PDA

مشاهده نسخه کامل : نظرات درباره این سیستم

mojtabay21
25-05-13, 20:39
سلام به همه اساتید
من این سیستم رو جمع کردم بگید قطعاتش به هم میخوره یا نه؟کلا نظرتون رو درباره قطعاتش بگید چجوری بود بهتر میشد واسه بازی میخوام قصد اورکلاک کردن هم ندارم ممنون.

CPU: Intel Core i5 - 3.2GHz - 3470

RAPHIC CARD: Asus GeForce GT650 1Gb DDR5

POWER: GREEN - GP600A-EU

RAM: CORSAIR - Dual Channel 8GB - 1600 2x4GB

HARD DISK: Western Digital - SATA 3 - 2 TeraByte / 64mb buffer

SOUND CARD: Creative Sound Blaster V7.1

MOTHR BOARD: Asus p8z77-V

Dvd r: DVD Writer PX-860 SA

nima_hl
25-05-13, 20:55
سلام به همه اساتید
من این سیستم رو جمع کردم بگید قطعاتش به هم میخوره یا نه؟کلا نظرتون رو درباره قطعاتش بگید چجوری بود بهتر میشد واسه بازی میخوام قصد اورکلاک کردن هم ندارم ممنون.

CPU: Intel Core i5 - 3.2GHz - 3470

RAPHIC CARD: Asus GeForce GT650 1Gb DDR5

POWER: GREEN - GP600A-EU

RAM: CORSAIR - Dual Channel 8GB - 1600 2x4GB

HARD DISK: Western Digital - SATA 3 - 2 TeraByte / 64mb buffer

SOUND CARD: Creative Sound Blaster V7.1

MOTHR BOARD: Asus p8z77-V

Dvd r: DVD Writer PX-860 SA

سلام

یکی مهمترین فاکتور برای سیستم گیمینگ رزولیشن مانیتور شماست که به آن اشاره نفرمودید

4 گیگ رم ( 2*2 ) برای سیستم گیمینگ کافی است

اگر قصد آورکلاک ندارید هزینه بیهوده برای مادربرد مصرف کردید ( با هزینه خیلی کمتر میتونستید h61 یا b75 تهیه کنید )

برای صدمین بار در این فروم عرض میکنم هارد وسترن گرین به هیچ عنوان برای نصب ویندوز مناسب نیست و خیلی زود خراب میشه

به هر ترتیب خریدیه که انجام دادید. هارد سیستم را تعویض نمائید یا یدونه سیگست 500 برای ویندوز در کنار این هارد نصب کنید

mojtabay21
25-05-13, 22:30
سلام

یکی مهمترین فاکتور برای سیستم گیمینگ رزولیشن مانیتور شماست که به آن اشاره نفرمودید

4 گیگ رم ( 2*2 ) برای سیستم گیمینگ کافی است

اگر قصد آورکلاک ندارید هزینه بیهوده برای مادربرد مصرف کردید ( با هزینه خیلی کمتر میتونستید h61 یا b75 تهیه کنید )

برای صدمین بار در این فروم عرض میکنم هارد وسترن گرین به هیچ عنوان برای نصب ویندوز مناسب نیست و خیلی زود خراب میشه

به هر ترتیب خریدیه که انجام دادید. هارد سیستم را تعویض نمائید یا یدونه سیگست 500 برای ویندوز در کنار این هارد نصب کنید
خیلی ممنون اما من هنوزسیستم رو نخریدم قصد خرید دارم بازم ممنون

nima_hl
25-05-13, 23:04
خیلی ممنون اما من هنوزسیستم رو نخریدم قصد خرید دارم بازم ممنون

این شد حرف حسابی :wink:

ببین عزیز برای سیستم گیمینگ شما هر چقدر برای گرافیک کارت هزینه کنید بنظرم بهتره

شما گرافیک کارت خیلی خفن نمیخواهید خرید کنید و آورکلاک هم نمیکنید پس به مادربرد z77 نیاز ندارید

