در این بازار متلاطم دنبال لیست قیمت مطمئنی برای قطعات سخت افزاری کامپیوتر ، لپ تاپ ، تبلت ، اسمارت فون ( موبایل ) ، تجهیزات شبکه و ... هستید و از قیمت های تو خالی و غیر واقعی سایت های مختلف خسته شده اید ؟! دنبال قیمت واقعی محصولات هستید ؟؟
آپدیت : لیست قیمت ها راه اندازی شد ... ! :yes:
روال کلی و لیست های موجود فعلی :
Only the registered members can see the link
فروشنده یا وارد کننده هستید ؟ برای همکاری پی ام بدید ...
نظرات ، انتقادات و پیشنهادات خودتون را از این تاپیک به ما منتقل کنید ....
rezaeipes
02-05-13, 11:41
سلام
عالیه میشه اگه بشه
M0hammad M@hdi
02-05-13, 12:05
خیلی خوبه، بسیار عالیست.
با تشکر از زحماتتون
babalak
02-05-13, 21:27
میریم که داشته باشیم :great:
ارادتــــــــــــــــــ
:love:
javadshahvand
02-05-13, 21:35
من شدیداً بااین قضیه موافقم یکی از مشکلات همیشگی خریداران هست که اگه این قیمت ها کامل و به دقت پشتیبانی بشه تاثیر بسزایی در رنک سایت میزاره
STUXNET
04-05-13, 08:08
باز هم مثل هميشه آقا شهريار گل كاشت ازش تشكر ميكنم
djembe
04-05-13, 20:48
امیدوارم :whistle:
:lol:
hosseinbrusli
05-05-13, 14:39
حداقل امیدواریم بشه با قیمتهایی که اعلام میکنید ، با همون قیمت ها هم سخت افزارها روتهیه کنیم .
Shahryar
18-07-13, 18:35
واقعاً سخت هست توی این بازار فعلی که روزی چند بار ممکنه قیمت ها تغییر کنه بتونیم یک لیست قیمتی ارائه کنیم که حداقل رضایت نسبی ای برای شما عزیزان فراهم کنه و به همین تا امروز نتونستیم این کار را به دقت انجام بدیم و برای همین پروژه را نتونستیم جلو ببریم اما با تغییرات جالب و جدیدی در طرح ، لیست قیمت های شهر سخت افزار ایشالله به زودی راه اندازی میشند برای رفاه حال شما عزیزان ...
D J V A H I D
19-07-13, 00:18
واقعا عالیه .
ما منتظریم . :great:
martinmat
19-07-13, 00:50
خیلی خوبه که لیست قیمت متناسب با دلار ۲۴۷۰ تومنی منتشر بشه نه دلار ۴۰۰۰ تومنی !!!. متاسفانه فروشنده ها تا جنس های تو انبارشون فروش نره قیمتها رو پایین نمیارن.
SMTtheGreat
19-07-13, 05:35
بنده تازه با این سایت و فروم آشنا شدم .سایت بسیار خوش فرم و با پرستیژی دارید.امیدوارم با وجود مدیر لایقی مثل شما این سایت سریعتر پیشرفت کرده و به رفرنس قیمتی مورد اعتمادی برای کاربران تبدیل شود. :great:
amir ghayour
20-07-13, 10:13
آقا خبری نشد ببین کی این موضوع رو اعلام کردین ما همچنان منتظریم:love:
Shahryar
22-07-13, 13:34
آپدیت شد پست اول ...
لیست قیمت ها بالاخره کلید خورد و به مرور زمان بهتر ، تکمیل تر و جذاب تر خواهد شد ...
با ما همراه باشید ! :Love-ssa~! (1):
ahmadshar
22-07-13, 14:24
ببخشید یه سوال داشتم خدمتتون قیمت مادربرد msi z77a-gd55 و msi z77a-g45 چنده؟
Shahryar
22-07-13, 14:30
ببخشید یه سوال داشتم خدمتتون قیمت مادربرد msi z77a-gd55 و msi z77a-g45 چنده؟
دوست عزیز این کالا هنوز به لیست قیمت اضافه نشده ، برای دونستن قیمتش در انجمن بپرسید ...
KOOROSH K
23-07-13, 01:43
گرافیک و پاور وهارد رو هم زودتر با قیمت مناسب قرلر بدهید ممنون
Shahryar
23-07-13, 15:42
دوستان لیست ها بروز و تعدادی قطعات جدید بهش اضافه شد ... :yes:
Shahryar
06-08-13, 16:08
دوست لیست قیمت تبلت هم ایشالله طی یکی دو روز آینده روی سایت خواهد اومد و لیست قیمت سخت افزار هم که چند روزیست آپدیت نشده تغییر خواهد کرد و روال مناسبی به خودش میگیره .
Shahryar
07-08-13, 20:27
لیست قیمت تبلت هم با همکاری تبلت شاپ اضافه شد :
Only the registered members can see the link
:yes:
STUXNET
11-08-13, 07:51
سلام
باتشكر از آقا شهريار
ودوم اينكه اين كسايي كه بازار كامپيوتر دستشونه تا جنسايي كه با قيمت يا همون دلار 3500 رو رد نكن به مشتريا رو اين بازار نميشه حساب كرد
Shahryar
13-08-13, 14:15
فرمایش شما متین هست و ایشالله بهتر میشه .
دوستان الان لیست قیمت تبلت (Only the registered members can see the link) را میتونید ببینید و هر روز داریم آپدیتش میکنیم با قیمت تین کلاینت ها . چه طوره قیمت تبلت ها نسبت به بازار ؟ راضی هستید از این لیست قیمت تبلت ؟ پیشنهادی ، صحبتی ، چیزی ؟
Hessam II
25-03-14, 10:20
سلام - دوستان ما به مدیریت پیشنهاد دادیم که آقا شما بیاید قیمت های سقف بازار قطعات روز کامپیوتر رو در سایت درج کنید.
