Role
27-08-13, 06:31
سلام
نفهمیدم کجا سوالم بپرسم این بخش رو انتخاب کردم ببخشید
من برای مک بوک پرو که 2 تا پورت USB بیشتر نداره و
من 4 هارد اکسترنال یا فلش دیسک یا دوربین رو گهگاه مجبور میشم همزمان وصل سیستم کنم
به فکرم رسید USB hub تنها راهش هست
( شما فکر دیگه ای دارید که باد دیگر پورت های مک بوک بشه 4 خروجی یو اس بی گرفت ؟)
حالا از یه طرف شنیدم هاب آداپتور به پورت وصل کنی آمپر میکشه و ممکنه پورتت رو بسوزونه
از یه طرف شنیدم USB hub با آداپتور جریان اضافی رو به مادربورد بر می گردونه و ممکنه به مادربردت آسیب برسونه
شما کدوم رو توصیه می کنید و چه مارکی بهتره
مشکلی نداره اینجا رو ببینید
این
Wireless-N Share Hub Device Server
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
به صورت وایرلس به ما چند پورت یو اس بی میده ؟
این بهتره یا همونا که به یکی پورت USB مک بوک رو می گیره و چند تا پورت USB اضافه میده ؟
نفهمیدم کجا سوالم بپرسم این بخش رو انتخاب کردم ببخشید
من برای مک بوک پرو که 2 تا پورت USB بیشتر نداره و
من 4 هارد اکسترنال یا فلش دیسک یا دوربین رو گهگاه مجبور میشم همزمان وصل سیستم کنم
به فکرم رسید USB hub تنها راهش هست
( شما فکر دیگه ای دارید که باد دیگر پورت های مک بوک بشه 4 خروجی یو اس بی گرفت ؟)
حالا از یه طرف شنیدم هاب آداپتور به پورت وصل کنی آمپر میکشه و ممکنه پورتت رو بسوزونه
از یه طرف شنیدم USB hub با آداپتور جریان اضافی رو به مادربورد بر می گردونه و ممکنه به مادربردت آسیب برسونه
شما کدوم رو توصیه می کنید و چه مارکی بهتره
مشکلی نداره اینجا رو ببینید
این
Wireless-N Share Hub Device Server
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
به صورت وایرلس به ما چند پورت یو اس بی میده ؟
این بهتره یا همونا که به یکی پورت USB مک بوک رو می گیره و چند تا پورت USB اضافه میده ؟