سلام دوستان intel HD graphic داخل cpu توی کامپیوتر من شناسایی نمیشه .و
توی device manager ویندوز فقط مشخصات کارت گرافیکم هست .این هم مشخصات
کامپیوتر: cpu:g2020 /MB:gigiabyte H61- s2p-b3
mahdi1995
29-07-13, 22:24
سلام دوست عزیز.منم چند روز پیش همین مشکلو با Core i7 3770 داشتم تا بالاخره راه حلشو کشف کردم!:1. (5):
شما باید وارد قسمت BIOS بشین و Primary Display رو روی IGPU بذارین بعد کابل مانیتور رو به مادربرد وصل کنین و بعدش هم درایور Intel HD Graphics رو نصب کنین.اگه سوالی داشتین در خدمتم.:give_rose:
Amir.Lovely76
31-07-13, 13:53
یه سوال درایور Intel HD graphic رو چجوری نصب کنم.از کجا گیر بیارم. یه سوال دیگه می خواستم نظرتون رو درباره ی cpu کامپیوترم بدونم خوبه یا بد
mahdi1995
01-08-13, 00:18
یه سوال درایور Intel HD graphic رو چجوری نصب کنم.از کجا گیر بیارم. یه سوال دیگه می خواستم نظرتون رو درباره ی cpu کامپیوترم بدونم خوبه یا بد
ویندوزتون چی هست و چند بیته؟(بگین تا خودم لینک درایورو براتون پیدا کنم و بذارم)
بستگی داره از سیستمتون چه استفاده ای بکنین و چه انتظاراتی داشته باشین ولی در کل CPUی قویی نیست. می تونین Benchmark هاشو اینجا ببینین و با بقیه ی CPU ها مقایسه کنین:
Only the registered members can see the link
Amir.Lovely76
01-08-13, 00:22
ویندوزتون چی هست و چند بیته؟(بگین تا خودم لینک درایورو براتون پیدا کنم و بذارم)
بستگی داره از سیستمتون چه استفاده ای بکنین و چه انتظاراتی داشته باشین ولی در کل CPUی قویی نیست. می تونین Benchmark هاشو اینجا ببینین و با بقیه ی CPU ها مقایسه کنین:
Only the registered members can see the link
ویندوز 7 و 32 بیت هستش
mahdi1995
01-08-13, 00:36
ویندوز 7 و 32 بیت هستش
متاسفانه نتونستم لینک درایور رو پیدا کنم.
شما یه کاری بکن:
همون طور که قبلا گفتم از قسمت بایوس Primary Display رو بذار روی IGPU و کابل مانیتور رو به مادربرد وصل کن.بعدش یه این لینک (Only the registered members can see the link) برو تا خودش اتوماتیک کارت گرافیک رو شناسایی کنه و لینک درایور مناسب رو بهتون بده.حالا من بازم می گردم شاید لینک درایورو پیدا کنم.اگه پیدا کردم همین جا میذارمش.
شما هم اگه کاری که گفتم رو انجام دادین نتیجه رو همین جا اعلام کنین ببینیم چی میشه.