مثل اینجا که بنده در وبلاگ شخصیم قرار دادم. (Only the registered members can see the link)
حالا نه دقیقاً به این شکل. اما شیوه ی قیمت گذاری به همین شکل باشه.
لازم به ذکره که اصرار ما و مقاومت آقا شهریار باعث شد که در بخش سیستم های پیشنهادی، قیمت مصرف کننده رو درج کنیم. شخصاً موافق نبودم. اما در هر صورت تابع مدیریت بودیم.
حالا چرا؟! به چند دلیل:
1- جلوگیری از گرانفروشی فروشندگان بازاری و سهیم بودن در جلوگیری از این گرانفروشی ها در سراسر کشور! (به گونه ای که فروشندگان شهرستانی که به قیمت تهران نمی تونن کالا رو عرضه کنن هم ضرر نکنن و اونها هم به قول معروف یه نونی خورده باشن. چراکه قرار نیست فقط و فقط قیمت تهران درج بشه. باید شرایط فروشندگان سراسر کشور رو در نظر گرفت به نظرم. حالا باز نظر آقا شهریار در این مورد اهمیت داره.)
2- بروزرسانی راحت تر لیست قیمت ها با توجه به عدم ثبات قیمت و موجودی در بازار کشور و عدم داشتن مسئولیت آنچنانی و زیاد نسبت به ارائه ی قیمت های حداکثر و حدودی!
3- مطلع کردن خریدار از قیمت های سقف بازار که فروشنده ی گرانفروش به پُستش نخوره و بی اطلاع نباشه موقع خرید. (سرش کلاه نره!)
4- عدم تعیین و تکلیف مستقیم برای قیمت های مصرف کننده ی نهایی قطعات کشور که به نوعی موجب اعتراض فروشندگان و حتی شرکت ها نشود و به گونه ای که وبسایت شهر سخت افزار موجب دخالتی در کسب و کار فروشندگان و قیمت گذاری شرکت ها نباشد. چون به نظرم اینطور نیست که فروشنده ی X یه قیمت بده. فروشنده ی Y یه قیمت دیگه بده. شهر سخت افزار و سخت افزارمگ و سایت های فروشگاهی آنلاین و امثال بنده و ... هم واسه خودشون یه قیمت دیگه بدن! این بازار کشور رو از اینی که هست، یقیناً نابسامان تر خواهد کرد! ما باید درصدد تلاش بر یکسان سازی و ثبات قیمت ها باشیم. هر چند اونقدر قدرتمند نیستیم که بتونیم در بازار کشور ورود کنیم و تعیین و تکلیف کنیم برای فروشندگان. اما چند قطره تمیز در این دریای آلوده ریختن اون هم در فضای مجازی که با خود بازار کمی متفاوت هست هم باز غنیمته به نظرم که می تونه در آینده این قطره ها بیشتره هم بشه. البته که این کارِ نهاد اصناف فروشندگان رایانه ای کشور هست که متاسفانه در این حوزه تلاش محسوسی نکردن! اما به عنوان حداقل نیروی کمکی، می تونه وبسایت بزرگ شهر سخت افزار، نقش موثری رو ایفا کنه. بخصوص در آینده.
5- ارتقا رنک چشمگیر سایت که بدون شک می تونه بسیار به نفع وبسایت و مجموعه اش باشه. (یعنی در کنار این خدمت عمومی، منافع شخصی هم در نظر گرفته خواهد شد.)
6- شیوه ی ارائه ی متفاوت و نوین در عرصه ی قیمت گذاری قطعات و منحصر به فرد بودن در بین سایر سایت های مرتبط با حوزه ی سخت افزار.
7- و ... که فعلاً چیزی به ذهنم نمی رسه. اما در صورت مورد دیگه ای، حتماً اضافه خواهم کرد.
حالا این پیشنهادم مورد تایید جناب شهریار قرار نگرفت. به هر حال اختلاف نظر وجود داره. طبیعیه و ما مشکلی نداریم.
اما میخوام شما هم مشارکت کنید و به یه جمع بندی برسیم.
هر کدوم از این 6-7 مورد خودش قابل تفسیر و بحث و گفتگو هست که میشه با ارائه ی مثالی، بیشتر جزئیات رو بیان کرد که قابل مفهوم تر باشه. مورد 1 و 4 به دلیل داشتن اهمیت بیشتر، سعی کردم کمی بیشتر بشکافم موردش رو!
اما ترجیحاً این رو در سایر موارد از من نخواید که طومار خواهد شد! :D
نظر شما چیه؟
نمیخوایم خدایی نکرده عقیده مون رو به کسی تحمیل کنیم یا برای مدیریت کسب تکلیف کنیم. ما در چنین جایگاهی ابداً قرار نداریم!
ترجیحاً نظر خودتون رو بگید و بدون تهاجم به نظر سایر افراد که قطعاً محترم هست.
این شیوه ی بنده قطعاً قابل بحث و انتقاد هست. اما درج قیمت های مصرف کننده هم همچین پاک و منزه نیست! :D ایراداتی به اون هم وارد هست. در واقع هر دو طرح مشکلات و انتقادات خاص خودشون رو دارن.
اما درج قیمت های سقف بازار به نظر خودم کمتر قابل انتقاد هست. بخاطر همین بیشتر ترجیح میدم. بدون شک میون خوب و خوب تر، همه خوب تر رو انتخاب می کنن. مگر مثل همین بحث که بین خوب و خوب تر ما اختلاف نظر وجود داره.
حالا از این موارد گذشته، نظر آقا شهریار رو درج جدول بود که این قیمت ها با ارائه ی بعضی از جزئیات فنی در جدول قرار بگیره. من خودم شخصاً رو میگم خیلی موافق نبودم! اما مخالف هم نبودم!
به نظرم یه جور ظاهر خوب و زرق و برق سازی هست به قول معروف. من نظرم این بود که بر روی باطن کار، خوب کار بشه، ارزشش بیشتره تا ظاهر کار. البته قطعاً باید ظاهر مناسب حفظ بشه و اینطور نیست که بخوایم نادیده بگیریم.
