راستی خوب میشد اگر نظرتونو در مورد سی پی یو و مادربرد هم می گفتید. برای کار خوبه یا اینکه ضعیفه یا .....
Mehrdad_CS
04-08-13, 12:32
دوست عزیز مادربرد و سی پی یوی انتخابی شما برای کاری که میخواهید انجام بدید کاملا مناسب و حتی زیاد هم هست (اما من پیشنهاد میدم اگر مشکل بودجه ندارید تغییرشون ندید)
برای بقیه قطعات بهتره بودجه و انتظاراتتون رو بفرمائید (مثلا اینکه اهل بازی هستید و اگر بله در چه سطح و یا اینکه از این سیستم برای کارهای دیگه مثل پردازش و ویرایش عکس و صدا و تصویر استفاده میکنید یا خیر) تا بهتر بتونیم راهنماییتون کنیم.
resident
04-08-13, 15:53
دوست عزیز مادربرد و سی پی یوی انتخابی شما برای کاری که میخواهید انجام بدید کاملا مناسب و حتی زیاد هم هست (اما من پیشنهاد میدم اگر مشکل بودجه ندارید تغییرشون ندید)
برای بقیه قطعات بهتره بودجه و انتظاراتتون رو بفرمائید (مثلا اینکه اهل بازی هستید و اگر بله در چه سطح و یا اینکه از این سیستم برای کارهای دیگه مثل پردازش و ویرایش عکس و صدا و تصویر استفاده میکنید یا خیر) تا بهتر بتونیم راهنماییتون کنیم.
مهرداد جان ممنون از جوابت.
نه به هیچ عنوان کار گرافیکی و پردازشی و بازی و .... ندارم. فقط برنامه نویسی.
Mehrdad_CS
04-08-13, 17:02
خب در این صورت می تونید از گرافیک آنبرد استفاده کنید و این باعث صرفه جویی در هزینه ها میشود.
اما بازهم بودجه تون رو مشخص نکردید. من بصورت حدودی خدمتتون عرض میکنم:
پیشنهاد بنده 16 گیگابایت رم هست که با توجه به برند و فرکانس و چیزهای مختلف دیگه حدود 500 هزار تومن میشود. می تونید 8 گیگابایت رم استفاده کنید که چیزی در حدود 200 هزار تومن کمتر خواهد شد.
برای هارد پیشنهاد میدم از یک SSD 120 یا 128 گیگ برای نصب سیستم عامل و برنامه ها استفاده کنید که اون هم در حدود 500 هزار تومن می شود.
می تونید با کمتر از 200 هزار تومان ( چیزی حدود 170 هزار ) یک هارد 500 گیگ تهیه کنید.
برای پاور هم می تونید از یک مدل حدود 400 واتی استفاده کنید (البته مصرف سیستم شما بسیار کمتر از این مقدار است اما من یکم آینده نگری کردم)
موفق باشید
life24
04-08-13, 17:08
خب در این صورت می تونید از گرافیک آنبرد استفاده کنید و این باعث صرفه جویی در هزینه ها میشود.
اما بازهم بودجه تون رو مشخص نکردید. من بصورت حدودی خدمتتون عرض میکنم:
پیشنهاد بنده 16 گیگابایت رم هست که با توجه به برند و فرکانس و چیزهای مختلف دیگه حدود 500 هزار تومن میشود. می تونید 8 گیگابایت رم استفاده کنید که چیزی در حدود 200 هزار تومن کمتر خواهد شد.
برای هارد پیشنهاد میدم از یک SSD 120 یا 128 گیگ برای نصب سیستم عامل و برنامه ها استفاده کنید که اون هم در حدود 500 هزار تومن می شود.
می تونید با کمتر از 200 هزار تومان ( چیزی حدود 170 هزار ) یک هارد 500 گیگ تهیه کنید.
برای پاور هم می تونید از یک مدل حدود 400 واتی استفاده کنید (البته مصرف سیستم شما بسیار کمتر از این مقدار است اما من یکم آینده نگری کردم)
موفق باشید
سلام
16 گیگ رم برای یک برنامه نویس؟!
Platform compatibility and system requirements
When upgrading from Microsoft Visual Studio 2010 to the next release of Visual Studio you will take advantage of a refreshed and simplified environment with enhanced performance without any additional hardware requirements. Some of these core enhancements make use of capabilities that are only present in the latest versions of Windows and might require you to upgrade to a supported operating system.
The system requirements for most of the products in the next release of Visual Studio are: Supported operating systems
[*=left]Windows 7 SP1 (x86 and x64)
[*=left]Windows 8 (x86 and x64)
[*=left]Windows Server 2008 R2 (x64)
[*=left]Windows Server 2012 (x64)
Supported architectures
[*=left]32-bit (x86)
[*=left]64-bit (x64)
Hardware requirements
[*=left]1.6 GHz or faster processor
[*=left]1 GB of RAM (1.5 GB if running on a virtual machine)
[*=left]10 GB (NTFS) of available hard disk space
[*=left]5400 RPM hard drive
[*=left]DirectX 9-capable video card running at 1024 x 768 or higher display resolution
Mehrdad_CS
04-08-13, 17:36
بله ... من خودم کار برنامه نویسی انجام میدم، با SQL Server و Visual Studio و البته MATLAB!!!
