ورود

مشاهده نسخه کامل : دمای 70 درجه CPU Intel Pentium D 945 و راهنمایی برای خرید یک کولر مناسب

Cyberlife
25-05-13, 15:17
سلام

من یک CPU مدل Intel Pentium D 945 دارم که موقع Load دمای بالایی تولید میکنه

که به حدود 70 درجه سانتیگراد میرسه، و در حالت Idle هم دمایی بین 60 تا 63

درجه سانتیگراد تولید میکنه. اصولاً این پردازنده ها خیلی داغ میکنن.

حالا میخواستم یک کولر مناسب به جای فن استوک پردازنده نصب کنم که قیمت

مناسبی داشته باشه و عملکرد اون خوب باشه و دما رو در زمان 100% Load به 42

درجه سانتیگراد یا کمتر کاهش بده. چه مدلی رو پیشنهاد میکنید ؟

STUXNET
25-05-13, 16:10
1 بستگي به بودجتون داره
2بستگي به كيستون داره كه پاور پايينه يا بالا ( توضيحات )بالا براي كولر هاي استند جالب نيست -پاور بالا براي كولر هاي خوابيده خوبه مثل فن فابريك

اگر بودجتون نرماله بريد سمت Deep Cool مدل 8700 GAMMAXX300
ولي اگه نه مي خوايد پول خرج كنيد Ice Blade pro قيمتش بالاتره

8701
موفق باشيد:Love-PCN~!:

ganboo
25-05-13, 16:45
من پیشنهاد میکنم سی پی یو تونو عوض کنید چون سی پی یو شما با تکنولوژی 90 نانو متری ساخته شده...که خیلی داغ هست
به طوری که قیمت یک کولر خوب بیشتر از ارزش خود سی پی یوتون میشه...

Cyberlife
25-05-13, 16:54
1 بستگي به بودجتون داره
2بستگي به كيستون داره كه پاور پايينه يا بالا ( توضيحات )بالا براي كولر هاي استند جالب نيست -پاور بالا براي كولر هاي خوابيده خوبه مثل فن فابريك

اگر بودجتون نرماله بريد سمت Deep Cool مدل 8700 GAMMAXX300
ولي اگه نه مي خوايد پول خرج كنيد Ice Blade pro قيمتش بالاتره

8701
موفق باشيد:Love-PCN~!:

مدل کیس من Green Magnum Plus و مدل پاور من Green GP480A-EU هست ، به نظر شما میشه کولر

GAMMAXX300 رو توی اون نصب کرد ؟

راستی Green Buffalo 100 از نظر میزان خنک کنندگی و نویز و جاگرفتن در کیس Magnum Plus چطوره ؟

آیا کارایی اون از Gammaxx 300 بهتره یا نه ؟

8702

Only the registered members can see the link

من پیشنهاد میکنم سی پی یو تونو عوض کنید چون سی پی یو شما با تکنولوژی 90 نانو متری ساخته شده...
به طوری که قیمت یک کولر خوب بیشتر از ارزش خود سی پی یوتون میشه...

متاسفانه امکان خرید پردازنده و مادربرد جدید در حال حاضر برای من مقدور نیست و باید

با این پردازنده گازوییلی سر کنم. چون همانطور که میدونید قیمت ها قطعات فوق العاده

گرونه.

nima_hl
25-05-13, 17:54
خیلی بعید میدونم با خرید کولر بتونید دما را تا دمای مورد نظرتون پائین بیارید ( همونطور که سروران گرامی توضیح دادند به دلیل تکنولوژی قدیمی و 90 نانومتری بودن پردازنده )

اگر مشکل بخصوصی با سیستم ندارید با همین وضعیت فعلی باهاش بسازید تا ببینیم وضعیت دلار و قیمتها چی میشه

metall_hero
25-05-13, 18:01
دوست عزیز دماش تا 30-40 درجه هم پایین میاد
من روی این سی پی یو کولر True Spirit بستم و در حالت اور بالای 65-70 نرفته
اور که عرض میکنم یعنی فرکانس 5200
اینم لینک :

Only the registered members can see the link 5273.99_mhz

این کولر رو میتونید تهیه کنید کولر های ارزون ترم هست اگر بودجتون کمه

در ضمن بررسی این کولر رو میتونید اینجا بخونید که خودم نوشتم

ganboo
25-05-13, 18:21
خیلی بعید میدونم با خرید کولر بتونید دما را تا دمای مورد نظرتون پائین بیارید ( همونطور که سروران گرامی توضیح دادند به دلیل تکنولوژی قدیمی و 90 نانومتری بودن پردازنده )

اگر مشکل بخصوصی با سیستم ندارید با همین وضعیت فعلی باهاش بسازید تا ببینیم وضعیت دلار و قیمتها چی میشه
نیما جان مخلصیم
کوچیکت محمد

Cyberlife
25-05-13, 18:46

ممنون از راهنمایی شما چاره ای نیست باید سوخت و ساخت، البته تکنولوژی ساخت این پردازنده 65 نانومتر هست نه 90 نانومتر

Cyberlife
25-05-13, 18:52
دوست عزیز دماش تا 30-40 درجه هم پایین میاد
من روی این سی پی یو کولر True Spirit بستم و در حالت اور بالای 65-70 نرفته
اور که عرض میکنم یعنی فرکانس 5200
اینم لینک :

Only the registered members can see the link 5273.99_mhz

این کولر رو میتونید تهیه کنید کولر های ارزون ترم هست اگر بودجتون کمه

در ضمن بررسی این کولر رو میتونید اینجا بخونید که خودم نوشتم

:gasp: داداش کارت خیلی درسته :great: هیچ فکر نمیکردم یک بخاری :1. (35): ببخشید

یک پردازنده مثل این رو بشه تا این حد فرکانسش رو بالا برد. میشه قیمت حدودی این کولر

و این که از کجا میتونم تهیه اش کنم رو بگید.

