اول معذرت خواهی میکنم،میدونم این موضوع برای این قسمت نیست اما جایی پیدا نکردم که بتونم مطرحش کنم!!!
سیستم طوری شده که هر ویندوزی که نصب میکنم کمتر از 3،بعد از خاموش روشن کردنش دیگه قابل استفاده نیست و بالا نمیاد!!!
سیستم عامل های متفاوتی هم استفاده کردم اما بازم جواب نداد
یه مدت هم Deep freeze روش نصب کردم که فقط برای یه مدت جواب داد و دوباره همان آش و همان کاسه!!!
کسی میدونه مشکل از کجا هست؟
ممنون
mushkin
14-06-13, 21:22
سلام دوست عزیز این کارها رو انجام بده نتیجشو بگو:
1: اول رو سیستم clear cmos انجام بدین. جای رمها رو تغییر بدین .
2: کابل برق هارد و کابل دیتا هارد رو چک کنین.و اگه میتونین کابل دیتا رو تعویض کنین و کابل برق رو در بیارین و دوباره جا بزنین
3: اگه قطعه جدیدی به سیستم اضافه کردین خارجش کنین.
4: بایوس بردتونو اگه میتونین اپدیت کنین. اگه بلد نیستین دست نزنین که ریسکش بالاست
5: اگه مقدوره با یه هارد دیگه چک کنین ببینین سیستم همین وضعیتو داره یا نه.
6:بعد از نصب ویندوز , ویندوز رو با safe mod بالا بیار و با یه انتی ویروس خوب و اپدیت شده مثل کسپر اسکای یا نود32 سیستم رو دیپ اسکن کن.
-------------------------
به احتمال زیاد از هارد هست. با برنامه hd tune از تب health یه شات بگیرین بزارین.
قطعات سیستم شما چیه؟
موقعی که سیستم بالا نمیاد ایا بوقی چیزی میزنه یا نه فقط بالا نمیاد؟ سیستم روشن میشه؟
ahmad.k
16-06-13, 20:29
سلام مجدد
ممنون mushkin جان از راهنماییت.
مشخصات سیستم:
CPU : 3200Mhz
Rma 4
Graphic 512
Hard یه دونه 512 یه دونه 256
Bios :phoenix Technology LTD 6.00 P6
SMbios 2.3
بایوس رو بلد نیستم آپدیت کنم ولی اگه لازم باشه میتونم یاد بگیرم
مواردی رو که گفتی بررسی کردم،مفید بود،الان همون ویندوز قبلی بالا میاد ولی...
1.قبل ازینکه صفحه ای که CD & DVD رو رو چک میکنه بیاد بالا یه صفحه میاد و دو خط اولش طولانی بود ولی خط سومش مینویسه:
Detect Drive Done,No Any Drive Found
2.هارد دومی رو که گذاشتم سیستم بوق زد ولی چون ویندوز رو هارد اول بود(هارد دوم اطلاعاتشو نیاز داشتم نمیشد ویندوز نصب کنم روش)،هارد اول رو دوباره گذاشتم،
هارد بالا میاد و ویندوز هم میخونه اما سیستم موقع boot بوق نمیزنه!!!(کابل های مورد استفاده برای هر دو هاردم یکی بود)
اکنون چه کنیم؟
alirezairn
17-06-13, 12:35
سلام دوست عزیز این کارها رو انجام بده نتیجشو بگو:
1: اول رو سیستم clear cmos انجام بدین. جای رمها رو تغییر بدین .
2: کابل برق هارد و کابل دیتا هارد رو چک کنین.و اگه میتونین کابل دیتا رو تعویض کنین و کابل برق رو در بیارین و دوباره جا بزنین
3: اگه قطعه جدیدی به سیستم اضافه کردین خارجش کنین.
4: بایوس بردتونو اگه میتونین اپدیت کنین. اگه بلد نیستین دست نزنین که ریسکش بالاست
5: اگه مقدوره با یه هارد دیگه چک کنین ببینین سیستم همین وضعیتو داره یا نه.
6:بعد از نصب ویندوز , ویندوز رو با safe mod بالا بیار و با یه انتی ویروس خوب و اپدیت شده مثل کسپر اسکای یا نود32 سیستم رو دیپ اسکن کن.
-------------------------
به احتمال زیاد از هارد هست. با برنامه hd tune از تب health یه شات بگیرین بزارین.
قطعات سیستم شما چیه؟
موقعی که سیستم بالا نمیاد ایا بوقی چیزی میزنه یا نه فقط بالا نمیاد؟ سیستم روشن میشه؟
سلام به نظرت میتونه از بدسکتور نیز باشه؟
STUXNET
17-06-13, 13:40
به نظر من هارد رو بايد بديد به مراكز معتبر براي تعمير احتمالاً با عوض كردن فريم ور هارد به صورت نرم افزاري درست ميشه
هارد صداي زيادي نميده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ahmad.k
17-06-13, 23:07
تشکر از دوستان،
هارد صدایی نمیده،با نرم افزار AOMEI partition چک کردم بد سکتور داشت تو درایو c، این بدسکتو جزء 7 گیگ اول هارد بود،برا همین اون هفت گیگ رو جدا کردم و پارتیشنشم غیرفعال کردم
بعد دوباره اومدم تو درایو C ویندوز نصب کردم!!!
