MSI
تجربه ای که داشتم این بود که کارمو راه انداختند ولی با اکراه .رفتارشون مشتری مدارانه نبود .خیلی برام کلاس گزاشتند مخصوصا خانم هاشون انگار منت میخوان روسرم بزارن ولی گیگیا عالیه
دوست گرامی حتماً تجربه خودتون رو در دیتابیس گارانتیهای شهرسختافزار (Only the registered members can see the link) ثبت کنید تا تجربه شما رو به صورت مستند داشته باشیم:
اندرحکایت گارانتی ماتریکس با تجربیات شما ! (Only the registered members can see the link)
من یکبار تو زندگیم نیاز به گارانتی و خدمات پس از فروش پیدا کردم که اون هم افتضاح بود.
مربوط به گارانتی ویستا
ویستا پخش رایانه (Only the registered members can see the link)
یه تبلت asus بود که تازه خریداری شده بود و مشکل و خرابی داشت. وقتی تو سایتشون محل خدمات پس از فروش محل زندگی خودم رو پیدا کردم و مراجعه کردم. تبلت رو گرفتن 20 روز طول دادن و آخر خراب بهم تحویل دادن و پول ارسال به خدمات پس از فروش!!!! هم از من گرفتن.
تازه جالب بود با اینکه آدرس خدمات رو از سایت اصلی و رسمی خودشون برداشته بودم، بعد از تماس تلفنی با دفتر اصلی به من میگفتن ما اونجا خدمات پس از فروش نداریم!!! احتمالا فقط نماینده فروش بوده(یعنی از سایت خودشون هم اطلاع نداشتن که در بخش خدمات و تعمیرات چه آدرس هایی قرار دادن!!!!!)
دوست عزیز به شما هم توصیه میکنیم که حتماً تجربه خودتون رو از شرکت ویستا در صفحه اختصاصی این شرکت درج کنید:
اندرحکایت گارانتی ویستا پخش با تجربیات شما ! (Only the registered members can see the link)
سپاس
M A H R A D
11-03-16, 22:01
سلام آقا مهراد؛
شرکت های سیب زرد، آلبالو، فن آوران پانا و رای بین رو نمی زنید؟
شرکت آلبالو کامپیوتر به دیتابیس شهرسختافزار اضافه شد:
اندر حکایت گارانتی آلبالو کامپیوتر با تجربیات شما! (Only the registered members can see the link)
لطفاً وبسایت سایر شرکتهایی که نام بردید رو بفرستید تا چک/اضافه بشن.
سپاس
david-ebi
12-03-16, 12:43
یک هارد اینترنال سیگیت 2 ترا از دیجی کالا به خاطر داشتن کوپن تخفیف خریدم.دو ماه پیش.گارانتی یکساله ویستا هم داره.بعد از دو ماه چند روز پیش از تو بسته بندی در آوردمش و خواستم نصبش کنم که دیدم خرابه و کلا کار نمیکنه و هیچ صدایی هم نمی کنه.خلاصه دیجی کالا که راحت گفت ضمانت ما 7 روزه است و مهلتش تموم شده خودتون با ویستا تماس بگیرید.منم روز 19 اسفند با ویستا تماس گرفتم میگن شرمنده برید 15 فروردین بیایید.ما الان به علت آخر سال بودن به هیچ عنوان پذیرش نداریم.اینم از ویستا:1. (28)::1. (28)::1. (2):.دلم از این میسوزه که هارد آکبند هستش و حتی یک دقیقه هم کار نکرده
AMD>INTEL
12-03-16, 12:47
یک هارد اینترنال سیگیت 2 ترا از دیجی کالا به خاطر داشتن کوپن تخفیف خریدم.دو ماه پیش.گارانتی یکساله ویستا هم داره.بعد از دو ماه چند روز پیش از تو بسته بندی در آوردمش و خواستم نصبش کنم که دیدم خرابه و کلا کار نمیکنه و هیچ صدایی هم نمی کنه.خلاصه دیجی کالا که راحت گفت ضمانت ما 7 روزه است و مهلتش تموم شده خودتون با ویستا تماس بگیرید.منم روز 19 اسفند با ویستا تماس گرفتم میگن شرمنده برید 15 فروردین بیایید.ما الان به علت آخر سال بودن به هیچ عنوان پذیرش نداریم.اینم از ویستا:1. (28)::1. (28)::1. (2):.دلم از این میسوزه که هارد آکبند هستش و حتی یک دقیقه هم کار نکرده
سلام
معمولا گارانتی ها از نیمه اسفند پذیرش نمیکنند . چون باید جنس هایی که دستشون هست را تعیین نکلیف کنند و انبار گردانی کنند .