اگر هم تمایل به خرید مادربرد z77 دارید به جای ایسوس که قیمتی حدود 800-900 هزار تومان داره ازراک pro4 خرید بفرمائید که حدود 440 فی میخوره ( h61 حدود 200 و b75 حدود 300 تومن میتونید تهیه کنید )

اگر مشکل بودجه ندارید و علاوه بر بازی کارهای گرافیکی و رندر هم میکنید همان 3470 را تهیه کنید در غیر این صورت در رزولیشن و تنظیمات بالا اختلاف فریم ریت بین i3 و i5 بسیار ناچیز است ( گرافیک کارت گلوگاه میشه )

در مورد میزان رم هم صحبت کردم در مورد برند و سرعت رم هم اصلا حساسیت به خرج ندید و هر رمی ارزانتر بود تهیه کنید

با این تغییراتی که بالا عرض کردم شما به راحتی میتونید به جای گرافیک 650 یدونه 6950 آورکلاکی گیگابایت به قیمت 865 هزار تومان تهیه کنید

باز اگر سئوالی بود بفرمائید

پینوشت : میزان بودجه و قیمت این قطعاتی که انتخاب فرمودید را بفرمائید خیلی بهتر میشه صحبت کرد

mojtabay21
08-06-13, 10:38
سلام.اقا nima_hl گل.واقعا بابت راهنمایی دفعه قبلیت ممنونم.الان یه تغییراتی رو اون سیستم قبلی دادم ببینید این چطوره.این دفعه قصدم عوض شد میخوام اورکلاک کنم.راستی ایا این قطعات با هم مچ هستن؟اگه قیمت این قطعات رو داشتید بی زحمت بزارید:love:
mother board: Asus p8z77-D
CPU: core i5 3570k IVY bridge
GRAPHIC CARD: asus GTX 550
RAM:corsair 8gb 1600 DDR3
HARD DISK: Seagate SATA 3 1 TeraByte 64mb buffer
POWER: green gp850b-oc
MONITOR: Asus ML239H
DVD writer: Plextor PX-880 SATA

nima_hl
08-06-13, 10:53
سلام.اقا nima_hl گل.واقعا بابت راهنمایی دفعه قبلیت ممنونم.الان یه تغییراتی رو اون سیستم قبلی دادم ببینید این چطوره.این دفعه قصدم عوض شد میخوام اورکلاک کنم.راستی ایا این قطعات با هم مچ هستن؟اگه قیمت این قطعات رو داشتید بی زحمت بزارید:love:
mother board: Asus p8z77-D
CPU: core i5 3570k IVY bridge
GRAPHIC CARD: asus GTX 550
RAM:corsair 8gb 1600 DDR3
HARD DISK: Seagate SATA 3 1 TeraByte 64mb buffer
POWER: green gp850b-oc
MONITOR: Asus ML239H
DVD writer: Plextor PX-880 SATA

عزیز این گرافیک برای بازی توی مانیتور انتخابی شما قدرت پائینی داره

انتخاب قطعات شما مثل اینه که یدونه مرسدس بنز بخرید بعد تایر دوچرخه زیرش بندازید :lol:

اگر بودجه دارید گرافیک قویتر ( 560ti به بالا ) خرید بفرمائید

و اگر بودجتون محدوده با توجه به پستهای قبلیم قطعات دیگر را ارزانتر کنید تا بودجه برای گرافیک باقی بمونه

از 3-4 سال پیش 99% قطعات تولیدی با هم مچ هستند و مانند سالهای قدیم فلان رم با فلان مادربرد کار نمیکنه :wink:

mojtabay21
08-06-13, 11:06
منظورتون از نظر رزولیشن هست؟

nima_hl
08-06-13, 11:22
منظورتون از نظر رزولیشن هست؟

بله گرامی

550 برای بازی در یک مونیتور 19 اینچ با رزولیشن 1360*768 خوبه

زمانی که رزولیشن مونیتور 1920*1080 باشه تعداد نقاطی که کارت باید ایجاد کنه بالا میره و این گرافیک توان لازم برای اجرای بازیهای سنگین با ماکزیمم کیفیت را نخواهد داشت

M29O1
08-06-13, 11:28
سلام دوستان ببخشيد اينجا بست زدم ديدم بحث هارد شده خواستم يه راهنمايي ازتون ب
گيرم...
والا جند وقت ديكه يهارد داخلي مي خوام بخرم.. 1 ترابايت.
بهترين مدل تو بازار كدومه.. استفاده من هم فقط بازي و فيلم ديدنه.
كدوم يك كارايي بهتري داره.
ببخشيد اكه بد جايي بست زدم.

mojtabay21
08-06-13, 11:36
گيرم...

