ورود

مشاهده نسخه کامل : انتخاب ram برای کار 3dmax با قیمت 400 تومن

asadmahdi
18-08-13, 17:19
دوستان رم مناسب برای کاربا 3dmaxو گرفتن رندر میشه معرفی کنید.
قیمت 400تومان باشه
cpu:4770k

*MoJtAbA*
18-08-13, 20:02
دوستان رم مناسب برای کاربا 3dmaxو گرفتن رندر میشه معرفی کنید.
قیمت 400تومان باشه
cpu:4770k
سلام
فکر کنم یک رم 8 گیگ با باس 1600 کافی باشه که قیمتش 300 در میاد

asadmahdi
18-08-13, 22:50
سلام
فکر کنم یک رم 8 گیگ با باس 1600 کافی باشه که قیمتش 300 در میاد

درود
لطفا اگه میشه مدل رم بگید.

mahdi1995
18-08-13, 23:12
دوست عزیز شرمنده اون سری اطلاعاتم به دردت نخورد ولی رم دیگه تخصص خودمه!:lol:
از لحاظ مقدار حافظه می تونید 8 گیگ و یا بیشتر استفاده کنید فقط یادتون باشه که هر چی خواستین بگیرین جفت بگیرین! یعنی اگه می خواین رم سیستمتون 8 گیگ باشه به جای خرید یک رم 8 گیگ 2 تا 4 گیگ بگیرین که Dual Channel بشه.
از لحاظ نوع حافظه هم که مشخصه فعلا DDR 3 ها جدیدترین و بهترین ها هستن.
و اما موضوع چالش برانگیز باس!
هر چی باس بیشتر باشه بهتره ولی باید توجه کنین که پردازنده و مادربردتون حداکثر تا چه باسی رو ساپورت می کنه و شما هم از همون باس استفاده کنید.مثلا اگه پردازنده حداکثر 1600 رو ساپورت کنه و شما برین 2400 بخرین فقط پولتونو بیرون ریختین چون فقط همون 1600 شناخته خواهد شد (گاهی اوقات هم رم اصلا شناسایی نمیشه و با Blue Screen مواجه میشین)
نتیجه گیری کلی:
دو عدد رم DDR3 با حداکثر باسی که پردازنده تون پشتیبانی می کنه بخرین.(مقدار حافظه هم بستگی به خودتون داره می تونین دو تا 4 گیگ بردارین یا دو تا 8 گیگ)
در مورد برند هم Kingston و Corsair و Geil رو توصیه می کنم(هر جند برند رم زیاد مهم نیست!)

asadmahdi
18-08-13, 23:27
دوست عزیز شرمنده اون سری اطلاعاتم به دردت نخورد ولی رم دیگه تخصص خودمه!:lol:
از لحاظ مقدار حافظه می تونید 8 گیگ و یا بیشتر استفاده کنید فقط یادتون باشه که هر چی خواستین بگیرین جفت بگیرین! یعنی اگه می خواین رم سیستمتون 8 گیگ باشه به جای خرید یک رم 8 گیگ 2 تا 4 گیگ بگیرین که Dual Channel بشه.
از لحاظ نوع حافظه هم که مشخصه فعلا DDR 3 ها جدیدترین و بهترین ها هستن.
و اما موضوع چالش برانگیز باس!
هر چی باس بیشتر باشه بهتره ولی باید توجه کنین که پردازنده و مادربردتون حداکثر تا چه باسی رو ساپورت می کنه و شما هم از همون باس استفاده کنید.مثلا اگه پردازنده حداکثر 1600 رو ساپورت کنه و شما برین 2400 بخرین فقط پولتونو بیرون ریختین چون فقط همون 1600 شناخته خواهد شد (گاهی اوقات هم رم اصلا شناسایی نمیشه و با Blue Screen مواجه میشین)
نتیجه گیری کلی:
دو عدد رم DDR3 با حداکثر باسی که پردازنده تون پشتیبانی می کنه بخرین.(مقدار حافظه هم بستگی به خودتون داره می تونین دو تا 4 گیگ بردارین یا دو تا 8 گیگ)
در مورد برند هم Kingston و Corsair و Geil رو توصیه می کنم(هر جند برند رم زیاد مهم نیست!)