M A H R A D
12-03-16, 12:50
دوست گرامی تجربه خودتون رو در مطلب اختصاصی گارانتی ویستا ثبت کنید:
اندرحکایت گارانتی ویستا پخش با تجربیات شما ! (Only the registered members can see the link)
سپاس
Hessam II
15-03-16, 16:11
شرکت آلبالو کامپیوتر به دیتابیس شهرسختافزار اضافه شد:
اندر حکایت گارانتی آلبالو کامپیوتر با تجربیات شما! (Only the registered members can see the link)
لطفاً وبسایت سایر شرکتهایی که نام بردید رو بفرستید تا چک/اضافه بشن.
سپاس
گوگل بزنید. به راحتی پیدا میشه آقا مهراد...
ضمن اینکه من چند موردی رو لینک زدم صفحه قبل.
M A H R A D
18-03-16, 14:06
گوگل بزنید. به راحتی پیدا میشه آقا مهراد...
ضمن اینکه من چند موردی رو لینک زدم صفحه قبل.
حسام جان اگه با گوگل به جواب میرسیدم که به شما نمیگفتم :wink:
به عنوان مثال شرکت سیبزرد که شما اون رو به آدرس sibezard.com لینک کردید، وضعیتش Under Construction هست و هیچ مشخصات دیگهای هم ازش در اینترنت یافت نمیشه.
من گفتم شاید شما آدرس/مشخصات جدیدی از این شرکت داشته باشید.
بههرحال بقیه شرکتها بزودی اضافه میشن.
Hessam II
18-03-16, 14:16
حسام جان اگه با گوگل به جواب میرسیدم که به شما نمیگفتم :wink:
به عنوان مثال شرکت سیبزرد که شما اون رو به آدرس sibezard.com لینک کردید، وضعیتش Under Construction هست و هیچ مشخصات دیگهای هم ازش در اینترنت یافت نمیشه.
من گفتم شاید شما آدرس/مشخصات جدیدی از این شرکت داشته باشید.
بههرحال بقیه شرکتها بزودی اضافه میشن.
سیب زرد درسته. از اول هم سایتی نداشته. در آینده اطلاع ندارم که سایتی ایجاد می کنن یا نه.
ولی مابقی شرکت ها کاملاً مشخص و واضح هست.
ممنون./
M A H R A D
26-03-16, 16:41
گارانتی پانا به دیتابیس اضافه شد:
اندر حکایت گارانتی پانا با تجربیات شما! (Only the registered members can see the link)
سپاس
Hessam II
26-03-16, 17:05
شرکت گسترش تجارت تابا: گسترش تجارت تابا (Only the registered members can see the link)
لوگوی شرکت لایف سرویس الماس ایران هست و اشتباهست:
M A H R A D
28-03-16, 14:52
شرکت گسترش تجارت تابا: گسترش تجارت تابا (Only the registered members can see the link)
لوگوی شرکت لایف سرویس الماس ایران هست و اشتباهست:
مورد لایف سرویس اصلاح شد :11():
تابا هم بررسی میشه.
سپاس
Aaron Swartz
17-07-16, 14:16
گارانتی دلتوس نامی هم بنظر میرسه وجود داره ولی تو لیست نبود:wink:
sabz1
30-05-17, 12:30
خوب با اجازه ما هم یک نظر بدیم شاید این صفحه مرجع ی بشه و گاراتی ها به خودشون بیاد اول داشتم دونبال تماس گارانتی دریا کامپیوتر می گشتم که به این صفحه برخوردم الان شماره تماسی که داخل سایتشون اصلا اشتباه است...
