ورود

مشاهده نسخه کامل : کمک برای انتخاب cpu مناسب

lechking
17-07-13, 15:33
سلام
بچه ها پردازنده من -AMD-Sempron-145 هست همین جور که میبنید پردازنده ضعیفی هست
میهن مارکت - مشخصات کلی سی پی یو CPU - ای ام دی AMD Sempron 145 (Only the registered members can see the link)
کارت گرافیکم هم 6570 هست من الان با این پردازنده ام مشکل دارم!! از اونجایی که تک هسته ای هست خیلی از بازی هارو حتی بازم نمیکنه مثل موست وانتد و اویل و یا فارکرای جدید بقیه رو هم مثلا dmc رو خیلی راحت یا کالاف 9 رو هم معمولی به بالا ولی در بازی هایی مثل مترو لست نایت جاهای خلوت بازی همه چی خوب ولی به محض شلوغ شدن محیط سرعت فریم به شدت سقوط میکنه همین مشکل رو من برای AC3هم دارم جاهای خبوت مثل داخل کشتی یا اتاقها سرعت خوب ولی درجاهای شلوغ....

من حدود 200 تومن هم پول دارم!!! به نظر شما اگر با این پول من phen om ii x4 955بخرم چه طور است؟؟ من میخوام گیم ها رو نه در حد عالی ولی حداقل متوسط یا متوسط به بالا اجرا کنم به نظر شما من با این پردازنده جدید که میخواهم بگیرم بازی های جدید رو میتونم به شکل متوسط اجرا کنم؟؟ اگر نه با این پول چه پردازنده ای رو پیشنهاد میکنید؟؟ پردازنده ای مناسب برای گیم با سوکت AM3

phen om ii x4 955 قیمتشو میدونید؟؟
phen om ii x4 955 ظاهرا پردازنده قدیمی هست به نظر شما قدیمی و جوابگو نیست اگر این طور هست یه پردازنده بهتر در رنج 200 تومن معرفی کنید

پردازنده فعلیم و گرافیکم
Only the registered members can see the link

ممنون میشم راهنمایی کنید

nima_hl
17-07-13, 16:49
سلام
بچه ها پردازنده من -AMD-Sempron-145 هست همین جور که میبنید پردازنده ضعیفی هست
میهن مارکت - مشخصات کلی سی پی یو CPU - ای ام دی AMD Sempron 145 (Only the registered members can see the link)
کارت گرافیکم هم 6570 هست من الان با این پردازنده ام مشکل دارم!! از اونجایی که تک هسته ای هست خیلی از بازی هارو حتی بازم نمیکنه مثل موست وانتد و اویل و یا فارکرای جدید بقیه رو هم مثلا dmc رو خیلی راحت یا کالاف 9 رو هم معمولی به بالا ولی در بازی هایی مثل مترو لست نایت جاهای خلوت بازی همه چی خوب ولی به محض شلوغ شدن محیط سرعت فریم به شدت سقوط میکنه همین مشکل رو من برای AC3هم دارم جاهای خبوت مثل داخل کشتی یا اتاقها سرعت خوب ولی درجاهای شلوغ....

من حدود 200 تومن هم پول دارم!!! به نظر شما اگر با این پول من phenom ii x4 955بخرم چه طور است؟؟ من میخوام گیم ها رو نه در حد عالی ولی حداقل متوسط یا متوسط به بالا اجرا کنم به نظر شما من با این پردازنده جدید که میخواهم بگیرم بازی های جدید رو میتونم به شکل متوسط اجرا کنم؟؟ اگر نه با این پول چه پردازنده ای رو پیشنهاد میکنید؟؟ پردازنده ای مناسب برای گیم با سوکت AM3

phenom ii x4 955 قیمتشو میدونید؟؟
phenom ii x4 955 ظاهرا پردازنده قدیمی هست به نظر شما قدیمی و جوابگو نیست اگر این طور هست یه پردازنده بهتر در رنج 200 تومن معرفی کنید

پردازنده فعلیم و گرافیکم

ممنون میشم راهنمایی کنید

با این مبلغ پردازنده نو نمیتونید تهیه کنید ( 955 آکبند حدود 340 هزار تومان قیمت دارد )

البته بنده فکر میکنم گرافیک کارت شما بیشتر از پردازندتون مشکل داره

برنامه msi after burner را قبل از بازی اجزا کنید

در قسمتی که بازی شلوغ میشود و لگ دارید با alt+tab برنامه ab را بیارید و توی گراف ببینید گراف gpu usage به آخر چسبیده است یا نه

همین کار را task manager انجام دهید

اگر گراف پردازنده به ماکزیمم رسیده یعنی پردازنده شما گلوگاه شده و اگر گرافیک شما با ماکزیمم توان داره کار میکنه یهنی مشکل شما گرافیک کارتتون است

lechking
17-07-13, 17:31
من رفتم قسمتی از بازی مترو لست نایت رو اجرا کردم برای 2 دقیقه درست برای همون جاهایی که سرعت فریم روی 13 هم میاد و دور و بره 14 تا 17 هست الان به نظر شما مشکل از کدومه؟؟؟
در ضمن با استفاد از گجت سیستم عامل سون cpu meter وقتی من الت و تب رو میزنم و بازی مترو میاد پایین cpu meter روی 100% هست که بعد 2 یا 3 ثانیه میاد پیان (چون گیمم به حالت مینیموم میرود) البته 100% شدن cpu meter فقط برای بازی مترو نیست برای همه بازی ها این مسله رخ میدهد اصلا وقتی دارم یک کانورت ویدیویی انجام میدم هم cpu meter روی 100% میرود به نظر شما مشکل از گرافیک هست یا پردازنده؟؟؟
8902

lechking
18-07-13, 00:14
دوستان ندایی برسانید!!!!

:1.::1.:

nima_hl
18-07-13, 01:03
من رفتم قسمتی از بازی مترو لست نایت رو اجرا کردم برای 2 دقیقه درست برای همون جاهایی که سرعت فریم روی 13 هم میاد و دور و بره 14 تا 17 هست الان به نظر شما مشکل از کدومه؟؟؟
در ضمن با استفاد از گجت سیستم عامل سون cpu meter وقتی من الت و تب رو میزنم و بازی مترو میاد پایین cpu meter روی 100% هست که بعد 2 یا 3 ثانیه میاد پیان (چون گیمم به حالت مینیموم میرود) البته 100% شدن cpu meter فقط برای بازی مترو نیست برای همه بازی ها این مسله رخ میدهد اصلا وقتی دارم یک کانورت ویدیویی انجام میدم هم cpu meter روی 100% میرود به نظر شما مشکل از گرافیک هست یا پردازنده؟؟؟
8902

عزیز cpu meter گراف نداره شما تسک منیجر را اجرا کنید که وقتی با آلت تب بر میگردید گراف چند ثانیه قبل را بتونید ببینید

در هر صورت سمپرون برای اجرای یک همچین بازیهائی کم میاره

پینوشت : مادربردتون چیه ؟ پردازندتون آنلاک نمیشه ؟

lechking
18-07-13, 14:31
اون قسمتی از گراف را که دایر قرمز کشیدم مربوط میشه به بازه زمانی که مترو لست نایت رو همون قسمتی که افت فریم شدید هست البته خیلی پیش میاد که پردازنده من 100% بشه تو خیلی از کارهای حتی معمولی سیستم

اینم مشخصات مادر بردم :Only the registered members can see the link
منظورتون و از ان لاک نمیدونم چیه میشه راهنمایی کنید!!؟؟