ورود

مشاهده نسخه کامل : ارتقای سی پی یو برای مادر بورد asrock g41m-s

hoda_
19-08-13, 17:54
سلام من یه کامپیوتر دارم که مادربوردش asrock g41m-s هستشتوی سایت خود شرکت تولید کننده مادربورد رفتم که چه سی پی یوهایی بهش میخورهOnly the registered members can see the linkدیدم انگار quad Q9650(E0 مناسبهمیخواستم رم و گرافیکم رو هم ارتقا بدمچی پیشنهاد میکنید؟سیستم الان من اوضاش خیلی قاراش میشه کارت گرافیکم نداره. رمش 2 گیگی دی دی ار 2 هستشیه کمکی بکنید تا این سیستم وامونده رو ارتقا بدمممنون

STUXNET
20-08-13, 07:49
سلام
به نظر من اگه آينده نگري بخوايد فكر كنيد كل پلت فرم رو عوض كنيد خيلي عاليه چون مادربوردهاي Lga 775
نسبت به مادربوردهاوسوكت هايي ك الان اومده از رده خارج محسوب ميشه
اين سي پي يو كه شما دنبالش هستيد باقيمت بالايي بايد دنبالش بگرديد اگه پيدا بشه
به هرحال من منتظر نظر شما هستم تا همه جوره كمكتون كنم

hoda_
20-08-13, 20:09
سلام ممنون از جوابتوناما من قدرت خرید یک سیستم کلی جدید رو ندارممیخوام اگه بشه همین وا مونده رو ارتقا بدمبالاترین قدرت که با این مادر بورد سازگار باشه و با مناسبترین قیمت رو بگید ممنون میشمبازم ممنونم

mahdi1995
20-08-13, 21:29
سلام ممنون از جوابتوناما من قدرت خرید یک سیستم کلی جدید رو ندارممیخوام اگه بشه همین وا مونده رو ارتقا بدمبالاترین قدرت که با این مادر بورد سازگار باشه و با مناسبترین قیمت رو بگید ممنون میشمبازم ممنونم
آخه شما اگه بخواین همینو ارتقا بدین بازم باید کلی خرجش کنین که یه چیز درست و حسابی بشه.مثلا همین کارت گرافیک قطعه ی خیلی گرون قیمتیه در صورتی که مادربرد اون قدرا هم گرون نیست.
شما الآن می خواین رم و پردازنده و کارت گرافیک بگیرین پس یعنی فقط می مونه هارد و مادربرد و پاور.خب پاور و هارد رو بی خیال ولی بهتره مادربرد رو ارتقا بدین تا هم سیستمتون یه سیستم به روز باشه و هم برای انتخاب پردازدنده دستتون بازتر باشه و بتونین پردازنده ی بهتری بردارین(شاید این جوری هزینه ی خرید پردازنده تون هم کمتر بشه!)
با همه ی این حرفا تصمیم گیرنده شمایین. بفرمایین که چه قطعاتی می خواین بخرین و چه قدر بودجه دارین تا راهنمایی تون کنیم.:give_rose:
راستی اینم بگین که استفاده ی اصلی تون از سیستم چی هست و می خواین باهاش چه کارایی بکنین.

hoda_
21-08-13, 00:33
خودم تو کار برنامه نویسی دبلوپی اف هستم (بیشتر جویای دانش) پردازش سنگین وی اس 2012 و اس کیو ال سرور 2012 با سی پی یوی 512 کلیو کش واقا اعصاب خورد کنه در ضمن برادرم اهل بازی هست ولی کامپیوتر من حتی گرافیکم نداره (اون موقع ها که خریدمش فروشنده گفت که 1 گیگ گرافیک انبورد داره جون عمش) خلاصه داستان غم انگیزمو گفتم تا بدونید مردم چطوری با سیلی صورت خودشونو سرخ نگه میدارن و قدر کامپیوترهاتونو بدونید. حالا هم 500 دارم با اون سیستمهچه کنم؟

STUXNET
21-08-13, 07:59
شما بيشتر رو اين مسئله فكر كن موقع فروش ضرر بيشتري مي كني اقتصادي فكر كن

mahdi1995
21-08-13, 15:09
خودم تو کار برنامه نویسی دبلوپی اف هستم (بیشتر جویای دانش) پردازش سنگین وی اس 2012 و اس کیو ال سرور 2012 با سی پی یوی 512 کلیو کش واقا اعصاب خورد کنه در ضمن برادرم اهل بازی هست ولی کامپیوتر من حتی گرافیکم نداره (اون موقع ها که خریدمش فروشنده گفت که 1 گیگ گرافیک انبورد داره جون عمش) خلاصه داستان غم انگیزمو گفتم تا بدونید مردم چطوری با سیلی صورت خودشونو سرخ نگه میدارن و قدر کامپیوترهاتونو بدونید. حالا هم 500 دارم با اون سیستمهچه کنم؟

شما که بودجه تون 500 هست پس چه طوری می خواستین پردازنده quad Q9650 بخرین؟!:1. (27):(فکر کنم قیمتش حدود 1 میلیون باشه که البته نسبت به قیمتش اصلا نمی ارزه چون با 1 میلیون میشه Core i7 3770 خرید)
پیشنهاد من به شما اینه:
یه پردازنده ی Core i3 3220 به قیمت حدودا 400 تومان و یه مادربرد Asrock B75M DGS به قیمت حدودا 230 تومان (و یا مادربرد ASUS P8B75-M LX به قیمت حدودا 250 تومان) بخرین تا با کمترین خرج یه سیستم خوب و جدید داشته باشین.(Core i3 3220 با وجود این که قیمتش تقریبا یک سوم quad Q9650 هست ولی از لحاظ Performance تقریبا با quad Q9650 برابر هست!:1. (35):)
برای رم هم می تونین با حدود 150 تومان دو تا رم 2گیگ DDr3 بر دارین.
فقط می مونه کارت گرافیک که دیگه هیچ کاریش نمی شه کرد! روی پردازنده ی Core i3 3220 یه کارت Intel® HD Graphics 2500 هست که برای کارهای روزمره جواب میده ولی برای بازی زیاد تعریفی نداره.اگه بخواین کارت گرافیکی بگیرین که بشه باهاش درست و حسابی بازی کرد باید حداقل 700 تومان پول گرافیک بدین.پس با بودجه ای که شما دارین من بهتون پیشنهاد می کنم از همین Intel® HD Graphics 2500 استفاده کنین و خرید کارت گرافیک برای بازی رو کلا بی خیال شین!

STUXNET
22-08-13, 11:37
تایید میشه
البته با توجه به بودجه 2020 Intel هم میتونید بگیرین بعداً نسبت به قیمتش میتونید رو CPu مانور بیشتری بدید

hoda_
22-08-13, 20:18
واقا ممنونم که راهنماییم می کنید. فکر نمیکردم انقدر جنسا بالا رفته باشه یادمه این کامپیوتر رو که میخواستم جم کنم کلا کیس و اجناس داخل توش شد 250 تومن الان سی پی یو 1 میلیون؟؟ (واقا که کف و خون بالا اوردم...) دوستان یه پاساژی تو تهران هست بنام پاساژ ایرانیان توی تهران. تو زیر زمینش اجناس دست دوم میفروشن. و میگن که قیمتاش خوبه. به نظرتون میشه برم از اونجا بخرم؟؟ آخه کسی که اومده بفروشه حتما که خراب نبوده و کشتی هم که با سی پی یوش نگرفته فن دی چاگی و آبدولیا چگی هم که بهش نزده! بنظرتون میشه تو اجناس دست دومم حساب کرد؟

STUXNET
22-08-13, 21:25
داداش گلم جنس دست دوم می خوای ببری ببندی رو سیستم هزار جور فکروخیال کنی که چی بشه ؟؟؟؟چرا روزه شک دار میگیری؟؟
1مزیت جنس نو نسبت به بقیه مزایاش اینه که خیالت راحته بابت جنسی که خریدی بستی رو سیستمت گارانتی داره :wink:
آیا جنس دست دومی که می گیرید ببرید رو سیستم ببندید Error صفحه آبی بیاد رو مانیتور خودتون حالتون گرفته نمیشه ؟
اون کسی که به شما می فروشه چی آیا تضمینی داره برای اون کالا؟
عقلانی فکر کنید -به قول انگلیسی ها میگن :انقدر پول دار نشدیم جنس ارزون بخریم
موفق باشید:give_rose:

mahdi1995
22-08-13, 21:26
واقا ممنونم که راهنماییم می کنید. فکر نمیکردم انقدر جنسا بالا رفته باشه یادمه این کامپیوتر رو که میخواستم جم کنم کلا کیس و اجناس داخل توش شد 250 تومن الان سی پی یو 1 میلیون؟؟ (واقا که کف و خون بالا اوردم...) دوستان یه پاساژی تو تهران هست بنام پاساژ ایرانیان توی تهران. تو زیر زمینش اجناس دست دوم میفروشن. و میگن که قیمتاش خوبه. به نظرتون میشه برم از اونجا بخرم؟؟ آخه کسی که اومده بفروشه حتما که خراب نبوده و کشتی هم که با سی پی یوش نگرفته فن دی چاگی و آبدولیا چگی هم که بهش نزده! بنظرتون میشه تو اجناس دست دومم حساب کرد؟
من 6 سال پیش یه سیستم قوی جمع کردم شد 700 تومان(البته قوی در اون زمان الآن دیگه از رده خارجه).یه ماه پیش یه سیستم قوی دیگه جمع کردم شد 4 میلیون و 800 هزار تومان!:1. (27)::1. (27)::1. (27)::1. (27): تفاوت را احساس کنید!:1. (12)::1. (12)::1. (12)::1. (12)::1. (12):
خرید اجناس دسته دوم راه حل خوبی هست ولی به شرط این که از قطعات سر در بیارین که سرتون کلاه نره(مثلا CPUی نیم سوز نندازن بهتون)
ولی به نظر من اگه بتونین همون قطعاتی که من گفتم نوشو بخرین خیلی بهتر و مطمئن تر هست.بازم تصمیم با شماست.