با سلام خدمت اساتید عزیز که همیشه راهنماییهاشون مفید و سودمنده
بنده یک سیستم ddr1 دارم که مادربرد آلباترون روش نصبه ، چند وقته که وقتی روشنش میکنم قبل از اینکه سیستم بالا بیاد ( به صفحه آبی welcome نمیرسه ) سیستم خاموش میشه ، پور و هاردو چک کردم مشکل نداشت ، مشکل از کجای مادربرد میتونه باشه و باید از کجا شروع کنم؟ ممنون وقت میزارید
Over_Cracker
21-02-13, 17:46
درود گرامی.
لطفا مشخصات دقیق قطعاتتون را مشخص کنید.
دقیق فکر کنید که این عیب از چه زمانی رخ داد؟(مثلا درب کیس را برای تمیز کاری یا سرویس باز کرده بودید و یا بعد از یک بازی سنگین و یا یک ضربه ی کوچیک...)
1-تک تک قطعاتتون را از کیس جدا کنید و تمیز کنید و سپس روی میز تست کنید.
2-سعی کنید با حداقل قطعات (مادربرد+پاور+پردازنده +رم+گرافیک) سیستم را تست کنید،و سپس گرافیک را جدا کنید،ببینید بازهم خاموش میشه یا خیر و سپس رم را جدا کنید و حالت های مختلف را تست کنید.
3-دمای چیپ های اصلی مادربرد را تست کنید که بیش از حد داغ نباشه.سطح ظاهری مادربرد را از لحاظ بادکردگی خازن و عیب ظاهری چک کنید.
4-حتما سیستم را با یک پاور مطمئن و مرغوب تست کنید.
5-حتما برای عیب یابی از یک کارت دیباگر استفاده کنید و مشخص کنید که زمانی که سیستم خاموش میشه،دیباگر چه کدی را نشون میده.
6-عمل کلیر CMOS را حتما انجام بدید
زمانی که سیستم خاموش میشه،آیا مجدد با دکمه ی PW/ON کیس روشن میشه و یا خیر،حتما بایستی کلید پشت پاور را OFF و سپس ON کنید تا روشن بشه؟
dirtyworld_200095
21-02-13, 18:34
با تشکر از راهنماییتون
پور چک کردم سالمه ، چیپست ها هم خمیر سیلسکون زدم و چک کردم مشکلی نداشت، کارت دیباگر دارم ولی طرز استفادشو بلد نیستم، این مشکل از زمانی پیش اومد که خواستم یک رم یک گیگ کنار رم 256 که از قبل رو سیستم بود بزارم، حالا با رم خودشم مشکل پیدا کرده، مشخصات سیستمم اینه : ddr1 256 ram ، agp 128 video card ، cpu intel 478 ممنون وقت میزارید
no5233
22-02-13, 14:59
با سلام به دوست عزیز
با توجه به گفته استاد عزیز در نوشته بالا
شما با رم فابریک خودش روی تکتک اسلات ها تست بگیرید ببینید باز هم این اتفاق میافته یا نه
با توجه به این قطعات شما از هر قطعه به جز CPU از هز کدام تهیه کنید قطعات جدیدد را با مادربردCPU خود به صورت مرحله ای تست بگیرید
اگر این روش جواب نداد بدانید یکی از قطعات شماست .
موفق باشید:great:
dirtyworld_200095
22-02-13, 17:33
باسلام خدمت اساتید برتر
طبق راهنماییاتون دوباره مادربردو چک کردم، cpu رو با دست چک کردم ، بعد از چند ثانیه دستم سوخت ،آیا مشکل از خود cpu یا ممکنه از جای دیگه باشه؟
ممنون وقت میزارید، نمیدونم چطور تشکر کنم فقط میتونم بگم ممنون
no5233
22-02-13, 20:42
با سلام
دوست عزیز داغ کردن CPU طبیعی هستش
مخصوصا در این مدل ها
ایا مشکل سیستم شما حل شد یا نه ؟
درود
موفق باشید.:1. (5):
dirtyworld_200095
23-02-13, 08:47
با سلام به اساتید
نه مشکلم حل نشد ، پس این که میگن با دست حرارتو تست کن منظورشون چیه؟ اگر وینوز بالا نیاد چطور باید حرارت اندازه گرفته بشه و اندازه استانداردش چقدره؟ ممنون
dirtyworld_200095
23-02-13, 09:12
با سلام مجدد به اساتید
کابل vga رو به سیستم وصل نکردم و سیستم خاموش نشد، به نظر شما مشکل از گرافیکه؟ وبرای حلش چه باید کرد؟
ممنون وقت میزارید
Over_Cracker
23-02-13, 11:33
گرامی.
شما دیباگر را روی مادربرد بزارید،دقیقا همون کدی را که در اون لحظه نمایش میده را ذکر کنید و همینطور کد قبلش را
سیستم را با یک گرافیک دیگه هم تست کنید و به کابل دقت کنید که پینهاش شکستگی یا کج نشده باشه
dirtyworld_200095
24-02-13, 16:29
با سلام خدمت اساتید
گرافیکمو تست کردم سالم بود ، پس به نظر من مشکل یا از اسلات گرافیکه یا از پل شمالی؟ حالا باید چکار کنم؟ از راهنماییاتون ممنون