اما خب در هر صورت در این مورد ممکنه مدیریت کل، کمی شُل کنه و از جزئیات زیاد صرفنظر کنه! :D اما اون 6-7 دلایل فوق رو کمی بعید می دونم و خیلی خوشبین نیستم بهش! اما خب گفتیم یه تیری هست می زنیم در تاریکی شاید به احتمال 20-30% خورد به هدف! :D
نظرات شما عزیزان شاید بتونه کمی تعیین کننده باشه در راستای در پیش گرفتن روند این کار.
Shahryar
25-03-14, 12:29
ببینید حسام جان ما دو تا بحث داشتیم باهم یکی بحث ایجاد جدول و مشخصات فنی بود که شما بیشتر از اینکه مخالف باشید فکر کنم وقتشو یا حالشو نداشتید ، چون هر شخصی به راحتی میتونه تشخیص بده که گذاشتن مشخصات کالا ها برای بازدیدکنندگان و خریداران بسیار معقول تر هست تا یک اسم ساده و یا بعضاً گیج کننده تا اینکه مشخصات اصلی کالا باشه توش .
مورد بعدی قیمت سقف بود که من خاطرتون باشه مخالفت آنچنانی نداشتم ، من بحثم این بود :
وقتی فروشگاه های آنلاین یه قیمتی را میگذارند و ملت میبینند ، قطعاً قیمتی که ما میگذاریم اگه ازون بیشتر باشه جوکه ! چرا جوک؟ چون خوب مگه طرف احمقه بیاد قیمت ها را از سایت ما چک کنه وقتی میدونه که جایی هست که قیمت هاش پایین تره و اون کالا را میتونه بفروشه بهشون ؟ برای همین قیمتی که ما باید بگذاریم کف فروشگاه های آنلاین معتبر و اون هایی که ندارند را هم میانگین قیمت بازار هست نه سقف نه کف .
شهر سخت افزار اصلاً دنبال این نیست که هر فروشنده ای در هر جای ایران سود کنه ، بلکه کمک میکنه که فروشنده هایی که توانایی عرضه کالا با مناسب ترین قیمت ها را دارند تشویق بشند . :give_rose:
در هر صورت ما ایشالله از بعد 13 ام تیم تخصصی ای را داریم برای لیست قیمت شکل میدیم که به روالی که بالا گفتم لیست قیمت انواع کالا ها را قرار خواهد داد و دوستان میتونید به طور منظم قیمت انواع کالاهای دیجیتال را در شهر سخت افزار ببینید. حالا اگه عزیزی مثل شما دوست داره همکاری کنه با ما روش ، خوشحال میشیم . :love:
Hessam II
25-03-14, 12:57
خب پس هدف شما اطلاع رسانی نیست! بلکه معرفی تامین کننده گانی هست که ارزان ترین فروش رو نسبت به سایر فروشگاه ها داشته باشن! در واقع فروش کالا با قیمت مفت! :D
چون من با این ذهنیت بودم که قصد اطلاع رسانی دارید نه قیمت موسق و قابل خرید آنی. (هر چند البته بروزرسانی موجودی و قیمت های 100 ها قطع توسط تامین کنندگان در این بازار نابسمان با تغییرات لحظه ای و روزانه ای که وجود داره، خودش بحث مفصل می طلبه و صبری چون صبر ایوب! :D)
البته اگر شما از همون اول هدف کار رو می گفتین، این همه داستان سقری و کبری تعریف نمی کردیم! :lol:
در مورد بحث اولی که فرمودید، اتفاقاً بیشتر خریداران گیج میشن! منظور خریدارانی هست که اطلاعات فنی بسیار ضعیفی دارن! به عنوان مثال دیده شده بارها و بارها که DDR3 بودن یک کارت گرافیک + 2 گیگ حافظه اش رو برتر از 1 گیگ حافظه ی GDDR5 می دونستن! این هم فقط و فقط بخاطر درج مشخصات فنی یک کارت گرافیک هست! لذا این موجب انتخاب نامناسب میشه و به دنبالش عدم بهره وری رو قطعاً در پی خواهد داشت.
یا مثلاً مادربردی که تا 3000 مگاهرتز از فرکانس رم پیشتیبانی می کنه! اما یک مادربرد که بهتر و گران تر هم هست تا 2400 مگاهرتز حدوداً بیشتر پشتیبانی نخواهد کرد! خریدار با این ذهنیت خریدش رو انجام میده و یقیناً تصور بر این داره که مادربردی که فرکانس رم بالاتری داره، تحت هر شرایطی بهتر هست! در حالی که چنین نیست. قطعه ی مورد نظر می بایست متناسب با کاربری فرد انتخاب و معرفی بشه. لزوماً قطعه ی گران تر، بهتر نیست! لزوماً پشتیببانی از فرکانس بیشتر رم، دلیل بر برتر بودن فلان مادربرد نیست که متاسفانه بسیار معزل مشهودی در بین خریداران هست!
بخصوص مادربردهای سوکت 2011 که بیش از 2400 پشتیبانی نمی کنند. اما مادربردهای Z87 تا 3000 هم اکثراً پشتیبانی می کنند!
در اینجا بد نیست مثالی بزنم! فردی به بنده جهت خرید یک سیستم رندرینگ حرفه ای با بودجه ی 7 میلیون تومان مراجعه کرد! حالا بنا به دلایلی بنده برای ایشون مادربرد GA-X79S-UP5-WIFI (Only the registered members can see the link) گیگابایت رو در نظر گرفتم و پس از دیدن مشخصات و عکس این مادربرد، خریدار به بنده فرمودن این مادربرد قدیمی هست! شما قطعات قدیمی کار می کنید و بنده از شما خرید نخواهم کرد!!
دلیلش این بود که بر روی عکس و کارتون این مادربرد درج شده برنده ی بهترین در Computex 2012! در حالی که ما الان 2014 هستیم!!!
