PDA

مشاهده نسخه کامل : دمای بالای AMD CPU

mohammadrofan
15-06-13, 20:21
دوستان قبلاپست دادم اما به جواب خوبی نرسیدم.می خوام بدونم چرا AMD CPU مشکل گرما داره؟الان ماله خودم و یکی دوستان همین جور هست و هیچ کاری باهاش نمی تونم بکنم.اگه کولرهیت پایپی بزارم درست میشه ؟ دماتا 90Cهم می یاد.
سیلیکون رو عوض کردم.فن اضافه گذاشتم.درسیستم رو باز کردم.جای سیستم هم گرم نیست.
+CPU: AMD Athlon x64 5000

ahmadeid1362
16-06-13, 00:19
دوستان قبلاپست دادم اما به جواب خوبی نرسیدم.می خوام بدونم چرا AMD CPU مشکل گرما داره؟الان ماله خودم و یکی دوستان همین جور هست و هیچ کاری باهاش نمی تونم بکنم.اگه کولرهیت پایپی بزارم درست میشه ؟ دماتا 90Cهم می یاد.
سیلیکون رو عوض کردم.فن اضافه گذاشتم.درسیستم رو باز کردم.جای سیستم هم گرم نیست.
+CPU: AMD Athlon x64 5000
دوست عزیز پایه هاش رو چک کن ببین همه پایه هاش به مادربرد اتصال دارن یانه تنظیمات بایوس رو به حالت دیفالت برگردون خمیر رو چک کن ببین خشک نشده باشه

STUXNET
16-06-13, 07:42
سلام
تو سال ساخت اين CPu ها همشون Cpu هاي داغي هستند اينكه ميگين 90 زياده تو حالت نرمال ايد دماش بين 40 تا 48 باشه تو لود 60 تا 69
احتمالاً مادربرودتون دمايي بالاتري بيش تر از دماي فعلي رو نشون ميده
بايوس رو آپديت كنيد و خمير رو عوض كنيد از قرار گرفتن هيت سينك روي سي پي يو مطمئن شيد
نكته در مورد عوض كردن فن سي پي يو هيت پايپ دار نهايتاً تا 20 درجه سانتيگراد پايين مياد
بستگي به تعداد هيت پايپاش داره
موفق باشيد:give_rose:

mohammad1985
16-06-13, 09:50
من مدل 5200 این سی پی یو رو داشتم اینقدر داغ نبود !

mohammadrofan
16-06-13, 09:59
با سلام ممنون دوستان از کمکتون.وقتی به هیت سینک دست می زنم معلومه که حرارتش بالاست ولی شایدهم مشکل از بایوس یا مادربورد هست.اگه امکانش هست قیمت یک کولرهیت پایپی روبگید.خمیرسیلیکون خوب انگاری توشهرما گیرنمی یاد!!!!!!!!!!!!!! اگه سایت معتبری واسه خرید سیلیکون میشناسید همین جابگید.باتشکر

STUXNET
16-06-13, 13:08
بستگي به بودجه شما داره تا چقدر بخوايد هزينه كنيد
Only the registered members can see the link يه سري بزن به لينك زير نسبت به قيمتاش مناسبه (شركت گريين)
حالا اگه پايين تر ميخوايد هزينه كنيد ميتونيد از محصولات Deep Cool استفاده كنيد
Only the registered members can see the link
نه اينكه محصولاتش ضعيف باشه نه يه سرو كله پايين تره
خمير هم تاثيير آنچناني نداره روي خود فن هاي كولر معمولاً خمير مرغوب و نسبتاً خوبي هست كه تا چند سال احتياجي به عوض كردنش نيست
اگه اقتصادي بخواين فكر كنين اول از آپديت بايوس شروع كنيد بعدش هم توكل به خدا

mohammadrofan
16-06-13, 15:20
دوست عزیزاز کمکت ممنون اما سایتی واسه خرید اینترنتی می خوام.من چون یک بار خمیر رو عوض کردم شابد با نمونه ی خوب عوض نکرده باشم. تا بودجه 70 هزار تومان میشه هیت پایپی گرفت؟؟

mohammadrofan
17-06-13, 18:49
کسی نبود؟...............................