PDA

مشاهده نسخه کامل : یه مشکل اساسی و مهم با Kaspersky

amir ghayour
04-05-13, 11:31
سلام
من از سال 2010 دارم از آنتی ویروس کاسپر استفاده میکنم و خدا شاهد هیچ وقت نزاشته کوچکترین مشکلی با ویروسها داشته باشم و برای استفاده از این آنتی ویروس تا کنون از تریال ریست استفاده میکردم ولی به تازگی متوجه شده دیگه تریال ریست جواب نمیده و هرچقدر ریست کنم یا حتی با تعویض ویندوز و نصب مجدد آنتی ویروس به محض دریافت لایسنس تریال دیگه به سی 30 روز تمدید نمیشه و متوجه شدم همگی دوستان بنده هم با این مشکل مواجه شده و هر روز مدت این مدت زمان کم میشه تا امروز که 13 روز از لایسنس باقی مونده و جالب اینجاست که برای هرکسی کی میشناسم هم همین مدت زمان باقی مونده کسی میدونه جریان چیه یکی میگفت کاسپر هم ایران رو تحریم کرده بخاطر اونه منتظر نظرات شما عزیزان هستم.

Rezasam1
04-05-13, 13:34
سلام
این لایسنس 91 روزه تریال محافظ اینترنت کسپرسکی هست با هربار وارد کردن تا 91 روز زمان اپدیت میده تست کنید ببینید جواب میده

کسپر برای روسیه هست فکر نکنم تحریم کنه

QCGUH-J8FF6-33WGA-UBY62

amir ghayour
05-05-13, 17:34
سلام
این لایسنس 91 روزه تریال محافظ اینترنت کسپرسکی هست با هربار وارد کردن تا 91 روز زمان اپدیت میده تست کنید ببینید جواب میده

کسپر برای روسیه هست فکر نکنم تحریم کنه

QCGUH-J8FF6-33WGA-UBY62
باتشکر از شما یه سئوال این کد برای کدام ورژن اینترنت سکیورتی استفاده میکنید.

Rezasam1
05-05-13, 17:40
سلام برای 2012 و 2103 جواب میده

nima_hl
05-05-13, 19:59
امیر جان کسپر را پاک کن یدونه اسنشیال ماکروسافت نصب کن جون خودتو راحت کن :lol:

amir ghayour
05-05-13, 20:43
امیر جان کسپر را پاک کن یدونه اسنشیال ماکروسافت نصب کن جون خودتو راحت کن :lol:
آخه نمیدونم بتونه کار منو راه بندازه یا نه من شدیدا و همه روزه با ویروسهای رنگ آبارنگ سروکله میزنم اگه آنتی ویروس یکم ضعف نشون بده کارم تمومه و تو انواع آنتی ویروس این کاسپر بوده که نزاشته حتی یه بار دچار مشکل ویروسی شدن بشم در ضمن برای یکی از دو تا از دوستان هم همینو نصب کردم و چون امکان آپدیت آنلاین ندارن با بکاپ آپدیت کاسپر مشکل آپدیت رو هم به راحتی حل کرده بودیم که این مشکل به تازگی پیش اومده و به همین خاطر تغییر رویه و مسیر کار تقریبا سختیه من خودم آنتی ویروس رو تغییر دادم بقیه دوستان چیکار کنن بی پولی هم از همه بدتر نمیشه یه اورجینالش رو خرید موندم چیکار کنم هنوز تصمیم نگرفتم.

nima_hl
05-05-13, 21:23
آخه نمیدونم بتونه کار منو راه بندازه یا نه من شدیدا و همه روزه با ویروسهای رنگ آبارنگ سروکله میزنم اگه آنتی ویروس یکم ضعف نشون بده کارم تمومه و تو انواع آنتی ویروس این کاسپر بوده که نزاشته حتی یه بار دچار مشکل ویروسی شدن بشم در ضمن برای یکی از دو تا از دوستان هم همینو نصب کردم و چون امکان آپدیت آنلاین ندارن با بکاپ آپدیت کاسپر مشکل آپدیت رو هم به راحتی حل کرده بودیم که این مشکل به تازگی پیش اومده و به همین خاطر تغییر رویه و مسیر کار تقریبا سختیه من خودم آنتی ویروس رو تغییر دادم بقیه دوستان چیکار کنن بی پولی هم از همه بدتر نمیشه یه اورجینالش رو خرید موندم چیکار کنم هنوز تصمیم نگرفتم.

امیر جان من 2-3 مرتبه روی سیستم که نود آپدیت داشت اسنشیال نصب کردم و چند ویروس ناشناخته ( توسط نود ) پیدا شد

البته این تجربه مربوط به 1-2 سال پیشه

به هر حال الان از اسنشیال راضیم و به صورت آفلاین هم برای دوستانی که اینترنت ندارم دیتابیس دانلود میکنم ( این امکان وجود داره )

sempron
05-05-13, 21:35
فقط کاسپر من 5سالی توی کافی نت خودمون نصب کردم نسبت به بقیه انتی ویروس ها دیگه:1. (5): بهتره

Rezasam1
05-05-13, 22:46
نیما جان عجب دل و جراتی داری مایکروسافت تو اخرین تستی که انجام شد از 6 نمره امنیت 1.5 گرفت و گواهینامه دریافت نکرد

Only the registered members can see the link

من که همچین ریسکی نمیکنم

amir ghayour
06-05-13, 10:45
امیر جان من 2-3 مرتبه روی سیستم که نود آپدیت داشت اسنشیال نصب کردم و چند ویروس ناشناخته ( توسط نود ) پیدا شد

البته این تجربه مربوط به 1-2 سال پیشه

به هر حال الان از اسنشیال راضیم و به صورت آفلاین هم برای دوستانی که اینترنت ندارم دیتابیس دانلود میکنم ( این امکان وجود داره )
با تشکر دوباره از شما مشکل من هم اینه که نمیخوام از اینترنت دانلود کنم میخوام خود آنتی ویروس از آپدیتی که انجام میده یه نسخه بکاپ هم ایجاد کنه که نیازی به دانلود و صرف وقت اضافه نباشه.

