PDA

مشاهده نسخه کامل : فروش MB: asus p5qc + CPU: Q9550 + VGA:gigabyte 250 gts

kakamoon
24-04-13, 14:44
درود

عزیزان بنده قصد فروش 3 قطعه فوق رو دارم و قصدم فقط فروش هست و اولویت فروش بصورت یکجاست،فقط در صورتی ک مشتری برای هر کدوم پیدا بشه فروش میرود.
هیچ کدام از قطعات کارتن ندارند و 6ماه پیش خریداری شدند(البته بجز گرافیک ک 2 ماهه رو سیستممه و کلی باهاش بازی کردم)،گارانتی و ...ندارند.

قطعات در سلامت کامل و عالی هستند و ب خریدار 3 روز مهلت تست میدم.+ طبق روال پست با خریدار محترم.

ASUS P5QC=mother board: هم ddr2ساپورت میکنه و هم ddr3 نیز 8فاز برای cpu بمنظور استفاده حداکثر از CPU
لینک:
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
قیمت فروش : 190ت
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CPU: intel Core 2 Quad 9550 12MB cache در نوع خودش بینظیره و تو وین7 ریت 7.3 میده. با فن اورجینال
لینک:
Only the registered members can see the link
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
قیمت فروش:400 ت
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
VGA:gigabyte 250 gts اور کارخونه ای میباشد.
لینک:
قیمت فروش: 240 ت

قیمت هر 3 قطعه: 815 ت
================================================== =========================================

تاکید میکنم:فقط در صورتی ک مشتری برای هر کدوم پیدا بشه تکی فروش میرود
فروش در فروم همسایه هم پیگیری میشود...

لینک:
Only the registered members can see the link

چون دیگه دوربین ندارم عکسهای یک و نیم ماه پیش از سیستم گرفته شده رو میزارم:
850385028500850184998498

alon11
13-09-13, 21:10
سلام من مادر بورد میخوام قم هستم اینم شمارم هست09199746077

YasserMou
15-08-14, 02:10
سلام
خسته نباشین
من مشتری بارای مادر برد هستم
فروختین یا هنوز موجوده؟