تا اونجایی که من از اقا نیما یاد گرفتم هارد seagate خوبه

nima_hl
08-06-13, 11:44
گيرم...

سلام

اگر بخواهید ویندوز را روی همین هارد نصب کنید بهترین هارد وسترن بلک است که 1 ترابایتش به سختی و به قیمت حدود 350 هزار تومان در بازار یافت میشود

در درجه دوم سیگیت سری باراکودا است که به آسانی و به قیمت حدود 250 هزار تومان میتوانید خرید کنید

ولی اگر شما یک هارد برای نصب ویندوز دارید و میخواهید یک هارد برای آرشیو داشته باشید وسترن گرین ، وسترن بلو و سیگیت se هاردهای مناسبی هستند

تفاوت این دو سری هارد در دور موتور ( سرعت ) و سیستم صرفه جوئی انرژی هستند

پینوشت : لطفا برای سئوالات خود تاپیک مجزا ایجاد بفرمائید

mojtabay21
08-06-13, 11:52
بله گرامی

550 برای بازی در یک مونیتور 19 اینچ با رزولیشن 1360*768 خوبه

زمانی که رزولیشن مونیتور 1920*1080 باشه تعداد نقاطی که کارت باید ایجاد کنه بالا میره و این گرافیک توان لازم برای اجرای بازیهای سنگین با ماکزیمم کیفیت را نخواهد داشت
جسارت نباشه ولی وقتی من تو سایت خود ایسوس زدم رزولیشن رو نوشته بود:D-Sub Max Resolution : 2048x1536
DVI Max Resolution : 2560x1600 تازه تو ساتایه ایرانی هم میزنم رزولیشونو نوشته 1080*1920بازم میگما ببخشید :yes:

nima_hl
08-06-13, 22:52
جسارت نباشه ولی وقتی من تو سایت خود ایسوس زدم رزولیشن رو نوشته بود:D-Sub Max Resolution : 2048x1536
DVI Max Resolution : 2560x1600 تازه تو ساتایه ایرانی هم میزنم رزولیشونو نوشته 1080*1920بازم میگما ببخشید :yes:

دوست گرامی گرافیک ضعیف تر از این هم میتونه رزولیشن بالاتر از hd را به نمایش بکذاره

اگر شما این سیستم را برای وب گردی یا کارهای اداری میخواستید حتی 210 هم برای شما مناسب بود

ولی در بازیهای سنگین اگر پردازنده گرافیک ضعیف باشه تعداد فریم پائین اومده و بازی روان اجرا نخواهد شد ( اصطلاحا لگ میزنه )

mojtabay21
09-06-13, 20:54
دوست گرامی گرافیک ضعیف تر از این هم میتونه رزولیشن بالاتر از hd را به نمایش بکذاره

اگر شما این سیستم را برای وب گردی یا کارهای اداری میخواستید حتی 210 هم برای شما مناسب بود

ولی در بازیهای سنگین اگر پردازنده گرافیک ضعیف باشه تعداد فریم پائین اومده و بازی روان اجرا نخواهد شد ( اصطلاحا لگ میزنه )

اقا نیما من رو ببخیشد که چند روزه شما رو به زحمت انداختم اما بنظر من بهتره خودتون یه کارت گرافیک خوب تا قیمت 850 تومن رو معرفی کنید ممنون :love:

nima_hl
09-06-13, 23:31
اقا نیما من رو ببخیشد که چند روزه شما رو به زحمت انداختم اما بنظر من بهتره خودتون یه کارت گرافیک خوب تا قیمت 850 تومن رو معرفی کنید ممنون :love:

