PDA

مشاهده نسخه کامل : اخطار دمای بالای cpu

hossein_11moh
15-07-13, 13:14
من کیس رو وا کردم که گردگیریش کنم.... راستش پشت فن cpu یه چیزی بود مثل خمیردندون که خشک شده اول فکر کردم خاک هست.... و پاکش کردم از پشت فن و روی cpu.... حالا 2 روزه با سیستم کار میکنم پیغام میده دمای cpu 86 سانتیگراد هست.... میخواستم بپرسم ربطی به اون چیزی که من پاک کردم داره؟

nima_hl
15-07-13, 13:29
من کیس رو وا کردم که گردگیریش کنم.... راستش پشت فن cpu یه چیزی بود مثل خمیردندون که خشک شده اول فکر کردم خاک هست.... و پاکش کردم از پشت فن و روی cpu.... حالا 2 روزه با سیستم کار میکنم پیغام میده دمای cpu 86 سانتیگراد هست.... میخواستم بپرسم ربطی به اون چیزی که من پاک کردم داره؟

حسین جان اون چیزی که پاک کردی خمیر سیلیکن انتقال دهنده حرارت از پردازنده به هیت سینک بوده

باید در بازار خمیر سیلیکون تهیه کنید و مجددا در قسمت اتصال بزنید

روشن بودن سیستم در این حالت باعث فشار به پردازنده و مادربرد میشه و امکان سوختن آنها وجود داره پس سیستمتون را همین الان خاموش کنید

hossein_11moh
15-07-13, 13:38
حسین جان اون چیزی که پاک کردی خمیر سیلیکن انتقال دهنده حرارت از پردازنده به هیت سینک بوده

باید در بازار خمیر سیلیکون تهیه کنید و مجددا در قسمت اتصال بزنید

روشن بودن سیستم در این حالت باعث فشار به پردازنده و مادربرد میشه و امکان سوختن آنها وجود داره پس سیستمتون را همین الان خاموش کنید

سلام. از کجا باید بگیرم....؟ چقدر بزنم بهش؟

STUXNET
15-07-13, 14:15
خدمات كامپيوتري

Over_Cracker
15-07-13, 20:27
سلام. از کجا باید بگیرم....؟ چقدر بزنم بهش؟

به اندازه یک نخود،طوری روی CPU پخش کنید که همه جاشو بگیره و یک لایه نازک باقی بمونه.ته فن را هم قبلش خوب تمیز کنید