سلام دوستان عزیز بنده کارت گرافیک 5970 که 2 گیگ خریدم تازه و وقتی میندازم رو سیستمم جا اینکه 2 جی پیورو با هم بشناسه جدا جدا میشناسه و از طرفی من 5850 داشتم 1 گیگ بهم ویندوز 7 64 گیگی بهم 7.7 میداد ولی الان 5970 که انداختم بهم 7.6 داده و فکر کنم به خاطره اینه که الان تو جی پیو زد میبینم زیرم میزارم دوتارو با هم نشناخته یعنی جدا شناخته .
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
الان نگاه میکنمم زده مموری سایزو 1024 یعنی 2 گیگو با هم نشناخته . الان سوال من اینه دوستان میگن یه نرم افزاری هست که نصبش کنین دوتارو با هم میشناسه کسی لینک دانلودشو داره اگه برام بزاره ممنون میشم کارم گیره تشکر . و منتظر راهنماییتون هستم .
hasann
23-06-13, 17:47
دوستان کسی نیست مارو کمک کنه بدجور گیرم . دوستان من نرم افزار 3 d mark دانلود کردم میخام تست کنم با اون کارت گرافیکو موندم رو کدوم قسمت بزارم تیکارو و چیو بزنم تشکر.
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
nima_hl
23-06-13, 18:38
در کاتالیست کزایس فایر را روشن کنید
معمولا 5970 ها به دلیل گرمای زیاد کلاک کارخانه پائینی دارند ، به همین دلیل احتمالا امتیاز تست ویندوز نسبت به 5850 کمتر است ( هر هسته 5970 از 5850 در کلاک دیفالت ضعیف تر است )
hasann
23-06-13, 19:29
در کاتالیست کزایس فایر را روشن کنید
معمولا 5970 ها به دلیل گرمای زیاد کلاک کارخانه پائینی دارند ، به همین دلیل احتمالا امتیاز تست ویندوز نسبت به 5850 کمتر است ( هر هسته 5970 از 5850 در کلاک دیفالت ضعیف تر است )
ممنون مدیر عزیز ازینکه جواب دادین . مدیر عزیز من این کزایس فایرو از کدوم تب عکس زیر پیدا کنم و بعدش اگه فعالش کنم چه اتفاقی میفته ممنون میشم جواب بدین خیلی خیلی تشکر از جنابعالی .
nima_hl
23-06-13, 20:39
ممنون مدیر عزیز ازینکه جواب دادین . مدیر عزیز من این کزایس فایرو از کدوم تب عکس زیر پیدا کنم و بعدش اگه فعالش کنم چه اتفاقی میفته ممنون میشم جواب بدین خیلی خیلی تشکر از جنابعالی .
حسن جان من به اسکرین شات اولتون دقت نکرده بودم کراس فایر شما روشنه
توی کاتالیست احتمالا در قسمت performance یک گزینه به عنوان crossfire باید روشن شده باشه ( کارت من چون یک عدد است این آپشن را ندارم ) که میتوانید در آن با خاموش و روشن کردن از یک یا 2 gpu استفاده کنید
شما لطفا نرم افزار msi afther burner را دانلود و نصب و اجرا کنید بعد برنامه تست خود را اجرا بفرمائید
اگر مشکلی در کار نباشد باید گراف هر دو gpu بالا آمده و از آن استفاده گردد
با خاموش کردن کراسفایر در کاتالیست باید پرفومنس تست شده به صورت محسوسی کم شود