کدام شهر تشریف دارید ؟

اگر تهران هستید 6950 یا 6970 توی این رنج قیمت میتونید تهیه کنید

در شهرستان یک مقدار تهیه گرافیک "های اند" سخته

اگر تهران هستید و تمایل داشتید باها در پرایوت هماهنگ کنید تشریف بیاورید فروشگاه تا آمار دقیق بازار را براتون بگیرم

fatemeh joon
11-06-13, 11:09
کدام شهر تشریف دارید ؟

اگر تهران هستید 6950 یا 6970 توی این رنج قیمت میتونید تهیه کنید

در شهرستان یک مقدار تهیه گرافیک "های اند" سخته

اگر تهران هستید و تمایل داشتید باها در پرایوت هماهنگ کنید تشریف بیاورید فروشگاه تا آمار دقیق بازار را براتون بگیرم

سلام ببخشید وسط حرفهاتون پریدم.کارت گرافیک asus gtx 650 ti برا بازی چطوره؟چه مانیور هایی براش بگیریم بهتره؟

nima_hl
11-06-13, 12:53
سلام ببخشید وسط حرفهاتون پریدم.کارت گرافیک asus gtx 650 ti برا بازی چطوره؟چه مانیور هایی براش بگیریم بهتره؟

سلام

کارت خوبیه

برای این گرافیک کارت رزولیشن 1366*768 عالیه و رزولیشن 1680*1050 خوبه در رزولیشن 1920*1080 ممکنه روی بازیهای خیلی سنگین کم بیاره که میتونید رزولیشن یا کیفیت بازی را اندکی کم کنید

اگر محدودیت بودجه ندارید مونیتور را 22 اینچ fullhd تهیه کنید و همانطور که عرض کردم تنظیمات بازیهای بخصوص را اندکی پائین بیاورید ( البته در این شرایط میتونید گرافیک کارت را آورکلاک کنید )

STUXNET
11-06-13, 14:21
با سلام نيما جان عزيز
در مورد اين جور كارتا اور كلاك تاثيري رو عمر وهمچنين گرماش نداره؟؟

nima_hl
11-06-13, 15:19
با سلام نيما جان عزيز
در مورد اين جور كارتا اور كلاك تاثيري رو عمر وهمچنين گرماش نداره؟؟

سلام آرش جان

معمولا این کارتهای دارای هیت سینک جونداره که آورکلاک (بدون افزایش ولتاژ) افزایش دمای بسیار کمی به دنبال خواهد داشت

در این حالت فشاری به قطعات نخواهد اومد

mojtabay21
04-07-13, 10:23

سلام من بازم اومدم با یه مشت سوال های چرت وپرت:1. (5):این دفعه میخوام بدونم این سیستمی که میخوام بخرم چطوره؟همونطور که قبلا گفته بودم برای بازی میخوام(البته در حد معمولی فقط بازی هارو بیاره نمیخوام با نهایت کیفیت اجرا کنم)و اورکلاک هم نمیکنم.فقط یه چیزه دیگه میخوام یه مانیتور دست دوم بگیرم میشه یه مانیتوری بگید که هم با گرافیک جور باشه هم قیمتش تا 350 400 باشه و هم گیر بیاد.خیلی ببخشید که من خیلی سوال میپرسم(ماشاالله سوال نیس که انشا مینویسم!!).ممنون از پاسختون
CPU:Intel Core i3-3220
graphic card: Sapphire HD 7770
motherboard: asus P8B75-V
ram: KINGSTON - Dual Channel 8GB - 1600-(2x4GB) - HyperX
power: GREEN - GP600A-EU
hard disk: Seagate-SATA 3 - 1 TeraByte / 64mb buffer

nima_hl
04-07-13, 11:29
سلام من بازم اومدم با یه مشت سوال های چرت وپرت:1. (5):این دفعه میخوام بدونم این سیستمی که میخوام بخرم چطوره؟همونطور که قبلا گفته بودم برای بازی میخوام(البته در حد معمولی فقط بازی هارو بیاره نمیخوام با نهایت کیفیت اجرا کنم)و اورکلاک هم نمیکنم.فقط یه چیزه دیگه میخوام یه مانیتور دست دوم بگیرم میشه یه مانیتوری بگید که هم با گرافیک جور باشه هم قیمتش تا 350 400 باشه و هم گیر بیاد.خیلی ببخشید که من خیلی سوال میپرسم(ماشاالله سوال نیس که انشا مینویسم!!).ممنون از پاسختون
CPU:Intel Core i3-3220
graphic card: Sapphire HD 7770
motherboard: asus P8B75-V
ram: KINGSTON - Dual Channel 8GB - 1600-(2x4GB) - HyperX
power: GREEN - GP600A-EU
hard disk: Seagate-SATA 3 - 1 TeraByte / 64mb buffer

اتفاقا این بهترین روش برای به نتیجه رسیدن است در بازار فعلی است

یک مشاوره ابتدائی اینجا ، تحقیق شما در بازار محلیتون ، صحبت در مورد قطعات موجود و در نهایت نتیجه کلی و خرید :wink:

8 گیگ رم برای سیستم شما زیاد است و شما برای این سیستم نیاز به رم 1600 ندارید ( 1333 هم کاملا کفایت میکند و تاثیری در کارائی سیستم ندارد )

4 گیگا بایت رم ارزان قیمت ولی با گارانتی خوب تهیه کنید ( اخیرا بر خلاف گزشته تعداد زیادی رم مشکل دار وارد بازار شده است که خوشبختانه از همون روز اول مشکلشون مشخص میشه )

پاور 600 برای این سیستم زیاد است و یک پاور ماکزیمم 480 هم کاملا کافی است

با بودجه 350-400 تومن مانیتور 20 اینچ آکبند یا 22 اینچ دست دوم به راحتی پیدا میشه

شما رمتون را 4 گیگ کنید و پاور را سبکتر به راحتی میتوانید یک مانیتور 22 اینچ آکبند تهیه کنید ( ips شرکتی حدود 600 تومان است )

mojtabay21
04-07-13, 12:56
اتفاقا این بهترین روش برای به نتیجه رسیدن است در بازار فعلی است

یک مشاوره ابتدائی اینجا ، تحقیق شما در بازار محلیتون ، صحبت در مورد قطعات موجود و در نهایت نتیجه کلی و خرید :wink:

8 گیگ رم برای سیستم شما زیاد است و شما برای این سیستم نیاز به رم 1600 ندارید ( 1333 هم کاملا کفایت میکند و تاثیری در کارائی سیستم ندارد )

4 گیگا بایت رم ارزان قیمت ولی با گارانتی خوب تهیه کنید ( اخیرا بر خلاف گزشته تعداد زیادی رم مشکل دار وارد بازار شده است که خوشبختانه از همون روز اول مشکلشون مشخص میشه )

پاور 600 برای این سیستم زیاد است و یک پاور ماکزیمم 480 هم کاملا کافی است

با بودجه 350-400 تومن مانیتور 20 اینچ آکبند یا 22 اینچ دست دوم به راحتی پیدا میشه

شما رمتون را 4 گیگ کنید و پاور را سبکتر به راحتی میتوانید یک مانیتور 22 اینچ آکبند تهیه کنید ( ips شرکتی حدود 600 تومان است )
خیلی ممنون کارت گرافیک چطوره؟

nima_hl
04-07-13, 13:16
خیلی ممنون کارت گرافیک چطوره؟

من باشم یدونه 560 gtx به قیمت حدود 650 تومن بر میدارم

قدرتش حدود 50 % از 7770 بیشتره و روی مونیتور hd بهتر عمل میکنه

mojtabay21
04-07-13, 15:16
من باشم یدونه 560 gtx به قیمت حدود 650 تومن بر میدارم قدرتش حدود 50 % از 7770 بیشتره و روی مونیتور hd بهتر عمل میکنه خوب پس من یه دونه gtx 560 میخرم اما از کدوم مارک؟

nima_hl
04-07-13, 16:57
خوب پس من یه دونه gtx 560 میخرم اما از کدوم مارک؟

بگردید ببینید چی گیرتون میاد

توی پاساژ ایران 2-3 تا مغازه دیدم که پشت ویترین گذاشته بودند