ورود

مشاهده نسخه کامل : مشگل وخرابی مادر بردasus مدل p5kpl/1600

pedra
11-05-13, 01:08
با درود دوستان گلم من مادر برد فوق را دارم ومدتی هست به مشگل خاصی برخوردم .که به این شکل هست .موقع شات دان کردن کاملا خاموش میشه ولی پس از چند ثانیه اتوماتیک وار استارت میشه ؟...کارهای انجام شده که نتیجه ای نداشته. پاور را جابجا کردم واز پاور گرین که قبلا هم از همین پاور استفاده میشده. ودوم اینکه کنترل خازنهای باد کرده وچک کردن نمای ظاهری ترانزیتور ها وماوس فت های اطراف cpu وکل مین بصورت کارشناسی اینکه احتمالا گرم نکرده باشن ورنگ ظاهری تعقیری نکرده باشه همه مواردها که عرض کردم ok بوده .لذا موندم گیج نزنم بی حاصل باشه دوستان گلم که تجربه اینگونه مین برها رو داشتند خواهشمندم عنایت بفرمایند >سپاسگزارم

STUXNET
11-05-13, 07:46
سلام
من هم همچين مشكلي داشتم ويندوز رو عوض كردم رديف شد
مشكل به مادربورد ربطي نداره در يك صورت اونهم هنوز تو لود ويندوز نرفته خاموش كنيد بعد اگه خاموش نشد اون موقع ميشه گفت سخت افزاريه
مادربوردش عاليه من 4ساله دارم هيچ مشكلي نداره :give_rose:

pedra
11-05-13, 12:06
با درود خدمت شما .عرض بحضور شمامشگل کاری نداره کاملا بالا میاد هر مقدار تایمم کار بخوام میکنه .ولی وقتی خاموشش میکنم کاملا روال خاموشی رو انجام میده .ولی پس از چند ثانیه دوباره استارت میشه وبالا میاد.ویندوز رو عوض کردم .فرمت کامل شد ولی متاسفانه مشگل پا برجاس.ممنونم .بله نمونه اینجوری بود خودم ویندوز را مجددا نصب کردم مرتفع شد. ولی این مورد خیر از ویندوز نمی تونه باشه.سپاسگزارم .خواستم اگر تجربه اینچنینی دوستان نازنینم داشتند وقتم بیهوده دیگه تلف نشه خیلی اذیتم کرده ولی عیب پا بر جاست.مجددا سپاسگزارم

STUXNET
11-05-13, 13:45
مادربورد رو باز كن رو يهكارتن مادربورد بزار يه تست بگير شايد اتصالي بدنه داشته باشه
2 باطري CMOS رو در بيار دوباره جا بزن تنظيمات مادربورد رو ست دي فالت كن
اگر نشد باز هم خبر كنيد تا بتونيم بهتر كمكتون كنيم

pedra
11-05-13, 17:54
با درود .حتما باطری رو در بیارم حافظه پاک نمیشه؟.... بنظرم پاک بشه...ولی باطری که در بیاد سیستم خود بخود رو تنظیم پیش فرض میره درست عرض میکنم؟...پس نیاز به رفتن به ستاپ وتنظیم نداره.وباز کردن مادر برد بنظر خودمم محتمل هست.که نقطه شوورت متصل به شاسی شده باشه. چشم گزارش این دو مورد را هم پس از ریپیر مطلع خواهم ساخت.سپاسگزارم