ورود

مشاهده نسخه کامل : سوال درباره کارت گرافیک

steve98
24-06-13, 14:31
سلام
یه سوالی داشتم.اگه هر کارت گرافیکی مموری بیشتری داشته باشه بهتر میتونه بازی ها رو اجرا کنه؟یعنی اگه یه کارت گرافیکی 2 گیگ باشه و اونیکی 1 گیگ,دوگیگه میتونه بهتر بازی هارو اجرا کنه؟چون من تو همین انجمن مشاوره خرید کامپیوتر کرده بودم و اقای STUXNET به من کارت گرافیک asus gtx 650 رو معرفی کرد حالا میخوام بدونم این کارت گرافیک واسه بازی خوبه یا نه؟ ممنون

nima_hl
24-06-13, 15:13
سلام
یه سوالی داشتم.اگه هر کارت گرافیکی مموری بیشتری داشته باشه بهتر میتونه بازی ها رو اجرا کنه؟یعنی اگه یه کارت گرافیکی 2 گیگ باشه و اونیکی 1 گیگ,دوگیگه میتونه بهتر بازی هارو اجرا کنه؟چون من تو همین انجمن مشاوره خرید کامپیوتر کرده بودم و اقای STUXNET به من کارت گرافیک asus gtx 650 رو معرفی کرد حالا میخوام بدونم این کارت گرافیک واسه بازی خوبه یا نه؟ ممنون

میزان رم تقریبا هیچ تاثیری در فریم ریت بازی ندارد

این یک کلک تبلیغاتیه که بعضی شرکتها برای فروش گرافیک کارتهاشون میزنند و مثلا به جای 1 گیگ رم gddr5 گران قیمت از 2 گیگ رم ddr3 ارزان قیمت استفاده میکنند که پرفورمنس گرافیک را بجای افزایش کاهش میدهد

اگر شما از یک مانیتور برای بازی استفاده میکنید رم 1 گیگ پاسخ اکثر بازیها را میدهد

650 هم کارت خوبیه

steve98
24-06-13, 15:47
یه سوال دیگه فرق این دو تا چیه؟ asus gtx 650 و asus gtx 650 ti ایا عملکرد هر کدوم توی بازی فرق داره ؟

Ahmadreza1375
29-11-13, 10:00
بله نسخه ی ti بازدهی بیشتری حدوذ 30 درصد دارد