سلام من دیروز یه لپ تاپ لنوو مدل e530 خریدم با کانفیگ hard,1tra ram 8g,vga 2g ,cpu i5 من یه ویندوز 64بیتی که 2013 هست و آخرین نسخه را نصب کردم که 1ساعت طول کشید اومدم و یه ویندوز دیگه نصب کردم که اونم 45 دقیقه طول کشید.موقع باز کردن برنامه ها هارد خیلی صدا میده.مثلا موقع کار با موزیلا هارد خیلى صدا میده،جیر جیر میکنه،و موقع باز کردن سایت به مدت 6ثانیه هنک میکنه و این مشکل برای برنامه های دیگه نیز هست.به نمایندگی زنگ زدم گفت احتمالا هارد مشکل داره.حالا نظر شما چیه؟
Over_Cracker
12-02-13, 21:29
درود.
هاردتون مشکل پیدا کرده با این حالت هایی که ذکر کردید! جدیدا هارد های لپتاپ خیلی خرابی پیدا کرده! یه تست با HD Tune ازش بگیرید ببینید وضعیتش چطوره
mohsen3090
12-02-13, 22:07
مرسی از کمکتون الان لپ تاپ را دادم گارانتی.فقط در این برنامه چه جوری نشون میده هارد خرابه منظورم اینه که چه اروری میده
ali-b
28-08-13, 07:47
با سلام
1- من لپتاپ لنوو G580 گرفتم ویندوز سون نصب کردم کلیه درایورها را نصب کردم از جمله وبکم ولی وبکم راه اندازی نمیشه،میشه راهنمائی کنید.
2- هارد این لپتاپ 500G است که شامل سه پارتیشن و یک فضای باقیمانده هست جمعا چهار تا ولی دوتا مخفی هست . یه راهنمائی در مورد این ساختار میخوام وآیا میشه همه رو پاک و مثلا کل فضا را با یک پارتیشن بدون مشکل راه اندازی کرد ؟
STUXNET
28-08-13, 07:57
شما ميتونيد از اول پارتيشن بندي كنيد
2-اينكه ميگين وبكم، شناخته نشده يا شما نرم افزاري براي راه اندازيش نداريد
نرم افزارش رو از سايت لنوو تو قسمت سافتور بگيريد -اگه شناخته نشده باشه از قسمت درايور دانلود كنيد
ali-b
29-08-13, 18:45
شما ميتونيد از اول پارتيشن بندي كنيد
2-اينكه ميگين وبكم، شناخته نشده يا شما نرم افزاري براي راه اندازيش نداريد
نرم افزارش رو از سايت لنوو تو قسمت سافتور بگيريد -اگه شناخته نشده باشه از قسمت درايور دانلود كنيد
با تشکر از وقتی که گذاشتید لازم به ذکر است که درایورهاش رو از روی سی دی خودش نصب کرده بودم که نمی شناخت لذا از سایت خود لنوو دوباره درایور مربوطه دانلود ونصب کردم ولی مشکل همچنان باقی است . در دیوایس منجر ایزی کمرا نصب است ولی در قسمت دیوایس ایمجینگ وبکم رانشون نمیده .
سپاسگزارم
STUXNET
29-08-13, 23:17
با خود دکمه ها شاید فعال بشه بتونید نصب کنید مثلاً Fn با f7 یه امتحان کنید خبرشو بدید