PUMAOC
08-05-13, 17:03
رضا جان بین کسپر و نود و نورتن کدومشو انتخاب می کنی؟ برای لپ تاپ داداشم می خوام.

هر 3 تاش 1 ساله [اینترنت سکیورتی و اون نورتنه نمی دونم چی چی سکیورتی هست ] 55 تومن.

Rezasam1

Rezasam1
08-05-13, 18:45
نود32 بخاطر اینکه سریال هاش در سایتهای ایرانی هست این سایتها رو ویروس شناسایی میکنه کاربر هم فکر میکنه عجب انتی ویروس خفنی هست درحالیکه اینطور نیست

در حال حاضر سافت گذر . پی سی دانلود . اسان دانلود و هر سایتیکه لینک اینارو داشته باشه ویروسی شناسایی میشه و باز نمیشه مثلا همین صفحه اول سایت اگه با نود وارد بشین

پیغام ویروسی بودن لینک یکی از سایتهای دوست رو میده

کسپر اپدیت اولیش نسبتا" سنگین یا کند هست اگه سرعت نت پایین باشه شما باید اپدیت اولیش رو افلاین بگیری بعد با دفعات بعدی مشکلی نداری

من خودم جی دیتا دارم راضیم البته 230 مگ اپدیت اولیش هست

کسپر , نورتون از لحاظ محافظت 5.5 نمره از 6 دارن جی دیتا هم همینطور هست نود32 امتیاز 4 از 6 داره در ویندوز 7

از لحاظ امکانات هم کسپرسکی بینظیر هست مخصوصا" نسخه 2012 که قابلیت ذخیره اپدیت داره که خیلی مهم هست انتی بنر داره راحت میشی از دست تبلیغات سایتها

محافظت ابری داره اگه دیتابیس قدیمی باشه شما به اینترنت وصل باشی از طریق اپدیت سرورهاش اسکن میکنه مثل پاندا

کلا" پشیمون نمیشی از بین این سه مورد کسپر بگیری فقط 1 گیگ رم پیشنهاد میشه البته رو 512 مگ هم میشه ولی انتی ویروسهای جدید دسکتاپ رم و پردازنده بالا میخوان

هوش مصنوعی انتی ویروسها 1 گیگ رم نیاز داره مثل Norton Sonar Destection - Panda TruPrevent Technology اگه غیر فعال کنی رم کمتر میگیرن

اینا برای محافظت و شناسایی ویروس از طریق رفتار هستند کاری به دیتابیس انتی ویروس و محافظت ابری ندارن به فایل مشکوک بشن میفرستن قرنطینه تا ارسال بشه به سرورها بررسی بشه

برای نوت بوک پیشنهاد نصب نسخه های مخصوص میشه

Panda Ultrabook Protection (Only the registered members can see the link)

Panda netbook Internet Security (Only the registered members can see the link)
البته موقع نصب پاندا مراقب باشین ویندوز نسخه ازمایشی نباشه که بعد ری استارت با صفحه ابی مرگ روبه رو میشین

نود32 کلا" بخوام بگم سبک هست به نسبت بقیه . شاید همین دلیل استفاده زیادش هست کسپر و نورتون که بعد یک هفته سیستم رو خفه میکنند

جی دیتا با وجود دو موتوره بودن خیلی سبکتر از نورتون و کسپرسکی هست و قابلیت تنظیم و انتخاب یکی از موتورها یا هردو با هم رو در اسکن و محافظت داره

ولی محافظت وب جی دیتا موقع دانلود فایل باید غیر فعال بشه وگرنه شروع به اسکن فایلهای دانلودی میکنه و عملیات دانلود متوقف میشه تا اسکن تموم بشه

همشون یه ایرادی دارن از این بابت مطمئن باش
ویرایش :
برای خرید بیت دفندر رو توصیه میکنم قویترین ضد ویروس و روت کیت دنیا هست شرکت های امنیتی بزرگی از موتور بیت دفندر استفاده میکنند

نرم افزارهای محافظت دو موتوره :

TrustPort : AVG + Bitdefender
G.Data : Avast + Bitdefender

نرم افزارهای محافظت ترکیبی :

BullGuard : OutPost + Bitdefender
Emsisoft : Antimalware + Bitdefender

نرم افزارهای بهینه ساز سیستم :

Iobit Advanced system care pro : Bitdefender

بیت دفندر تنها ضدویروسی هست که در سایت av-test هر ماه از 6 نمره امنیت 6 دریافت میکنه

جدول سه نرم افزار پیشنهادی شما

از لحاظ شناسایی ویروس

از لحاظ محافظت در برابر هکرها

در بین این سه مورد پیشنهادی کسپرسکی بهترین گزینه موجود در نرم افزار محافظت یکپارچه یا اینترنت سکیوریتی هست

PUMAOC
09-05-13, 14:05
واو رضا جان دستت درد نکنه. توضیحات کامل :give_rose::great: