ورود

مشاهده نسخه کامل : خرید رم

miladza
25-05-13, 14:30
سلام دوستان.من مادربورد p5kpl-am se دارم.که رم 2روش نصبه.میخوام برنامه civil 3d 2012 نصب کنم که نیاز به حداقل 4گیگ رم دارم.خواستم ببینم اصلا این بورد 4گیگ ساپورت میکنه؟اگه اره چه مارکی پیشنهاد میدید.در ضمن کارت گرافیکم geforce 1گیگ

:merci:هستش.ممنون

Moein
25-05-13, 15:12
سلام دوستان.من مادربورد p5kpl-am se دارم.که رم 2روش نصبه.میخوام برنامه civil 3d 2012 نصب کنم که نیاز به حداقل 4گیگ رم دارم.خواستم ببینم اصلا این بورد 4گیگ ساپورت میکنه؟اگه اره چه مارکی پیشنهاد میدید.در ضمن کارت گرافیکم geforce 1گیگ

:merci:هستش.ممنون

بله دوست عزیز شما می تونید از یک رم دو گیگ دیگه استفاده کنید حتی می تونید رم خودتون رو بفروشید و یک رم 4 استفاده کنید

در مورد برند رم بهتر هست ابتدا مشخصات رمی که دارید رو ذکر کنید و اگر قصد فروش دارید تا راهنمایی های بهتری انجام بشه

STUXNET
25-05-13, 16:15
اگه از دو تا رم استفاده كنيد كارايي بهتري نسبت به Singel داره (تكي)
بالاترين باسي كه ميتونيد انتخاب كنيد DDR2\800 البته بستگي به فركانس Cpu هم داره (نا گفته نمونه )
رم رو از نوع هيت سينك دار انتخاب كنيد كه گرم جا به جا شه تو برنامه هاي سنگين كه داغ ميشه رم
الان تو اين اوضاع بازار فكر نكنم چيزه مناسبي گيرتون بياد دوتا Patriot هيتسينك دار آبي تهيه بفرماييد كارتون رو راه ميندازه
موفق باشيد

javadshahvand
25-05-13, 18:18
ساپورت میکنه سعی کنید سیستم عامل 64 بیت استفاده کنید

miladza
27-05-13, 11:29
یکی از رمها پاتریوت.اون یکی کینگستون.با فروش اینا اگه بخوام دوتا پاتریوت2گیگ بخرم.با این وضع بازار چقدر باید هزینه کنم؟cpu pentium 2.5 هستش.در ضمن وقتی کامپیوتر روشن میکنم فقط1گیگ نمایش میده.این یعنی یکیشون غیر فعاله؟تو برنامه cpu zکه dual مینویسه

ممنون میشم راهنمایی کنید

STUXNET
27-05-13, 12:44
اگه يه مدل باشه بهتره
فركانسه جفتشون رو لطف كنيد اعلام بفرماييد
احتمال 90% فركانس رم ها موازي نيست
از جا رفتن تو اسلات مادربورد مطمئن شيد

miladza
27-05-13, 13:07
تو برنامه cpu z قسمت max bandwidth جفتشون 400mhz زده ولی قسمت timing tables مقادیرشون متفاوته. اگه خوب جا نرفته باشه که تو این برنامه نمایش نمیداد که؟درسته؟