ورود

مشاهده نسخه کامل : مشغول شدن CPU با IDM

life24
12-02-13, 13:37
سلام

چند وقتی هست که وقتی با IDM دانلود میکنم . دیدم دمای سی پی یو بالا میزنه و مقدار مصرف CPU هم بالا میره.
دیدم از IDM هست تو Proccess ها.
این سیتسم 3770 هست و سیستم قدیمی که 5200 هست سی پی یو وضعیف هست اون مشکلی براش پیش نمیاد.
:1. (27):

STUXNET
12-02-13, 13:57
سلام
شما اگر آنتی ویروس استفاده می کنید احتمالا آپدیت نیست ویروسی به نام Risk Security Cpu از نوع high باعث پرکردن فضای کش cpu میشه -آنتی ویروس رو آپدیت کنید وفول اسکن کنید تا برطرف شه

amir ghayour
12-02-13, 14:00
این مشکل رو خیلیا دارن و مخصوصا برای کسانی پیش میاد که وزژن جدید این نرم افزار رو سیستمشون نصب میکنن مشکل از سیستم نیست مشکل از نرم افزار هست که این ورژنهای جدید که من علتش رو نمیدونم ولی بعضیا میگن بخاطر کنتاکت این نرم افزار با بعضی از نرم افزارهای دیگه بوجود میاد و تو خیلی از سیستم ها این مشکل رو بوجود آورده . من توصیه میکنم از ورزنهای قدیمی تر این نرم افزار مثل ورژن 6.09 استفاده کنید این مشکل رو ندارن.

Over_Cracker
12-02-13, 20:30
درود.

از یک فایروال استفاده کنید و براش تعریف کنید که ارتباط این نرم افزار را به خارج (اینترنت)فیلتر و بلاک کنه.

life24
14-02-13, 22:27
سلام
کلا مریض هست نرم افزار . مخصوصا با این سیستم اذیت میکنه
نرم افزار آرام تر و مظلوم تری سراغ دارید دوستان؟

life24
14-02-13, 22:28
درود.

از یک فایروال استفاده کنید و براش تعریف کنید که ارتباط این نرم افزار را به خارج (اینترنت)فیلتر و بلاک کنه.
سلاام
میشه بدونم چرا؟

™Ali
14-02-13, 23:03
سلام
کلا مریض هست نرم افزار . مخصوصا با این سیستم اذیت میکنه
نرم افزار آرام تر و مظلوم تری سراغ دارید دوستان؟

سلام
از FDM یا Orbit Downloader استفاده کنید. دو تاشون Free هستند، FDM امکانات بیش تر و Orbit سرعت بیش تری رو داره.

Labyrinth
16-02-13, 10:00
درود ...
این مشکل در آخرین نسخه 6.15.1 مرتفع شده ...
البته با توجه به صحبت هایی که انجام شده بود شرکت اعلام کرده بود نسخه های کرک شده این مشکل رو دارند نه نسخه های خریداری شده !

life24
16-02-13, 11:28
سلام

نباید از کرک باشه. چون من نسخه Trial مصرف داشتم. و به هر حال برای ارزیابی این نسخه بیرون داده شده.
و طرف فوقش سریال رو میزنه و میشه نسخه اصلی و باز این مشکل برقرار هست.