سلام
روی سیستمی یه برنامه حسابداری داریم که قفل سخت افزاری از نوع این usb ها داره
الان چند وقتی شده که این قفل روی سیستم عمل نمیکنه
و مرتب میزنه قفل رو وصل کنید
با پشتیبانی تماس گرفتیم میگه برق مین برد و.. رو چک کنید که ایا درسته؟و اشکال رو به مینبرد و پورت usb دادند
هر وقت هم این usb رو وصل میکنیم میزنه""نات اوگنایز"" و بعد هم سیستم ریست میشه
فلش مموری رو میزنیم میخونه اما این قفل رو با چند پورت هم تست کردم کار نمیده
از این سایت هم اخرین ورژن رو دانلود کردم و لی هنگام نصب باز هم میگه قفل شناسایی نشدهOnly the registered members can see the link
با سیستم دیگه هم تست کردم قفل سالمه
مادربرد بنظرتون نمیخواد بایوسش رو آپدیت کنم و از این جور مسائل
مدل مادربرد هم JR 790GX-M3H5
mehrdad_ab
14-04-13, 00:15
سلام
روی سیستمی یه برنامه حسابداری داریم که قفل سخت افزاری از نوع این usb ها داره
الان چند وقتی شده که این قفل روی سیستم عمل نمیکنه
و مرتب میزنه قفل رو وصل کنید
با پشتیبانی تماس گرفتیم میگه برق مین برد و.. رو چک کنید که ایا درسته؟و اشکال رو به مینبرد و پورت usb دادند
هر وقت هم این usb رو وصل میکنیم میزنه""نات اوگنایز"" و بعد هم سیستم ریست میشه
فلش مموری رو میزنیم میخونه اما این قفل رو با چند پورت هم تست کردم کار نمیده
از این سایت هم اخرین ورژن رو دانلود کردم و لی هنگام نصب باز هم میگه قفل شناسایی نشدهOnly the registered members can see the link
با سیستم دیگه هم تست کردم قفل سالمه
مادربرد بنظرتون نمیخواد بایوسش رو آپدیت کنم و از این جور مسائل
مدل مادربرد هم JR 790GX-M3H5
ش
سلام
آپدیت بایویس رو امتحان کنید ، اما اینکه با وصل کردن این قفل سخت افزاری(فلش)سیستم ریستارت می کنه به نظرم بهتره مادربرد رو از کیس خارج کنید و دوباره تست بگیرید . شاید یک اتصالی وجود داشته باشه.
mohsen_star
14-04-13, 00:19
میشه درباره اپدیت بایوس راهنمایی کنید فایلها رو از کجا بگیرم و چگونه اپدیت کنم
ممنون
mehrdad_ab
14-04-13, 00:27
میشه درباره اپدیت بایوس راهنمایی کنید فایلها رو از کجا بگیرم و چگونه اپدیت کنم
ممنون
مدل دقیق مادربردتون رو بفرمائین
من لینک دانلود رو بعد از اینکه شما مدل رو بیان کردین براتون قرار می دم . در مورد نحوه ی آپدیت هم در سایت یک مقاله آموزشی داریم .
اگر از مدل مادربرد اطلاعی ندارین برنامه CPU-Z رو دانلود و از تب MAINBOARD استفاده کنید.
mohsen_star
14-04-13, 00:45
مدل دقیق مادربردتون رو بفرمائین
من لینک دانلود رو بعد از اینکه شما مدل رو بیان کردین براتون قرار می دم . در مورد نحوه ی آپدیت هم در سایت یک مقاله آموزشی داریم .
اگر از مدل مادربرد اطلاعی ندارین برنامه CPU-Z رو دانلود و از تب MAINBOARD استفاده کنید.
خدمت شما
ممنون از راهنمایی
mom
14-04-13, 09:27
بنده که 4 بار بایوس DFI اپدیت کردم از طریق سایت مرجع بود..
مشخصات مادربرد را همانجا وارد کردم و بایوس مناسب را دریافت کردم
mohsen_star
14-04-13, 10:26
من که این مدل رو هرچی سرچ میزنم تو سایتش هیچی نمیاد
LP JR 790GX-M3H5
mohsen_star
14-04-13, 14:32
ای بابا اقا یکی بیاد یه کمکی بکنه
javadshahvand
14-04-13, 15:52
بفرمایید اینم فایل بایوس
JR 790GX-M3H5 (Only the registered members can see the link)
mohsen_star
14-04-13, 17:21
بفرمایید اینم فایل بایوس
JR 790GX-M3H5
(Only the registered members can see the link)
مرسی از شما
داداش اینو چجوری باید ریخت روش؟زده با فلاپی انگار باید آپدیت کنم
اونوقت باید فایل اولی که تاریخ2009-10-09 زده و حجمش923 کیلوبایت هست رو دانلود کنم؟
mehrdad_ab
14-04-13, 22:13
مرسی از شما
داداش اینو چجوری باید ریخت روش؟زده با فلاپی انگار باید آپدیت کنم
اونوقت باید فایل اولی که تاریخ2009-10-09 زده و حجمش923 کیلوبایت هست رو دانلود کنم؟
آموزش آپدیت بایوس (Only the registered members can see the link)
mohsen_star
14-04-13, 23:30
آموزش آپدیت بایوس (Only the registered members can see the link)
ممنون
اما این رو صبحی خوندم
اکثر عکسهاش که پاک شده انگار
بعد هم مدل DFI رو هم نداشت
mehrdad_ab
14-04-13, 23:46
ممنون
اما این رو صبحی خوندم
اکثر عکسهاش که پاک شده انگار
بعد هم مدل DFI رو هم نداشت
شما بین مدل هایی که روشون بحث شده بررسی کنید ببینید کدوم یکی بایوس PHOENIX داره ، عین همون کار کنید
STUXNET
15-04-13, 08:02
با سلام اگه cd مربوط به مادربورد رو داريد نرم افزاري براي آپديت مادربورد داره كه تو خود ونيندوز انجام ميشه واحتياجي به فلاپي نيست
يه راه ديگه ام ميتونيد امتحان كنيد بريد توتنظيمات مادربورد تو بايوس همه تنظيمات رو ديفالت كنيد شايد مادربوردتون قاطي كرده
Ali-Ba
15-04-13, 18:54
سلام
این اولین پست من هست که در این سایت می زنم. امیدوارم بتونم کمکتون کنم. این طور که من متوجه شدم، ظاهرا وسایل دیگه روی پورت های USB شما کار می کنه. با این وجود ممکن است مراحل زیر به شما کمک کنه.
من هم یک مادر بورد DFI سری LAN Party دارم و مشکلی با یکی از وسایل USB داشتم که توانستم حل کنم. اولا اکثر مادر بورد های دی اف آی، برای هر جفت پورت USB ، یک جامپر روی مادر بورد داره که می تونین برق اون رو قطع کنید.
مرحله 1 : سایر لوازم USB خود را جدا کنید و فقط قفل USB را یکبار دیگر وصل کنید ، ببینید مشکل حل می شود یا خیر.
مرحله 2 : اول دفترچه مادربورد خود را از این لینک (Only the registered members can see the link)دانلود کنید. چون من از این دفترچه بررسی کردم، ممکنه صفحات و مطالب اون با دفترچه کاغذی همراه مادربورد شما متفاوت باشه. پس لطفا از روی دفترچه دانلود شده، با هم پیش بریم.
مرحله 3 : به صفحه 29 بروید. جامپر 5 و 6 که مربوط به برق USB است را طبق دفترچه روی حالت پیش فرض قرار دهید. توجه کنید که حالت پیش فرض دو جامپر بر عکس هم هست.
مرحله 4 : همچنین به صفحه 69 دفترچه بروید، و سه گزینه بالا یعنی USB 2.0 Controller 1 و USB 2.0 Controller 2 و USB 1.0 Controller را در بایوس Enable کنید.
مرحله 5 : طبق صفحه 75، گزینه Assign IRQ for USB را Enable کنید.
مرحله 6 : در صورتی که مشکل حل نشد، ممکن است با اتصال یک هاب USB آداپتور دار، (مثلا DLink DUB H4 که من از همین هاب استفاده می کنم)، مشکلتان حل شود. با این هاب، حتی اگر شاخه 5 ولت پاور شما هم کم بیاورد، به احتمال زیاد می توانید از پورت های USB استفاده کنید.