PDA

مشاهده نسخه کامل : معضلی شایع: روشن شدن خودبخود سیستم در حالت Standby

Haswell
11-03-13, 17:22
دوستان این مشکل رو توی بعضی فرومهای دیگه هم دیدم که لپ تاپ با ویندوز هفت بعضی افراد خودبخود از حالت استندبای خارج میشه. حتی هایبر هم باشه بازم روشن میشه.
کابل برق و سایر اتصالات به کانکتورهاش رو جدا کردم بازم خودبخود روشن شده.
دستور زیر در خط فرمان نشون میده کدوم بخشها باعث روشن شدن سیستم میشند که اینم در این موارد روشن شدن بخودبخودی لپ تاپ کاربردی نیست:
powercfg –devicequery wake_armed
گاهی دیدم که وقتی روشن میشه و دوباره میذاری روی استندبای بعد دو سه دقیقه دوباره روشن شده!
از آلودگی که قطعاً نیست. خاطر جمع.
تکلیف چیه بنظرتون؟

Moein
14-03-13, 21:10
دوست عزیز اپدیت سیستم روشن هست یا خاموشه!!

Haswell
14-03-13, 22:31
بله.همه چیز آپدیته.از بایوس و تک تک درایورها بگیرید تا microsoft removal tool !

Haswell
22-03-13, 21:39
....8274....

dreamsss2011
22-03-13, 22:16
سلام دوست عزیز
این ایراد تنظیمات کوموس هستش که باید از بایوس تنظیم بشه ... وقتی سیستم داره روشن میشه کلید delete رو فشار بدید البته برای pc و برای لپ تاپ کلید Esc رو وقتی سیستم داره روشن میشه ... بزنید و گزینه load as default رو کلیک کنید و بعد f10 بزنید ...
یا میتونید باطری مادربورد رو درارید بمدت 15 دقیقه ... تا تنظیماتش ریست بشه ...
موفق باشید ...

Haswell
23-03-13, 11:15
ممنون اما تنظیمات ستاپ بایوس رو قبلاً چند بار بررسی کردم.

-------------

دیروز بعد از خروج از اینجا یک مقدار خودم جستجو کردم و دیدم در فرومهای معتبر خارجکی هم این مشکلی شایع هست
راه حل ها رو چک کردم و بعضیها رو قبلاً اعمال کرده بودم. بعضیها هم جدید بود برام.
در هر حال با تنظیم هر آنچه که به چشمم آمد دیشب تونستم این اسب سرکش رو مهار کنم تا شبها بیدار نشه. البته باید چند شب دیگه هم بگذره تا اطمینان حاصل بشه
اما اجمالاً کارهایی که انجام دادم:

1.چک کردن دلیل آخرین استندبای با دستور خط فرمان:
powercfg lastwake
راهنمای کامل استفاده از دستور بالا:
Only the registered members can see the link
توی پرانتز: از دستور زیر هم میتونید از فعال بودن حالت خواب رفتگی سیستم اطلاع پیدا کنید:
powercfg -a
اینم برای اطلاع بیشتر از جزئیات این حالت ها:

2.غیر فعال کردن Allow Wake Timers در داخل تنظیمات پیشرفته ی Power Options
توضیح بیشتر در پست چهارم این فروم:

3.بررسی سربرگ Power Managment تک تک سخت افزارهای ورودی از طریق Device Manager و غیر فعال کردن گزینه ی
Allow this device to wake the computer
اینکار رو قبلاً فقط در مورد موشواره انجام داده بودم اما این بار برای همه ی سخت افزارها

توضیحات کامل تر:

--------

فعلاً که با اعمال این تنظیمات مشکل حل شده اما اگه دوباره بروز کرد همینجا اطلاع میدم:great:

Over_Cracker
23-03-13, 14:21
درود.

من فکر میکنم منظور معین جان این بود که پروسه ی آپدیت سیستم عامل خاموش هستش یا خیر! شاید یک دلیل این باشه که یک برنامه بخواد خودش را آپدیت کنه و تلاشش باعث روشن شدن سیستم بشه! اگر به پروسه ای مشکوک هستید،سعی کنید با یک فایروال دسترسیش را بلوک کنید به اینترنت(حتی اگر به اینترنت وصل نیستید)

نتیجه ی دستور powercfg lastwake چی شد؟

Haswell
23-03-13, 17:14
بله خب اگر بحث فرضاً آپدیت سیستم عامل باشه که بطور پیش فرض روی ساعت 3 بامداد هست این میتونه عاملی برای روشن شدن سیستم در ساعت 3 باشه که بعضی کاربرهای خارجکی هم توی فرومها مطرح کرده بودند
من همه ی نرم افزارهای آپدیت شونده رو غیر فعال کردم تا احتمال از کار انداختن کرک ها منتفی شده باشه
اما مشکل این بود که در طول شب/روز چندین بار از استندبای (و یا هایبر) خارج میشد و حسابی ضد حال بود ضمناً برای خود سیستم که بعلت مراجعات مکرر تقریباً همیشه روی استندبای خاموش میکنم هم مایه ی استهلاک.
ولی تا این لحظه شواهد میدانی نشون میده که بیماریش با نسخه ی پیچیده شده در بالا علاج شده:great:

نتیجه ی دستور powercfg lastwake چی شد؟
از زمانیکه این دستور رو پیدا کردم و بعدش درمانهای مورد نظر رو اعمال کردم هنوز خودبخود روشن نشده تا این دستور بتونه کمکی کنه
البته یادمه event viewer که کارکردی مشابه اما مفصل تر داره رو قدیمتر بارها بررسی کرده بودم ولی چیزی دستگیرم نشده بود

Over_Cracker
23-03-13, 17:59
اگر مشکلتون به طور کامل حل شده، بررسی کنید که دقیقا چه عاملی باعث مشکل شده بود،مراحلی را که طی کردید،یکبار به صورت پله ای و معکوس به عقب برگردید و در هر مرحله بررسی کنید که چه موقع مشکل باز میگرده.میخوام که نتیجه گیری دقیق داشته باشیم که تاپیک را در لیست تاپیک های مهم قرار بدم که سایر کاربران که مشکل مشابه شما پیدا کردند،استفاده لازم را ببرند.

سپاس.

Haswell
24-03-13, 13:13
همونطور که قبلاً گفته شده بود باید تنظیم زیر رو غیر فعال میکردم. اما فقط روی حالت Power Saver اینکار رو کرده بودم نه در حالت Balanced یا High Performance. لذا اینبار که در حالت Balanced سیستم رو استندبای کرده بودم متوجه شدم یهو روشن شد.

8276

ضمناً دستور خط فرمان powercfg lastwakeدلیل دقیق مسأله رو بصورت زیر نشون میده که مربوط به آپدیت شدن مخفیانه ی ویندوز مدیاسنتر هست:

8277

پس با این وصف، تا اینجا راه حل برای رفع مشکل روشن شدن خودبخود از حالت استندبای/هایبرنت عبارت است از غیر فعال کردن Allow wake timers .