درووووود
توضیحاتت خیلی خوب بوددوست عزیز
فقط لطفا مدل رم پیشنهاد بده چی استفاده کنم؟

mahdi1995
18-08-13, 23:27
در مورد پردازنده تون یه تحقیق کوچولو کردم!
طبق گفته ی سایت اینتل (Only the registered members can see the link) حداکثر باسی که می تونید برای این پردازنده استفاده کنین همون 1600 هست و حداکثر مقدار حافظه هم 32 گیگ هست.پردازنده تون از Dual Channel هم پشتیبانی می کنه.
من خودم دو تا از این رم ها دارم و ازشون راضی هستم:
KHX1600C9D3B1/4G (Only the registered members can see the link)
هم کارایی خوبی دارن و هم قیمت مناسبی!

asadmahdi
18-08-13, 23:35
در مورد پردازنده تون یه تحقیق کوچولو کردم!
طبق گفته ی سایت اینتل (Only the registered members can see the link) حداکثر باسی که می تونید برای این پردازنده استفاده کنین همون 1600 هست و حداکثر مقدار حافظه هم 32 گیگ هست.پردازنده تون از Dual Channel هم پشتیبانی می کنه.
من خودم دو تا از این رم ها دارم و ازشون راضی هستم:
KHX1600C9D3B1/4G (Only the registered members can see the link)
هم کارایی خوبی دارن و هم قیمت مناسبی!

دوست عزیز جدی میگی حداکثر باسی که برای این پردازنده استفاده کنم همون 1600 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟واقعاا؟؟؟
مدنظر من این دو مدل زیر بود
Patriot Viper 3 Red Venom 2*4 2133
8gb kit 2666 ares apacer ram
ولی اینجور که شما میگی اگه اینارو بخرم پولمو ریختم دور

mahdi1995
18-08-13, 23:45
دوست عزیز جدی میگی حداکثر باسی که برای این پردازنده استفاده کنم همون 1600 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟واقعاا؟؟؟
مدنظر من این دو مدل زیر بود
Patriot Viper 3 Red Venom 2*4 2133
8gb kit 2666 ares apacer ram
ولی اینجور که شما میگی اگه اینارو بخرم پولمو ریختم دور

خود سایت اینتل نوشته 1600. چیز عجیبی هم نیست پردازنده ی منم که Core i7 3770 هست حداکثر 1600 ساپورت می کنه.
دلیل این که شرکت های سازنده ی پردازنده زیاد روی افزایش باس ساپورت شده تمرکز نمی کنن اینه که رم هایی که باس بالا دارن گرونن ولی توی Performance تفاوت زیادی با رم ها باس پایین تر ندارند!
یعنی اگه شما پردازنده ای داشته باشین که 2133 رو پشتیبانی کنه و شما هم از رمی با باس 2133 استفاده کنین با فرض این که توانایی پردازنده تون با 4770k برابر باشه حداکثر 10% توی Performance نتایح بهتری می گیرین! به خاطر همین استفاده از باس بالا صرفه ی اقتصادی نداره و شرکت های تولید کننده ی رم هم فقط برای تبلیغات و خودنمایی چنین رم هایی رو تولید می کنن (البته این رم ها به درد اورکلاکر های حرفه ای هم می خورن!)
کلا خرید رم با باس بالا به صرفه نیست!(حتی اگه پردازنده تون هم بیشتر از 1600 ساپورت می کرد بازم توصیه نمی کردم بیشتر از 1600 بگیرین! چون همون طور که گفتم نهایتا 10% افزایش کارایی خواهید داشت)