یقیناً اون شخص اصلاً نمی دونست کامپوتکس چی هست!! فقط و فقط سال میلادی روی کارتون قطعه رو مشاهده کرد و از خرید از بنده صرفنظر کرد!!!
یعنی سرم داغ کرده بود...!!!! تا حالا چنین چیزی از یک خریدار نشینده بودم!! کلی هم به ایشون توضیحات فراوان ارائه دادم با مدرک و ... . کلاً بی فایده بود! ایشان از جای دیگه مادربرد ایسوسی خریداری کرد که اگر قدیمی تر نگیم، یقیناً جدید تر از UP5 گیگابایت هم نبود!
این مثال بنده خیلی مرتبط نبود! اما به این خاطر نوشتم که ظاهربینی مشتریان و خریداران رو گفته باشم در اینجا.
این یک موردش بود! از این ذهنیت ها زیاد دیده میشه در مشتریان!
ضمناً جا داره ما از جستجوی خریداران در گوگل غافل نشیم که برند و مدل قطعه رو جهت خرید قطعاً سرچ خواهند کرد! نه مشخصات فنیش رو!
در مورد فروشگاه ما در حوزه ی لپ تاپ ها فقط می تونیم زیر قیمت بازار کشور عرضه کنیم. در مورد قطعات اینقدر سودش کم هست که امکان پذیر نیست! مگر اینکه آمار فروش خیره کننده باشه! یعنی تعداد فروش و مراجعه کنندگان جهت خرید، بالا و قابل توجه باشه که به نظر نمی رسه اینطور باشه!
Shahryar
25-03-14, 19:13
خب پس هدف شما اطلاع رسانی نیست! بلکه معرفی تامین کننده گانی هست که ارزان ترین فروش رو نسبت به سایر فروشگاه ها داشته باشن! در واقع فروش کالا با قیمت مفت! :D
چون من با این ذهنیت بودم که قصد اطلاع رسانی دارید نه قیمت موسق و قابل خرید آنی. (هر چند البته بروزرسانی موجودی و قیمت های 100 ها قطع توسط تامین کنندگان در این بازار نابسمان با تغییرات لحظه ای و روزانه ای که وجود داره، خودش بحث مفصل می طلبه و صبری چون صبر ایوب! :D)
البته اگر شما از همون اول هدف کار رو می گفتین، این همه داستان سقری و کبری تعریف نمی کردیم! :lol:
در مورد بحث اولی که فرمودید، اتفاقاً بیشتر خریداران گیج میشن! منظور خریدارانی هست که اطلاعات فنی بسیار ضعیفی دارن! به عنوان مثال دیده شده بارها و بارها که DDR3 بودن یک کارت گرافیک + 2 گیگ حافظه اش رو برتر از 1 گیگ حافظه ی GDDR5 می دونستن! این هم فقط و فقط بخاطر درج مشخصات فنی یک کارت گرافیک هست! لذا این موجب انتخاب نامناسب میشه و به دنبالش عدم بهره وری رو قطعاً در پی خواهد داشت.
یا مثلاً مادربردی که تا 3000 مگاهرتز از فرکانس رم پیشتیبانی می کنه! اما یک مادربرد که بهتر و گران تر هم هست تا 2400 مگاهرتز حدوداً بیشتر پشتیبانی نخواهد کرد! خریدار با این ذهنیت خریدش رو انجام میده و یقیناً تصور بر این داره که مادربردی که فرکانس رم بالاتری داره، تحت هر شرایطی بهتر هست! در حالی که چنین نیست. قطعه ی مورد نظر می بایست متناسب با کاربری فرد انتخاب و معرفی بشه. لزوماً قطعه ی گران تر، بهتر نیست! لزوماً پشتیببانی از فرکانس بیشتر رم، دلیل بر برتر بودن فلان مادربرد نیست که متاسفانه بسیار معزل مشهودی در بین خریداران هست!
بخصوص مادربردهای سوکت 2011 که بیش از 2400 پشتیبانی نمی کنند. اما مادربردهای Z87 تا 3000 هم اکثراً پشتیبانی می کنند!
در اینجا بد نیست مثالی بزنم! فردی به بنده جهت خرید یک سیستم رندرینگ حرفه ای با بودجه ی 7 میلیون تومان مراجعه کرد! حالا بنا به دلایلی بنده برای ایشون مادربرد GA-X79S-UP5-WIFI (Only the registered members can see the link) گیگابایت رو در نظر گرفتم و پس از دیدن مشخصات و عکس این مادربرد، خریدار به بنده فرمودن این مادربرد قدیمی هست! شما قطعات قدیمی کار می کنید و بنده از شما خرید نخواهم کرد!!
دلیلش این بود که بر روی عکس و کارتون این مادربرد درج شده برنده ی بهترین در Computex 2012! در حالی که ما الان 2014 هستیم!!!
یقیناً اون شخص اصلاً نمی دونست کامپوتکس چی هست!! فقط و فقط سال میلادی روی کارتون قطعه رو مشاهده کرد و از خرید از بنده صرفنظر کرد!!!
یعنی سرم داغ کرده بود...!!!! تا حالا چنین چیزی از یک خریدار نشینده بودم!! کلی هم به ایشون توضیحات فراوان ارائه دادم با مدرک و ... . کلاً بی فایده بود! ایشان از جای دیگه مادربرد ایسوسی خریداری کرد که اگر قدیمی تر نگیم، یقیناً جدید تر از UP5 گیگابایت هم نبود!
این مثال بنده خیلی مرتبط نبود! اما به این خاطر نوشتم که ظاهربینی مشتریان و خریداران رو گفته باشم در اینجا.
این یک موردش بود! از این ذهنیت ها زیاد دیده میشه در مشتریان!
ضمناً جا داره ما از جستجوی خریداران در گوگل غافل نشیم که برند و مدل قطعه رو جهت خرید قطعاً سرچ خواهند کرد! نه مشخصات فنیش رو!