بسته به پروژه ای که دارید روش کار میکنید گاهی رم زیادی اشغال میشود.
اما 8 گیگ هم کافی است
Over_Cracker
04-08-13, 19:58
درود.
اگر OS 64 بیتی باشه،حداکثر 6 گیگ رم کافیه واسه اجرای همزمان تمام پروسه های برنامه نویسی و بانک اطلاعاتی. اگر در حین برنامه نویسی قراره برنامه های اضافی دیگه ای هم اجرا بشه،مثل فوتوشاپ یا برنامه های گرافیکی دیگه،ماکزیمم 8 گیگ رم نیازه.
دوستانی که پروگرامینگ می کنند،همین الان میتونند پروسه های مورد نیازشون را اجرا کنند و از یک برنامه پروسس مانیتور شات بگیرن تا ابهامات برطرف بشه! و اگر با ابزار های برنامه نویسی رایج و پروسه های پیش فرض در حال اجرای ویندوز،تونستید بیش از 6 گیگ رم اشغال کنید،جایزه دارید!
Mehrdad_CS
04-08-13, 20:53
درود.
اگر OS 64 بیتی باشه،حداکثر 6 گیگ رم کافیه واسه اجرای همزمان تمام پروسه های برنامه نویسی و بانک اطلاعاتی. اگر در حین برنامه نویسی قراره برنامه های اضافی دیگه ای هم اجرا بشه،مثل فوتوشاپ یا برنامه های گرافیکی دیگه،ماکزیمم 8 گیگ رم نیازه.
دوستانی که پروگرامینگ می کنند،همین الان میتونند پروسه های مورد نیازشون را اجرا کنند و از یک برنامه پروسس مانیتور شات بگیرن تا ابهامات برطرف بشه! و اگر با ابزار های برنامه نویسی رایج و پروسه های پیش فرض در حال اجرای ویندوز،تونستید بیش از 6 گیگ رم اشغال کنید،جایزه دارید!
حرف شما درست است دوست عزیز اما بهتره به چند نکته توجه کرد:
برنامه نویسی رو میشه حتی با سیستمی که 128 مگابایت رم داره هم انجام داد! اما گاهی نیاز هست که شما بصورت مجازی حداقل یک سیستم عامل دیگر مانند لینوکس داخل سیستم عامل اصلی اجرا کنید. مانند زمانی که MPI کار میکنید. یادمه برای یکی از پروژه هایی که انجام میدادم بیش از 12 گیگابایت از رم سیستمم اشغال شده بود!
در ضمن استارتر محترم بودجه شون رو مشخص نکرده اند! به نظر من 8 گیگ مناسب ایشون است اما اگر مشکل بودجه نداشته باشند میتونند 16 گیگ رم استفاده کنند! البته اگر به چنین حجمی واقعا نیاز نداشته باشند، تفاوت کارایی بین 16 و 8 نیست.
resident
05-08-13, 10:37
از همه دوستان عزیز ممنونم بابت راهنمایی هاشون.
والا در مورد هزینه هر چی کمتر باشه خوب بهتره ولی از طرفی هم نمیخوام هزینه باعث بشه تا یه سیستم نه چندان مناسب بخرم.
دارم شرکت میزنم، خب مدیریت هزینه ها برام مهمه ولی از طرفی دوست دارم سیستمی که میخرم سالیان سال کار کنه..... به همین خاطر بودجه رو اعلام نکردم.
Mehrdad_CS
05-08-13, 11:05
در صورتیکه بعدا قرار نیست کارت گرافیک به سیستم اضافه بشه، و قطعات تقریبا همین قطعات فعلی باشند، می تونید از یک پاور 400-450 وات استفاده کنید.
برای رم هم همون 8 گیگابایت کفایت میکنه. نهایتا اگر دیدید به حجم بیشتری نیاز دارید میتونید بعدا اضافه کنید.
برای هارد هم میتونید هارد 500 وسترن گرین یا 500 سیگیت بگیرید. و پیشنهاد میکنم یک SSD با حجم حدود 120 گیگابایت هم تهیه کنید! اما اگر نمیخواهید حدود 500 برای SSD هزینه میکنم یک هارد 500 سریع تر مثل وسترن بلک تهیه کنید.
اگر سوالی بود در خدمتم :give_rose:
resident
05-08-13, 15:11
مهرداد جان خیلی خیلی لطف کردی.
resident
05-08-13, 15:14
یه سوال دیگه با بودجه حدود 2 میلیون این سیستم پیشنهاد خوبیه؟ به نطرتون چطوره؟
8967
Mehrdad_CS
05-08-13, 17:20
بله دوست عزیز
سیستم خوب و به روزی هست و برای کارهای مورد نظرتون کاملا مناسبه.