PDA

مشاهده نسخه کامل : دمای بالا cpu amd 5000 am2

sokeran
16-07-13, 17:50
سلام من یه cpu amd 5000+ am2دارم وقتی تو بایوس میرم دماشو نوشته 108 درجه و خاموش میکنه وقتی به فن دست میزارم یه زره هم گرم نشده فن کامل به مادر بورد چسبیده ولی فن اورجینال نیست نوع مادربوردمgigabyte m68ms2p پاور هم عوض کردم فایده نداشت

nima_hl
16-07-13, 19:01
سلام من یه cpu amd 5000+ am2دارم وقتی تو بایوس میرم دماشو نوشته 108 درجه و خاموش میکنه وقتی به فن دست میزارم یه زره هم گرم نشده فن کامل به مادر بورد چسبیده ولی فن اورجینال نیست نوع مادربوردمgigabyte m68ms2p پاور هم عوض کردم فایده نداشت

سلام

بین پردازنده و فن ارتباط بر قرار نشده

فن را باز کنید و اطمینا پیدا کنید مانعی بین تماس فن و پردازنده وجود ندارد ( مثلا برچسب کف فن )

بعد خمیر سیلیکون بزنید و فن را مجددا نصب بفرمائید

sokeran
16-07-13, 19:32
سلام

بین پردازنده و فن ارتباط بر قرار نشده

فن را باز کنید و اطمینا پیدا کنید مانعی بین تماس فن و پردازنده وجود ندارد ( مثلا برچسب کف فن )

بعد خمیر سیلیکون بزنید و فن را مجددا نصب بفرمائید

فن رو کلا عوض کردم.فرقی نکرد.فن اورجینال4رشته سیم داره ولی هر چی تو بازار گشتم 3سیم بود ممکنه مال این باشه

nima_hl
17-07-13, 00:56
فن رو کلا عوض کردم.فرقی نکرد.فن اورجینال4رشته سیم داره ولی هر چی تو بازار گشتم 3سیم بود ممکنه مال این باشه

زیر فن جدید که خریدید خمیر داشت ؟

اگز فن 3 پین را به کنترلر 4 پین متصل کنید با ماکزیمم دور خود میچرخه

این مسئله فقط باعث ایجاد صدای زیاد میشه ولی در عوض بایستی دمای پردازنده را خیلی پائین نگه داره

STUXNET
17-07-13, 09:15
سلام
سي پي يو رو در بياريد دوباره جا بزنيد از گير كردن هيت سينك به فن مطمئن شيد
آخرش بايوس رو آپديت كنيد

sokeran
17-07-13, 12:42
زیر فن خمیر داشت. بایوس آپدیت کردم فایده نداره احتمالا cpu نیم سوزه به هر حال ممنون

STUXNET
17-07-13, 13:08
تنظيمات سي پي يو تو محيط مادربورد دي فالت كنيد