در مورد فروشگاه ما در حوزه ی لپ تاپ ها فقط می تونیم زیر قیمت بازار کشور عرضه کنیم. در مورد قطعات اینقدر سودش کم هست که امکان پذیر نیست! مگر اینکه آمار فروش خیره کننده باشه! یعنی تعداد فروش و مراجعه کنندگان جهت خرید، بالا و قابل توجه باشه که به نظر نمی رسه اینطور باشه!
حسام جان اگه مواردی که شما ذکر میکنید صحیح بود در مورد مشخصات کالا هیچ وقت سایت هایی مثل دیجی کالا یا GSM Arena یا mobile.ir موفق نبودند چون این ها نه تنها مشخصات پایه ای را قرار میدند بلکه مشخصات تخصصی را هم قرار میدند و میبینید که استقبال خریدار و ملت ازشون بسیار زیاد هست . مثال لیست قیمتیش هم آی تی رسان هست که داره با مشخصات میده و طرفداران زیادی پیدا کرده .
اینکه شما تصور میکنید خریدار گیج میشه ، خریداری صرفاً گیج میشه که هیچ اطلاعاتی نداره که اصلاً بازار هدف ما در اطلاع رسانی نیست و باز هم تاکید میکنم در این مرحله ما مشخصات خیلی ریزی قرار نیست قرار بدیم صرفاً مشخصات اصلی . پس فکر کنم بحثی روی این مورد نمونده باشه . :1. (23):
در مورد قیمت هم ما هدفمون اطلاع رسانی از قیمت های متوسط بازار هست نه بالا نه پایین . و دلیل ریزش را هم خدمتتون گفتم .
ما بر خلاف شما قصد ایجاد کردن حاشیه زود خیلی خوب برای فروشنده را نداریم بلکه هدفمون حاشیه سود منطقی فروشنده و متوسط و معامله برد برد خریدار و فروشنده هست. :give_rose:
AMD>INTEL
25-03-14, 19:32
مشخصات فنی من هم موافقم خیلی عالی میشه . حتی لینک صفحه محصول
Hessam II
25-03-14, 20:06
در مورد قیمت فرمودین کف قیمت فروشگاه های آنلاین معتبر! کف قیمتشون تقریباً زیر قیمت یوزر میشه! (البته اگر فروشگاهی وجود داشته باشه که زیر قیمت مصرف کننده بده! در شهرستان هم که قطعاً و مطمئناً چنین کف قیمتی وجود نخواهد داشت و فقط تهران یا نهایتاً مراکز استان ها رو شامل میشه.)
مشخصات کلی و لینک دادن به سایت مرجع بسیار خوبه و قطعاً استقبال خواهم کرد! اما به صورت درج در جدول نتیجه ی معکوس میده آقا شهریار! این معزل در سایت همسایه که بهتون در پی ام قبلاً گفتم و خودتون هم می دونید، وجود داره! یعنی کاربر کارت 2 گیگ دی دی آر 3 و فرکانس 3000 مادربرد رو ترجیح میده به سایر مشخصات یک قطعه!! اگر منظور شما این دو آیتم نیست، بفرمایید چه مشخصاتی از قطعه ی مادربرد و کارت گرافیک رو درج خواهید کرد در جدول؟
دو سایتی که شما فرمودین، تفاوت آنچنانی با سایت مرجع نداره! تمامی مشخصات ریز و درشت آورده شده! اگر دلیل شما از درج این مشخصات، مقایسه هست، کاملاً کاربران بی اطلاع رو سردرگم می کنه! کسانی که قصد مقایسه دارن، باید به سایت های مربوط به مقایسه و نقد و بررسی مراجعه کنن. چه بسا اینکه در همین سایت های مرجع هم امکان Compare وجود داره و می تونن از اون استفاده کنن.
شما احتمالاً برخورد نداشتید با چنین کاربرانی که پای حرفشون بشینید و ببینید چه چیزها که نمیگن!!
لازمه خاطرنشان کنم که ما در مملکتی زندگی می کنیم که به پردازنده ی کور آی میگن 7 هسته ای!! کور آی 5 میگن 5 هسته ای و کور آی 3 هم میگن 3 هسته ای!!
حالا اینکه به حافظه ی اس اس دی میگن هارد اس اس دی(!) که در همین انجمن هم شاهدش بودیم، بماند! ازش فاکتور می گیریم! اونقدرا هم مثل موارد بالا معزل بزرگی نیست!
اگر مثل ما دست در فروش داشتین، درک می کردین از دست دادن یک مشتری 7 میلیونی که شاید ماهی یکبار هم مراجعه نداشته باشن، اون هم مثل آب خوردن و از روی اشتباه و بی اطلاع بودن خود خریدار چه معزل بزرگیه؟! :D
حالا این طرف رفت سایت مرجع که چنین برداشتی داشت!!! وای به حال درج مشخصات که دیگه خودتون ف رو میگم، تا فرحزاد برید! :D
اینترنت یک مکان عمومی هست! هم حرفه ای ها هستن و هم کسانی که هیچ اطلاعاتی ندارن! اینطور نیست که همیشه قشر متوسط به بالای کابران رو در فضای عمومی مد نظر قرار بگیره!
باید قابل مفهوم و درک باشه از بی اطلاع ترین کاربر تا حرفه ای ترینش.
اگر بد میگم، بفرمایید بد میگی... :)
Shahryar
25-03-14, 20:12
در مورد قیمت فرمودین کف قیمت فروشگاه های آنلاین معتبر! کف قیمتشون تقریباً زیر قیمت یوزر میشه! (البته اگر فروشگاهی وجود داشته باشه که زیر قیمت مصرف کننده بده! در شهرستان هم که قطعاً و مطمئناً چنین کف قیمتی وجود نخواهد داشت و فقط تهران یا نهایتاً مراکز استان ها رو شامل میشه.)