پیشنهاد میدم زیر هر ارم گارانتی یک نمودار خطی بزارید و با رنگ سبز خوب و قرمز بعد مشخص کنید و جلوش یک عدد که نشان دهنده کل رای دهندگان هست را نشون بده که قابل مقایسه باشه در یک صفحه ک شرکتها .....موفق باشید:1. (31):
javadth
30-05-17, 15:12
بالای 10 روز شده ram که از روز اول خراب بود رو بردم شرکت گفتن تعویض میشه و هر روز زنگ میزنی میگن ثبت سفارش شده
قانون ناقص همینه دیگه
هر دزدی میاد برای خودش کاسبی راه میندازه کسیم نمیتونه حرفی بزنه
shahintahmasbi
11-09-17, 12:30
سلام
لطفا گارانتی مرکز سخت افزار پاسارگاد ( phc ) رو هم اضافه کنید
برای اطلاعات هم میتونید از سایتش phc-co.ir یا صفحش داخل سایت آی تی (Only the registered members can see the link) بازار استفاده کنید.
M A H R A D
11-09-17, 15:06
خوب با اجازه ما هم یک نظر بدیم شاید این صفحه مرجع ی بشه و گاراتی ها به خودشون بیاد اول داشتم دونبال تماس گارانتی دریا کامپیوتر می گشتم که به این صفحه برخوردم الان شماره تماسی که داخل سایتشون اصلا اشتباه است...
پیشنهاد میدم زیر هر ارم گارانتی یک نمودار خطی بزارید و با رنگ سبز خوب و قرمز بعد مشخص کنید و جلوش یک عدد که نشان دهنده کل رای دهندگان هست را نشون بده که قابل مقایسه باشه در یک صفحه ک شرکتها .....موفق باشید:1. (31):
این امکان (درصد رضایت مردمی) در وبسایت جدید شهرسختافزار ایجاد شده و بخش گارانتی بطور کلی بازنگری شده. پیشنهاد میکنم خودتون مشاهده کنید:
دیتابیس گارانتیهای ایران (Only the registered members can see the link)
بالای 10 روز شده ram که از روز اول خراب بود رو بردم شرکت گفتن تعویض میشه و هر روز زنگ میزنی میگن ثبت سفارش شده
قانون ناقص همینه دیگه
هر دزدی میاد برای خودش کاسبی راه میندازه کسیم نمیتونه حرفی بزنه
لطفا تجربه خودتون رو در صفحه اختصاصی اون گارانتی در دیتابیس ما ثبت کنید:
دیتابیس گارانتیهای ایران (Only the registered members can see the link)
سلام
لطفا گارانتی مرکز سخت افزار پاسارگاد ( phc ) رو هم اضافه کنید
برای اطلاعات هم میتونید از سایتش phc-co.ir یا صفحش داخل سایت آی تی (Only the registered members can see the link) بازار استفاده کنید.
سلام
این شرکت بررسی میشه و در صورت داشتن شرایط، به لیست ما اضافه میشه.
Leonthegamer
21-01-18, 15:21
با سلام
لطفا گارانتی
ماتریکس رو هم اضافه کنید. :wink:
Leonthegamer
21-01-18, 15:27
با سلام
لطفا گارانتی
ماتریکس رو هم اضافه کنید. :wink:
ببخشید پیدا کردم
amirhosein4
31-01-18, 11:53
سلام گارانتی کندل مخصوص محصولات کمپانی دل هست.
که واقعا همه چیز از قبل از خرید برای مشتریان شفاف هست و مشتری میدونه گارانتی چیه...
عجیب بود گارانتی کندل در لیست گارانتی های شما نبود؟؟؟؟!!!!!Only the registered members can see the link(28).gif
amir_arman
19-05-18, 12:59
سلام و درود
احساس میکنم خیلی هنوز لیست ناقص هست و نمیشه نظر ثبت کرد
برای مثال گارانتی کندل نبود توی لیست
همچنین چند گارانتی دیگر هم که مدنظرم بود در لیست وجود نداشت :11():
AMD>INTEL
19-05-18, 19:10
سلام و درود
احساس میکنم خیلی هنوز لیست ناقص هست و نمیشه نظر ثبت کرد
برای مثال گارانتی کندل نبود توی لیست
همچنین چند گارانتی دیگر هم که مدنظرم بود در لیست وجود نداشت :11():
گارانتی های مد نظرتون را بنویسید تا بررسی شوند
sam_nevada
24-08-18, 17:05
سلام دوستان کسی تجربه ایی در مورد گارانتی آروند نداره؟
alinvk
12-09-18, 20:32
گارنتی IPM تو لیست نبود .
گارانتی فلش مادام العمر
hossein-power
09-08-20, 18:04
سلام
گارانتی 18 ماه خود سایت دیجی کالا
TheMehranKhan
18-11-20, 15:02
سلام, گارانتی تابا هم داخل لیست نیستش پیدا نکردم. توی سایتشون ولی اطلاعات دارن
1985ha
11-10-21, 16:30
گارانتی سله سرویس هم بدک نیست
AMD>INTEL
11-10-21, 18:45
گارانتی سله سرویس هم بدک نیست
سلام
اطلاعات بیشتری از این گارانتی دارید ؟ سایت و اطلاعات تماس و چه محصولاتی را گارانتی میکنه
1985ha
31-10-21, 09:21
سامسونگ 970 250 گیگ بردم گارانتی در حد فقط تست کنن و دیدن واقعا خرابه درجا تعویض کردن دیگه برو فردا بیا و و... نداشتن گارانتی شون هم فقط تعویضه و تعمیر ندارن اصلا.
آدرس: تهران میدان ولیعصر مرکز تجارت ایرانیان طبقه 5 واحد 10تلفن : 02158794
تو سایت سامانه جامع گارانتی نگاه کردم اسمشون بود بیشتر حافظه کار میکنن
Maryamans
16-01-22, 10:57
سلام
گارانتی داریا همراه پایتخت رو من پیدا نکردم. جایی چیزی در موردش نوشته شده؟
یک تبلت سامسونگ میخوام بخرم دیجی داره با این گارانتی میده
m_reza00
06-11-22, 10:29
سلام. کسی تجربه ای از گارانتی MIT Group (ایمن ایده ایرانیان) داره؟
من یک کارت گرافیک با همین گارانتی MIT Group خریدم همون دفعه اول استفاده خراب شد و دیگه تصویر نمیده :1. (28):
گارانتی جوابگویی هست؟ معتبره؟
آدرسش هم بالاتر از میدان ولیعصر کوچه روشن هست.
Claraa12
23-03-23, 09:48
در ایران، قانون حمایت از مصرفکننده و تجارت، حمایتهای خاصی را برای مصرفکنندگانی که کالا و خدمات خریداری میکنند، از جمله ضمانتنامههایی برای محصولات ارائه میکند. اگر پایگاه داده ای را خریداری کرده اید و تحت گارانتی است، توصیه می شود شرایط و ضوابط گارانتی را بررسی کنید تا متوجه شوید که چه مواردی تحت پوشش قرار می گیرد و چگونه برای گارانتی ثبت نام کنید. (Only the registered members can see the link)
XFXForce
24-03-23, 00:16
سلام. کسی تجربه ای از گارانتی MIT Group (ایمن ایده ایرانیان) داره؟
من یک کارت گرافیک با همین گارانتی MIT Group خریدم همون دفعه اول استفاده خراب شد و دیگه تصویر نمیده :1. (28):
گارانتی جوابگویی هست؟ معتبره؟
آدرسش هم بالاتر از میدان ولیعصر کوچه روشن هست.
تجربه شخصی بنده و دوستان دیگه ام این هست که این گارانتی اصلا پاسخگو نیست و حتی با بدون هیچ دلیلی از دادن خدمات خودداری میکنن حتی رفتارشون هم کاملا نامناسبه.
کلا هم برخلاف قانون گارانتی ها و وارد کننده ها که باید علاوه برا مدتی که گارانتی میکنن تا چن سال بعدترش هم خدمات پس از فروش بدن.
اما هم این گارانتی (هم خیلیای دیگه شون) هیچ خدمات پس از فروشی نمیدن و خودشون هم علنا همینو میگنن.
اگر شامل گارانتی قبولش کنن تعویض میکنن، وگرنه هیچ گونه خدمات دیگه ای نیست چه زمان گارانتیش مونده باشه چه گذشته باشه هیچ کاری نمیکنن نه تعمیر نه مثلا تعویض با دادن یک مقدار هزینه.
که متاسفانه تعداد گارانتی هایی هم که بتونن بعضی قطعات رو تعمیر کنن خیلی خیلی کمه برای همین اکثر موارد به جایی نمیرسه
این ها همه در حالی هست که روی جنس کلی بابت همین گارانتی و دادن خدمات کشیدن
روی بعضی اجناس مثل گرافیک های بالارده حتی اختلاف به 20-30 میلیون بین با گارانتی و بدون گارانتی میرسه!
