PDA

مشاهده نسخه کامل : شارژ نگه داشتن باطری لپ تاپ

life24
12-07-13, 19:32
سلام
اصولا باید یک باطری لپ تاپ وقتی شارژ میشه چند ساعت شارژ رو نگه داره؟
از کجا مطمئن شیم که خراب هست و باید نو بخریم؟

M A H R A D
13-07-13, 00:28
مدت زمان خاصی رو نمیشه گفت. بستگی به کانفیگ و توان مصرفی قطعات لپ تاپ و مشخصات باطری داره.

معمولا توی مشخصات لپ تاپ، زمان حدودی کارکرد باطری رو میزنن.

شاید این مقاله (Only the registered members can see the link) سایت اصلی بتونه به شما کمک کنه.

سپاس

Ghaioom
30-08-15, 21:20
سلام

موندم از شارژ لپتاپ چطوری استفاده کنم. با نت زیاد بازی میکنی شارژش سریع تموم میشه باید به شارژ بزنی بازی کنی. اینجوری همش بخوام اینکارو کنم به نظرتون باتری خراب نمیشه؟

یه جا خوندم که گفتن بزارید باتری 100درصد بشه بعد باز 20 -30 درصد شد دوباره بزنید به شارژ.
اینجوری باید منتظر موند هی باتری رو پر کنم.

در ضمن بیشتر روی فرش باهاش کار میکنم مشکلی پیش میاد؟

nima_hl
30-08-15, 21:33
سلام

موندم از شارژ لپتاپ چطوری استفاده کنم. با نت زیاد بازی میکنی شارژش سریع تموم میشه باید به شارژ بزنی بازی کنی. اینجوری همش بخوام اینکارو کنم به نظرتون باتری خراب نمیشه؟

یه جا خوندم که گفتن بزارید باتری 100درصد بشه بعد باز 20 -30 درصد شد دوباره بزنید به شارژ.
اینجوری باید منتظر موند هی باتری رو پر کنم.

در ضمن بیشتر روی فرش باهاش کار میکنم مشکلی پیش میاد؟

سلام

اگر لپتاپتون از نسل جدید باشه زیاد نباید نگران باتری باشید و نوع شارژ زیاد در طول عمر باتری مهم نیست

اگر دستگاهتون قدیمیه بهتره بگذارید شارژش کامل بشه بعد از آداپتور قطعش کنید تا خالی بشه و مجددا شارژش کنید

اگر زمان طولانی از نوت بوک استفاده میکنید میتونید باتری را از دستگاه جدا کنید و فقط با آداپتور کار کنید

استفاده لپ تاپ روی فرش به هیچ عنوان مورد تائید نیست. اگر کول پد ندارید حداقل یک سطح صاف ( مانند سینی یا یک تکه تخته ) زیر دستگاه قرار داده تا خروجی و ورودی هوا مسدود نگردیده و پرزهای فرش داخل دستگاه نشوند

Ghaioom
31-08-15, 07:17
سلام

اگر لپتاپتون از نسل جدید باشه زیاد نباید نگران باتری باشید و نوع شارژ زیاد در طول عمر باتری مهم نیست

اگر دستگاهتون قدیمیه بهتره بگذارید شارژش کامل بشه بعد از آداپتور قطعش کنید تا خالی بشه و مجددا شارژش کنید

اگر زمان طولانی از نوت بوک استفاده میکنید میتونید باتری را از دستگاه جدا کنید و فقط با آداپتور کار کنید

استفاده لپ تاپ روی فرش به هیچ عنوان مورد تائید نیست. اگر کول پد ندارید حداقل یک سطح صاف ( مانند سینی یا یک تکه تخته ) زیر دستگاه قرار داده تا خروجی و ورودی هوا مسدود نگردیده و پرزهای فرش داخل دستگاه نشوند

آره یک سال نشده هنوز.
کول پد رو چه موقه ای بخریم؟ مثلا اگه زیاد استفاده میکنیم؟ حتما باید بخریم؟ میدونم برای خنک نگه داشتنه. ولی نظرم وقتی زیاد استفاده نشه لازم نیست؟همه کول پدا یک مدلن؟

nima_hl
31-08-15, 10:23
آره یک سال نشده هنوز.
کول پد رو چه موقه ای بخریم؟ مثلا اگه زیاد استفاده میکنیم؟ حتما باید بخریم؟ میدونم برای خنک نگه داشتنه. ولی نظرم وقتی زیاد استفاده نشه لازم نیست؟همه کول پدا یک مدلن؟

هر چه زودتر بخری عمر دستگاهت بیشتر میشه

عرض کردم میتونی نخری ولی نباید روی فرش بگذاری چون علاوه بر گرم شدن، پرزهای فرش داخل دستگاهت جمع میشه و خیلی زود دستگاهت را نابود میکنه

