ورود

مشاهده نسخه کامل : نظر سنجی از سطح رضایت شما کاربر گرامی از اپراتور های تلفن همراه در ایام عید.

Over_Cracker
27-03-13, 04:26
درود.

دوستان،سطح کیفیت یک سرویس و یا یک بنا،خودرو و یا هر محصولی،زمانی روشن میشه که وضعیتش در اوج بحران و شلوغی و سطح فشار بررسی بشه.

ما سخت افزاری ها وقتی بخواهیم پایداری یک CPU یا قطعه سخت افزار را بررسی کنیم،اونا به شدت تحت فشار پردازشی قرار میدیم.

معمار ها میگن وقتی بارون و برفی نیاد،هیچ سقفه ای چکه نمیکنه!

در مورد تعیین سطح کیفیت اپراتورهای تلفن همراه هم بهترین زمان ممکن،اوج برقرای تماس ها و ارتباطات هستش و عید در ایران نیز چنین شرایطی را ایجاد میکنه.حالا بگذریم از تبلیغات تلویزیونی که به اندازه ی سر سوزنی مبنای منطقی و عقلی نداره و توهین به شعور مخاطبین و بینندگان هستش.

اینبار میخواهیم در یک شرایط بی طرف یک نظر سنجی از شما کاربران گرامی داشته باشیم که میزان رضایت خودتتون و یا هر تجربه ای که داشتید را از اپراتور تلفن همراهتون در ایام عید بیان کنید.

منتظر نظرات شما کاربران گرامی هستیم.(شرکت برای عموم کاربران آزاد می باشد)

Over_Cracker
27-03-13, 04:50
تجربه خودم.

شماره خودم ایرانسل هستش و بیشترین ارتباطم با یک خط اعتباری همراه اول 0919 هستش. از روز اول عید تماس که میگرفتم با خطاهای؛"مشترک مورد نظر در شبکه وجود ندارد" مواجه میشدم؛کم کم شدت این خطا ها افزایش یافت و خطای "تماس با مشترک مورد نظر مقدور نمی باشد" برام اومد و همچنین خطای "شماره مورد نظر اشتباه است" و همچنین خطای"شماره مورد نظر مسدود است". اینقدر رنج آور شده این خطاها که آرزو کردم کاش در افغانستان زندگی میکردم!

کاشکی این مشکلات به همینجا ختم میشد! اما از همون روزهای اول عید تا الان،اون وقت هایی هم که تماسم به درستی برقرار میشه ،یک شخص دیگه با یک خط دیگه جواب میده! طرف اینقدر شاکی شده بود که بهم زنگ زد گفت شما چیکار دارید اینقدر تماس میگیرید! بهش گفتم خط رو خط افتاده. دفعه ی بعد هم دوباره زنگ زد و صداشو بالا برد،بهش گفتم برو دادسرا از همراه اول و مخابرات شکایت کن و بالاخره با هزار بدبختی متوجه اش کردم که مشکل از شبکه افتضاح همراه اول هست.

مشکل دیگه هم مشکل در تحویل پیامک ها هستش که 70 درصدش Deliver نمیشه.

ضمن اینکه این مشکل از طرف خط خودم (ایرانسل نیست) تماس ها را با خط تلفن ثابت خونه هم گرفتم همینطور بود!

واقعا هیچ مرجعی نیست که بیاد بگه بابا جان،مسئولین محترم همراه اول،ثروت این مملکت را به تاراج بردید،حداقل برای 2 هفته عید آبرو نگه دارید و درست خدمت رسانی کنید! چرا ما هر کاری انجام میدیم،فقط تا نوک بینی خودمون را میبینیم و محاسبه میکنیم؟ وقتی پروژه های بزرگ مملکت را به مغز گنجشکی ها میدن،خدمت رسانیشون هم باید اینچنین گوسفندی باشه! حداقل دیگه اینچنین در رسانه ملی! تبلیغی نکنید که لایقش نیستید که خیلی درد و توهین هستش به شعور این مردم که تخت های شما را به دوش گرفتند!