asadmahdi
18-08-13, 23:50
خود سایت اینتل نوشته 1600. چیز عجیبی هم نیست پردازنده ی منم که Core i7 3770 هست حداکثر 1600 ساپورت می کنه.
دلیل این که شرکت های سازنده ی پردازنده زیاد روی افزایش باس ساپورت شده تمرکز نمی کنن اینه که رم هایی که باس بالا دارن گرونن ولی توی Performance تفاوت زیادی با رم ها باس پایین تر ندارند!
یعنی اگه شما پردازنده ای داشته باشین که 2133 رو پشتیبانی کنه و شما هم از رمی با باس 2133 استفاده کنین با فرض این که توانایی پردازنده تون با 4770k برابر باشه حداکثر 10% توی Performance نتایح بهتری می گیرین! به خاطر همین استفاده از باس بالا صرفه ی اقتصادی نداره و شرکت های تولید کننده ی رم هم فقط برای تبلیغات و خودنمایی چنین رم هایی رو تولید می کنن (البته این رم ها به درد اورکلاکر های حرفه ای هم می خورن!)
کلا خرید رم با باس بالا به صرفه نیست!(حتی اگه پردازنده تون هم بیشتر از 1600 ساپورت می کرد بازم توصیه نمی کردم بیشتر از 1600 بگیرین! چون همون طور که گفتم نهایتا 10% افزایش کارایی خواهید داشت)
دوست عزیز اینو نمیدونستم ممنون که گفتی چیزه جالبی بود که کسی توجه نمیکرد

mahdi1995
19-08-13, 00:06
دوست عزیز اینو نمیدونستم ممنون که گفتی چیزه جالبی بود که کسی توجه نمیکرد
خواهش می کنم:great:
برای اطمینان از این که افزایش باس تاثیر زیادی روی Performance نداره می تونی این دو تا مقاله رو بخونی:
Only the registered members can see the link
توی اولی گفته شده که یه رم 4GB DDR3 800 با یه 4GB DDR3 1600 نهایتا 5.5% تفاوت داره!:1. (27):
توی دومی هم گفته شده که حداکثر 8% تفاوت هست!:1. (27):

asadmahdi
19-08-13, 00:12
خواهش می کنم:great:
برای اطمینان از این که افزایش باس تاثیر زیادی روی Performance نداره می تونی این دو تا مقاله رو بخونی:
توی اولی گفته شده که یه رم 4GB DDR3 800 با یه 4GB DDR3 1600 نهایتا 5.5% تفاوت داره!:1. (27):
توی دومی هم گفته شده که حداکثر 8% تفاوت هست!:1. (27):

اقا خیلی لطف کردیف
قط 1لطفی کن مادربرد پیشنهادیتو تا 1تومان برایcpu4770k بگو؟

mahdi1995
19-08-13, 00:31
من چون خودم از سوکت 1155 استفاده می کنم در مورد مادربوردهایی که سوکتشون 1150 هست اطلاعات ندارم.
با این حال شما بگین می خواین از چه چیپستی استفاده کنین و چه تکنولوژی هایی براتون اهمیت داره تا تحقیق کنم یه چیز خوب پیدا کنم.:give_rose:

asadmahdi
19-08-13, 00:42
من چون خودم از سوکت 1155 استفاده می کنم در مورد مادربوردهایی که سوکتشون 1150 هست اطلاعات ندارم.
با این حال شما بگین می خواین از چه چیپستی استفاده کنین و چه تکنولوژی هایی براتون اهمیت داره تا تحقیق کنم یه چیز خوب پیدا کنم.:give_rose:
چون از cpu4770kاستفاده میکنم باید از سوکت 1150استفاده کنم.مادربردی هم که میخوام انتخاب کنم تا1تومان باشه.حالا بهترین مادربرد تا این رنج قیمت

mahdi1995
19-08-13, 11:10
چون از cpu4770kاستفاده میکنم باید از سوکت 1150استفاده کنم.مادربردی هم که میخوام انتخاب کنم تا1تومان باشه.حالا بهترین مادربرد تا این رنج قیمت
نگفتین چه چیپستی می خواین؟!

asadmahdi
19-08-13, 15:00
نگفتین چه چیپستی می خواین؟!

منظورتونو ازچیپست متوجه نمیشم؟

mahdi1995
19-08-13, 22:09
منظورتونو ازچیپست متوجه نمیشم؟
نمی دونی Chipset چیه پس چه جوری مادربرد انتخاب کردی؟!:1. (27)::gasp:(اینجا (Only the registered members can see the linkانتخاب-2مادربرد?p=257798#post257798) رو می گم)
شما پس از انتخاب پردازنده باید براساس پردازنده تون سوکت مادربرد رو انتخاب کنین که همون طور که خودتون می دونین برای پردازنده ی شما سوکت 1150 باید استفاده بشه.بعد از انتخاب سوکت باید برین سراغ انتخاب چیپست و بعد هم انتخاب مدل مادربرد.
چیپست های مختلف توی performance تفاوتی ندارن و تفاوت اصلیشون توی اورکلاک هست.
به عنوان مثال با چیپست Z87 که خودتون انتخاب کردین میشه پردازنده و کارت گرافیک و رم رو اورکلاک کرد در صورتی که با H87 فقط پردازنده و کارت گرافیک رو میشه اورکلاک کرد. لیست چیپست های 1150 و تفاوت هاشون رو می تونین اینجا ببینین:
پیشنهاد من اینه که از همون Z87 استفاده کنین.
به جز چیپست چیزای دیگه ای که برای انتخاب مادربرد باید در نظر بگیرین تکنولوژی ها و درگاه های مورد نیاز خودتون هست. مثلا این که پورت Thunderbolt می خواین یا نه؟ WiFi داخلی می خواین یا نه پشتیبانی از Multi GPU می خواین یا نه و...
خب حالا شما بگین چه چیپست و چه تکنولوژی هایی می خواین تا بگردیم یه چیز خوب پیدا کنیم.
راستی قیمت اون دو مادربردی که خودت انتخاب کردی می دونی چه قدره؟ اصلا تو ایران گیر میان یا نه؟!

asadmahdi
19-08-13, 23:16
نمی دونی Chipset چیه پس چه جوری مادربرد انتخاب کردی؟!:1. (27)::gasp:(اینجا (Only the registered members can see the linkانتخاب-2مادربرد?p=257798#post257798) رو می گم)
شما پس از انتخاب پردازنده باید براساس پردازنده تون سوکت مادربرد رو انتخاب کنین که همون طور که خودتون می دونین برای پردازنده ی شما سوکت 1150 باید استفاده بشه.بعد از انتخاب سوکت باید برین سراغ انتخاب چیپست و بعد هم انتخاب مدل مادربرد.
چیپست های مختلف توی performance تفاوتی ندارن و تفاوت اصلیشون توی اورکلاک هست.
به عنوان مثال با چیپست Z87 که خودتون انتخاب کردین میشه پردازنده و کارت گرافیک و رم رو اورکلاک کرد در صورتی که با H87 فقط پردازنده و کارت گرافیک رو میشه اورکلاک کرد. لیست چیپست های 1150 و تفاوت هاشون رو می تونین اینجا ببینین:
پیشنهاد من اینه که از همون Z87 استفاده کنین.
به جز چیپست چیزای دیگه ای که برای انتخاب مادربرد باید در نظر بگیرین تکنولوژی ها و درگاه های مورد نیاز خودتون هست. مثلا این که پورت Thunderbolt می خواین یا نه؟ WiFi داخلی می خواین یا نه پشتیبانی از Multi GPU می خواین یا نه و...
خب حالا شما بگین چه چیپست و چه تکنولوژی هایی می خواین تا بگردیم یه چیز خوب پیدا کنیم.
راستی قیمت اون دو مادربردی که خودت انتخاب کردی می دونی چه قدره؟ اصلا تو ایران گیر میان یا نه؟!

دوست عزیز ممنون بازم
اما این جدولی که دیدم سریzبیشتر به کاره من میادش.
درضمن این مادربردی هم که خودم انتخاب کردم بله تو بازار ایران هست و قیمتشم حدودا 1.200.000میشه.
خوب تو این رنج قیمت بازم بهتر هست؟؟

mahdi1995
19-08-13, 23:50
دوست عزیز ممنون بازم
اما این جدولی که دیدم سریzبیشتر به کاره من میادش.
درضمن این مادربردی هم که خودم انتخاب کردم بله تو بازار ایران هست و قیمتشم حدودا 1.200.000میشه.
خوب تو این رنج قیمت بازم بهتر هست؟؟
پورت Thunderbolt لازم داری؟ Wi-Fi چی؟

asadmahdi
20-08-13, 00:10
پورت Thunderbolt لازم داری؟ Wi-Fi چی؟

اگه تورنج قیمت 1تومان اینا رو هم داشته باشه خیلی خوبه.اما ملاک من اینه که برای رندر خوب جواب بده..
اگه اینارو داشته باشه خیلی خوبه

mahdi1995
20-08-13, 00:37
اگه تورنج قیمت 1تومان اینا رو هم داشته باشه خیلی خوبه.اما ملاک من اینه که برای رندر خوب جواب بده..
اگه اینارو داشته باشه خیلی خوبه
توی مادربرد های ASUS با این قیمت همون SABERTOOTH Z87 محشره ولی متاسفانه نه Wi-Fi داره و نه Thunderbolt.
فقط Z87-DELUXE/DUAL و Z87-EXPERT هستن که Thunderbolt دارن.(که جفتشون Wi-Fi هم دارن) ولی قیمتشونو نمی دونم.
اگه اجازه بدین میرم بخوابم فردا صبح در مورد قیمتشون و در مورد بقیه ی برندها صحبت می کنیم!:1~@$S (9):
راستی اینم بگین که به چه برند هایی علاقه مند هستین!:1. (21):

asadmahdi
20-08-13, 00:40
توی مادربرد های ASUS با این قیمت همون SABERTOOTH Z87 محشره ولی متاسفانه نه Wi-Fi داره و نه Thunderbolt.
فقط Z87-DELUXE/DUAL و Z87-EXPERT هستن که Thunderbolt دارن.(که جفتشون Wi-Fi هم دارن) ولی قیمتشونو نمی دونم.
اگه اجازه بدین میرم بخوابم فردا صبح در مورد قیمتشون و در مورد بقیه ی برندها صحبت می کنیم!:1~@$S (9):
راستی اینم بگین که به چه برند هایی علاقه مند هستین!:1. (21):

دوست عزیز برند مهم نیست برای من کاراییش بهتر از برندشه.ناگفته نماندasusیا gigabytباشن.
اما در درجه اول کارایی مهمتره.چون سیستم ممکنه برای رندر 12 ساعت بخواد روشن باشه.

mahdi1995
20-08-13, 18:20
سلام.همون طور که قول داده بودم می خوام امروز مادربرد های مختلفو براتون بررسی کنم تا یه چیز خوب انتخاب کنیم.:give_rose:
شیوه ی کارم به این صورت هست که توی هر پست براتون مادربرد های یک برند رو بررسی می کنم و اونی که به درد شما می خوره رو معرفی می کنم.بعد از بررسی همه ی برندها ار بین مادربردهای معرفی شده خودتون یکیشونو انتخاب کنین.
برند هایی که می خوام بررسی کنم: ASUS و MSI و Gigabyte هستن.(البته مادربرد های Asrock هم خوب هستن ولی چون من زیاد شناختی ازشون ندارم سراغشون نمی رم)
اول ASUS:
لیست مادربرد هایی که Wi-Fi دارن و قیمتشون برای شما مناسب هست:
Z87-DELUXE (Only the registered members can see the link)
Z87I-PRO (Only the registered members can see the link)
Z87-EXPERT (Only the registered members can see the link)
Z87-PRO (Only the registered members can see the link)
لیست مادربردهایی که Thunderbolt دارن و قیمتشون برای شما مناسب هست:
لیست مادربرد هایی که نه Wi-Fi دارن و نه Thunderbolt ولی هم قیمتشون براتون مناسب هست و هم به درد کار شما می خورن:
SABERTOOTH Z87 (Only the registered members can see the link)

