با سلام مجدد خدمت اساتید
یک مشکلی تو کار برام پیش اومده :
چندتا مقاومت 330 اهم روی برد سوختن ( اهم متر عدد یک دهم یا دو دهم رو نشون میده ) خارج از برد تستشون کردم اهم متر همین عددو نشون داد
حالا مقاومت ها رو عوض کردم ولی هنوز روی برد، اهم متر همون عددا رو نشون میده! شما میدونید دلیلش چی میتونه باشه؟
لطفا راهنماییم کنید
ممنون
javadshahvand
09-05-13, 17:26
با سلام مجدد خدمت اساتید
یک مشکلی تو کار برام پیش اومده :
چندتا مقاومت 330 اهم روی برد سوختن ( اهم متر عدد یک دهم یا دو دهم رو نشون میده ) خارج از برد تستشون کردم اهم متر همین عددو نشون داد
حالا مقاومت ها رو عوض کردم ولی هنوز روی برد، اهم متر همون عددا رو نشون میده! شما میدونید دلیلش چی میتونه باشه؟
لطفا راهنماییم کنید
ممنون
این مقاومت رو باید خارج از مدار تست نکنید بلکه باید ارتباط آنها را با قطعات دیگر اینکه سری یا موازی باشند رو مورد بررسی و تحلیل قرار دهید و بعد تست کنید
dirtyworld_200095
10-05-13, 14:53
روی بردش قطعات زیادی نداره ، یک ترانزیستور 3 پایه ، دو تا خازن ، چندتا دیود و تعدادی مقاومت که غیراز ان چندتا مقاومت بقیه قطعات سالمن(با اهم متر تست کردم)
میشه بگید از چه روشی ارتباط انها با بقیه قطعاتو بررسی کنم؟
ممنون
javadshahvand
10-05-13, 16:27
روی بردش قطعات زیادی نداره ، یک ترانزیستور 3 پایه ، دو تا خازن ، چندتا دیود و تعدادی مقاومت که غیراز ان چندتا مقاومت بقیه قطعات سالمن(با اهم متر تست کردم)
میشه بگید از چه روشی ارتباط انها با بقیه قطعاتو بررسی کنم؟
ممنون
باید مدار رو داشته و از روی اون مسیر رو دنبال و تست کنید
dirtyworld_200095
10-05-13, 21:30
به نظر شما ممکنه مشکل از مقاومت ها نباشه و به خاطر نوع مدار ، مقاومت 330 اهم روی مدار عدد یک دهم یا دو دهم رو نشون میده
ممنون