ورود

مشاهده نسخه کامل : از کجا بخرم؟(نیاز به راهنمایی)

saranipedram
01-03-13, 10:27
سلام.دوستان خسته نباشید.
من چند تا سیستم میخوام واسه دانشگاه بخرم(11 تا) با این مشخصات:
Mob: AS Rock B75M-GL یا Asus P8H61MLE
CPU: Intel® Core™ i3-3220 ivy Bridge
RAM: Corsair 4Gig DDR3 1600
HDD: Seagate - SATA 3 - 500 GB
CASE: CASE GREEN WEE
PSU: GREEN GP530A-EU
حالا سوالی واسم پیش اومده اینه که به نظرتون اگر بیام تهران وبخوام بخرم قیمت ها ارزون تر در میاد؟.یعنی از فروشگاها بخرم؟.
واگر اره میشه بگید کجاها رو باید بگردم؟

Over_Cracker
01-03-13, 14:58
درود گرامی.

اصلا به صرفه نیست که بخواهید بیایید تهران خریداری کنید. اگر در یکی از استان های کشور سکونت دارید،سعی کنید به نمایندگی ها و فروشگاه های کامپیوتر رجوع کنید و درخواست قیمت همکار کنید.

اگر خواستید تهران خرید کنید،برید خیابان ولی عصر،پاساژ ایران،رضا...

از نیما جان هم پرس و جو کنید،حتما میتونند منابع خوبی بهتون معرفی کنند.

saranipedram
01-03-13, 15:55
درود گرامی.

اصلا به صرفه نیست که بخواهید بیایید تهران خریداری کنید. اگر در یکی از استان های کشور سکونت دارید،سعی کنید به نمایندگی ها و فروشگاه های کامپیوتر رجوع کنید و درخواست قیمت همکار کنید.

اگر خواستید تهران خرید کنید،برید خیابان ولی عصر،پاساژ ایران،رضا...

از نیما جان هم پرس و جو کنید،حتما میتونند منابع خوبی بهتون معرفی کنند.
قیمت سایت ها تا فروشگاها چقدر تفاوت داره؟.من کم ترین قیمت شهر خودمون رو با سایت ها مقایسه کردم رو 1 کیس حدود 50 تومان اختلاف داشتیم.حالا اگر فروشگاهها هم 50 تومن اختلاف قیمتباشند میشه 100 تومن که تو 11 سیستم میشه 1100.حدود 100 هم هزینه و اینا و 1 تومن به نفع ماست.
نیما جان کین؟

Over_Cracker
01-03-13, 16:19
شما اگر بتونید قیمت همکار بگیرید در شهر خودتون،تفاوت خاصی نمیکنه با تهران.نهایت تفاوت میخوره سر کرایه حمل 11 سیستم از تهران به شهرستان.

نیما جان (Only the registered members can see the link) ؛ایشون در بازار کامپیوتر تهران فعالیت می کنند و میتونند بهترین راهنمایی را داشته باشند خدمتون.

saranipedram
01-03-13, 16:36
بهش پ خ زدم و ادرس تایپیک رو دادم.ان شاء الله اگر وقت کنند یه راهنمایی میکنند.
ممنون
ولی بعدی میدونم اینجور که شما میگید باشه.من وقتی قیمت عمده گرفتم 50 تومن بیشتر از قیمت تکی سایت های اینترنتی (که اسم نمیبرم) بود.حالا تو تعداد به نظرتون قیمت کم تر نمیشه؟

nima_hl
02-03-13, 01:17
بهش پ خ زدم و ادرس تایپیک رو دادم.ان شاء الله اگر وقت کنند یه راهنمایی میکنند.
ممنون
ولی بعدی میدونم اینجور که شما میگید باشه.من وقتی قیمت عمده گرفتم 50 تومن بیشتر از قیمت تکی سایت های اینترنتی (که اسم نمیبرم) بود.حالا تو تعداد به نظرتون قیمت کم تر نمیشه؟

سلام

ببینید دوست گرامی سود قطعات کامپیوتر بسیار اندک میباشد و معمولا یک کیس بخصوص گرین با سود 1000 تا 2000 تومن بفروش میرسد

روی نت هم معمولا قیمتها یک همچین تفاوتی با بازار ندارد ( 50 تومان که فرمودید )

به هر حال شما از همه جا استعلام کنید و بعد از جائی که ارزانترین قیمت را داد خرید بفرمائید

الان یک مادربرد که مظاهر گرامی در یزد به قیمت 190 هزار تومان خرید کردند در بازار تهران به قیمت 270 هزار تومان هم به سختی قابل تهیه است ( بعضی قطعات در شهرستان از خریدهای قبل باقی مانده )

saranipedram
02-03-13, 12:11
حالا به نظرتون چیکار کنیم؟