MAXIMUS VI FORMULA (Only the registered members can see the link) هم هست که هم Wi-Fi داره و هم به درد شما می خوره ولی قیمتشو نتونستم گیر بیارم.
نتیجه گیری کلی:
توی مادربرد های ASUS من این دو مدلو بهتون پیشنهاد می کنم:(به جز MAXIMUS VI FORMULA (Only the registered members can see the link) که قیمتشو نمی دونم.)
اگه داشتن پورت Thunderbolt و پشتیبانی از Wi-Fi براتون مهمه Z87-EXPERT (Only the registered members can see the link) رو بردارین ولی اگه این دو زیاد مهم نیستن و به کیفیت ساخت مادربرد بیشتر اهمیت میدین SABERTOOTH Z87 (Only the registered members can see the link) رو پیشنهاد می کنم.
اگه تونستین قیمت MAXIMUS VI FORMULA (Only the registered members can see the link) رو دربیارین(فکر کنم بالای 1.500 باشه ولی اگه قیمتش کمتر از 1.200 بود می تونین همینو بردارین که هم Wi-Fi داره و هم کیفیت ساخت خوبی داره)
اگه سوالی نکته ای چیزی بود در خدمتم وگرنه که بریم سراغ برندهای بعدی!:great:

asadmahdi
20-08-13, 23:14
سلام.همون طور که قول داده بودم می خوام امروز مادربرد های مختلفو براتون بررسی کنم تا یه چیز خوب انتخاب کنیم.:give_rose:
شیوه ی کارم به این صورت هست که توی هر پست براتون مادربرد های یک برند رو بررسی می کنم و اونی که به درد شما می خوره رو معرفی می کنم.بعد از بررسی همه ی برندها ار بین مادربردهای معرفی شده خودتون یکیشونو انتخاب کنین.
برند هایی که می خوام بررسی کنم: ASUS و MSI و Gigabyte هستن.(البته مادربرد های Asrock هم خوب هستن ولی چون من زیاد شناختی ازشون ندارم سراغشون نمی رم)
اول ASUS:
لیست مادربرد هایی که Wi-Fi دارن و قیمتشون برای شما مناسب هست:
Z87-DELUXE (Only the registered members can see the link)
Z87I-PRO (Only the registered members can see the link)
Z87-PRO (Only the registered members can see the link)
لیست مادربردهایی که Thunderbolt دارن و قیمتشون برای شما مناسب هست:
لیست مادربرد هایی که نه Wi-Fi دارن و نه Thunderbolt ولی هم قیمتشون براتون مناسب هست و هم به درد کار شما می خورن:

MAXIMUS VI FORMULA (Only the registered members can see the link) هم هست که هم Wi-Fi داره و هم به درد شما می خوره ولی قیمتشو نتونستم گیر بیارم.
نتیجه گیری کلی:
توی مادربرد های ASUS من این دو مدلو بهتون پیشنهاد می کنم:(به جز MAXIMUS VI FORMULA (Only the registered members can see the link) که قیمتشو نمی دونم.)
اگه داشتن پورت Thunderbolt و پشتیبانی از Wi-Fi براتون مهمه Z87-EXPERT (Only the registered members can see the link) رو بردارین ولی اگه این دو زیاد مهم نیستن و به کیفیت ساخت مادربرد بیشتر اهمیت میدین SABERTOOTH Z87 (Only the registered members can see the link) رو پیشنهاد می کنم.
اگه تونستین قیمت MAXIMUS VI FORMULA (Only the registered members can see the link) رو دربیارین(فکر کنم بالای 1.500 باشه ولی اگه قیمتش کمتر از 1.200 بود می تونین همینو بردارین که هم Wi-Fi داره و هم کیفیت ساخت خوبی داره)
اگه سوالی نکته ای چیزی بود در خدمتم وگرنه که بریم سراغ برندهای بعدی!:great:

اقا حله چشات
برو سراغ بعدی

mahdi1995
21-08-13, 00:19
خب میریم سراغ MSI:
MSI کارو راحت کرده چون مادربرد هاشو توی 3 گروه دسته بندی کرده:
1.OVERCLOCKING
2.GAMING
3.Mini-ITX
که از میان این سه گروه اولی بیشتر مناسب کار شما هست یعنی سری OVERCLOCKING.
لیست مادربردهای OVERCLOCKING با سوکت 1150 و چیپست Z87:
Z87 XPOWER (Only the registered members can see the link)
Z87 MPOWER MAX (Only the registered members can see the link)
Z87 MPOWER (Only the registered members can see the link)
Z87 MPOWER SP (Only the registered members can see the link)

که از این میان Z87 XPOWER (Only the registered members can see the link) به علت قیمت بالا و Z87 MPOWER SP (Only the registered members can see the link) به علت کم تر بودن تکنولوژی های پشتیبانی شده (مثل پشتیبانی از Wi-Fi) حذف میشن.
می مونن Z87 MPOWER MAX (Only the registered members can see the link) و Z87 MPOWER (Only the registered members can see the link) که هردوشون Wi-Fi دارن ولی Thunderbolt ندارن.هردوشون هم برای کار شما مناسب هستن و من تفاوت چشمگیری بینشون نمی بینم. من جای شما باشم از بین این دوتا اونی که ارزون تره رو انتخاب می کنم.
در ضمن مادربردهای MSI از قطعات باکیفیت Military Class هم بهره می برن که قطعاتی هستن که توی شرایط مختلف تحت فشار قرار گرفتن و تست شدن و نتایج خوبی نشون دادن.
من خودم مادربردهای MSI رو به بقیه ی برندها ترجیح میدم:1. (35):

asadmahdi
22-08-13, 12:22
خب میریم سراغ MSI:
MSI کارو راحت کرده چون مادربرد هاشو توی 3 گروه دسته بندی کرده:
1.OVERCLOCKING
2.GAMING
3.Mini-ITX
که از میان این سه گروه اولی بیشتر مناسب کار شما هست یعنی سری OVERCLOCKING.
لیست مادربردهای OVERCLOCKING با سوکت 1150 و چیپست Z87:
Z87 XPOWER (Only the registered members can see the link)
Z87 MPOWER MAX (Only the registered members can see the link)
Z87 MPOWER (Only the registered members can see the link)
Z87 MPOWER SP (Only the registered members can see the link)

که از این میان Z87 XPOWER (Only the registered members can see the link) به علت قیمت بالا و Z87 MPOWER SP (Only the registered members can see the link) به علت کم تر بودن تکنولوژی های پشتیبانی شده (مثل پشتیبانی از Wi-Fi) حذف میشن.
می مونن Z87 MPOWER MAX (Only the registered members can see the link) و Z87 MPOWER (Only the registered members can see the link) که هردوشون Wi-Fi دارن ولی Thunderbolt ندارن.هردوشون هم برای کار شما مناسب هستن و من تفاوت چشمگیری بینشون نمی بینم. من جای شما باشم از بین این دوتا اونی که ارزون تره رو انتخاب می کنم.
در ضمن مادربردهای MSI از قطعات باکیفیت Military Class هم بهره می برن که قطعاتی هستن که توی شرایط مختلف تحت فشار قرار گرفتن و تست شدن و نتایج خوبی نشون دادن.
من خودم مادربردهای MSI رو به بقیه ی برندها ترجیح میدم:1. (35):