در مورد ایرانسل باید بگم راضی هستم با اینکه توقع زیادی ازش نمیرفت واقعا بیش از حد انتظار خوب عمل کرد.

Over_Cracker
27-03-13, 13:05
دوستان لطفا همگی در نظرسنجی مشارکت کنید.(به یکی از سه گزینه مطرح شده رای بدید)

@ravegoat (Only the registered members can see the link)

@smrbh (Only the registered members can see the link)

Rezasam1
27-03-13, 13:48
توی خانواده فقط من ایرانسل دارم بقیه همراه اول دارند پیامکهای تبریک برای من دیر میاد طوری که طرف شاکی میشه میگه من دیروز تبریک گفتم تو الان میگی

برادرم پدرم همراه اول دارند اینطوری نیست تازه پیامک هم اومده تا 30 فروردین از ساعت 9 شب به بعد 5 دقیقه حرف بزنید 55 دقیقه بعدی رایگان اونوقت مال من پیامکش با یکروز تاخیر میرسه

من به همراه اول رای دادم چون کیفیتش رو دارم می بینم

smrbh
27-03-13, 13:55
من به همراه اول رای دادم .

شماره خودم همراه اول هستش و به نظرم امسال نسبت به سالهای گذشته خیلی بهتر بود و از همون روز اول عید تماس هایی که با همراه اول و یا ایرانسل داشتم ، بدون هیچ مشکلی برقرار میشد و یا پیامک هایی که از روز اول تا به الان ارسال کردم ، که تعدادشم زیاد بود ، خیلی راحت به فرد مورد نظر میرسید . البته سالهای گذشته چنین وضعیتی نداشتم و خدا رو شکر میکنم که حداقل امسال چنین مشکلی نداشتم و امیدوارم که همیشه به این شکل باقی بمونه .

smrbh
27-03-13, 14:34
تجربه خودم.

شماره خودم ایرانسل هستش و بیشترین ارتباطم با یک خط اعتباری همراه اول 0919 هستش. از روز اول عید تماس که میگرفتم با خطاهای؛"مشترک مورد نظر در شبکه وجود ندارد" مواجه میشدم؛کم کم شدت این خطا ها افزایش یافت و خطای "تماس با مشترک مورد نظر مقدور نمی باشد" برام اومد و همچنین خطای "شماره مورد نظر اشتباه است" و همچنین خطای"شماره مورد نظر مسدود است". اینقدر رنج آور شده این خطاها که آرزو کردم کاش در افغانستان زندگی میکردم!

کاشکی این مشکلات به همینجا ختم میشد! اما از همون روزهای اول عید تا الان،اون وقت هایی هم که تماسم به درستی برقرار میشه ،یک شخص دیگه با یک خط دیگه جواب میده! طرف اینقدر شاکی شده بود که بهم زنگ زد گفت شما چیکار دارید اینقدر تماس میگیرید! بهش گفتم خط رو خط افتاده. دفعه ی بعد هم دوباره زنگ زد و صداشو بالا برد،بهش گفتم برو دادسرا از همراه اول و مخابرات شکایت کن و بالاخره با هزار بدبختی متوجه اش کردم که مشکل از شبکه افتضاح همراه اول هست.

مشکل دیگه هم مشکل در تحویل پیامک ها هستش که 70 درصدش Deliver نمیشه.

ضمن اینکه این مشکل از طرف خط خودم (ایرانسل نیست) تماس ها را با خط تلفن ثابت خونه هم گرفتم همینطور بود!

واقعا هیچ مرجعی نیست که بیاد بگه بابا جان،مسئولین محترم همراه اول،ثروت این مملکت را به تاراج بردید،حداقل برای 2 هفته عید آبرو نگه دارید و درست خدمت رسانی کنید! چرا ما هر کاری انجام میدیم،فقط تا نوک بینی خودمون را میبینیم و محاسبه میکنیم؟ وقتی پروژه های بزرگ مملکت را به مغز گنجشکی ها میدن،خدمت رسانیشون هم باید اینچنین گوسفندی باشه! حداقل دیگه اینچنین در رسانه ملی! تبلیغی نکنید که لایقش نیستید که خیلی درد و توهین هستش به شعور این مردم که تخت های شما را به دوش گرفتند!

در مورد ایرانسل باید بگم راضی هستم با اینکه توقع زیادی ازش نمیرفت واقعا بیش از حد انتظار خوب عمل کرد.

مظاهر جان ، همراه اول امسال خیلی بهتر از سالهای گذشته بود و به نظرم شما به خاطر اینکه روز اول عید نتونستید با اون شماره تماس بگیرید و دچار یه سری مشکلات شدید حالا به هر نحوی که شده ، قصد دارید همراه اول رو خراب کنید . :lol: راستی توی افغانستانم شما میتونی از همراه اول استفاده کنی و از خدمات ویژه اون بهره مند بشید و لحظات خوبی رو با همراه اول سپری کنید . :lol:

هیچکس تنها نیست ... همراه اول

Over_Cracker
27-03-13, 15:19
@smrbh (Only the registered members can see the link)

خیر؛مربوط به روز اول نیستش،همانطور که گفتم تا همین الان دچار این مشکل هستم و دیشب به خاطر خط رو خط شدن های بیش از حد کارم به درگیری لفظی با یه شخصی شده بود که تصور میکرد من مزاحمش شدم در صورتی که من اون شماره را اصلا حتی 1 بار نگرفته بودم! مثل این هستش که شما به شما 0919X تماس بگیرید و بعد شماره 0913X پاسختون را بده و این مشکل به دفعات براتون پیش باید!چه شور بخت مردمانی هستیم ما!جای بسی تاسف داره. هنوز یک مدیریت استاندارد و سرویس رسانی صحیح واسه اپراتورهای تلفن همراهمون نداریم و بعد به دنبال انرژی هسته ای و شامپانزاه هوا کردن هستیم! و یا این صنعت خودرو سازی که هیچ صرفه اقتصادی نداره!

این تاپیک هم فقط برای این هستش که دوستان تجربیات خودشون را بیان کنند و من هم که درخواست مشارکت حداکثری کاربران را دارم،به خاطر همین هستش که به طور واقع بینانه و با عدالت سطح کیفیت اپراتور ها را بررسی کنیم.در عین حال تجربیات خودمون را نیز بیان میکنیم.

نکته مهم دیگه اینکه من این مشکل را با خط اعتباری 0919 داشتم و نه با خط های دائمی!

و اما در مورد افغانستان،اونها یک کشور با ثروت ها و منابع و نیروی نخبه ی ایران نیستند! اما ایران نسبت به ثروتی که داره،اوضاعش بهتر از افغانستان نیست.؛نگاه صحیح این هستش که وقتی یک کار یا خدمتی میخواد انجام بشه بایستی تمهیداتی برای شرایط بحرانی براش طراحی و تعبیه بشه که اون فرایند مربوطه خدمت رسانی حتی در اوج بحران دچار مشکل نشه. این موضوع وضعف نه تنها به اپراتورهای تلفن همراه بلکه در 99% پروژه های عمرانی کشور دیده میشه! چرا با یک آشوب چند هزار کشاورز،در اصفهان،آب استان یزد به کلی قطع شد؟(کاری ندارم که پروژه آب رسانی از کوهرنگ به استان یزد هم تنها جابجایی محرومیت بود و نه "محرومیت زدایی") و کودکان بسیاری به خاطر این قطعی آب و مصرف آب غیر بهداشتی جایگزین دچار بیماری شدن؟ به محض قطع آب از طرف اصفهان،استان یزد حتی برای 48 ساعت نتونست مدیریت بحران بکنه!چون هیچ وقت در سازکارهای خودشون دور اندیشی نداشتند و اصولا پروژه ها بر اساس لیاقت ها به افراد و بخش خصوصی واگذار نمیشه! (این تفاوت عمده جهان اول و سومی ها هستش)

Over_Cracker
27-03-13, 15:42
توی خانواده فقط من ایرانسل دارم بقیه همراه اول دارند پیامکهای تبریک برای من دیر میاد طوری که طرف شاکی میشه میگه من دیروز تبریک گفتم تو الان میگی

برادرم پدرم همراه اول دارند اینطوری نیست تازه پیامک هم اومده تا 30 فروردین از ساعت 9 شب به بعد 5 دقیقه حرف بزنید 55 دقیقه بعدی رایگان اونوقت مال من پیامکش با یکروز تاخیر میرسه

من به همراه اول رای دادم چون کیفیتش رو دارم می بینم

درود رضا جان.

دلیلش اینه که اکثریت مردم از همراه اول استفاده می کنند و قدیمی تر هستش و پیامک ها بین همراه اول/همراه اول راحت تر تحویل داده میشه. اگر این نسبت را معکوس کنیم،بدیهی هستش که پیامک هایی که به خط همراه اول داده میشه دیر میرسه و سایرین که ایرانسل به ایرانسل ارسال می کنند،سریع تحویل داده بشه.

ایرانسل را بایستی با توجه به سابقه و انتظاراتش بررسی کنیم و بهش نمره بدیم که به نظرم به نسبت انتظاراتی که از دو اپراتور مذکور هستش،ایرانسل بهتر عمل کرده!این حرفم بدین معنا نیست که ایرانسل در کل بهتر از همراه اول عمل کرده،بلکه به نسبت ثروت و منابعی که داره،بهتر از همراه اول عمل کرده!

این نظر سنجی هم به طور کل نشون میده که چه تعداد از همراه اول استفاده می کنند و چه تعداد از ایرانسل! و بایستی شکل نظر سنجی را کمی تغییر بدم.(چرا که کاربران بایستی به مدت زیادی از هر دو اپراتور استفاده بکنند و تمامی امکانات مثل GPRS،آهنگ پیشوزا...را تجربه کرده باشن تا یک رای منصفانه بدن) به این خاطر شاید شکل نظر سنجی به طور جداگانه برای هر اپراتور طرح خواهد شد تا فقط همون کاربران اپراتور سطح رضایتشون را اعلام کنند.

Over_Cracker
27-03-13, 16:15
12 عضو تاپیک را چک کردند،فقط 7 نفر رای دادند!

همراه اولی ها بیان رای بدن ، ساندیس هم واستون میارن از اداره بوووق:lol:

همراه اول با این سابقه و منابع و ثروت اجباری که در اختیار داره،تنها با 1 رای از ایرانسل جلو هست!! اگر نسبت 1 به 2 هم باشه،نشان از قدرت ایرانسل با توجه به منابع و مختصات خودش داره.

دوستان تجارب و سطح رضایت خودتون از GPRS همراه اول و ایرانسل را هم ذکر کنید و همینطور آهنگ پیواز!

تجربه خودم که بلاشک سطح کیفیت و سرعت بهتر GPRS ایرانسل هستش و عموم کاربران از GPRS ایرانسل بیشتر راضی هستند.

نظر شما چیه؟

Rezasam1
27-03-13, 16:25
خب اینطوری باید چند قسمت میکردین اگه به اینترنت همراه باشه GPRS من ایرانسل رو انتخاب میکنم

با اینکه هزینه 1000 تومن برای 1 روز با حجم 220مگابایت پرداخت میکنم ولی تا 3 روز مهلت استفاده به من میده و در پایان یکروز قطع نمیکنه

خیلی زود هم پیام اکتیوش میاد از اهنگ پیشواز اصلا" استفاده نکردم راستش خوشم نمیاد استفاده کنم

Over_Cracker
27-03-13, 16:40
خب اینطوری باید چند قسمت میکردین اگه به اینترنت همراه باشه GPRS من ایرانسل رو انتخاب میکنم

با اینکه هزینه 1000 تومن برای 1 روز با حجم 220مگابایت پرداخت میکنم ولی تا 3 روز مهلت استفاده به من میده و در پایان یکروز قطع نمیکنه

خیلی زود هم پیام اکتیوش میاد از اهنگ پیشواز اصلا" استفاده نکردم راستش خوشم نمیاد استفاده کنم

رضا جان مگه ایام عید نمیشه از GPRS استفاده کرد؟ :1. (35):

منظور کلی این بود که در ایام عید که در اوج بار اپراتور ها هست،کیفیت را بررسی و نظر سنجی کنیم.چون بیشترین خطای خودشون را در این ایام نشون میدن و این خطاها میتونه مربوط به افت کیفیت GPRS هم بشه.

همین که نظرتون را بیان کردید از GPRS ایرانسل،نظر سنجی شما را تکمیل کرد.:give_rose:

من خودم هم در مواردی به همراه اول رای میدم،اما بازهم تاکید میکنم،ما نسبت به انتظاراتی که از اپراتورها داریم،میخواهیم سطح کیفیتشون را بررسی کنیم.

Rezasam1
27-03-13, 16:53
من هم دقیقا" استفاده کردم از اینترنت همراه در طول عید 2 بار استفاده کردم کلا" تا به امروز نشده که از اینترنت ایرانسل ناراضی باشم تا حالا ندیدم قطع باشه کارم رو همیشه انجام داده

نمیدونم شاید بخاطر اعتباری بودن خطم پیامکها دیر برسه البته نمیدونم ربطی داشته باشه یا نه

mehrdad_ab
28-03-13, 00:15
من خودم همراه اول دارم
ولی بیشتر از ایرانسل راضی هستم
هرچند وقتی کار واجب دارم هر جفتشون بجای برقراری ارتباط پیام های عجیب و غریب ارسال می کنن:1. (35):

sina_samand2002
28-03-13, 12:25
گرچه تو ایام عید اپراتورها از لحاظ کیفی افت زیادی داشتنئ مثلا یکی با همراه اول با من که ایرانسل دارم تماس میگرفت وقتی من دکمه جواب رو می زدم دوباره همون شماره برام پشت خط میومد و تو حالت پشت خط می موند ؟؟!!

M A H R A D
29-03-13, 23:19
اگه بخوایم فقط کیفیت سرویس SMS رو در ایام نوروز در نظر بگیریم انتخاب من همراه اوله.

ولی فارغ از این موضوعات، عدم بهبود عمده در کیفیت سرویس دهی در نوروز هر سال، باعث تأسفه.

این موضوع با توجه به سود میلیاردی این اپراتورها (که فقط ناشی از ارسال SMS در نوروزه) اصلا قابل توجیه نیست. (برای تخمین سود این شرکتها کافیه چندتا ضرب ساده انجام بدید)

سپاس

Over_Cracker
08-04-13, 13:39
درود.

سپاس از همه ی دوستانی که در نظرسنجی شرکت کردند.

در جمع بندی نهایی و با توجه به رای کاربران،نتیجه این شد که هیچ یک از اپراتور های تلفن همراه با توجه هزینه های دریافتیشون،خدمات قابل قبولی را ارائه نمی کنند! اما ایرانسل نسبت به سابقه کمتری که داره تونسته همپای همراه اول،رضایت کاربران را جلب کنه و اما کیفیت بهتر ایرانسل در سرویس های متنوعی(مثل GPRS) که داره،یک برتری محسوب میشه نسبت به همراه اول.