الان باقی هارد رو که چک کردم بد سکتور نداشت،
ولی یه سوال؟؟!
بد سکتور حالت ویروسی نداره که هی زیادتر بشه؟اصلا اینکاری که کردم درسته؟
بوق سیستم هم الان درمیاد:1. (5):
ولی هنوز پیغام Detect Drive Done,No Any Drive Found رو میده،البته در اجرای ویندوز که تا حالا اخلالی وارد نشده!!!
alirezairn
18-06-13, 00:52
یه چند بار اینکارو انجام بده که این کار کامل ترشه
ahmad.k
18-06-13, 11:33
کدوم کار رو چندبار انجام بدم؟؟؟؟
STUXNET
18-06-13, 12:30
با نرم افزار H.d.d Regene.....بدسكتور هاي هارد رو درست كنيد ولي زمان زيادي ميبره
alirezairn
18-06-13, 16:09
منظورم اینه کا با نرم افزاری که این بدسکتور درست کردی چندین بار این کارو انجام بده تا روندش کاملتر شه با نرم افزاری که دوسوتمونstuxnet پیشنهاد دادن بسته یه سیستمتون از 3 تا 10 ساعت طول میکشه
ahmad.k
19-06-13, 00:29
این نرم افزار بصورت کلی اینکار رو انجام میده(نرم افزاری سراغ ندارید که فقط یه پارتیشن رو بد سکتور کنه؟؟)
منم چون هارد خالی دیگه ای ندارم که اطلاعاتو توش بریزم از این کار امتناع کردم تا بعدا یچی پیدا شه...
من متوجه نشدم آخر بد سکتور همینطور زیاد میشه؟یا اگه دست بش نزنی دیگه زیادتر نمیشه؟
nima_hl
19-06-13, 01:31
این نرم افزار بصورت کلی اینکار رو انجام میده(نرم افزاری سراغ ندارید که فقط یه پارتیشن رو بد سکتور کنه؟؟)
منم چون هارد خالی دیگه ای ندارم که اطلاعاتو توش بریزم از این کار امتناع کردم تا بعدا یچی پیدا شه...
من متوجه نشدم آخر بد سکتور همینطور زیاد میشه؟یا اگه دست بش نزنی دیگه زیادتر نمیشه؟
احمد جان تجربه نشان داده هارد بد سکتوری برای شما هارد بشو نیست
بی جهت انرژی و زمانتون را تلف نکنید و یک هارد جدید تهیه کنید:wink:
ahmad.k
19-06-13, 10:24
ممنون نیما جان ولی اگه money:gasp: در دسترس بود که از همون اول همینکار رو میکردم!!!
وقتی ماشین خراب میشه بالاخره یجور تا تعمیرگاه میرسونن منم خواستم یجور سیستم رو تا زمانی که امکان خرید هارد بوجود بیاد راه بندازم!!!!
وگرنه حرف شما کاملا متین:yes:
nima_hl
19-06-13, 11:28
ممنون نیما جان ولی اگه money:gasp: در دسترس بود که از همون اول همینکار رو میکردم!!!
وقتی ماشین خراب میشه بالاخره یجور تا تعمیرگاه میرسونن منم خواستم یجور سیستم رو تا زمانی که امکان خرید هارد بوجود بیاد راه بندازم!!!!
وگرنه حرف شما کاملا متین:yes:
عزیز این کارهائی که دوستان فرمودند در اکثر مواقع برای مدت محدودی دستگاه شما را قابل استفاده میکنه و دو مرتبه روز از نئ روزی از نو
ما بارها شاهد این سیکل تعمیرات بودیم که در 90% مواقع در نهایت شخص مجبور به تعویض هارد شده
در آن زمان شخص اینقدر آزار دیده و زمان از دست داده که به هر صورت پول تهته هارد جدید را فراهم کرده
به هر حال امیدوارم هاردتون با توضیحاتی که دوستان دادند برای مدت زیادی قابل استفاده بشه
mosafer222
02-08-13, 20:31
سلام
مشکل لپ تاپ من اینه که هر بار که ویندوز عوض میکنم 1ماه بیشتر دووم نمیاره اگه هم زیاد بخواد دووم بیاره 3ماهه که بعد از اون تایم هم والپیپرم میپره هم کلا مختل میشه که مجبورم باز ویندوز عوض کنم
چه راهکاری هست که دیگه این مشکل پیش نیاد؟
مشکل دومم اینه که جدیدا لپ تاپ رو که خاموش میکنم وقتی مجدد میخواد روشن بشه صفحه بالا نمیاد باید چند بار خاموش روشنش کنم تا صفحه روشن بشه
باید چیکار کنم؟
ممنون
STUXNET
11-08-13, 08:25
سلام
به نظر من تعويض ويندوز بهتره يا خريد عينك پدر چشمتون در مياد واسه هر بار ويندوز عوض كردن
منطقي فكر كنيد