بسیارممنمون
اگه برا گیگابایت هم بفرستی ممنونت میشم

mahdi1995
22-08-13, 20:57
اینم گیگابایت:
لیست مادربرد هایی که Wi-Fi دارن:
GA-Z87N-WIFI (Only the registered members can see the link)
G1.Sniper 5 (Only the registered members can see the link)
GA-Z87X-OC Force (Only the registered members can see the link)

لیست مادربردهایی که Thunderbolt دارن:
هیچی! متاسفانه هیچ کدوم از مادربردهای Z87 گیگابایت Thunderbolt ندارن.:1. (27):

مادربردهای Overclocking که مناسب کار شما هستن:
GA-Z87X-OC (Only the registered members can see the link)

البته قیمت GA-Z87X-OC Force (Only the registered members can see the link) بالاست(نزدیک 2 میلیون) به همین دلیل من بین این دو تا GA-Z87X-OC (Only the registered members can see the link) رو بهتون پیشنهاد می کنم.
GA-Z87N-WIFI (Only the registered members can see the link) برای کار شما جوجه است به همین دلیل پیشنهادش نمی کنم!:lol:
G1.Sniper 5 (Only the registered members can see the link) هم قیمتش بالاست.
پس بین مادربرد های گیگابایت فقط GA-Z87X-OC (Only the registered members can see the link) به درد شما می خوره و قیمتش هم مناسب هست.:1. (35):

asadmahdi
31-08-13, 23:43
اینم گیگابایت:
لیست مادربرد هایی که Wi-Fi دارن:
GA-Z87N-WIFI (Only the registered members can see the link)
G1.Sniper 5 (Only the registered members can see the link)

لیست مادربردهایی که Thunderbolt دارن:
هیچی! متاسفانه هیچ کدوم از مادربردهای Z87 گیگابایت Thunderbolt ندارن.:1. (27):

مادربردهای Overclocking که مناسب کار شما هستن:
GA-Z87X-OC (Only the registered members can see the link)

البته قیمت GA-Z87X-OC Force (Only the registered members can see the link) بالاست(نزدیک 2 میلیون) به همین دلیل من بین این دو تا GA-Z87X-OC (Only the registered members can see the link) رو بهتون پیشنهاد می کنم.
GA-Z87N-WIFI (Only the registered members can see the link) برای کار شما جوجه است به همین دلیل پیشنهادش نمی کنم!:lol:
G1.Sniper 5 (Only the registered members can see the link) هم قیمتش بالاست.
پس بین مادربرد های گیگابایت فقط GA-Z87X-OC (Only the registered members can see the link) به درد شما می خوره و قیمتش هم مناسب هست.:1. (35):

چرا دوست عزیز تو لیستت مدل زیر نیست؟
ga_z78x_ud4h

mahdi1995
04-09-13, 18:17
چرا دوست عزیز تو لیستت مدل زیر نیست؟
ga_z78x_ud4h
سلام.ببخشین که این قدر دیر جواب میدم چند روز اینترنت نداشتم.
منظورتون GA-Z87X-UD4H (Only the registered members can see the link) هست؟
این مادربرد نه Wi-Fi داره نه Thunderbolt. سری OC هم نیست که بگیم اگه امکاناتی که می خواین رو نداره حداقل برای کارتون مناسب هست!:whistle:

mahdi1995
04-09-13, 18:30
البته توی بررسی مادربردهای گیگابایت یه مادربرد رو جا انداختم(تند تند بررسی کردم این از دستم در رفت!شرمنده:give_rose:):
GA-Z87X-UD5 TH (Only the registered members can see the link) که هم Wi-Fi داره و هم Thunderbolt ولی قیمتشو نمی دونم.