PDA

مشاهده نسخه کامل : cpu برای کار صدا

elpersa
15-02-13, 00:28
سلام

به نظر دوستان بهترین cpu برای کار با نرم افزار های ساخت موزیک و ویرایش صدا چی میتونه باشه؟

Intel Core i7-2600K یا AMD FX-8150 و یا هر مدل دیگه ای که از این دو کمپانی مد نظر دارید بگید؟

نرم افزار هایی که مد نظر من هست cubase , pro tools که کارکردشون بیشتر به cpu و مقدار ram بستگی داره.

لطفا از نظر کارایی راهنمایی و مقایسه کنید و نه قیمت.

nima_hl
15-02-13, 04:23
سلام

پرو تولز که اپل بیسه و باید روی اپل نصب بشه ولی برای cubase اگر کار سنگین انجام میدهید و مشکل بودجه ندارید طبق تجربه شخصیم خیلی بهتره روی سوکت 2011 و اگر محدودیت بودجه دارید 1366 بروید

اگر هم کارتون خیلی حرفه ای نیست یدونه i5 کانفیک کنید

کلا این سری نرم افزارها خیلی پردازنده قوی نیاز ندارند ولی اگر مثلا شما ورودی همزمان چند کاناله دارید خیلی بهتره هارد ssd و یا رید داشته باشید

یکم بیشتر در مورد کارتون توضیح بدین مثلا بگین کارت صداتون چیه ، چنتا میکروفون یا ورودی دارین و ...... بهتر میشه نظر داد

elpersa
15-02-13, 13:58
کار من اهنگسازی و میکس و مسترینگ به صورت حرفه ای هستش

تا اونجایی که من تحقیق کردم اینجور نرم افزار ها تحت تاثیر رم و cpu هستن
من بیشترین چیزی که میخوام بدونم اینه که اگه میگین اینتل چرا اینتل ،اگرم میگین amd چرا ؟ یا اگر هر کدوم رو واسه این کار رد میکنین چرا؟

در ضمن پرو تولز اپل بیس نیست و هم نسخه ویندوز داره هم مک و تنها نرم افزار صدایی که فقط برای مک هستش نرم افزار لاجیکه

nima_hl
15-02-13, 19:55
کار من اهنگسازی و میکس و مسترینگ به صورت حرفه ای هستش

تا اونجایی که من تحقیق کردم اینجور نرم افزار ها تحت تاثیر رم و cpu هستن
من بیشترین چیزی که میخوام بدونم اینه که اگه میگین اینتل چرا اینتل ،اگرم میگین amd چرا ؟ یا اگر هر کدوم رو واسه این کار رد میکنین چرا؟

در ضمن پرو تولز اپل بیس نیست و هم نسخه ویندوز داره هم مک و تنها نرم افزار صدایی که فقط برای مک هستش نرم افزار لاجیکه

دوست گرامی

برای کار شما تفاوت چندانی بین amd و اینل وجود ندارد

اگر کار شما صدا برداری بود و مثلا 16 لاین ورودی همزمان داشتید ( ارکست ) در آن زمان مادربردهای سری حرفه ای اینتل مانند 1366 یا 2011 به دلیل باند بسیار عریض رم، لینکهای ارتباطی پردازنده و اسلاتها، محیط قابل اعتمادی برای از دست ندادن اطلاعات برای شما فراهم میکرد

در کار آهنگسازی، میکس و مسترینگ اگر تعداد لاینهای صدائی که در نرم افزار میچینید خیلی بالا نباشه یک پردازنده 4 هسته مثل i5 اینتل یا فنوم am3 و یا اتلون amd fm1 پاسخگوی نیاز شماست

ولی اگر احتمال میدید که ممکنه یک کار خیلی پیچیده مثل کارهای یانی ( تعداد لاینهای بالای 64 ) داشته باشید بهتره به سراغ i7 اینتل برید

تا امروز چندین دستگاه برای همکاران شما بسته ام، هم 1366 اینل و هم x6 amd و همه دوستان هم راضی بودند

تنها موردی که داشتیم جناب رضا سلطان ( اگر اسمشون درست خاطرم مانده باشه ) بودند که در همین فروم تاپیک زدند و از سیستم amd خود راضی نبودند. سیستمشون را از نزدیک دیدم و بنظرم مشکلشون از مادربرد شون بود (که البته کلا پلتفرم را با اینتل عوض کردند )

پینوشت : در مورد پرو تولز هم که فرمودید تا بحال با نسخه ویندوزی آن بر خورد نکرده بودم و گمان میکردم فقط برای اپل ریلیز شده ، از اطلاع رسانیتون بینهایت ممنونم :give_rose: