با سلامم خسته نباشید به همه دوستان عزیز دکمه کنتراست لب تاپ من کار نمی کند و نم تونم کنتراست صفحه نمایشم رو تغییر بدم
این مشکل رو نداشتم وقتی به تعمیر گاه بردم به برای مشکل خاموش شدن دستگاه گفتن ال سی دی هم خراب هست و باید تعویض بشه در صورتی که مشکلی نداشت و الان خیلی صفحه نمایشم نورش کم هست و دکمه های مربوط به کنتراست کار نمی کنند وبقیه دکمه ها کار می کنند می خواستم بدونم مشکا از کجا است البته بایوس سسیتم هم دیدم از اونجا مشکلی نبود
STUXNET
01-06-13, 09:13
سلام
شما اول برو تنظيمات DISPLAY Setting
بعد برو تو Adjust Resoluation بعد تو يه نوار پاييني نورو كمو زياد كن
1 اگه نورو زياد كردي مثل ال سي دي اولت نبود بدون HIGH COPY و از اين بهتر نميشه
2 اگه ويندوز عوض شده باشه بايد بري تو سايت دل تو قسمت SOFTWAR از اونجا نرم افزار مر بوطه را دانلود كني نصب كني تا با كليد هاي FN
بتوني كارتو رديف كني مثل نرم افار بري تاچ پد موس كه اون گوشه مياد كنترل بيشتري ميشه داشت روش
peyman_parsa
01-06-13, 12:38
ممنون ولی مشکلم با این چزا حل نمیشه یعنی نرم افزاری فکر نکنم باشه از کنتراست داخل کنترل پنل تغییر میدم ولی بازم نور صفحه خیلی پایینه میخوام بدونم به جز قطعه های ولتاژ ال سی دی قطعه دیگه ای هم به کنتراست و شفافیت ربط داره یا نمی دونم این دکمه های چرا از کار افتادن ...
STUXNET
01-06-13, 12:45
دكمه ها همش به ويندوز ونرم افزارهاي اجرا كننده اون ربط داره در غير اينصورت ميتونه مشكل از LCD باشه
peyman_parsa
05-06-13, 16:15
ممنون از همه دوستان مشکل حل شد تعمیرگاه ال سی دی دستگاه من وعوض کرده بود برای همین ال سی دی کانفلیکت داشت با دستگاه من و دکمه های کنتراستم کارنمی کرد وقتی ال سی دی خودم رو گذاشتن مشکل حل شد .....تعمیرگاه میرین حواستون باشه بازم ممنون از شما دوستان
hardwaregod
01-07-13, 19:08
اگه ال سی دی عوض شده احتمال اینکه های ولتاج هم عوض شده باشه هست
برای همین مجبورن یا برق 3.3 یا برق 5 رو وصل کنن
برای همین ثابت میمونه