ورود

مشاهده نسخه کامل : مشکل عجیب مادربرد!

rambo2020
25-02-13, 18:55
عرض سلام و ادب
یه مشکلی برای مادربردم پیش اومده که برای خودم خیلی عجیبه و در عین حال جالبه.
این لینک مادربردم هست: Only the registered members can see the link
این سیستم 1 گیگ رم داشت. می خواستم 1 گیگ دیگه بهش اضافه کنم. رم رو انداختم. شناخت. تا اینجا مشکلی نبود.
بعد رفتم تو تنظیمات بایوس . چون یکی از رمها 667 و اون یکی 800 بود جفتش رو روی 667 ست کردم. سیو کردم و خارج شدم.
بعد از اینکه سیستم ریست شد گیر کرد روی صفحه ی اولیه که آرم مادربرد میاد فریز میشه و صفحه کلید هم کار نمی کنه و دیگه هم بوت نشد.
رم ها رو جداگونه امتحان کردم ، نشد.
پردازنده رو عوض کرم مشکل پابرجا بود.
clear cmos کردم ، نشد.
باتری مادربرد رو در آوردم و جازدم ، نشد.
چیکار کنم که بشه (بوت بشه) ما که هرکاری کردیم نشد!Only the registered members can see the link
دوستان کمک کنید.

تاج
25-02-13, 20:46
اگه اینجور شده اولین کار بعد اقدامات شما بایوس آپدیت باید بشه.

8lone
25-02-13, 21:46
عرض سلام و ادب
یه مشکلی برای مادربردم پیش اومده که برای خودم خیلی عجیبه و در عین حال جالبه.
این لینک مادربردم هست: Only the registered members can see the link
این سیستم 1 گیگ رم داشت. می خواستم 1 گیگ دیگه بهش اضافه کنم. رم رو انداختم. شناخت. تا اینجا مشکلی نبود.
بعد رفتم تو تنظیمات بایوس . چون یکی از رمها 667 و اون یکی 800 بود جفتش رو روی 667 ست کردم. سیو کردم و خارج شدم.
بعد از اینکه سیستم ریست شد گیر کرد روی صفحه ی اولیه که آرم مادربرد میاد فریز میشه و صفحه کلید هم کار نمی کنه و دیگه هم بوت نشد.
رم ها رو جداگونه امتحان کردم ، نشد.
پردازنده رو عوض کرم مشکل پابرجا بود.
clear cmos کردم ، نشد.
باتری مادربرد رو در آوردم و جازدم ، نشد.
چیکار کنم که بشه (بوت بشه) ما که هرکاری کردیم نشد!:1. (28):
دوستان کمک کنید.

بایوس رو ریست بده مشکل حل میشه
طریقه ریست دادن هم اینجور که جامپر مربوط به بایوس که 3 سوزن کنار هم هستن رو طبق کاتالوگ پیدا میکنید
بعد جامپر رو جا به جا میکنید و روشن چند لحظه صبر میکنید بعد خاموش و جامپر به جای قبلی برمیگرده و روشن میکنید ایشالا که ردیف میشه

اگر این ... (سه نقطه) سه سوزن مربوط به بایوس باشه و جامپر به این صورت **. قرار گرفته باشه برای ریست باید به این حالت بذارید .**

abbasghamary
13-10-13, 21:24
با سلام
ببخشید من نمیتونم بایوس مادربوردم رو اپدیت کنم
من از نرمافزار bios استفاده کردم
مدل مادربوردم : gigabyte 785gmt ud3h rev1.0
همش پیغام bios part number award is not correct رو میده
فلاپی درایو هم ندارم
ممنون میشم راهنماییم کنید
مقاله اپدیت انواع بایوس مادربورد رو هم خوندم کامل.:great:

amir ghayour
14-10-13, 11:15
عزیزم شما برای اینکه بایوس رو ریست کنی و نمیدونی چه جامپری رو باید جابجا کنی یه راهکار ساده داره شما اول کامپیوتر رو خاموش کنید کلید پاور رو هم خاموش کنید برق پاور رو هم از دوشاخه یا پشت پاور در بیارید بعد کیس رو باز کنید و دنبال یه باتری بگردید وقتی اونو پیدا کردید دربیارید و به مدت تقریبا 10 دقیقه سیستم رو به همین حال رها کنید بعد این مدت باتری رو سرجاش بندازید و برق رو هم وصل کنید و سیستم رو روشن کنید حتما بایوس ریست میشه .
موفق باشی

STUXNET
14-10-13, 12:09
با اين كاري كه دوستمون امير قيور گفتند مشكلتون به طور 90% حل ميشه

amir ghayour
14-10-13, 18:31
با اين كاري كه دوستمون امير قيور گفتند مشكلتون به طور 90% حل ميشه
با تشکر از شما دوست عزیز اسم من امیر غیور هست نه قیور:1. (23):.