امروز که داشتم باهاش کار میکردم متوجه شدم وقتی که توی یه صفحه وب(مثلا تو صفحه فیسبوک) دارم با اسکرول پایین میام هاردم یه صدای خرخر کوچیکی مثله صدای موریانه که یه چیزی رو میجوه میده.چند لحظه که نگه میدارم قطع میشه و باز تا یکم صفحه رو بالا یا پایین میبرم باز صدا میده.
وقتی که یه چیزی هم داره کپی میشه باز همین صدا رو میده و تا تموم میشه صداش قطع میشه.
هر چند ثانیه هم خود بخود یه صدای دیگه ی خرخر بیشتری میده و باز اونم قطع میشه.کلی امتحان کردم همش همینطوری بود البته صداش خیلی کمه اما تو سکوت بدجور رو اعصابه.قبلا اصلا همچین صدایی نمیداد آخه من همیش صدای لبتاپمو دقیق تست میکنم.
با نرم افزار hd tune چک کردم تو قسمت health یه ارور داره که این عکسشه:
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
هاردم توشیبا 750 گیک هست.
به نظرتون مشکلش چی هست؟ طبیعیه یا نه؟ ببرم تعمیر؟ چیکار کنم؟
ممنون از کمکتون...
The-Joker
12-02-13, 22:56
سلام دوست عزیز
هارد شما به احتمال خیلی زیاد بد سکتور گرفته
شما با همون نرم افزار HD Tune برید تو تب error scan و یه تست بگیرید ببینید که آیا بعضی از سکتور های هارد مشکل داره یا نه
بعد شما cmd ویندوز رو باز کنید و دستور chkdsk /f و اینترو بزنید و بذارید تا تمام مشکلات هاردو فیکس کنه ، انشاالله درست میشه .
اگر درست نشد پس احتمالآ هارد شما به صورت فیزیک ضربه ایی یا تکونی یا چیزی خورده و بد سکتور سخت افزاری گرفته .
nima_hl
13-02-13, 03:54
سلام دوستان.من یه لبتاب MSI GE620 دارم.
امروز که داشتم باهاش کار میکردم متوجه شدم وقتی که توی یه صفحه وب(مثلا تو صفحه فیسبوک) دارم با اسکرول پایین میام هاردم یه صدای خرخر کوچیکی مثله صدای موریانه که یه چیزی رو میجوه میده.چند لحظه که نگه میدارم قطع میشه و باز تا یکم صفحه رو بالا یا پایین میبرم باز صدا میده.
وقتی که یه چیزی هم داره کپی میشه باز همین صدا رو میده و تا تموم میشه صداش قطع میشه.
هر چند ثانیه هم خود بخود یه صدای دیگه ی خرخر بیشتری میده و باز اونم قطع میشه.کلی امتحان کردم همش همینطوری بود البته صداش خیلی کمه اما تو سکوت بدجور رو اعصابه.قبلا اصلا همچین صدایی نمیداد آخه من همیش صدای لبتاپمو دقیق تست میکنم.
با نرم افزار hd tune چک کردم تو قسمت health یه ارور داره که این عکسشه:
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
هاردم توشیبا 750 گیک هست.
به نظرتون مشکلش چی هست؟ طبیعیه یا نه؟ ببرم تعمیر؟ چیکار کنم؟
ممنون از کمکتون...
سلام
لطفا این تاپیک (Only the registered members can see the link) را مطالعه بفرمائید فکر میکنم براتون جالب باشه
البته به نظر من این صدای خر خر همیشه بوده ولی شما جدیدا روش حساس شدید
هاردهای نوت بوکی معمولا از این صداها دارند
hamedblack
15-02-13, 14:16
سلام دوست عزیز
هارد شما به احتمال خیلی زیاد بد سکتور گرفته
شما با همون نرم افزار HD Tune برید تو تب error scan و یه تست بگیرید ببینید که آیا بعضی از سکتور های هارد مشکل داره یا نه
بعد شما cmd ویندوز رو باز کنید و دستور chkdsk /f و اینترو بزنید و بذارید تا تمام مشکلات هاردو فیکس کنه ، انشاالله درست میشه .
اگر درست نشد پس احتمالآ هارد شما به صورت فیزیک ضربه ایی یا تکونی یا چیزی خورده و بد سکتور سخت افزاری گرفته .
error scan مشکلی رو نشون نمیده.
chkdsk/f هم ظاهرا از تو ویندوز کار نمیکنه و یه ارور میده.
ضربه یا تکون هم اصلا نخورده.
[سیستم جلوگیری از دوگانگی ارسال ها]
سلام
لطفا این تاپیک (Only the registered members can see the linkطولانی-نمودن-عمر-هارد-دیسک-با-خاموش-کردن-پروتکشن-ویندوز?highlight=) را مطالعه بفرمائید فکر میکنم براتون جالب باشه
البته به نظر من این صدای خر خر همیشه بوده ولی شما جدیدا روش حساس شدید
هاردهای نوت بوکی معمولا از این صداها دارند
نه قبلا این صدا رو اصلا نداشتم....
ashki1373
16-02-13, 21:47
به نظرم از پراکندگی فایل ها هست و با دیفرگ کردن حل بشه چون وقتی پراکنده باشن برای خوندن اطلاعات هد هارد دیسک کاملا درگیر میشه و صدای بیشتری تولید میشه
hamedblack
16-02-13, 22:49
به نظرم از پراکندگی فایل ها هست و با دیفرگ کردن حل بشه چون وقتی پراکنده باشن برای خوندن اطلاعات هد هارد دیسک کاملا درگیر میشه و صدای بیشتری تولید میشه
هارم خالیه خالیه.فقط ویندوز روش نصبه....
ashki1373
17-02-13, 16:41
این اروری که توی health زده چیز مهمی نیست.ممکنه از کابل ساتا باشه.البته تعدادش 1 ارور هست که فکر نمیکنم مشکلی باشه
hamedblack
17-02-13, 17:40
این اروری که توی health زده چیز مهمی نیست.ممکنه از کابل ساتا باشه.البته تعدادش 1 ارور هست که فکر نمیکنم مشکلی باشه
به یه تعمیرکار گفتم گفت اینا کابل ندارن و این مهم نیست.حالا نمیدونم والا...
پس این سر و صدا واسه چیه؟
hamedblack
02-03-13, 22:17
کسی نظری نداره؟؟
راهنمایی کنید لطفا....
pezhman1984
03-05-13, 17:48
سلام دوست عزیز اگر این کارهایی که دوستان گفتن انجام دادید و جوابی نگرفتید یک بار این برنامه HDD.Regenerator.v2011 را تست کن اما از طریق بوت اگر بد سکتور نرم افزاری داشته باشه اگه بتونه تعمیر کنه تعمیر میکنه اگر نتونه انها رو مخفی میکنه که دیگه هارد اون سکتور را نشناسه و اگر با این کار نتیجه نگرفتید این اخرین راهه که یک هارد اکسترنال رو تبدیل به یک هارد کنید و ویندوز را روی هارد اکسترنال نصب کنید تا سیستم از هارد بوت شود و در ویندوز جدید برنامه HDD.Low.Level.Format.Tool.4.2 را نصب کنید وهار قبلی را با این برنامه فرمت سطح پایین کنید انشالاله درست شود. :great: