PDA

مشاهده نسخه کامل : تشخیص مزغوب بودن خازن های جامد

iranch
22-07-13, 19:23
درود بچه ها من این قدر میدونم که موقع خرید قطعه باید دقت کنم که خازن ها جامد باشند و قطعات امروزی اکثرا شدن خازن جامد
حالا بحث سر این هست که این خازن های جامد هم بلاخره خوب و بد داره و چطور میشه از ظاهر تشخیص کیفیت رو داد؟ آیا نکته و ترفند دیگری برای مرغوبیت سخت افزاری کالا چه خازن و چه قطعات دیگه وجود داره؟

m.miladalikhani
22-07-13, 19:51
درود بچه ها من این قدر میدونم که موقع خرید قطعه باید دقت کنم که خازن ها جامد باشند و قطعات امروزی اکثرا شدن خازن جامد
حالا بحث سر این هست که این خازن های جامد هم بلاخره خوب و بد داره و چطور میشه از ظاهر تشخیص کیفیت رو داد؟ آیا نکته و ترفند دیگری برای مرغوبیت سخت افزاری کالا چه خازن و چه قطعات دیگه وجود داره؟
اتفاقا این سوال توی ذهن منم پیش اومده.اگر از اساتید لطف کنن راهنمایی بفرمایند ممنون میشم.

nima_hl
23-07-13, 02:18

معمولا برندهای خوش نام از محصولات با کیفیت استفاده میکنند

راهی به جز اعتماد به برند بنده سراغ ندارم

M A H R A D
26-07-13, 00:06
شناختن کمپانی های معتبر تولیدکننده خازن میتونه به شما کمک کنه.

معمولا خازن های ژاپنی نسبت به نمونه های مشابه چینی و تایوانی مرغوبیت بیشتری دارند.

اما از کجا خازن های جامد ژاپنی رو تشخیص بدیم؟

کافیه برندشون رو تشخیص بدیم. کمپانی های ژاپنی Chemi-con (Only the registered members can see the link), Sanyo (Only the registered members can see the link), Fujitsu (Only the registered members can see the link), Rubycan (Only the registered members can see the link), Nichicon (Only the registered members can see the link) و ... از خوشنام ترین کمپانی های ژاپنی سازنده خازن هستند.

شما با توجه به این برندها و با کمک از این سایت (Only the registered members can see the link) میتونید نحوه تشخیص این برندها رو متوجه بشید.

سپاس :great: