ورود

مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد رابطه FSB مادربرد و CPU

nice_2000
05-05-13, 00:37
سلام
مادربرد Gigabyte GA-945PL-S3 سرعت FSB 533 و 800 رو پشتیبانی میکنه. اگر یک CPU با FSB بالاتر (مثلا 1066-1333) روش نصب کنم مشکل خاصی به وجود میاد؟ کار میکنه؟ چون برای باس رم هم تا 533 پشتیبانی میکنه اما 800 زدم و مشکلی نداره. البته طبیعتا از تمام قدرت قطعه استفاده نمیشه.

سوال دیگه اینکه تفاوت Dual-Core و Core2duo چی هست؟ توی دفترچه مادربرد نوشته شده که از پردازنده Pentium D و Core2duo پشتیبانی میکنه. اما اسمی از Dual-Core نیست. یعنی پشتیبانی نمیشه؟

--- ویرایش:
لیست CPU Support مادربرد رو توی سایت Gigabyte پیدا کردم: GA-945PL-S3 (Only the registered members can see the link)
اطلاعاتش معتبره؟ طبق این لیست تعدادی از پردازنده های Core 2 Duo هم پشتیبانی نمیشن!

javadshahvand
05-05-13, 12:14
سلام
مادربرد Gigabyte GA-945PL-S3 سرعت FSB 533 و 800 رو پشتیبانی میکنه. اگر یک CPU با FSB بالاتر (مثلا 1066-1333) روش نصب کنم مشکل خاصی به وجود میاد؟ کار میکنه؟ چون برای باس رم هم تا 533 پشتیبانی میکنه اما 800 زدم و مشکلی نداره. البته طبیعتا از تمام قدرت قطعه استفاده نمیشه.

سوال دیگه اینکه تفاوت Dual-Core و Core2duo چی هست؟ توی دفترچه مادربرد نوشته شده که از پردازنده Pentium D و Core2duo پشتیبانی میکنه. اما اسمی از Dual-Core نیست. یعنی پشتیبانی نمیشه؟

--- ویرایش:
لیست CPU Support مادربرد رو توی سایت Gigabyte پیدا کردم: GA-945PL-S3 (Only the registered members can see the link)
اطلاعاتش معتبره؟ طبق این لیست تعدادی از پردازنده های Core 2 Duo هم پشتیبانی نمیشن!

باید تو سایت ببینید با آپدیت بایوس باس 800 رو پشتیبانی میکنه یا نه اگر آپدیتی مبنی بر این قضیه نباشه شما باس 800 هم بندازی به همان مقدار پشتیبانی شده تغذیه میشه

Dual Core : به هر پردازنده ای که دو هسته داشته باشه Dual Core می گن . این مفهوم کلی هست و کل Core 2 Duo و Athlon X2 و ... رو در بر می گیره .

Core 2 : اسم سری جدید پردازنده های اینتل هست ، این یک اسمه مثل Pentium و نشون دهنده چیز خاصی ( تعداد هسته ها یا ... ) نیست .

Core 2 Duo : به پردازنده های سری Core 2 که دو هسته ای باشند میگن Core 2 Duo . یعنی پردازنده های Dual Core از خانواده Core 2

Core 2 Quad : به پردازنده های سری Core 2 که چهار هسته ای باشند گفته میشه Core 2 Quad

Core 2 Quadro : وجود خارجی نداره ! ؛ ابتدا یه حرفهایی بود که Core 2 های چهار هسته ای Core 2 Quadro نامگذاری بشن ولی اینطور نشد .

Core 2 Extreme : پردازنده های نسل Core 2 هستند که Multiplier اشون باز هست و برای OverClock ساخته شده اند.

Core 2 Extreme ها هم مدلهای دو هسته ای دارند ( مثل X6800 ) و هم مدل های چهار هسته ای ( مثل QX6850 ) قیمتشون هم خیلی بالاتر از Core 2 Duo یا Core 2 Quad است.

تعداد هسته ها 4 تا و نوع سوكت LGA775

CORE 2 DUO تعداد هسته ها 2 تا ؛ براي شناسايي اول نامشون E داره و چند مدل داره سري 4 و سري 6 و سري 7 و سري 8 كه سري 7 و 8 ؛ 45 نانومتري و جايگزين سري 4 و 6 هستن و سوكتشون همه LGA775

DUAL CORE نسل اول پردازنده هاي CORE هست و فركانس پائينتري رو نسبت به خانواده CORE 2 DUO داره و سوكتش LGA775

CORE 2 EXTREME اين خانواده داراي ضريب مولتي باز و براي اوركلاك هستند ؛ اين خانواده مدل های 2 و 4 هسته اي داره اگه اولش X اومده بود 2 هسته اي و اگر QX اومده بود 4 هسته اي هست نوع سوكت اينو نميدونم .

ATHLON X2 پردازنده هاي خانواده AMD هست سوكتش AM2 و تعداد هسته ها 2 مي باشد

PHENOM X4 يك 4 هسته اي هست و سوكتش AM2+ هست

PHENOM X3 يك 3 هسته اي هست و سوكتش AM2+ در ضمن اين رده اول 4 هسته اي بوده و بخاطر برابر نشدن فركانس 1 هسته با 3 هسته ديگر 1 هسته غير فعال شده.

nice_2000
05-05-13, 20:24
ممنون از پاسخ کاملتون :1. (23):
فقط من نمیدونم این لیست ساپورت CPU که توی سایت گیگابایت هست معتبره؟ یعنی مادربرد من بعضی از مدل های Core 2 Duo رو ساپورت نمیکنه؟
الان با توجه به لیست بهترین انتخاب برای پردارنده Core™ 2 Extreme X6800 هست که توی بازار کامپیوتر اهواز نتونستم پیدا کنم. مدل Core™ 2 Duo E6700 هم گزینه خوبی هست اما اون هم پیدا نمیشه. فقط E7500 دیدم که ظاهرا مادربردم ساپورت نمیکنه :1. (29):

javadshahvand
09-05-13, 17:36
ممنون از پاسخ کاملتون :1. (23):
فقط من نمیدونم این لیست ساپورت CPU که توی سایت گیگابایت هست معتبره؟ یعنی مادربرد من بعضی از مدل های Core 2 Duo رو ساپورت نمیکنه؟
الان با توجه به لیست بهترین انتخاب برای پردارنده Core™ 2 Extreme X6800 هست که توی بازار کامپیوتر اهواز نتونستم پیدا کنم. مدل Core™ 2 Duo E6700 هم گزینه خوبی هست اما اون هم پیدا نمیشه. فقط E7500 دیدم که ظاهرا مادربردم ساپورت نمیکنه :1. (29):

شما مدل مادربرد رو توسایت ببین کدام پردازنده روساپورت میکنه، معتبر هست