مشخصات کلی و لینک دادن به سایت مرجع بسیار خوبه و قطعاً استقبال خواهم کرد! اما به صورت درج در جدول نتیجه ی معکوس میده آقا شهریار! این معزل در سایت همسایه که بهتون در پی ام قبلاً گفتم و خودتون هم می دونید، وجود داره! دو سایتی که شما فرمودین، تفاوت آنچنانی با سایت مرجع نداره! تمامی مشخصات ریز و درشت آورده شده! اگر دلیل شما از درج این مشخصات، مقایسه هست، کاملاً کاربران بی اطلاع رو سردرگم می کنه! کسانی که قصد مقایسه دارن، باید به سایت های مربوط به مقایسه و نقد و بررسی مراجعه کنن. چه بسا اینکه در همین سایت های مرجع هم امکان Compare وجود داره و می تونن از اون استفاده کنن.
شما احتمالاً برخورد نداشتید با چنین کاربرانی که پای حرفشون بشینید و ببینید چه چیزها که نمیگن!!
اگر مثل ما دست در فروش داشتین، درک می کردین از دست دادن یک مشتری 7 میلیونی که شاید ماهی یکبار هم مراجعه نداشته باشن، اون هم مثل آب خوردن و از روی اشتباه و بی اطلاع بودن خود خریدار چه معزل بزرگیه؟! :D
اینترنت یک مکان عمومی هست! هم حرفه ای ها هستن و هم کسانی که هیچ اطلاعاتی ندارن! اینطور نیست که همیشه قشر متوسط به بالای کابران رو در فضای عمومی مد نظر قرار بدین!
همون طور که گفتید در شهر های بزرگ مثل تهران ، اصفهان و ... قیمت فروشگاه های آنلاین در بسیاری از موارد بالاتر از بازار هست . برای همین میگیم کف قیمت فروشگاه های آنلاین معتبر . البته قطعاً روی این مورد متر و سانت نگذاشتیم و طوری قیمت ها گذاشته میشه که واقعی و معقول باشه اما هدف اون هست حالا ممکنه یه فروشگاهی قیمتش غیر واقعی هست ، ما اصلاً کاری باهاش نداریم ولو خیلییی زیر !
ما اطلاعات اساسی کالا را قرار میدیم و کاربر میتونه استفاده کنه ، میتونه نکنه . کاربری هم که گیج میشه میتونه از کامنت ها یا انجمن استفاده کنه . چه بخوایم چه نخوایم وب محیط تخصصی تری نسبت به بازار های کامپیوتری هست و ما هدفمون اطلاع رسانی و افزایش دانش عمومی همه است . :give_rose:
AMD>INTEL
25-03-14, 20:16
شهریار جان این سیستم امتیاز دهی و حتی توصیه شدن توسط لابراتورشهر سخت افزار میتونه به خیلی از کاربرا کار رو راحت کنه . :give_rose:
در مورد اطلاعات سخت افزاری کاربران الان با همت سایت های تخصصی مثل اینجا . انتخاب کاربران قابل قیاس با سالها پیش نیست . خیلی کارها اولش سخته ولی اگر پایه اصولی بره جلو تاثیر بسیار مثبتی میگذاره .
SajjadKhati
26-03-14, 09:26
حسام جان اگه مواردی که شما ذکر میکنید صحیح بود در مورد مشخصات کالا هیچ وقت سایت هایی مثل دیجی کالا یا GSM Arena یا mobile.ir موفق نبودند چون این ها نه تنها مشخصات پایه ای را قرار میدند بلکه مشخصات تخصصی را هم قرار میدند و میبینید که استقبال خریدار و ملت ازشون بسیار زیاد هست . مثال لیست قیمتیش هم آی تی رسان هست که داره با مشخصات میده و طرفداران زیادی پیدا کرده .
اینکه شما تصور میکنید خریدار گیج میشه ، خریداری صرفاً گیج میشه که هیچ اطلاعاتی نداره که اصلاً بازار هدف ما در اطلاع رسانی نیست و باز هم تاکید میکنم در این مرحله ما مشخصات خیلی ریزی قرار نیست قرار بدیم صرفاً مشخصات اصلی . پس فکر کنم بحثی روی این مورد نمونده باشه . :1. (23):
در مورد قیمت هم ما هدفمون اطلاع رسانی از قیمت های متوسط بازار هست نه بالا نه پایین . و دلیل ریزش را هم خدمتتون گفتم .
ما بر خلاف شما قصد ایجاد کردن حاشیه زود خیلی خوب برای فروشنده را نداریم بلکه هدفمون حاشیه سود منطقی فروشنده و متوسط و معامله برد برد خریدار و فروشنده هست. :give_rose:
اونی که اصلا جزئیات رو نمیدونه خوب میتونه از کلیاتش استفاده کنه
آقا شهریار من برعکست موافق ریز ترین جزئیاتم
اگه ناراحت نشی ، فقط اسم یه سایت رو بگم که حتی ریزترین جزئیات و بعضا از خود سایت اصلی هم بیشتر جزئیات و حتی با توضیح بسیار کامل میده (جوری که حتی اگه یه مبتدی هم بخونه ، خیلی چیزا دستش میاد)
سایت تک مکث (Only the registered members can see the link)
خودم به شخصه ، اگه بخام پیشنهادی بدم ، اول به این سایت سر میزنم چون اغلب (90 درصد) جزئیات با توضیحاتی که میخام ، جواب شو میگیرم
SajjadKhati
26-03-14, 09:35
مشخصات کلی و لینک دادن به سایت مرجع بسیار خوبه و قطعاً استقبال خواهم کرد! اما به صورت درج در جدول نتیجه ی معکوس میده آقا شهریار! این معزل در سایت همسایه که بهتون در پی ام قبلاً گفتم و خودتون هم می دونید، وجود داره! یعنی کاربر کارت 2 گیگ دی دی آر 3 و فرکانس 3000 مادربرد رو ترجیح میده به سایر مشخصات یک قطعه!! اگر منظور شما این دو آیتم نیست، بفرمایید چه مشخصاتی از قطعه ی مادربرد و کارت گرافیک رو درج خواهید کرد در جدول؟
دو سایتی که شما فرمودین، تفاوت آنچنانی با سایت مرجع نداره! تمامی مشخصات ریز و درشت آورده شده! اگر دلیل شما از درج این مشخصات، مقایسه هست، کاملاً کاربران بی اطلاع رو سردرگم می کنه! کسانی که قصد مقایسه دارن، باید به سایت های مربوط به مقایسه و نقد و بررسی مراجعه کنن. چه بسا اینکه در همین سایت های مرجع هم امکان Compare وجود داره و می تونن از اون استفاده کنن.
لازمه خاطرنشان کنم که ما در مملکتی زندگی می کنیم که به پردازنده ی کور آی میگن 7 هسته ای!! کور آی 5 میگن 5 هسته ای و کور آی 3 هم میگن 3 هسته ای!!
حالا اینکه به حافظه ی اس اس دی میگن هارد اس اس دی(!) که در همین انجمن هم شاهدش بودیم، بماند! ازش فاکتور می گیریم! اونقدرا هم مثل موارد بالا معزل بزرگی نیست!
حالا این طرف رفت سایت مرجع که چنین برداشتی داشت!!! وای به حال درج مشخصات که دیگه خودتون ف رو میگم، تا فرحزاد برید! :D
اینترنت یک مکان عمومی هست! هم حرفه ای ها هستن و هم کسانی که هیچ اطلاعاتی ندارن! اینطور نیست که همیشه قشر متوسط به بالای کابران رو در فضای عمومی مد نظر قرار بگیره!
اگر بد میگم، بفرمایید بد میگی... :)
بد میگی :lol:
آقا حسام ، چه ربطی داره آخه؟
تو مملکت ما هم هستن وقتی گفته میشه سیب زمینی سرطان زا هه ، اونو هم ردیف با شراب و سیگار میزارن و میگن این فرقی با اون نداره . دیگه نمیدونن سرطان ، احتماله
خوب تو هر قشری ، قطعا افرادی هستن که اطلاعات شون تو یه زمینه ای کم یا زیاد و .. هه و حتی گاهی همونطور که گفتی ، اصرار به اشتباه شون دارن مثل همین قضیه ی Core i7 و ...
اما مطمئن باش اگه یه آدم این جوری باشه در مقابلش 10 تا هستن که بلدن یا حداقل بیشتر از این بلدن
من که همونطور گفتم ، مثل همون سایتی که معرفی کردم ، نظرم رو ریزترین جزئیات هه و اگه میشه حتی از سایت مرجع خودش بیشتر
Hessam II
26-03-14, 10:09
بد میگی :lol:
آقا حسام ، چه ربطی داره آخه؟
تو مملکت ما هم هستن وقتی گفته میشه سیب زمینی سرطان زا هه ، اونو هم ردیف با شراب و سیگار میزارن و میگن این فرقی با اون نداره . دیگه نمیدونن سرطان ، احتماله
خوب تو هر قشری ، قطعا افرادی هستن که اطلاعات شون تو یه زمینه ای کم یا زیاد و .. هه و حتی گاهی همونطور که گفتی ، اصرار به اشتباه شون دارن مثل همین قضیه ی Core i7 و ...
اما مطمئن باش اگه یه آدم این جوری باشه در مقابلش 10 تا هستن که بلدن یا حداقل بیشتر از این بلدن
من که همونطور گفتم ، مثل همون سایتی که معرفی کردم ، نظرم رو ریزترین جزئیات هه و اگه میشه حتی از سایت مرجع خودش بیشتر
من عقیده ام این بود که باید تمامی کاربران از سطح پایین ترین سواد تا بالاترینش بتونن بهره ببرن و فقط مختص قشر سطح بالای کاربران از نظر فنی نباشه!
باز هم میگم با ارائه ی تمامی جزئیات و بخصوص سایت مرجع کاملاً موافقم! اما در مورد جزئیات کلی تر موافق نیستم! البته جزئیات کلی در حوزه ی مادربرد (نوع سوکت و چیپست) خوبه. اما اینکه مشخصاتش رو در جدول بیاریم، به نظرم کاربران سطح پایین رو بسیار تحت تاثیر قرار خواهد داد و به عنوان کسی که چندین بار تجربه کردم و واکنش کاربران رو دیدم به آقا شهریار گفتم. در هر صورت صلاح مملکت خویش، خسروان دانند!
اون سایتی هم که دادید و به قیمت های خون فروش داره، قطعاً سیاست های مختص به خودش رو داره!
شما چندمین باره که از سایت های ایرانی اینجا لینک میذارید که این تبلیغات محسوب میشه در انجمن و خلاف قوانین هست. قبلاً هم آقا شهریار به شما گفت. هر چند شاید هدف شما تبلیغات نباشه! اما باز هم لینک از سایت های ایرانی در انجمن میذارید علی رغم تذکری به شما دادن! نمی دونم این قانون کلی برای تمامی انجمن های معتبر در کشور رو هنوز درک کردین یا نه. خدا می دونه. قصد جسارت ندارم.
به عنوان نکته ی پایانی من معتقدم از 10 نفر، حتی یک نفر هم نباید محروم باشه! مگه خون اون 9 نفر دیگه رنگین تره که به 1 نفر اهمیتی ندیم؟!
حتی برای اون یک نفر هم به نظرم باید ارزش قائل شد و نباید محرومش کرد و به امان خودش رها کرد و بگیم مشکل خودشه که اطلاعاتش ضعیف هست! چنین چیزی درست و منطقی نیست.
حالا اگر از بین 2-3 میلیون نفر، یکی دو نفر بلد نیستن، خب این بحثش جداست و نمیشه آنچنان اهمیت داد! اما میشه با تمهیداتی، حداکثر قشر کاربران رو راضی نگه داشت که بتونن انتخاب مناسبی داشته باشن. بتونن قطعات مچ و سازگار با هم رو تا حدود زیادی تشخیص بدن. بخصوص در امر انتخاب مادربرد با پردازنده که از نظر سوکت سازگار باشن.