با تشکر

ganboo
25-05-13, 18:55
ممنون از راهنمایی شما چاره ای نیست باید سوخت و ساخت، البته تکنولوژی ساخت این پردازنده 65 نانومتر هست نه 90 نانومتر

بله اصلاح میکنم 65 نانو متری...بنده فکر میکردم مدل های قدیمی هستش...

metall_hero
25-05-13, 20:55
:gasp: داداش کارت خیلی درسته :great: هیچ فکر نمیکردم یک بخاری :1. (35): ببخشید

یک پردازنده مثل این رو بشه تا این حد فرکانسش رو بالا برد. میشه قیمت حدودی این کولر

و این که از کجا میتونم تهیه اش کنم رو بگید.

با تشکر

الیته همه ی این سی پی یو ها ممکنه ایم فرکانس رو نزنن

کولر رو میتونید از فروشگاه لیون خریداری کنید حدود 115 تومن هم هست فیمتش

lioncomputer.ir

Moein
25-05-13, 21:05
بله اصلاح میکنم 65 نانو متری...بنده فکر میکردم مدل های قدیمی هستش...

بنده هم با نظر شما موافق هستم صرف نظر از تکنولوژی که این سی پی یو داره و دمایی که تولید می کنه P/P اصلا خوبی نداره

گر قرار باشه مبلغ 50 تا 100 تومان برای فن این سیستم تهیه بشه بهتر هست که این هزینه برای خرید یک سی پی یو جدید در همین سوکت هزینه بشه البته باز هم پیشنهاد نمیشه ایشون سیستمشون رو عوض کنند و سعی کنند حتی سی پی یو 1610 یا G550 بگیرند با سوکت روز بهترین انتخاب هست اما با توجه به بودجه محدود می تونند به سراغ یک سی پی یو سری 5000 مثل 5300 یا بالاتر رو با مبلغ 120 در بازار تهیه کنید نه نیاز به تعویض فن دارید بلکه با این هزینه یک سی پی یو دو هسته ای پیدا کردید که هم دمای پایین تری داره هم کارایی بالاتری اون موقع هست که حدافل P/P متناسب رو می تونید بگیرید

metall_hero
26-05-13, 07:12
بنده هم با نظر شما موافق هستم صرف نظر از تکنولوژی که این سی پی یو داره و دمایی که تولید می کنه P/P اصلا خوبی نداره

گر قرار باشه مبلغ 50 تا 100 تومان برای فن این سیستم تهیه بشه بهتر هست که این هزینه برای خرید یک سی پی یو جدید در همین سوکت هزینه بشه البته باز هم پیشنهاد نمیشه ایشون سیستمشون رو عوض کنند و سعی کنند حتی سی پی یو 1610 یا G550 بگیرند با سوکت روز بهترین انتخاب هست اما با توجه به بودجه محدود می تونند به سراغ یک سی پی یو سری 5000 مثل 5300 یا بالاتر رو با مبلغ 120 در بازار تهیه کنید نه نیاز به تعویض فن دارید بلکه با این هزینه یک سی پی یو دو هسته ای پیدا کردید که هم دمای پایین تری داره هم کارایی بالاتری اون موقع هست که حدافل P/P متناسب رو می تونید بگیرید

منم با نظر ایشون موافقم
حتی ایشون اگر یه سی پی یو E2180 یا E2200 هم بگیرن سرعت و کارایی بیشتری نسبت به این سی گی یو داره و خواهند دید و 100 البته که دمای کمتری هم دارن

nima_hl
26-05-13, 10:45
سلام

من یک CPU مدل Intel Pentium D 945 دارم که موقع Load دمای بالایی تولید میکنه

که به حدود 70 درجه سانتیگراد میرسه، و در حالت Idle هم دمایی بین 60 تا 63

درجه سانتیگراد تولید میکنه. اصولاً این پردازنده ها خیلی داغ میکنن.

حالا میخواستم یک کولر مناسب به جای فن استوک پردازنده نصب کنم که قیمت

مناسبی داشته باشه و عملکرد اون خوب باشه و دما رو در زمان 100% Load به 42

درجه سانتیگراد یا کمتر کاهش بده. چه مدلی رو پیشنهاد میکنید ؟

یک نکته بنظرم رسید که شاید به دردتون بخوره

خیلی وقتها ولتاژ دیفالت پردازنده بی جهت خیلی بالاست

اگر مادربردتون امکان تنظیم ولتاژ پردازنده را دارد لطفا مرحله به مرحله ولتاژ را کم کنید و تست پایداری بگیرید

فکر میکنم با این روش ببدون هزینه بتونید به صورت چشمگیری دما را پائین بیاورید