vahidpm71
08-05-13, 10:17
فروش هارد با قیمت عالی + اطلاعات واقعا ارزشمند اونم با قیمت عالی
هارد فعلا موجود اکسترنال وسترن دیجیتال مای پاسپورت بدون اداپتور و هارد اینترنال وسترن 1 ترا WESTERN 1T 64M دارم که قیمتش به ترتیب 295 و 255 تومان هست. گارانتی هم دارن.
اطلاعات هم اطلاعات ارزشمندی از شاهکار های سینمای جهانه که هر روز هم اپدیت میشه با کیفیت عالی با حجم بیش از 800 گیگابایت و همچنین بیش از 100 گیگابایت موزیک های ارزشمند قدیمی و جدید که فکر نکنم جایی بتونید پیدا کنید.
دانلود لیست فیلم (Only the registered members can see the link)(به صورت شورت کات شده) (Only the registered members can see the link)
دانلود لیست سریال (به صورت شورت کات شده) (Only the registered members can see the link)
در ضمن در صورت عجله نداشتن و صبر مینونید چیز خاصی مد نظرتون هست رو بگید تا واستون دانلود کنم. هزینه 1 ترا اطلاعات هم 80 تومن (البته فعلا) هست.
قیمت هارد اکسترنال + اطلاعات = 295 + 80 = 375
قیمت هارد اینترنال + اطلاعات = 255 + 80 = 335
شرایط اعتماد سازی = تایید اعضای باسابقه و شناخته شده ی پرشین تولز
در صورتی که هارد دیگه ای مد نظرتون هست کافیه پیام خصوصی بدین که واستون قیمت بدم و اگه خواستین اطلات روی همون هارد کپی بشه.
عکس هایی از هارد اکسترنال وسترن دیجیتال مای پاسپورت :
عکس اول (Only the registered members can see the link)
عکس دوم (Only the registered members can see the link)
عکس سوم (Only the registered members can see the link)
عکس چهارم (Only the registered members can see the link)
مهم : فعلا فروش هارد بدون اطلاعات هم ندارم.
هارد فعلا موجود اکسترنال وسترن دیجیتال مای پاسپورت بدون اداپتور و هارد اینترنال وسترن 1 ترا WESTERN 1T 64M دارم که قیمتش به ترتیب 295 و 255 تومان هست. گارانتی هم دارن.
اطلاعات هم اطلاعات ارزشمندی از شاهکار های سینمای جهانه که هر روز هم اپدیت میشه با کیفیت عالی با حجم بیش از 800 گیگابایت و همچنین بیش از 100 گیگابایت موزیک های ارزشمند قدیمی و جدید که فکر نکنم جایی بتونید پیدا کنید.
دانلود لیست فیلم (Only the registered members can see the link)(به صورت شورت کات شده) (Only the registered members can see the link)
دانلود لیست سریال (به صورت شورت کات شده) (Only the registered members can see the link)
در ضمن در صورت عجله نداشتن و صبر مینونید چیز خاصی مد نظرتون هست رو بگید تا واستون دانلود کنم. هزینه 1 ترا اطلاعات هم 80 تومن (البته فعلا) هست.
قیمت هارد اکسترنال + اطلاعات = 295 + 80 = 375
قیمت هارد اینترنال + اطلاعات = 255 + 80 = 335
شرایط اعتماد سازی = تایید اعضای باسابقه و شناخته شده ی پرشین تولز
در صورتی که هارد دیگه ای مد نظرتون هست کافیه پیام خصوصی بدین که واستون قیمت بدم و اگه خواستین اطلات روی همون هارد کپی بشه.
عکس هایی از هارد اکسترنال وسترن دیجیتال مای پاسپورت :
عکس اول (Only the registered members can see the link)
عکس دوم (Only the registered members can see the link)
عکس سوم (Only the registered members can see the link)
عکس چهارم (Only the registered members can see the link)
مهم : فعلا فروش هارد بدون اطلاعات هم ندارم.