متاسفانه بسیار دیده شده که کاربران حرفه ای در کار خودشون (گیم یا رندر) با بودجه ی بسیار خوب فراتر از 6-7 میلیون برای انتخاب و خرید سیستم، توانایی تفکیک قطعات از هم و نوعشون رو ندارن!! بیشتر دیدگاه اقتصادی دارن و نگاه می کنن ببینن کدوم قطعه با بودجه اشون سازگار تره، همون رو انتخاب می کنن. دیدگاه فنی چون اطلاعات ضعیفی دارن، نمی تونن داشته باشن! این رو هم بارها و بارها باهاش مواجه شدم و همیشه توضیح دادم به طرف که بنا به این دلایل، این قطعات مناسب نیست. بعد هم خودشون مثلاً اعتراف می کنن که آره ما از سخت افزار هیچی نمی دونیم و شما زحمت انتخابش رو بکشید با توجه به نیازمون و ... .
SajjadKhati
26-03-14, 10:53
گلپسر مگه من گفتم اونی که اطلاعاتش ضعیف تره بهش اهمیت داده نشه؟
تو گفتی که خودشون از اطلاعاتش ضعیف شون پا فشاری میکنن ، و بنا به دلایل ای که فکر میکنن درسته که درست نیست ، از دست مون میرن . خوب این جور افراد رو چه میشه کرد . چجوری میشه نگه داشت؟ افرادی که اطلاعات ندارن و با اینکه توضیح کامل هم میدی ، باز هم رو اطلاعات غلط شون پا فشاری دارن
مطمئن باش این جور افراد اگه از یه نفر حتی سیستم هم بخرن ، چن روز دیگه هم به خودشون و هم به فروشنده لعنت میفرستن که چرا این سیستم رو ازش خریدن (چون اطلاعات شون غلطه و نمیخان تصحیح کنن)
اینا رو من میگم بحث شون جداست نه اونی که اطلاعاتش ضعیفه اما تو بحث و گفتگو متوجه ی اشتباهش میشه
بدش گلپسر من روز اول از همون سایت یه چن تا لینک دادم (برا اینکه طرف بیشتر با جزئیات آشنا شه نه واسه تبلیغات) و آقا شهریار گفت که خلاف قوانین هه و منم دیگه لینک ندادم
الان که دادم ، چون به موضوع بحث میخورد و برا نمونه اون سایت رو دادم که نه اینکه هر کی جزئیات و توضیحات بیشتری مینویسه ، مشتریش کمتر شه
من واسه قیمتش اش لینک ندادم که وگرنه خودمم میدونم اون سایت نسبت به سایتای دیگه گرون فروش تره (البته بازار هم که خودت میدونی کلا نسبت به سایتا ارزون تر میدن)
Shahryar
26-03-14, 11:45
شهریار جان این سیستم امتیاز دهی و حتی توصیه شدن توسط لابراتورشهر سخت افزار میتونه به خیلی از کاربرا کار رو راحت کنه . :give_rose:
در مورد اطلاعات سخت افزاری کاربران الان با همت سایت های تخصصی مثل اینجا . انتخاب کاربران قابل قیاس با سالها پیش نیست . خیلی کارها اولش سخته ولی اگر پایه اصولی بره جلو تاثیر بسیار مثبتی میگذاره .
قطعاً همچین برنامه ای در سر داریم که سیستم امتیازدهیمون را جامع تر و فراگیر تر کنیم و حرف شما کاملاً صحیحه . :give_rose:
اونی که اصلا جزئیات رو نمیدونه خوب میتونه از کلیاتش استفاده کنه
آقا شهریار من برعکست موافق ریز ترین جزئیاتم
اگه ناراحت نشی ، فقط اسم یه سایت رو بگم که حتی ریزترین جزئیات و بعضا از خود سایت اصلی هم بیشتر جزئیات و حتی با توضیح بسیار کامل میده (جوری که حتی اگه یه مبتدی هم بخونه ، خیلی چیزا دستش میاد)
سایت تک مکث (Only the registered members can see the link)
خودم به شخصه ، اگه بخام پیشنهادی بدم ، اول به این سایت سر میزنم چون اغلب (90 درصد) جزئیات با توضیحاتی که میخام ، جواب شو میگیرم
عزیز ریزترین جزئیات در لیست قیمت نه امکان پذیر هست نه منطقی . اینکه کاربر جزئیات کالا را بدونه خوبه ، منم موافقم باهاتون اما نه در یک لیست قیمت ، بلکه در کاتالوگ مانندی مثل همون سایتی که لینک دادید یا سایر فروشگاه های آنلاین . :love:
AMD>INTEL
27-03-14, 23:14
شهریار جان خیلی حرکت خوبیه . چون بستر نگاه تخصصی روی قطعات فراهم هست با حضور خودت و دیگر دوستان . حتی این رو میشه تو فازهای بعدی تبدیل به فروش سیستم با مقاصد مختلف کرد . خیلی از خریداران سیستم مخصوصا برای کارهای تخصصی با هزینه های زیاد سیستم رو تهیه میکنند ولی به دلیل عدم هماهنگی قطعات یا پیشنهاد قطعات اشتباه دچار ضرر میشوند .
تو قطعات هم میشه مثل سایتهای مشابه خارجی top 5 داشته باشیم . که در زمینه ارتقا هم به جز خرید کلی سیستم انتخاب داشته باشند .
مخصوصا تو حوزه پرینتر و اسکنر و all in one این نیاز بیشتر دیده میشه .
روشن سازی و تنویر یکسری عقاید اشتباه که تو بازار ما حاکمه خیلی مهمه.
به نظرم طرح خوبی شروع کردید من هم تا حد توانم در کنار تیم شهر سخت افزار هستم . :11():