ورود

مشاهده نسخه کامل : کار نکردن کارت گرافیک روی یک مادر بورد جدید

az700
27-02-13, 19:31
با سلام
یه کارت کرافیک ATI radeon 64m هست که قبلاً روی مین بورد گیگابایت کار میکرد حالا میخوام روی یه مین بورد EGATE( Albatron PX845EV که گرافیک آنبورد 64 داره نصب کنم اما هر کاری میکنم وقتی کارت رو میزنم تو اسلات vga کارت گارت کرافیک تصویر نمیده گرافیک آنبورد هم یه صفحه سیاه نشون میده که بالا سمت چپش یه خط فاصله داره چشمک مزنه اما وقتی کارتو در میارم آنبورده به کار می افته
خواهشاً کمک کنین نمیدونم چیکار کنم:1. (12):

Over_Cracker
27-02-13, 20:11
درود.

احتمالا گرافیک آنبورد مادربردتون اجازه نمیده گرافیک به درستی شناسایی بشه.

بایستی ابتدا گرافیک آنبورد را از بایوس غیر فعال کنید و سپس گرافیک جداگانه را نصب کنید.در مورد طریقه غیر فعال کردنش هم به دفترچه راهنما یا نسخه PDF مدل مادربرتون رجوع کنید. یا اینکه از بخش مربوطه در بایوس تصویر بگذارید تا راهنماییتون کنیم.

az700
27-02-13, 21:19
با اشکر از شما Over_Cracker عزیز
گرافیک آنبورد رو هم غیر فعال کردم اما باز هم فایده ای نداشت!

Over_Cracker
27-02-13, 21:29
میتونید مادربرد را با یک کارت دیگه تست کنید؟

manual مادربردتون را هم کامل مطالعه کردید؟

az700
27-02-13, 21:37
فقط همین گرافیکو دم دست دارم ;مطمئنم سالمه چون قبلا رو مین گیگابایت کار می کرد.
داخل دفترچه هم توضیح خاصی برای نصب نداره!

Over_Cracker
27-02-13, 21:55
ممکنه گرافیک ناسازگار باشه با مادربردتون؛به این خاطر گفتم با یک کارت دیگه تست کنید.

مدل دقیق گرافیکتون چیه؟

تا کاملا از سازگاری گرافیک با مادربرد مطمئن نشدید،از نصب کارت روی برد خودداری کنید.امکان سوختن کارت و یا مادربرد وجود داره.

قبلا خیلی موارد با ناسازگاری اسلات های X4 1.5v داشتم. اسلات مادربرد شما هم 4x 1.5v هستش.

az700
27-02-13, 22:01
(ATI-RADEON RV100 DDR(ATI 7000 DDR

az700
27-02-13, 22:16
تا کاملا از سازگاری گرافیک با مادربرد مطمئن نشدید،از نصب کارت روی برد خودداری کنید.امکان سوختن کارت و یا مادربرد وجود داره.
از کجا میتونم بفهمم که سازگاره یا نه؟؟؟

Over_Cracker
27-02-13, 23:07
ولتاژ گرافیگتون بایستی 1.5 ولت باشه،کمتر یا بیشتر باشه،مادربرد سازگاری نداره.

برگه مشخصات گرافیکتون را بایستی نگاه کنید که AGP 4x باشه.اگر مثلا AGP 2x باشه،ولتاژش 3.3 ولت هستش که سازگار نیست.

یک توضیح از نسل های AGP میدم که خودتون بتونید سازگاری کارت ها را بررسی کنید.

نسل اول و یا AGP 1.0؛این نسل با ولتاژ 3.3 ولت کار میکنه و با نرخ 1x و 2x سازگاره. (هر x بیانگر میزان انتقال داده در هر سیکل کاری هستش)

کلاک موثر کارت های 1x برابر با 66 مگاهرتز و کلاک موثر کارت های 2x برابر با 133 مگاهرتز هستش.

نسل دوم و یا AGP 2.0؛این نسل با ولتاژ 1.5 ولت و با نرخ 4x کار میکنه؛کلاک موثر این نوع کارت ها هم 266 مگاهرتز هستش.

نسل سوم و یا AGP 3.0؛این نسل با ولتاژ 0.8 ولت و با نرخ 8x کار میکنه؛کلاک موثر این نوع کارت ها هم 533 مگاهرتز هستش.

کمپانی مادربرد شما هم در مشخصات خودش اعلام کرده که اسلات AGP این مادربرد فقط با نسل نوع دوم،یعنی کارت های AGP 4x و ولتاژ 1.5 ولت سازگاره.

اگر کارت شما از نوع AGP 2x و یا AGP 1x باشه،با مادربرد شما ناسازگاره. البته شکاف ها طوری طراحی شدند که کارت های 2x در شکاف های 4x وارد نشن و بلعکس...

اما گاهی ممکنه یک استثنا وجود داشته باشه و کارت از لحاظ فیزیکی سازگار باشه با شکاف اما ولتاژش سازگار نباشه!

نکته آخر اینکه حتما بایوس مادربرد را آپدیت کنید. و همچنین در بایوس دنبال گزینه هایی باشید مثل نرخ x،ولتاژ AGP و...

شاد باشید.

javadshahvand
28-02-13, 17:06
اگر ممکنه با دقت تست کنید 2 پورت گرافیک رو تست و بایوس مادربرد رو آپدیت کنید اگر جواب نداد احتمالاً مادربرد آلباترون پشتیبانی نمیکنه وگرنه با گیگا هیچ مشکلی نداره

az700
28-02-13, 20:43
کاارت گرافیک و مادر بورد هر دو4x 1.5v هستند
یک پورت گرافیک بیشتر روی مین نیست
بایوس هم آپدیت نمیشه!آپدیت بایوس های AWARD رو فقط سایت Only the registered members can see the link میده که اون هم باید اکانت خرید
در ضمن وقتی گرافیک آنبورد رو غیر فعال میکنم دیگه هیچ کدوم گرافیک ها تصویر نمیده حتی همون خط فاصله چشمک زن _بایوس هم بوق تایید نمیزنه

az700
28-02-13, 21:02
اساتید ممکنه اسلات AGP مادر بورد خراب باشه?:1. (27):

Over_Cracker
01-03-13, 11:58
درود.

بهترین راه اینه که با یک گرافیک دیگه تست کنید.

درون اسلات را نگاه کنید که پین هاش شکستگی،کج شدگی و یا کثیف نشده باشه.با اسپری خشک اسلات را شستوشو بدید.(قبلش باطری را خارج کنید از برد)