Claraa12
25-03-23, 09:23
سامسونگ 970 250 گیگ بردم گارانتی در حد فقط تست کنن و دیدن واقعا خرابه درجا تعویض کردن دیگه برو فردا بیا و و... نداشتن گارانتی شون هم فقط تعویضه و تعمیر ندارن اصلا.
آدرس: تهران میدان ولیعصر مرکز تجارت ایرانیان طبقه 5 واحد 10تلفن : 02158794
تو سایت سامانه جامع گارانتی نگاه کردم اسمشون بود بیشتر حافظه کار میکنن
خیلی ممنون که چنین اطلاعات خوبی دادید, (Only the registered members can see the link)
758595
28-06-23, 17:46
تجربه استفاده گارانتی توی گوشی و لوازم خونگی داشتم،یه فروشگاه اینترنتی لوازم خانگی بود فکر کنم پیمان هوم بود اسمش،یه سرخ کن بدون روغن و یه جاروبرقی فیلیپس خریدم که گارانتی 18 ماهه آریا کیش داشت،واقعا گارانتیه خوبی بود و جاروبرقی که خراب شدنش تقصیر خودم بود رو رایگان برام تعمیر کردن،حتی هزینه ارسال ها رو هم خودشون دادن!
in-fo
19-08-23, 09:55
سلام
بنده لپ تاپ ایسوس مدل ASUS G713QM رو آنلاین قبلا خریداری کردم با گارانتی امرتات یعنی مشکلاتی نبود که من نداشتم با این لپ تاپ
از بلو اسکرین های متعدد گرفته تا فریز شدن یهویی و پریدن رنگ چندتا از دکمه های کیبورد ! ( من انواع و اقسام لپ تاپ رو داشتم توی مدت زمان های طولانی ) هیچ کدوم بعد از این همه کارکرد رنگ دکمه های پرکاربرد مثل WASD نپرید که این پرید ! زنگ زدم گارانتی میگه نوشابه ریخته یا دستت عرق کرده ! اگه نوشابه ریخته چرا دکمه های دور تر کیبورد مثل RIGHT SHIFT یا ENTER رنگش پرید ؟ اونا که اصلا کاربردی ندارن و استفاده نمیشن چرا باید رنگشون بپره ؟
جدا از اینا زنگ زدم گفتم آداپتور خرابه میگه بعد از 6 ماه آداپتور شامل گارانتی نمیشه ! هیچ کجای سایت و توی هیچ کدوم از بند های شرکت این موضوع رو درج نکرده بودن ! تا اینکه آداپتور خراب شد میگم آداپتور جدید بدید پولشو حساب کنم میگن نداریم مدل شمارو ! من واسم سواله گارانتی ایی که عرضه نداره قطعات رو تامین کنه اصلا هدفش از کار کردن توی بازار چیه ؟
الانم که لپ تاپم خیلی از قطعاتش نابود شده و مانیتور ازش جدا شده بر اثر ضربه شدید رفتم گارانتی حتی حاضر نشدن از سلامت قطعاتش مطمئن بشن و تستش کنن چون لپ تاپم روشن میشد و به درستی کار میکرد فقط تصویر نداشت چون مانیتورش جدا شده بود و قاب هاش به طور کلی ضربه دید
یعنی سخت افزارش رو جدا کنی کار میکنه ولی چون قاب نداره و کیبورد و تاچ پدش ضربه دیده تقریبا ورم کرده و بهتره اینا عوض شه
ولی بازم سر باز میزنن و میگن ما اینو درست نمیکنیم ؟ الانم که دیگه گارانتیش تموم شد
راستی پورت های لپ تاپ هم دچار لقی شده بودن یعنی با کوچیکترین تکون خوردن قطع میشد موس یا هرچیزی که پورت متصل بود اینم فرستادم گارانتی به بهانه اینکه آب داخل دستگاهه گفتن شامل گارانتی نمیشه و باطله ! دستگاهی که باز نکردی رو چطور مطمئن شدی گارانتیش باطله به خاطر وجود آب ؟
من چطور میتونم شکایت کنم ازشون ؟ روند قانونیش چطوره ؟ کجاها باید شکایتمو ثبت کنم ؟ چون اینا از نظر قانونی دارن تخلف میکنن چون اینا نه خدمات میدن نه زمانی که گارانتی داره دستگاه هم باز خدماتی ارائه نمیدن