دوستان من یک cpu amd دارم که بعد از یک بار اورکلاک کردن به مشکل خورده
مدل پردازنده
AMD Phenome II X4 970
بعد از اون یه بار اور کلاک کردن الان با این مشکل رو به رو هستم که پردازنده توی یه unzip کردن میمونه
تا توی بوت ثبت نکنم که کلاک پردازنده 3500 مگاهرتز هست اصلان درست نمیشه که این ثبت کردن هم با ریست میپره و میشه مثل روز اول
توی cupz هم کلاک پردازنده روی 800 مگاهرتز به پایین گیر کرده
لطفا کمک کنید
با تشکر
mehrdad_ab
07-03-13, 22:41
دوستان من یک cpu amd دارم که بعد از یک بار اورکلاک کردن به مشکل خورده
مدل پردازنده
AMD Phenome II X4 970
بعد از اون یه بار اور کلاک کردن الان با این مشکل رو به رو هستم که پردازنده توی یه unzip کردن میمونه
تا توی بوت ثبت نکنم که کلاک پردازنده 3500 مگاهرتز هست اصلان درست نمیشه که این ثبت کردن هم با ریست میپره و میشه مثل روز اول
توی cupz هم کلاک پردازنده روی 800 مگاهرتز به پایین گیر کرده
لطفا کمک کنید
با تشکر
سلام
به نظرم اول تنظیمات بایوس رو دیفالت کنید
اگر حل نشد ، بایوس سیستم رو آپدیت کنید .
8lone
07-03-13, 23:30
من بعد از آپدیت بایس به این مشکل خوردم
الان دیگه نمیتونم دانگریدش کنم
چند بار هم بایس رو ریست کردم اما درست نشد
در واقع من بایس رو آپ کردم بعد شروع به اورکلاک کردم
Moein
08-03-13, 14:23
من بعد از آپدیت بایس به این مشکل خوردم
الان دیگه نمیتونم دانگریدش کنم
چند بار هم بایس رو ریست کردم اما درست نشد
در واقع من بایس رو آپ کردم بعد شروع به اورکلاک کردم
با سلام
دوست عزیز ابتدا می بایستی که کلا Cmos رو به صورت کامل Clear کنید برای این کار ( برای اون دسته از افراد که نمی دونند ) بهترین کار این هست که باطری مادربورد رو برداشته و برق سیستم رو برای مدت 1 دقیقه قطع کنند بهتر هست به دلیل استاندارد نبودن پاور ها کابل برق جدا بشه !!
برای دانگرید کردن بایوس می بایستی از طربق کد در داس این کار انجام بشه یا چیپ بایوس جدا بشه و به همراه بایوس مد نظر به پیش یک تعمیر کار رفته تا به وسیله باکس اون رو دانگرید و بایوس جدید رو روی اون بریزند
این که شما مشکل دارید در UNZIP کردن دلایل مختلفی می تونه داشته باشه حتی ویندوز و دستکاری شدن یکی از فایل های .exe هم می تونه عامل اون باشه پس بهتر هست اول ویندوز رو تعویض کرده و تست کنید این موضوع رو البته قبل از اون از نبود ویروس مطمعن بشید
و دومین موضوع می تونه مربوط به تایمنگ های رم باشه چون بایوس با اپگرید شدن تفاوتی نمی کنه تنها پیشرفت های بسته به اپگرید کردن از طرف کمپانی میتونه در رم و فرکانس ها داخلی باشه که مشکل ایجاد کنه باید تمامی موارد رو به دقت بررسی کنید تا بشه نتیجه گیری کرد