اگر نمیخواهی کولپد بخری حتما یک سینی با ابعاد مناسب از آشپزخانه کش برو موقع کار برعکس بگذارش رو فرش و نوت بوک را روی آن قرار بده :wink:

Ghaioom
31-08-15, 20:07
هر چه زودتر بخری عمر دستگاهت بیشتر میشه

عرض کردم میتونی نخری ولی نباید روی فرش بگذاری چون علاوه بر گرم شدن، پرزهای فرش داخل دستگاهت جمع میشه و خیلی زود دستگاهت را نابود میکنه

اگر نمیخواهی کولپد بخری حتما یک سینی با ابعاد مناسب از آشپزخانه کش برو موقع کار برعکس بگذارش رو فرش و نوت بوک را روی آن قرار بده :wink:

بالشت هم میشه؟

از سیمای اضافی یا وقتی لپتاپ به برق باشه خوشم نمیاد چون از جام تکون میخورم. مثلا کول پد داشته باشم همش باید جایی باشم که پریز نزدیک باشه. یا هم اینکه الکی وصلش کنم نزنم به برق.

یه لپتاپ 8 ساعت شارژ نگه میداشت نه؟ اگه کم مثلا3 ساعت نگه داره یعنی باتریش خرابه؟ گیم بزنی یا با اینترنت کار کنی کدومش زیاد مصرف داره؟ گیم حتما؟لابد تو شارژ هم خیلی بیشتر مصرف داره؟ مثلا تو چند ساعت شارژو تموم میکنه با گیم یا اینترنت در حد نرمال؟

PC-ADVISOR
31-08-15, 20:51
تجربه ی من ب من ثابت کرده ک :

باتری لپ تاپو بکن بنداز ی گوشه (با 50 درصد شارژ)

هر وقت داری جایی میری دوباره وصلش کن

آسیبی ک باتری در طول استفاده نشدن میبینه 100 ها برابر کمتر از استفاده کردن(مخصوصا بازی کردن) و همزمان شارژ کردنه ،ساده بگم شارژ و دشارژ همزمان قاتل باتریه فرقی نداره دستگاه تازه هست یا قدیمی تا زمانی که باتری لیتیوم یون هست همین آشه همین کاسه .

----------------------------------------

موضوع دوم گرماس بازم تجربه بهم ثابت کرده گرما تاثیر منفی در طول زمان نخواهد گذاشت فقط در اون لحظه موجب افت کارایی و گرم شدنه کیبوردو ایناس

هیچ وقت رو فرش بالش یا هر پارچه دیگری نزار فقط میزو سطوح صاف مثه دیوار یا همون سینیه نیما خان :lol:

ی لپ تاپ معمولا 5/4 ساعت شارژ نگه میداره برا شما 3 ساعت نگه میداره یعنی آغاز بدبختی :whistle:

salpc
16-09-15, 14:58
درود
باطری واسه لپتاپ HP Pro Book 4540S چند هست؟

Ghaioom
09-12-15, 19:11
تجربه ی من ب من ثابت کرده ک :

باتری لپ تاپو بکن بنداز ی گوشه (با 50 درصد شارژ)

هر وقت داری جایی میری دوباره وصلش کن

آسیبی ک باتری در طول استفاده نشدن میبینه 100 ها برابر کمتر از استفاده کردن(مخصوصا بازی کردن) و همزمان شارژ کردنه ،ساده بگم شارژ و دشارژ همزمان قاتل باتریه فرقی نداره دستگاه تازه هست یا قدیمی تا زمانی که باتری لیتیوم یون هست همین آشه همین کاسه .

----------------------------------------

موضوع دوم گرماس بازم تجربه بهم ثابت کرده گرما تاثیر منفی در طول زمان نخواهد گذاشت فقط در اون لحظه موجب افت کارایی و گرم شدنه کیبوردو ایناس

هیچ وقت رو فرش بالش یا هر پارچه دیگری نزار فقط میزو سطوح صاف مثه دیوار یا همون سینیه نیما خان :lol:

ی لپ تاپ معمولا 5/4 ساعت شارژ نگه میداره برا شما 3 ساعت نگه میداره یعنی آغاز بدبختی :whistle:

به نظرتون این دوستمون چرا گفته با 50 درصد شارژ بنداز کنار باتری رو؟!چرا 100درصد نه؟

و به نظرتون مثلا چقد تو خونه با لپتاپ کار کنیم اینکارو بکنیم؟ یعنی مثلا دوبار تو یک روز شارژ رو خالی کنیم اینکارو بکنیم یا اصن فرقی نمیکنه؟
یه جورایی فک میکنم حرف دوستمون که گفته باتری رو بزار کنار فکر خوبیه ولی لپتاپ که پیشت سیم داشته باشه حال نمیده. چون تو خونه اینور اونور میبریش سیم اون موقه مزاحم میشه.