PDA

مشاهده نسخه کامل : نظر سنجی در مورد گیم

tornado-G.D
15-05-13, 22:50
اگه میشه همه بازی مورد علاقتونو وچرا دوسش دارینو بگین ممنون میشم.

tornado-G.D
15-05-13, 22:58
اول از همه من خودم میگم
مجموعه های کال آف دیوتی(call of duty) وسینتراوها(saints row) رو بیشتر دوس دارم:love:

tornado-G.D
15-05-13, 23:11
یعنی اینجا کسی گیم بازی نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:1. (27):

nima_hl
16-05-13, 07:10
اول از همه من خودم میگم
مجموعه های کال آف دیوتی(call of duty) وسینتراوها(saints row) رو بیشتر دوس دارم:love:

خودتون که ناقص گفتید :lol:

چرا این بازیها را دوست دارید ؟

tornado-G.D
16-05-13, 07:16
آره راس میگی
Only the registered members can see the link (29)::1. (29):

tornado-G.D
16-05-13, 07:19
چرا؟ به خاطر فداکاری ها ونامردی ها و داستانه کال آف و برای سینتراو به خاطر مردمه نامردش ودوسداش و اینم داسدانش

حالا مننظر شمام که بقین:1. (30):

STUXNET
18-05-13, 09:28
من عاشقه COUNTER STRIKE يادش بخير تو گيم نت خيلي بازي مي كرديم

mohamad70
18-05-13, 15:35
یادش بخیر بچه تر که بودیم خیلی گیم بازی می کردیم.

ژانر First Person Shooter : بدون شک مجموعه Call of Duty رو با اختلاف زیاد نسبت به رقبا انتخاب می کنیم ، من این سری از سال 2003 که اولین نسخه اون اومد دنبال می کردم و از همون اول هم گیم پلی جذاب و بی نظیرش منو جذب کرد.
از ویژگی های ممتاز این سری می تونم به داستان پردازی فوق العاده ، موزیک متن عالی ، مراحل جذاب و غیر تکراری و نوآوری اشاره کنم.

بازگشت به قلعه ولفنشتاین هم عنوان دیگه ای هست که فوق العاده بهش علاقه داشتم. داستان فوق العاده و ترس و وحشت خاصی که توی این گیم بود از جذابیت های اصلی اون بود.

ژانر Strategy : دو گیم Knight of Honor و مجموعه Civilization از بهترین گیم های این سبک بودند که بازی کردم که به خوبی می تونن ساعت ها آدم رو پشت سیستم میخکوب کنند.

ژانر Third Person Shooter - Open World : مطمعنا توی این ژانر Mafia و سری GTA برای همه آشناست. به شخصه با اختلاف فوق العاده زیاد نسخه اول Mafia که سال 2002 منتشر شد رو انتخاب می کنم. Mafia ( مخصوصا نسخه فارسی دارینوس ) رو یک شاهکار تمام عیار و تکرار نشدنی می دونم. داستان فوق العاده ، گیم پلی عالی و گرافیک بی نظیر توی زمان خودش از ویژگی های بارز این گیم هست.

ژانر Racing : توی این ژانر هم سری NFS برای همه شناخته شده است که به شخصه نقطه اوج این سری رو Most Wanted ( نسخه 2005 ) و بعد از اون هم Underground می دونم.
سری Colin McRace : Dirt هم از دیگر گیم های این ژانر هست که فوق العاده بهش علاقه دارم و از بین نسخه های اون Dirt 2 رو بهترین می دونم که اولین بار با گرافیک مبتنی بر DirectX11 انتقلابی در جلوه های بصری به پا کرد. گیم پلی عالی و مراحل و محیط جذاب مسیرهای مسابقه از ویژگی های اصلی این گیم هست.

گیم های متفرقه دیگه ای هم از جمله همسایه مزاحم ، انگری برد و عنوان قدیمی مثل سوپر ماریو ( یادش بخیر ) هم از دیگر عناوین مورد علاقه ام هستند.

djembe
18-05-13, 20:19
سلام.فکر کنم همتون دیگه این شخصیت معروف رو بشناسین.کسیکه مافیا و خلافکار ها رو از سر راه خود بر میدارد.او کسی نیست جز هیتمن.شماره ی 1 این بازی در سال 2002 وارد بازار شد و طرفداران زیادی را مشتاق خود کرد.طرفداران 2 سال منتظرشدند تا شماره 2 هم عرضه شود که شد و شرکتی این بازی رو میساخت تصمیم گرفت بازی هیتمن را هر 2 سال یکبار عرضه کند.شماره ی
2 و 3 هم از این بازی آمد و به بازی جهانی و 100 بازی برتر سال شد.

و تاکنون جزء بهترین ها بوده .
من تمامی نخسه های آن را بازی کردم .

علتش هم داستان جذاب بازی بوده.

موفق باشید